Kantapääastujat

mikael emryt

Kantapääastujat ovat maailman alkukantaisimpia ihmisiä,kävelevät kuin alkuihmiset.. Tai no ei sitä voi kävelemiseksi voi sanoo,sen on vähäälysten toimintaa!

17

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • s s

      Ihminen on kanta-astuja. On epäluonnollista kävellä päkiöillä.

    • Kantapääastuja

      UGH! MINÄ KANTAPÄÄ TÖMP TÖMP TÖMP! MINÄ TEHDÄ SADETANSSI SISÄLLÄ! TÖMP TÖMP TÖMP! MINÄ TYKKÄÄ TÖMINÄSTÄ! TÖMP TÖMP TÖMP! TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!TÖMP TÖMP TÖMP!

      • X D

        Samanlaiset äänet sulta kuuluu alakertaan.


    • ihminen=kanta-astuja

      Ihminen ja karhu mm. ovat kanta-astujia. Kissaeläimet ovat varvas-astujia. Näin opetettiin koulun biologiantunnilla jo vuonna 1966.

      Ja sinä aloittaja et ole sitä vieläkään oppinut ?????

      • tervettä järkeä?

        Ja ihminen ymmärtää olla tömpsyttämättä ontelolaatoilla vuoratussa betonikuutiossaan ettei koko talossa jytise. Ulkoillessa kun melkein marssitaan,on kanta-astuminen luonnollinen tapa, mutta se parin metrin siirtymä sohvalta jääkaapille tai vessaan onnistunee tömisemättä itse kultakin.

        Oletko sinä nykyihminen vai cro magnon?


    • mikke lehtinen

      Onneksi osaan liikkua ihmimäisesti ilman kantapäätöminää ja hiipimättä.. Kävelen pehmeästi ja osaan täten ottaa alakerran naapurini huomioon!

      • Äänetön?

        Töminä kuuluu kerrostalossa, mutta kuuluu naapurin askeleet rivitalossakin. Edellinen naapurini kävelytyyli oli sellainen, että tiesin äänen perusteella missä huoneessa hän milloinkin liikkui. Ilmeisesti ihminen ei itse tiedosta kävelytyylistään aiheutuvaa ääntä.
        Minua eivät naapurin askeleet häirinneet, mutta huomasin jotakin "puuttuvan", kun he muuttivat. Nykyiset asukkaat ovat "äänettömiä" ja toisinaan mietinkin, että kuuluuko minun asunnostani töminää. Matot hiljentävät askelääniä ainakin jonkun verran.


    • haahkanen

      Kyllä fiksu ihminen osaa kävellä muita häiritsemättä kerrostalossa.

      • tykkään astua

        Fiksu ihminen kävelee siten, ettei aiheuta itselleen turhia jännityksiä kehoon. Pitkässä juoksussa seuraa vain fyysisiä ongelmia. Varpaillaan hiipiminen on pidemmän päälle epäterveellistä.


      • Pöljäkö olet?
        tykkään astua kirjoitti:

        Fiksu ihminen kävelee siten, ettei aiheuta itselleen turhia jännityksiä kehoon. Pitkässä juoksussa seuraa vain fyysisiä ongelmia. Varpaillaan hiipiminen on pidemmän päälle epäterveellistä.

        Fiksu ihminen ei viljele "pitkässä juoksussa"-sanontaa. Se ei ole edes kunnollista suomea.


    • voihan....

      EI osaafiksu sen paremmin käellä....uhallahan ne tekee sen.Entäs sitten kun pikku pimu lähtee viihteelle niin jumalauta se korkokenkien paukutus....sama juttuklo 5 aikaan kun neiti saapuu kotia,ei mitään et ottais kengät käteen,mut hän hevosen näköinen akka tekee mitä lystää!!!

    • Lehtokala

      Lahopäät junttaavat kantapäillään.. Fiksu osaa liikkua aiheuttamatta muille naapureille häiriötä.. Menkää junttaamaan pihalle sydämenne kyllyydestä ja asunnossanne osaatte elää muita häiritsemättä!

    • TaloHenkka

      Jos kaikki asukkaat eläisivät kerrostalossa niinkuin minä,niin kaikki olisi täydellistä. Koska huomioin käytökselläni talon muut asukkaat liikkumalla ja muutenkin elämällä fiksusti,ilman pahempia kolinoita,ovien paiskomista ja kävelemällä pehmeästi!
      Kaikkea ei voi laittaa "elämisen ääniksi" Kaikki mikä on toistuvaa ja se häiritsee muita asukkaita,niin se on häiriköintiä! Kerrostalossa pitää olla asumisviihtyvyyttä.

    • Hiivin kodissani

      Asun ylimmässä kerroksessa ja yritän olla tosi hiljaa. Joskus vaan tulee vahinko ja jotain tipahtaa tai kolahtaa. Usein huomaan myös kävelystäni tulevan tömähdyksiä. Inhottaa pestä pyykkiä kun tiedän sen kuuluvan alakertaan. Näin kesällä käyn asunnolla vain pari kertaa viikossa, joten en kauheasti häriköi. Toisaalta kun asunto on enimmän aikaa tyhjänä. silloin alakerrassa huomataan äänet ehkä voimakkaampina?

    • yntyty

      asun ylimmässä kerroksessa ja alakerran töminät kuuluu todella voimakkaasta. kuinka kovaa saa hakata kantapäitään lattiaan että kuuluu yläkertaan? töminän tiheydestä päätellen vielä juoksuaskeleita. dumppa dumppa dumppa dumppa ja hetken päästä uudelleen dumppa dumppa dumppa dumppa.

    • Kanta kerrostalosta

      Ihminen kävelee luontaisesti päkiöillään. Kanta-astuminen on primitiivistä ja eläimellistä perua.

      Ihminen ei ole eläin, mutta nämä puolieläimet eivät osaa kävellä, kuten ihmiset, ellei heille sitä taitoa erikseen opeta.

      Minä en ole muistini mukaan koskaan ollut kanta-astuja. Ihan ihmettelin, miksi eräskin ohjelmoija käveli kotonaan ilman sukkia ja niin oudosti astuen. Myöhemmin tajusin, että sehän oli kanta-astumista, ja siksi se näytti niin luonnottomalta ja kömpelöltä silmiini.

      Ihminen on elegantti olento, joka voi astua monella eri tavalla - vain kömpelö ja primitiivi eläimellinen olio ehdoin tahdoin paukuttaa kantapäillä menemään, ihminen kyllä pystyy tajuamaan, että päkiöillä on paljon hauskempaa ja myöskin tehokkaampaa kävellä.

      Päkiöillä on muuten mahdotonta kävellä metelöivästi, tämä on ihan testattu juttu!

      Mutta kun rynkyttää ilman sukkia paljaalla lattialla kantapäät sojossa klo 22 jälkeen, voi olla varma, että alakerrassa lentää aika monta saavillista ärräpäitä siihen suuntaan.

      Se on aivan BSää, että ihminen ei muka voi kävelylleen mitään, tai että ihminen jotenkin muka luontaisesti paukuttaisi pitkin lattioita. Puolieläimet ehkä näin tekevät, mutta onko kyse kasvatuksesta (tai sen puutteesta), onko kyse ympäristöstä, geeneistä, vanhempien ja muiden esimerkistä, vai silkasta naapurien ylimielisestä huomioonottamattomuudesta?

      Seuraava, joka rupeaa väittämään vastaan, voisi laittaa jotain tietolähteitä ja/tai todisteita tai edes hyviä perusteluja väitteilleen - on helppoa esittää mikä tahansa väite täällä.

      • jeje tömps tömps

        Kengät pilaavat askeleen. Tulee kanta-astujia. Toisaalta päkiälläkin saa hyvät metelit, kun ensiksi päkiä maahan sitten rojauttaa ruhonsa painolla kantapään lattiaan. Hyvin helppoa ja varmasti tapahtuu toisilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2632
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      341
      2480
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2150
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      62
      1835
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1743
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1724
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1503
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1487
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe