Aihe

vaimo otti toiselta poskeen osa1

vaimootti

Olimme vaimoni kanssa järjestäneet pihallemme pienimuotoiset kesäjuhlat ystäväpiirillemme. Paikalle saapui kaikkiaan 12 henkilöä, kavereita vuosien takaa. Itse olemme jo hieman päälle neljänkymmenen, samaten suurin osa ystävistämme.
Vaimoni kohdalla ikä ei kuitenkaan näy paljoakaan ulospäin, säännöllinen treenaus sekä järkevä ruokavalio on pitänyt hänen vartalonsa melkoisen sutjakassa kunnossa. Sama pätee myös pariin naisvieraaseemme, en voinut olla vilkuilematta heitä aina tilaisuuden tullen…

Juhlat olivat jo hyvässä vauhdissa, naurua ja juttua riitti, ja viiniä sekä olutta tuntui kuluvan. Kaverini Masa, joka oli eronnut muutama vuosi aiemmin, viihdytti naisvieraita parhaansa mukaan. Jopa niin paljon, että huomasin närkästyneitä katseita parin miehen kasvoilla. Itse en ollut moksiskaan Masan jutuista, ei tämä ensimmäinen kerta ollut kun hän heittelee kaksimielisiä vitsejään.

Olin juonut jo jonkin verran, ja aikainen herätys vielä lisäsi väsymystä. Päätin, että käyn pikku torkuilla jotta jaksan juhlia loppuun asti muiden kanssa. En kuitenkaan voinut mennä makuuhuoneeseen, koska en olisi voinut nukkua siellä metelin takia ja kuitenkin joku olisi ollut saman tien kiskomassa ylös sängystä.

Niinpä menin pihasaunamme vintille, jossa uskoin olevan mahdollisuus puolen tunnin – tunnin torkkuihin.
Vähänpä tiesin… Heräilin siihen, kun kuulin puhetta saunan tuvasta. Makailin paikallani ja kuuntelin, ketä siellä mahtaa olla ja mitähän siellä puhutaan. Vaimonihan siellä jutteli kaverini Masan kanssa.

Selvisi, että sauna oli lämmitetty nukkuessani, ja olin näköjään nukkunut melkein kolme tuntia huomaamattani. No, sitä sattuu…
Käännyin paikallani ja jäin seuraamaan tilannetta vintiltä, sieltä oli jokseenkin hyvä näkyvyys tupaan, josta taas ei nähnyt kunnolla ylös johtuen valoista ja varjoista. Masa oli nukkuessani käynyt saunassa, ja oli nyt tuvassa pyyhe lanteillaan. Vaimoni pyöri ympyrää ja valmisteli Masalle vuodetta tuvan nurkkaan. molemmat naukkailivat silloin tällöin pieniä siemauksia drinkkilaseistaan.

Vaimoni sanoi: ”Teen tähän sulle tämmösen pikkusängyn, ei oo nyt parempaa tarjolla. Mut eipä tarvi lähtee sitte yöllä mihinkään.” Masa vastasi: ”Joo, se on ihan ok, kiitti. Minne se sun ukkos oikein hävis kesken kaiken?” ”No se lähti varmaan taas baariin samalla kun muutkin vieraat. Tulee taas aamuyöstä kamalassa kunnossa kotiin ja yrittää könytä selkään vaikkei mihinkään siinä kännissä pysty…”

Kuuntelin nousevan vitutuksen vallassa juttuja ja meinasin jo nousta ja laittaa niin sanotusti akan ruotuun, mutta jatkoin kuitenkin vielä kuuntelua.

Masa: ”No ei ihme jos se haluaa könytä selkään, sua ja sun pyllistelyä siinä lakanoiden kun kattelee niin alkaa itelläkin tekemään mieli.”
Vaimo (virnistäen): ”Nyt suus kiinni pervo, äläkä tuijottele. Ja jos tämmösen ison perseen näkemisestä alkaa tekemään mieli niin on kyllä ihme.”
Masa: ”No eipä toi nyt niin iso oo… Aika tiukan näköset pakarathan sulla on. Paremmassa kunnossahan sä oot kun monet parikymppiset. Joskus salaa kattelen sun kinkkuja ja tissejä, sillon ku et huomaa. Kerran näin ku vaihdoit rintsikat, ja hyvältä näytti… Jos ihan rehellisiä ollaan, niin mulla alkoi seisomaan täällä pyyhkeen alla. Joskus mä oon kyllä ukolles kateellinen.”

Tässä vaiheessa vitutus alkoi nousemaan kiihtyvästi, mutta samalla uteliaisuus nosti myös päätään. Jatkoin tilanteen seuraamista.

Vaimo: ”Joopa joo, taitaa sunkin suussa viina puhua, ei oo tommosta juttua sulta kuulunu selvin päin vaikka välillä aika härski ootkin. Ja sitä paitsi oon kyllä huomannu että sä vahtaat mua.”
Masa: ”No lasten ja humalaisten suusta jne… Etpä oo itekään ihan selvin päin, ja välillä aika rivo suustas. Ei pitäis puhua suusta, mulla jöpöttää jo täysillä ja totta puhuen mä oon aina halunnu että sä ottaisit multa suihin. Ja ite tulit kyllä tahallas tänne just ku tulin alasti saunasta, huomasin kyllä minne kattelit.”

Jos on tämmösiä kavereita niin kuka tarvii vihamiehiä? Nyt Masa turpa kiinni, ajattelin, mutten kuitenkaan tehnyt mitään.

Vaimo sanoi: ”Ihan vahingossa osuin samaan aikaan, mut eihän sitä voi olla piliä kattomatta jos toinen on alasti.”
Masa avasi pyyhettään ja sanoi vaimolleni: ”Katos nyt, nyt se seisoo niin että kivistää.”
Vaimo tuijotti Masan seisovaa munaa ja olin aistivinani pienoisen muutoksen hänen hengityksessään. Ei kait se perkele kiihottunut Masan jutuista ja sen paljaasta, seisovasta kullista?

Vaimo: ”Hui, nyt se mulkku piiloon! Emmä voi tommosta katella, mun pitää varmaan mennä sisälle.” Mutta katseli kuitenkin edelleen, huulet hivenen raollaan eikä aikomustakaan poistumisesta. Otti vieläpä uuden hörpyn lasistaan.
Masa:” No älä nyt mee, en mä väkisin mitään tee. Mut voisit kyllä näyttää omas, koska mäkin näytin omani?”

1

5411

  Vastaukset

  • kopioitua

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   15845
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   535
   8483
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   55
   4902
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   2077