erikoinen 1 illan juttu

sinterella

Viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä koin eittämättä elämäni oudoimman seksikokemuksen. Olimme tyttöjen kanssa baarissa ja tapasin siellä oikein mukavan ja suht komean miehen, erityisesti hänen lihaksikas kroppansa oli upea.

No, niinhän siinä kävi, että illan päätteeksi suuntasimme kämpilleni ja otimme siellä muutaman drinkin ja juttelimme mukavia :) Yksi asia johti toiseen ja pian sain parasta suuseksiä, mitä olen koskaan saanut.

Kummallisuus alkoi, kun kolmannen orgasmin jälkeen lähdin käymään vessassa. Kun tulin takaisin, huomasin, että mies oli lähtenyt! Eihän siinä mitään, jos hänkin olisi saanut tyydytyksen, mutta kun ei ollut.... Olin ajatellut, että nyt se vasta hauskuus alkaa, mutta eipä sitten. Aika erikoista, onko kellään vastaavia kokemuksia?

26

3198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikujthyrgtfrdexs

      Ei ihan tollasta, mut kerran yks muija otti multa suuhun, ja saatuani puin ulkovaatteet ja toivotin hyvää jatkoa. Muija jäi kyl sillä kerralla ilman, mut ei voi auttaa.

    • löysyys yksi syy

      Aika erikoista. Itse muistan kerran sormettaneeni uutta naista ja huomasin, että naisella on aivan tajuttoman löysä värkki. Olisi tehnyt mieli livistää, mutta nainen ei tainnut käydä vessassa, joten en saanut siihen mahdollisuutta :D Normaalisti käytän uuden naisen kanssa aina kumia, mutta tuon tapauksen kanssa ei voinut käyttää, sillä se ei olisi tuntunut yhtään miltään. Toisaalta eipä se paljaallakaan paljon miltään tuntunut. Ei sun kohdalla pimpin löysyydestä voinut johtua miehen poistuminen..?

    • halut meni

      Haiseva ja ruma pillu ehkä karkotti miehen.

      • 6n66n6n6n

        Ai et mies ensin nuoli 3 orkkua ja vasta sen jälkeen alkoi pimpsan hajua etoa, kun ois päässyt nuolemasta panemaan?


      • halut meni
        6n66n6n6n kirjoitti:

        Ai et mies ensin nuoli 3 orkkua ja vasta sen jälkeen alkoi pimpsan hajua etoa, kun ois päässyt nuolemasta panemaan?

        Ei vaan kehannu lähtee aiemmin. Kun sit tilaisuus tuli, niin poistui paikalta vähin äänin.


      • Minä olen
        halut meni kirjoitti:

        Ei vaan kehannu lähtee aiemmin. Kun sit tilaisuus tuli, niin poistui paikalta vähin äänin.

        Kyllä oikee mies nuolee vaikka sian pyllylle haisevaa pimppiä jossa on parin toisen miehen klimpit valmiina, vaikka tunnin jos tarvii. Ei tunnu missään jos ei laatta lennä, ja voittaa seksittömyyden


    • vikaeiolesinun, m

      Eiköhän tuossa ole kyse siitä, että mies kärsi orgasmihäiriöstö, eikä mielellään ottanut puheeksi ongelmaansa. Osa ratkaisee minkä tahansa ongelman mieluummin vaikenemalla tai häipymällä.

      Voi olla, että miehen orgasmi ei ollut kokonaan estynyt, joten hän kokeili, jos tällä kertaa onnistuisi, mutta voi olla, että orgasmi oli kokonaan estynyt, mutta mies halusi silti harjoittaa seksiä.

      Jos mies olisi tuntenut vastenmielisyyttä sinua kohtaan, hän ei olisi mitenkään voinut imeä ja suudella vittuasi. Vika on siis ehdottomasti miehessä, ei sinussa.

      Osa orgasmihäiriöista on omasyntyisiä, osa lääkityksestä. Verenpainelääkkeet aiheuttavat erityisesti erektiohäiriöitä, masennuslääkkeet myöhentynytta tai poisjäävää orgasmia. Myös muut lääkkeet voivat olla sangen haitallisia.

    • hjkl8

      Vähän sama tapaus käynyt minullekkin mutta se oli nainen joka lähti karkuun. Baarista asunnolle ja nainen otti heti eteisessä suihin tavalla jota en koskaan unohda. Kävin tuon jälkeen vaihtamassa kevyempää päälle ja opastin naisen peremmälle. Kas kummaa nainen oli kadonnut enkä kuullut hänestä myöhemminkään mitään. Kuka lie oli mutta olisin halunnut tutustua häneen paremmin.

      • u6un65nn

        Naisen kohdal tollasen viel just ymmärtää, mut ei miehen.....


      • nyiogh
        u6un65nn kirjoitti:

        Naisen kohdal tollasen viel just ymmärtää, mut ei miehen.....

        Tein melkein samalla tavalla. Tyttöystäväni oli tavattaessa erityisen peemäisellä tuulella. Emme olleet vielä leikkineet, mutta kun hän oli pesemässä vittuaan, häippäsin. Olin menettänyt sillä kertaa kaiken seksihalun, eikä tehnyt mieli jäädä sitä selittelemään erittäin ärtyneelle tytölle. Ei varmaan olisi mennyt perille.

        Ap:n tilanteeseenhan tämä ei kuulu millään tavalla. Heillähän oli jo ollut ystävällistä suuseksiä.


    • Noh?

      Oliko mies musta? Oliko myytti isommasta totta?

    • sek

      Liekö ap ees nainen, eipä sekään ihan varmaa ole... Jos on, niin ainoa järkevä selitys on miehen erektio-ongelma.

      • ei ei ole ongelma

        Erektio-ongelman saa poistumaan kun saa miehen sidottua ja työntää pari sormea peräaukkoon suihinoton yhteydessä ja tekee tilanteesta miehelle uhkaavan & semmosen ettei mies tiedä mitä odottaa. Erektio-ongelma voi olla vain jos muna on rikki tai päässä vikaa. Tai joku ihme homma


    • Ite tehnyt muutaman kerran saman tempun nuollut / sormettanu sitten kun ne viimeiset Pari drinksua alkaneet päähän nousta huomannut ettei alakerta nouse millään todennu silloin et parempi lähtee ku jäädä löysällä yrittää vituttaa itteään vaan enemmän

      • ddbdbdbdgb

        Toi on kyl minunkin mielestäni todennäköisin selitys asialle. Sit vois ehkä myös aatella, et mies oli varattu, ja humalan haihtuessa tuli katumapäälle. Tai ehkä kyseessä oli veto: joku kaveri oli sanonut, että satanen vetoa, että et pysty lähtemään himaan ilman panoa nuoltuasi muijaa...


    • sitä ei voi tietää mitä sillä tullu mieleen ja karannu,eipä ole ite tullu karattua koskaan homma hoidetaan jos sille tielle lähdetty

    • tosi on

      Ehkäpä sinun vessassa käynti oli se turn off joka hänet karkotti.
      Niin miehillä kuin naisilla vo halut lla joskus pienestä kiinni.

    • treatment1

      Eipä tuo nyt niin ihmeellistä ole sinällään ole. Itse olin pitkään poikamiehenä ja sitten löysin elämäni naisen. Suhteen alkuvaiheessa taisi olla vielä poikamies moodi päällä ja erään kapakkaillan päätteeksi huomasin lähteneeni vieraan naisen matkaan. Päädyimme neidon kämpille ja yhtäkkiä huomasin nuoleskelevani tytsyn toosaa. Puhdas ja soma toosa olikin. Olin ihan hiton kiihkoissani, mutta kun neito lähti käymään välillä vessassa, niin katumuksen ja kuumotuksen aallot hyökyivät päälleni. Otin hatkat! Tunnustan. Jos tyttö tunnistaa tästä, niin pyydän anteeksi sikamaista käytöstäni. Jospa joskus voisin korjata asian.

    • gdngndgndgn

      Erikoista on se, ja hieman yllättävää, että miehen kirjoittamaan trolliin tulee näinkin paljon järkeviä vastauksia ja vieläpä moni väittää tehneensä samoin :)

      • dii-daa-doo

        Trollit piirittävät sinua joka puolelta ja vainoavat sinua. Sulje heti koneesi, jotta ne eivät pääse netitse luoksesi tekemään ilkeyksiä!


      • gdngndgndgn
        dii-daa-doo kirjoitti:

        Trollit piirittävät sinua joka puolelta ja vainoavat sinua. Sulje heti koneesi, jotta ne eivät pääse netitse luoksesi tekemään ilkeyksiä!

        Ha ha, kiinni jäit. Tiedän 100-prosenttisen varmasti, että aloittaja on mies. Mistäkö? No mietipä sitä.


    • karvoissa ruskeaa

      Kun kävit vessassa, pierekelitkö kovä äänisesti tai kuuluiko kakan pulpahduksia pötkön tipuuessa veteen. Tulllainen voi aiheuttaa seisokin puutetta.

    • Herr Lederhose

      Oli varattu ja morkkis iski kun oli aikaa ajatella. Villi veikkaus, mutta saattaa olla tottakin.

    • svdfbhl,jhg tyjte

      todennäköisin syy on että miehellä tuli pupu pöksyyn luultavastikin koska hän pelkäsi ettei hänellä seiso. mies saattoi humata sen jo nuollessaan pillua toivoessaan että kyrpä kovenisi. voi myös olla että oli varattukin, veikkaan silti ensimmäistä

    • Svandholm

      Joka mies vitun nuolee ,mutta harva tampaxin nielee.

      • B. Mellberg

        Jep, jep.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      42
      3143
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      182
      1781
    3. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      151
      1668
    4. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1595
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      55
      1377
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      351
      1213
    7. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      105
      1053
    8. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      1024
    9. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      94
      1004
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      61
      964
    Aihe