vaimo otti toiselta poskeen osa1

vaimootti

Olimme vaimoni kanssa järjestäneet pihallemme pienimuotoiset kesäjuhlat ystäväpiirillemme. Paikalle saapui kaikkiaan 12 henkilöä, kavereita vuosien takaa. Itse olemme jo hieman päälle neljänkymmenen, samaten suurin osa ystävistämme.
Vaimoni kohdalla ikä ei kuitenkaan näy paljoakaan ulospäin, säännöllinen treenaus sekä järkevä ruokavalio on pitänyt hänen vartalonsa melkoisen sutjakassa kunnossa. Sama pätee myös pariin naisvieraaseemme, en voinut olla vilkuilematta heitä aina tilaisuuden tullen…

Juhlat olivat jo hyvässä vauhdissa, naurua ja juttua riitti, ja viiniä sekä olutta tuntui kuluvan. Kaverini Masa, joka oli eronnut muutama vuosi aiemmin, viihdytti naisvieraita parhaansa mukaan. Jopa niin paljon, että huomasin närkästyneitä katseita parin miehen kasvoilla. Itse en ollut moksiskaan Masan jutuista, ei tämä ensimmäinen kerta ollut kun hän heittelee kaksimielisiä vitsejään.

Olin juonut jo jonkin verran, ja aikainen herätys vielä lisäsi väsymystä. Päätin, että käyn pikku torkuilla jotta jaksan juhlia loppuun asti muiden kanssa. En kuitenkaan voinut mennä makuuhuoneeseen, koska en olisi voinut nukkua siellä metelin takia ja kuitenkin joku olisi ollut saman tien kiskomassa ylös sängystä.

Niinpä menin pihasaunamme vintille, jossa uskoin olevan mahdollisuus puolen tunnin – tunnin torkkuihin.
Vähänpä tiesin… Heräilin siihen, kun kuulin puhetta saunan tuvasta. Makailin paikallani ja kuuntelin, ketä siellä mahtaa olla ja mitähän siellä puhutaan. Vaimonihan siellä jutteli kaverini Masan kanssa.

Selvisi, että sauna oli lämmitetty nukkuessani, ja olin näköjään nukkunut melkein kolme tuntia huomaamattani. No, sitä sattuu…
Käännyin paikallani ja jäin seuraamaan tilannetta vintiltä, sieltä oli jokseenkin hyvä näkyvyys tupaan, josta taas ei nähnyt kunnolla ylös johtuen valoista ja varjoista. Masa oli nukkuessani käynyt saunassa, ja oli nyt tuvassa pyyhe lanteillaan. Vaimoni pyöri ympyrää ja valmisteli Masalle vuodetta tuvan nurkkaan. molemmat naukkailivat silloin tällöin pieniä siemauksia drinkkilaseistaan.

Vaimoni sanoi: ”Teen tähän sulle tämmösen pikkusängyn, ei oo nyt parempaa tarjolla. Mut eipä tarvi lähtee sitte yöllä mihinkään.” Masa vastasi: ”Joo, se on ihan ok, kiitti. Minne se sun ukkos oikein hävis kesken kaiken?” ”No se lähti varmaan taas baariin samalla kun muutkin vieraat. Tulee taas aamuyöstä kamalassa kunnossa kotiin ja yrittää könytä selkään vaikkei mihinkään siinä kännissä pysty…”

Kuuntelin nousevan vitutuksen vallassa juttuja ja meinasin jo nousta ja laittaa niin sanotusti akan ruotuun, mutta jatkoin kuitenkin vielä kuuntelua.

Masa: ”No ei ihme jos se haluaa könytä selkään, sua ja sun pyllistelyä siinä lakanoiden kun kattelee niin alkaa itelläkin tekemään mieli.”
Vaimo (virnistäen): ”Nyt suus kiinni pervo, äläkä tuijottele. Ja jos tämmösen ison perseen näkemisestä alkaa tekemään mieli niin on kyllä ihme.”
Masa: ”No eipä toi nyt niin iso oo… Aika tiukan näköset pakarathan sulla on. Paremmassa kunnossahan sä oot kun monet parikymppiset. Joskus salaa kattelen sun kinkkuja ja tissejä, sillon ku et huomaa. Kerran näin ku vaihdoit rintsikat, ja hyvältä näytti… Jos ihan rehellisiä ollaan, niin mulla alkoi seisomaan täällä pyyhkeen alla. Joskus mä oon kyllä ukolles kateellinen.”

Tässä vaiheessa vitutus alkoi nousemaan kiihtyvästi, mutta samalla uteliaisuus nosti myös päätään. Jatkoin tilanteen seuraamista.

Vaimo: ”Joopa joo, taitaa sunkin suussa viina puhua, ei oo tommosta juttua sulta kuulunu selvin päin vaikka välillä aika härski ootkin. Ja sitä paitsi oon kyllä huomannu että sä vahtaat mua.”
Masa: ”No lasten ja humalaisten suusta jne… Etpä oo itekään ihan selvin päin, ja välillä aika rivo suustas. Ei pitäis puhua suusta, mulla jöpöttää jo täysillä ja totta puhuen mä oon aina halunnu että sä ottaisit multa suihin. Ja ite tulit kyllä tahallas tänne just ku tulin alasti saunasta, huomasin kyllä minne kattelit.”

Jos on tämmösiä kavereita niin kuka tarvii vihamiehiä? Nyt Masa turpa kiinni, ajattelin, mutten kuitenkaan tehnyt mitään.

Vaimo sanoi: ”Ihan vahingossa osuin samaan aikaan, mut eihän sitä voi olla piliä kattomatta jos toinen on alasti.”
Masa avasi pyyhettään ja sanoi vaimolleni: ”Katos nyt, nyt se seisoo niin että kivistää.”
Vaimo tuijotti Masan seisovaa munaa ja olin aistivinani pienoisen muutoksen hänen hengityksessään. Ei kait se perkele kiihottunut Masan jutuista ja sen paljaasta, seisovasta kullista?

Vaimo: ”Hui, nyt se mulkku piiloon! Emmä voi tommosta katella, mun pitää varmaan mennä sisälle.” Mutta katseli kuitenkin edelleen, huulet hivenen raollaan eikä aikomustakaan poistumisesta. Otti vieläpä uuden hörpyn lasistaan.
Masa:” No älä nyt mee, en mä väkisin mitään tee. Mut voisit kyllä näyttää omas, koska mäkin näytin omani?”

1

7486

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herkkunetistä

      kopioitua

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1679
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1554
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1425
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1343
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    8. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1140
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    Aihe