työmatka

työmatka

Tämä tapaus sattui noin 5v sitten matkalla Tallinnaan, joka oli työmatka. Meitä oli 8 henkeä matkas, 5 miestä ja 3 naista. Yksi naisista oli noin 62 ja aika mukiinmenevän oloinen.

Matka alkoi ihan mukavissa merkeissä. Laivalla oli jo otettu muutamii paukkuja ja tunnelma oli vapautunu. Sitten laivan orkesteri rupesi soittaa tanssikappaleita ja tämä nainen (Merja) pyysi mua tanssii, johon vastasin myöntäväsi. Tanssin aikana Merja painoi oman lantion minua vasten ja sanoi: "Haluun sua ja kaluasi". Siinä vaiheessa meinas askeleet seota. Silloin sanoin: "Minä kans haluun sua."

Laiva kun saapui satamaan, silloin Merjan kans otettiin taksi ja ajoimme hotelliin, missä saimme rakastella. Huoneeseen päästyämme hän jo riisu puseron ja oli edessäni pelkät rintaliivit päällä. Sitten otin rinnat käsiin ja nuolin kovii nännejä ja Merja sanoi: "Anna mulle sun kalu, haluun sitä nuolla."

Hetkessä olimme sängyllä 69-asennossa, Merja päällä ja kalu suussa, minä sai nuolla hänen kosteeta vittuu ja kovana olevaa klitorista. Hetken Merjaa nuoltuani hän sanoi: "Nyt saat nussii mua ja nussi oikein kovaa. Haluun sun kyrvän sisään." Silloin laitoin kyrvän liukkaaseen vittuu, joka oli tosi märkä ja liukas.

Merja nosti jalkansa olkapäilleni ja sanoi: "Kyllä tekee hyvää, anna lisää." Nussin häntä koko kyrvän mitalla. Hetken kuluttuu Merja rupes saamaan orgasmin ja sano: "Anna tulla sisään kaikki." Silloin laskin koko spermalastin hänen sisään. "Voi että teki hyvää", sanoin.

Naimme vielä kaksi kertaa, ensin suihkus ja sitten vielä sängyllä Merjaa takaapäin. Reissun jälkeen olen käynny nussimassa Merjaa vielä usein ja täytyy sanoo että kyl on Merja hyvä pano ikäisekseen naiseksi. PALJO LISÄÄ TARINOITA: http://seksitarinat.adults.fi/

3

9907

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vitin hevonpaskaa

      No voi vittu et oli paska juttu papparoille ja lisäks vielä mainos. Tuli mieleen jotku Valittujen palojen paska-artsut

      • Noloo...

        Tää postailija pilaa koko palstat. Kopioita sieltä-täältä muttei minkäänlaista omaa tuotantoa.

        Surkeaa säälittävää. Ja jatkuu, kun ylläpito ei puutu...


    • markustapanipuhveli

      mä uskon ton jutun ,koska mäkin olen pannu merjaa vaikka kuinkapaljon .
      Kerrankin ruotsinreissulla mä panin sitä ihan vitusti ja myös perseeseen 3 kertaa ja sil oli jokakerta jalat mun olkapäillä.
      ihan suihinkin se otti siin samalla ja mä imin sen kovia nännejä ihan simona.
      usseestikkin olen senjäkeen vielä käyny sitä panemassa ja mun parhaat kaveritkin on pannu sitä ja mä oon runkannu sil aikaa kun en kokoajan viitti vaan panna ja panna.
      kyl sil merjal on niin liukas vittu et pitää välillä hiekottaa et sais jotainkin tuntumaa , onhan se ihan sairaan kiimanen mimmi ja yhtään ei tarvinnu edes tanssiakkaan kun se halus kokoajan kyrpää vaan . ja meitähän oli kans 8 henkilöä matkas .... kuis sattukin sit melkein samaa settiä oleen.
      ai niin se merja muuten mainitsikin et tallinnas joku hiiri yritti panna sitä 3 kertaa mut ei se oikeen tuntu juur missään .
      ihan toista oli kun me kaikki 8 voimanostajaa pantiin sitä suihkussa ja takaapäin .
      kyllä siinä jo merjakin lämpeni.
      ja sitten mentiin porukalla saunaa ja heitettiin oikein kipakat löylyt...... nii et revi siitä-

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe