VAROKAA BRAVOFLY/RUMBON VEDÄTYSTÄ!

TS1982

Varasimme lennot momondon kautta hki-munchen ja halvin tuli bravoflyn kautta. Varauksen yhteydessä otimme lisämaksusta NoProblem palvelun jolla piti voida muuttaa/Peruuttaa varaus maksutta. No nyt lomiimme tuli muutoksia ja halusimme vaihtaa lähtöpäivää tai perua tämä varaus ja varata uusi. No vaihto ei onnistu kuulemma ollenkaan vaikka lentoyhtiö Baltiair:in kautta vastaavan palvelun kautta tämä onnistuu. Peruuttaminen onnistuu kyllä mutta maksetun 230€ sijasta takaisin saimimme lentokupongin muodossa 47€!!!

Varokaa siis kyseistä välitys firmaa tai ainakin tuota kusetus palvelua!

15

1959

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dhlshdkashkl

      Tämä pitää olla trolli. What? Siis miten niin? Lupaavatko he, että saat peruuttaa/muuttaa lentosi? Eivät todellakaan.

      Kyseessähän on ihan normaali vakuutus sairastumisten yms. varalle. Todennäköisesti suurimmalla osalla on jo jotain kautta vastaava vakuutus.

      Senverran on kuitenkin todettava, että noinkin luotettavien sivustojen kautta hankitte lentoja. Montako euroa oli edullisempi kuin muualla?

      • välttäkää

        BRAVO ON NYT AIKAISEMMINKIN TUNNETTU NÄISTÄ VELOITUKSISTA


    • Bravofly

      No problem vakuutuksen ehdoissa lukee selkeästi että matka peruminen on mahdollista vain sairastapauksissa. Varmaankin luitte ne vakuutusehdot ennen lentolippujen ostoa. Jälkikäteen on turha tulla tänne itkemään.

      • TS1982

        Emme osaa lukea.


    • Syytä itseäsi

      "NoProblem palvelun jolla piti voida muuttaa/Peruuttaa varaus maksutta"

      Kyllä sinä tässä olet vedättänyt ja kusettanut itse itseäsi.

      Tässä teksti suoraan Bravo Flyn sivuilta. Näet tämän tekstin todella selvästi siinä vaiheessa kun olet varaamassa lippuja.

      "Ticket refund if you need to cancel your flight because of illness or injury (you are only required to send your medical certificate)."

      Kukaan ei ole sinulle missään vaiheessa luvannut, että NoProblem antaa sinulle oikeuden muuttaa/peruuttaa varauksen maksutta.

      Jos et itse ymmärrä lukemaasi niin syy on sinun eikä firman, joka selkeästi sinulle asian kertoo.

    • krkps

      Peruutus sairastapauksissa juu, mutta sivuilla lukee ihan selkeästi että vaihtaminen toiseen lentoon onnistuu maksutta 24h ennen matkaa.

    • Bravofly

      Ensinnäkin tuo ECC linkki koskee tapausta kun lentoyhtiö peruu lennon.
      Toisekseen et sitten lukenut kuin sen osion missä sanottiin että lennon voi perua/muuttaa 24 h ennen lähtöä, kun siinä alla sitten sanotaan ettei läheskään kaikki lentoyhtiöt anna muuttaa lentoja ja muutokset on sidottu lentolipun hintaan ja ehtoihin. Lähes aina, kun on ostettu niitä halvimpia lippuja, muutoksia niihin ei varauksen ja maksun jälkeen voi tehä. Ei nettimatkatoimisto voi kävellä lentoyhtiön lippusääntöjen yli. Nettimatkatoimisto vain välittää lentolippuja ja ehdot on sillon ne samat, ostat lennot suoraan lentoyhtiöltä tai kuten tässä tapauksessa bravoflyn kautta.

    • Entinen asiakas

      Bravoflytä ei kannata käyttää missään tapauksessa. Viime metreillä laskuun sujautetaan 20 euron lisämaksu luottokortin käytöstä. Tulee huomaamatta jollei käy kaikkia rivejä todella huolelliseti kortin valinnan jälkeen läpi. Poikkeuksellisen kallista, en suosittele!!!!!

    • Entinen asiakas

      Bravoflytä ei kannata käyttää missään tapauksessa. Viime metreillä laskuun sujautetaan 20 euron lisämaksu luottokortin käytöstä. Tulee huomaamatta jollei käy kaikkia rivejä todella huolelliseti kortin valinnan jälkeen läpi. Poikkeuksellisen kallista, en suosittele!!!!!

    • Ei niinkään Bravo

      Sain juuri viestin, että Malagan matkani 28.12-1.1 on peruttu. Mahtavaa, ystäväni pitää 50-v juhlat siellä ja Bravofly/Rumbo pilasi koko homman. En osta enää Momondon kautta flexflight lippuja, tällaisia paskoja epäluotettavia firmoja siellä on. Uusi lippu näin lähellä vuoden vaihdetta maksaa jo maltaia.

      • hellurei3

        niinpä käytänkin poptravelia jatkossa


    • Lentäjän_poika

      Varasin lennot Bravoflyn kautta. Sain muutamaa viikkoa ennen lentoa sähköpostia että lähtöaikaa on aikaistettu. Lähtöajan muutoksen myötä myöhästyn lennolta. Pyysin lentojen maksun palautusta takaisin tililleni, mutta Bravofly ei suostu palauttamaan rahoja. Onko jollain kokemuksia miten asian saa hoidettua?

    • Toimittaja_YLE

      Haen haastateltavia ohjelmaan nettimatkatoimistoista, ottaisitko yhteyttä? Terveisin Annvi Gardberg [email protected]

    • tilaasuoraan

      ite etin aina sopivat lennot momondolla ja sen jälkeen ostan ne suoraa kyseiseltä lentoyhtiöltä. Aina on sama hinta kuin momondossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe