voiko olla mahdollista?!

ihmeissään

että saksapaimenkoira kollin leikkauttaminen (40kg) maksaa vain 130€?! soitin erääseen yksityiseen ell ja hän sanoi et maksaa vaan noin vähän!

13

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kerrankin näin

      Voiko olla totta että kerrankin joku kysyi asiaa suoraan taholta joka asiaan osaa antaa suoraan oikean vastauksen, ja vasta sitten tulee palstalle kyseenalaistamaan saadun tiedon? Jos summa tuntuu liian pieneltä, laita olettamasi summan ja toteutuneen hinnan välinen erotus paikallisrn eläinsuojeluyhdistyksen tilille.

      • eräsvaan

        Oletkohan AS? Analyysisi perusteella kyselen.


    • faktaa 2014/toukokuu

      Kiveksen poistatus maksaa pääkaupunkiseudulla n. 600 e, mihin sisältyy ultrat koskien kasvaimen levinneisyyttä. Omavastuu vakuutuksen ollessa voimassa on siin noin sata euroa eli ei juuri mitään, mikäli koira on alle 10-vuoden ikäinen. Tosin jotkut vakuutusyhtiöt vanhoille kanta-asiakkailleen myöntävät vakuutusturvan jopa lähest12-vuotiaiksi asti, milloin omistaja pääsee kohtuullisin kustannuksin vielä hoidattamaan vanhaakin koiraansa.

    • onkohyvääjahalpaa?

      Kuulostaa todella edulliselle JOS tuossa on jo kaikki tykötarpeet mukaan luettuna.
      Meidän uroksen leikkaus maksoi jotain 300 höyteille,en muista ihan tarkaan.
      Mutta onhan eläinlääkäri asemien sivuilla yleensä hinnasto,joka kertoo taksat.
      Hyvä homma jos noin halvalla saat asiallisen toimenpiteen.

      • faktaa..

        Eläinlääkäri on sisätauteihin erikoistunut ja jos vaikka toinen kives jouduttaisiin poistamaan ei hinnaksi jäisi kuin 15 % 600 eurosta eli noin sata euroa omistajan itsensä maksettavaksi. Mielestäni aika hyvin, jos koira on jo yli 11 vuotta vanha. Kyseinen eläinlääkäriasema on sen verran tunnettu usean vuosikymmenen ajalta, ettei heidän varmastikaan tarvitse valehdella minkään asian suhteen ja takuuvarmasti hoitelevat pitkäaikaiset asiakkaansa huolella. Taksoja ei varmasti ilmoiteta yleisellä tasolla kovinkaan tarkkaan ihan tarkoituksellisesti, koska yleensä nykyisin veloitetaan sen perusteella, kuinka monta vuosikymmentä asiakassuhde on kestänyt ja minkä mukaan myös priorisoidaan potilaat.


    • ihmeissään

      joo siis on melkeempä unelma hintaista sillä kaikki lääkkeet ja kauluri on hinnassa mukana. sen takia vähä mietityttikin että onko liian hyvää ollakseen totta. no torstaille nyt sitten varattu aika :)

      • näillä mennään

        Niin siis koko vatsan ja keuhkojen ultra, kaulurit, kipulääkkeet joita ei tarvitse kuin muutaman päivän ajan ja koko homma on siinä. Sit voidaan taas käydä normaalisti päivittäin uimassa, joku viikko menee kunnes tikit poistetaan. Kiveskasvaimet ovat lähes aina hyvänlaatuisia, joten pikainen poisto estää kasvaimen muuttumisen pahanlaatuiseksi sekä sen leviämisen.


      • ihmeissään

        been there, done that :) tosiaan oli kyllä juur nui halpaa! kaikkine tykö tarpeineen! huomenna poistetaan tikit ja koissu on voinut hyvin! kerran jouduttu sade kelin jälkeen pyyhkäsemään haava puhtaaks ja kuivaks!
        ell oli yksityinen, ja hintoja ei näy netistä eikä oikee muutakaan tietoa kyseisestä henkilöstä mutta uskaltauduttiin kuitenkin, eikä kaduta :)


      • ihmeissään myös
        ihmeissään kirjoitti:

        been there, done that :) tosiaan oli kyllä juur nui halpaa! kaikkine tykö tarpeineen! huomenna poistetaan tikit ja koissu on voinut hyvin! kerran jouduttu sade kelin jälkeen pyyhkäsemään haava puhtaaks ja kuivaks!
        ell oli yksityinen, ja hintoja ei näy netistä eikä oikee muutakaan tietoa kyseisestä henkilöstä mutta uskaltauduttiin kuitenkin, eikä kaduta :)

        Kertoisitko mitä siihen tarkalleenottaen kuului? Oliko kyseessä kastraatio vai toisen kiveksen leikkaus sekä ultraääni sekä patologin lausunto, lääkkeet, tikkien poisto? Yksikään ammattitaitoinen eläinlääkäriasema jossa on pätevät eläinlääkärit eivät tuollaisella hinnalla töitä tee? Hämäräksi asian tekee tuo, ettei paikkaa ole edes missään mainittu eikä siitä saa kertoa kenellekään.


    • Täsmähoito 293e

      Meillä poitsu toipui todella nopeasti kivestenpoistoleikkauksesta,parina päivänä kipulääkettä,haavaan se ei koskenut kun kerran,kauluria pidettiin kahtena yönä ja tikkejä ei pojntaan laitettu ollenkaan,haava oli siisti kokoajan,yhdesti puhdistin.
      Viikon verran hiljaista pihaliikuntaa ja silleen. Mitä varten noita ultrakuvia otetaan?
      Tulee varmaan hintaa tuollaisesta lisästä, jos on kyseessä on vaan normaali kastraatio.

      • SPK sairaudet YP

        Ihan varmuuden vuoksi jos sattuisi olemaan levinnyt, perna oli hiukan suurentunut, mikä tosin on tyypillistä vanhoille sakuille. Alunperin sovittiin, että käydään vain kuukauden päästä kontrollissa, mutta haluan kiveksenpoiston mahdollisimman pian ettei ainakaan jälkikäteen tarvitsisi mietiskellä miksen tehnyt sitä ja tätä ajoissa. Yleensä kiveskasvaimet ovat siis hyvänlaatuisia. Koiraa ei kastroida vaan vain toinen kives poistetaan. Kastrointi on vähän eri juttu sillä siinä poistetaan vähän muutakin. Vanhalle koiralle kastrointi ei välttämättä ole paras vaihtoehto, sillä se vaikuttaa lihaskuntoon.


    • iwemnem

      Toiset lääkärit tekee hommia puhtaasti rahasta ja toisille tuossa työssä on mukana kutsumustakin jonkin verran, eli businessmiehet ja naiset ottaa juuri niin paljon kuin asiakkaat hampaat irveessä maksavat ja kutsumuslääkärit sen verran mikä on kohtuullista. Jos lääkäri pitää praktiikkaa yksin, eikö kuulu ketjuihin, voi se hinnoitella toimintojaan huomattavasti joustavammin kuin nämä ketjufirmat. Onhan se myös yksi kilpailuvaltti, hinnalla kilpaileminen siis, vai? Ei se ole pöljä joka pyytää vaan se joka maksaa.

    • eioaoi

      Meillä muutama koira ja käyty samalla lääkärillä aina, hinnat sen mukaan. Onpa joskus lähetty lääkäristä vain käyntivaivan kera.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2045
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      146
      1533
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe