Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaverin uhkea äiti

Handandtitjob

Oli kuuma kesäkuun alku ja koulut oli juuri loppunut. Lapsuuden ystäväni, naapurin Sari oli muuttanut hieman aikaisemmin keväällä läheiseen kaupunkiin. Kaivoin polkupyöräni varastosta ja otin suunnakseni kaupungin johon oli n. 10km. matka mennäkseni ystäväni luo ja sitten vaikka yhdessä uimaan tai mitä nyt 13-14vuotiaana tehdään. Nuoruuden innolla matka taittui nopeasti, mutta aika kova hikihän siinä tuli kun pääsin perille. Vielä pinkaisu kerrostalon rappusia ylimpään kerrokseen. Kyllä sitä nuorena jaksoikin hyvin. Soitin ovikelloa ja Sari tuli avaamaan. Olin soittanut ennen kuin lähdin että olisin tulossa. Kännyköitä ei silloin vielä ollut. "Ai moi Vesa, sä tulitkin nopeesti. En odottanut vielä ainakaan puoleen tuntiin". Moikkasin ja menin sisään. Sarin äitikin Ulla oli kotona, rempseä ja rehevä suomalainen nainen. Ei mikään kaunistus, mutta hänen rintansa oli valtavat. Joskus niitä salaa tiirailinkin. Lähdimme Sarin kanssa uimaan läheiselle uimarannalle ja vietimme lähes koko päivän siellä. Olemme olleet ystäviä lähes koko lapsuutemme ja suhteemme oli aina ollut hyvin kaverillinen, mutta ei koskaan seksuaalinen enkä olisi sellaista voinut oikein kuvitellakkaan, paitsi nyt. Sari oli pari vuotta minua nuorempi mutta varhaisteinin kehitys alkoi näkyä. Pienet rinnanalut nököttivät paidan läpi ja välillä ajatus harhaili, mutta en siitä Sarille maininnut mitään. Palasimme illalla Sarin kotiin, jossa Ulla oli laittanut iltapalaa.

Ulla ei häpeillyt esiintyä alusasusillaan, mutta en ikinä ollut nähnyt häntä alasti joten jotain rajaa hänkin veti. Menimme nukkumaan ja nukuin Sarin kanssa yhdessä isossa parivuoteessa niin kuin aina kun olin yökylässä. Aamusella olin jo kuuden maissa hereillä eikä nukuttanut. Katselin Saria jälleen kerran ja alushousuissani alkoi pullottaa. Olipas Sari kiihottavan näköinen. Esitin nukkuvaa ja muka vaihdoin asentoa ja nojasin Sariin lusikassa. Hän ei reagoinut mitenkään. Aloin nytkyttää kevyesti ja se tuntui hyvältä. Äkkiä selkäni takaa kuului ääni. "Vesa, annappa Sarin nukkua. Tule niin laitan aamupalaa". Säikähdin kuoliaaksi. Ulla oli jo herännyt ja ilmeisesti nähnyt toimintani ja keskeytti sen ennen kuin olisin ehtinyt pidemmälle. Ulla oli kasvattanut molemmat lapsensa yksin, joten puberteetin vaiheet olivat hänelle varmasti tuttuja. Vähän nolona lampsin keittiöön kun suurin jöpötys oli laskenut. Siellä Ulla jo siemaili aamukahvia. "Tein jo sinulle leivät valmiiksi, ota tuolta kahvia tai teetä itse".

Istuuduin pöydän ääreen ja aloin mutustamaan leipää. En kehdannut ottaa katsekontakia Ullaan. Mitähän se ajatteli minusta. "Tiedän Vesa että tuossa iässä tytöt kiinnostaa ja on monenlaisia ajatuksia, mutta aamuinen toimintasi ei ollut oikein sopivaa". "Niin", vastasin ja katselin pöydän kantta häpeillen. Olinhan jäänyt rysän päältä kiinni epäasiallisesta toiminnasta. Ulla jatkoi saarnaansa. "Näissä asioissa pitää olla molempien suostumus, et voi tuolla lailla toimia jos toinen ei tiedä mitään. Kun molemmat tietää mitä on tapahtumassa, silloin ei tule ongelmia." Nyökyttelin myöntyvästi. Söimme aamupalan loppuun ja Ulla suunnisti suihkuun. Menin makoilemaan olohuoneen sohvalle katsoen aamutelevisiota. Kohta Ulla tulikin suihkusta ja meni makuuhuoneen puolelle. Ovi jäi vähän raolleen ja näin Ullan oven raosta kuivaavan itseään. Housuissani alkoi pullottaa samantien. En voinut vastustaa kiusausta ja hiivin ovenrakoon katsomaan tarkemmin. Siellä Ulla otti juuri kourallisen Tummelirasvaa purkista ja alkoi hieroa sitä vartaloonsa. Hän hieroi niitä rintoihinsa jotka alkoivat kiiltää rasvan myötä. Näky oli uskomaton. Äkkiä Ulla huomasi minut oven raossa ja otin pari askelta taaksepäin. Mietin että näkikö hän minut vai ei. Seisoin hievahtamatta kun Ulla aukaisi oven ja totesi että "mitäs minä juuri tuolla pöydässä sinulle puhuin? Niin kuin seinälle olisi puhunut ilmeisesti. Tulepas tänne niin saadaan tämä asia pois päiväjärjestyksestä." Ulla tarttui alastoman käteeni ja veti minut makuuhuoneeseen.

10

18337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Handandtitjob

      "No niin Vesa, mitä halusit nähdä?" hän kysyi ja istutti minut sängyn reunalle. Sopersin jotain aivan käsittämätöntä samalla kun kullini sykki housuissa. "Haluat siis nähdä tissini? Tässähän nämä. Onko niissä jotain erikoista?". "Ne on valtavat" sain änkytettyä. Ulla naurahti ja istuutui viereeni. "Ymmärrätkös nyt kun jouduit tahtomattasi tällaiseen tilanteeseen, että miltä Sarista oli tuntunut jos hän olisi herännyt aikaisemmin aamulla kun nylkytit häntä?". "Joo", vastasin. "No hyvä. Sittenhän oppi meni kerrasta perille vai menikö?" Ulla kysyi kemailevalla äänellä ja laittoi kätensä kevyesti haaroväliini. "Hyvänen aika, täällähän on kiimaliimaa niin että etumuksesi on läpi asti märkä", Ulla hihkaisi. "Haluatko että asialle tehdään jotain? No kyllähän minä tiedän vastaamattakin että jotainhan tälle pitää tehdä". Samassa Ulla nykäisi housuni alas ja kiimatippaa tihkuva kullini pompsahti esiin. Hän siirtyi kontilleen eteeni, tarrasi sykkivään kaluuni kiinni ja alkoi veivata. En kestäny montaa sekuntia kun lasti lähti liikkeelle ja ryöppysi Ullan rasvatuille rinnoille. "Ohhoh, sieltähän oikein purskahti mälliä. Tulipas sotkua". Ulla hieroi spermaisia rintojaan. Kullini oli samalla sekunnilla täydessä nuoruuden juhlakunnossa. "No, eihän se meinaa laskea millään" jatkoi Ulla ja otti Tummeliastiasta toisen kourallisen rasvaa ja hieroi sen rintojensa väliin. Sitten hän nojasi eteenpäin ja alkoi liikuttaa kulliani hänen uhkeiden rintojensa välissä. Rasva ja sperma litisi ja välillä Ulla lipaisi jälleen kiimatippoja erittävää terskanpäätä. Hän kiihdytti tahtia ja uusi spermaryöppy täytti Ullan tissivaon. Hän hieroi vielä spermaa tisseihinsä ja nousi samalla ylös. "No niin Vesa, eiköhän oppitunti ole ohi. Meneppäs suihkuun siitä pesulle". Menin suihkun puolelle pesulle ja ihmettelin vieläkin tapahtunutta mutta samalla myhisin tyytyväisyydestä. Kun tulin suihkusta oli Sarikin jo hereillä. Ulla huikkasi "Huomenta Vesa, täällä on aamupalaa!" niin kuin olisin vasta herännyt ja tullut suihkusta. Sari oli täysin tietämätön aamun tapahtumista ja Ullakin käyttäytyi kuten mitään ei olisikaan tapahtunut. Se oli viimeinen kesä ko. kaverin luona. Sitten he muuttivat kauemmas enkä nähnyt enää heitä. Haikein mielin välillä miustelen Ullan tissejä ja saamaani opetusta.

    • vai oikeen tummelia

      Tuota....näin maatalon miehenä sanoisin, että täyttä skeidaa koko juttu.

      Tummeli voide on aine, jota käytetään lypsinrasvana lehmiä lypsettäessä.
      Sitä laitetaan lehmien vetimiin lypsyn yhteydessä, tosin robottinavetoiden yleistymisen myötä sen käyttö on vähentynyt.

      Yksikään nainen ei varmasti laita sitä kehoonsa, on se sen verran äklöttävän hajuista ja erittäin hitaasti imeytyvää.
      Naurua... RÖHÖNAURUA...

      • Handandtitjob

        Nopealla googletuksella Tummelia markkinoidaan edelleen ihorasvana ja keskustelujen mukaan sitä käyttää muutkin, joten ei muistini vielä ole alkanut pettämään.


      • uoyoyufouyf

        "Tuota....näin maatalon miehenä sanoisin, että täyttä skeidaa koko juttu."

        Vai että maatalon miehenä... Suksippa kaupunkilaispoika hevon vittuun viisastelemasta.


    • Handandtitjob

      No, onhan tuosta jo pari vuosikymmentä aikaa, että ehkä muistin rasvan merkin väärin, mutta muistan nähneeni kyseisen merkin rasvapurkin ainakin joskus heidän asunnossaan. Itse muistan että se olisi ollut Tummelia, mutta voihan se olla että se oli jotain muutakin. Se rasvan merkki ei ole se pääasia mikä tästä tapahtumasta on takaraivoon jäänyt.

      • uoyoyufouyf

        Tummelia se oli ja sitä käytettiin kyllä ihollekin ja pilluunkin/anukseen koska oli niin riittoisaa, puhdasta ja kesti hyvin iholla. Ei maalla mitään "oil of uleyta" tuhrattu.


    • tahkoakin kierretty

      Käytetään kyllä vieläkin, kuulema useatkin sisarhentovalkoiset tietää sen parhaaksi hinta/laatu suhteeltaan.

    • haju herne

      mulla on käynyt samalla tavalla mut pääsin maaliin asti, tytön mielestä oli kans iha kivaa

    • Juuokei

      Kyllä sitä tummelirasvaa ihan ihmisen ihollekin laitetaan. Kehuvat että olisi kaikista parasta mitä onkaan. Näin maalaispoikana voisin sanoa! :D Ja onhan tuota ihan kotonakin ja onm sitä käytetty.

    • sexylena25

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe