auttakaa jos voitte,aina kun menen facebookiin(ladattu androidille) niin ennen etusivun avaamista pyytää lupaa saada julkasta puolestani,no en anna sitten tulee vielä synkronoi kuvat ja kalenteri ja yhteystiedot ja en sitten anna sitäkään.Miten tuosta pääsee eroon ettei kysyisi tuota enää ollenkaan?Itse puhwelimen asetuksista en ole apua löytänyt :/
samsung galaxy s2plus
sakariina
0<50
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.