tantra hieronta

veera 85

Lueskelin netistä erinlaisista hieronnoista ja mielenkiintoiselta alkoi vaikuttaa tantra hieronta. Nyt haluaisin kokeilla kyseistä hierontaa ja löysin jo paikan jossa kyseistä hierontaa on tarjolla. Eräs asia on vielä epäselvä vaikka netistä yritin opiskella aiheesta,hierotaanko sukupuolielimet myös?

22

27214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veera 85

      Eikö ketään oo ollu kyseisessä hieronnassa?

    • töppöteppo

      Jos kerran paikan jo löysit niin kannattaisiko sieltä kysellä mitä hieronta pitää sisällään? Paikoissa on eroja, nääs.

    • tgfdgb44

      pitää sisälllää onoikeaoppisesti SISÄLTÄÄ (opettettiin jo yo harjoituksissa)

    • Laita Veera viestiä.. :) tai meilisi mulle..

    • SAANKO TARJOTA SINULLE IHAN TAVALISTA TANTRA HIERONTAA!
      Hieronta alkaa päästä tai niskasta rentouttavalla hieronnalla / hyväillyllä.
      Tämän jälkeen voidaan siirtyä kaulaa ja rintojen ylä lihaksia hierotaan hyvin kevyesti hellivillä pitkillä ja rentouttavilla vedoilla. Rentoutumisen aikana siiryn hartioihin, olkapäät ja kädet. Erilaiset hierontaliikkeet vapauttaavat tukoksia, jolloin energia pääsee virtaamaan paremmin sinun kehossasi. Käänyt nyt vatsallesi. Erogeenisten pisteiden etsintämenetelmä saattaa tuottaa miellyttäviä yllätyksiä sinulle! Aloitan ensin sivelemällä selkäsi alhaalta ylöspäin pitkin rauhottavin vedoin koko kämmenellä. Siten hartioihin, alaselkää, pakaroihin ja jalkoihin. Jalkojen hieronta aloitan nilkoista tai jalkapohjista ja siiryn pikkuhiljaa ylemmäs, aina sisäreisiin ja pakaroihin asti. Seuravaksi käänyt selälleen ja jos haluat niin sinun alavartalosi peitellään. Aloitan sormista kämmenen kautta käsivarren sisäpintaa pitkin rinnannipukkaan kulkevalta linjalta. Painelen niitä hellästi mutta tuntuvasti ja aloitan sinun rinnan alueen hieronnan / hyväilyn. Vatsalta siirytään hieromaan jalkoja aloitan jalkapohjista nilkoista ja lähen liuvuttan käsiä ylös päin jatkaen lonkkanivelten ympäri ulkokautta takas alaspäin...
      TÄRKEÄÄ ! HIEROTTAVALLA ON HIERONTAHETKESSÄ KAIKKI VALTA JA HÄN SAA KOKO AJAN PYYTÄÄ HIEROJAA TEKEMÄÄN TIETTYJÄ ASIOITA JA MYÖS OLEMAAN TEKEMÄTTÄ JOTAIN ASIOITA. YLLÄMAINITTU HIERONNAN KULKU ON VAIN ESIMERKKI ERÄÄNLAISESTA HIERONTASESSIOSTA. HIERONNAN TAVOITTEENA ON HIEROTTAVAN RENTOUTUMINEN, HYVINVOINTI LUOTTAMUS ON MOLEMPIEN YHTEINEN ASIA!
      Tantrahieronta on aistillista ja intiimiä kokovartalohierontaa! Rauhallinen ja turvallinen tila rentoutumisen, kosketan hyvin kevyesti sivellen ja rakastaen ihoasi ja sen öljyistä paljasta pintaa. Annan kaikki hellyyteni tulla käsiini ja virrata sormistani sinun ihanaa kehoosi, kunes rentoudut täysin ja olet valmis ottamaan vastaa hyväilyni ja kosketukseni. Hyväilen sinua hitaasti ja hyvin hellästi rakastaen. Niin kuin sinulla olisi rajattomasti aikaa nautiskella hyvin herkästä tilasta. Olet hyvin tietoinen ja rakastat kosketusta, annat itsellesi luvan tuntea ja kokea sen kaiken mitä tulee sydämestäsi. Anna tunteiden virrata esiin ja koe ne niiden ilmentyessä. On hyväksi kaikki tuntemasi tunteet:) Anna itsesi luvan nauti minun kosketuksesta! Voit nauttia pelkästään ihanasta tunteesta ja hellyydestä:) Ei siis mitään väkisin vaan jos siltä tuntuu! Kyseessä vähän piristystä sinun arkeesi ja sen rutiineihin. VÄHÄN LUKSUSTA SINULLE!
      KÄYTTÄN ERI TEKNIIKOITA! TANTRA, TUINA, SHIATSU, VYÖHYKETERAPIA
      T:) SINUN HIEROJA JANI 040 3797366 [email protected]

    • gv39,

      tantrathieroja varoittaa että mieheltä ei saa siemaria tulla. mitäs jos tulee.lyövätkö kalua tai pahempaakin. kumma uhkaus.

      • kalupoikki

        kyllä, näin tekevät,m se on kerrasta poikki...


    • Ei mitään poikki

      Ei varmasti niin tee, se on höpöpuhetta.

      • eunukki

        minulta katkaistiin kalu kun näin tapahtui....


    • Ei ole katkaistu

      Ei varmasti ole katkaistu, eikä ole tapahtunut mitään. Sulta on varmaan lääkkeet unohtunut ottamatta ja nyt höpötät sekavia.

    • kapsu3

      Kävin kyseisessä hieronnassa ja voin suositella lämpimästi,oli aivan mielettömän mukava kokemus menen kyl pian uudestaan. Tosissaan jouduin pidättelemään itseäni ku meinasin tulla ennenaikojani,hieroja kyl alussa sanoi et ei haittaa jos lasti tulee kesken hieronnan. Kävin jo heti alussa täysin kuumana parikymppinen todella nätti tyttö istahti pimppa paljaana mun takamuksen päälle ja alkoi hierota,osasi vieläpä hieroa kunnolla ja kiusoittavasti. ;)

    • Höhläpäitä

      Kyllä se haittaa, jos lasti tulee kesken hieronnan. Siellä ei sovi käydä kuumana, eikä myöskään sovi istua p*imppa paljaana kenenkään p*erseen päällä. Ihmettelen tämmöisiä hierojia, he osoittaa mauttomalla tyylillään epäammattimaisuutensa ja häpäisee kaikki hierojat. On eri asia, miten vapaa-ajalla on, käydä vaikka miten kuumana tahansa ja olla ihan alasti, jos siltä tuntuu.

      • kapsu3

        No niimpä tietysti!


      • Anonyymi

        Hulluja naisia ja halpoja, tosin ton vois tehdä omaslle rakkaalle


    • Höhläpäitä

      Näin on! Miksi olisin niin hölmö, että istuisin paljaalla p*impalla kenenkään p*erseellä ja kävisin kuumana, jos olisin hieroja! Ikävää, jos pahoitin mielen, mutta niin pahoitin minäkin.

      • amatööri

        Mahdatkos edes tietää mitä tantra hieronta on?itse en ole hierooja mut käsittääkseni tantrassa nimenomaan kuuluu olla kummankin alasti ja antaa iho kontaktia koko keholla.


    • Ole mikä olet

      Tiedätkös sinä mitä tantrahieronta on? minä taas olen käsittänyt että tantrahieronnassa hieroja on vaatteet päällä, hierottava voi olla alasti ja ihokontakti onnistuu kyllä käsillä. Thaihieronnassa voi kyllä olla alasti molemmat.

      • amatööri

        Ok.sovitaan näin sä olet aina oikeassa,hyvää päivänjatkoa.:)


    • Ite käyneenä sanon, että aluksi hierojanainen luikerteli aluksi alasti selän päällä, lääppi ja läähätti välillä korvaan. Lopulta sitten käännytteen selälleen ja sama homma, loksi sitten vatkasi kalua pitkän tovin. Ei kerralla loppuun vaan kiusoitellen ja pidättäen laukeamistani. Oli ihan kiva kokemus. Suosittelen.

    • Anonyymi

      Tuo katkaisu kyllä pelottaa. Onneksi olen impotentti, joten eiköhän tuonne uskalla?

    • Anonyymi

      Voin hieroo

    • Anonyymi

      On kehjia täällä. Mä osaan antaa Tantraa ja energiaa yksi kuuma vaalea lestadiolais rouva kävi usein sillä monta lasta.
      Ei antana työntää sisään muuta kuin sormia joskus kalusta i piti kiinni.
      Mutta tää nainen sai niin hurjia orgguja kun mun kämmenet kulki sentin korkeudella sen päällä. Sen vatsa kuohui kun meri aaltoili klitoris melkein 5senttiä nousi aukesi vako. Orgut ei meinanneet loppu ja joskus oli vielä yöllä laukeillut hyvä ettei joutunut päivystykseen lähtemään. Kyllä tällä isillä luontaista hoitajilla on asiakkaita. Aina siitä pöydällä makaa alla on juttuja kerrottavana ja monesti niitä mitä ei voi muille kertoa.
      Rouvan mies kävi hoidossa kanssa ja kertoi vaimon orguista ja sillä seisoi hyvin ja tein hällekkin usein ja joskus otimme suihin kummatkin.. Kaikki loppui aikansa..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      121
      9509
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      49
      2794
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      159
      2557
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1613
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      10
      1407
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe