Tiukka esinahka

VitunPenisSaatana

Oon 13v poika ja 8-luokkalaisten terveystarkastukset on kai kesällä mihin pitäis mennä. Mul on luultavasti tiukka esinahka, ikinä ei oo kai terskan takana käyny. En halua sanoa siitä vahemmille enkä lääkäreille enkä kellekkään. En TODELLAKAAN ole IKINÄ menossa mihinkään helvetin ympärileikkaukseen joten turha ehottaa. Realistinen jos olen, niin tuskin edes uskaltaisin vetää esinahkan terskan taakse vaikka voisinkin. En tiedä mitä tehdä.

20

994

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhia murheita

      Ahkeraa venyttelyä vaan. Lääkäri ei voi pakottaa leikkaukseen.

    • vielä sellasta että

      Ei se tarkota että on tiukka esinahka jos se ei mene terskan taakse. Riittää että terska tulee jonkin verran esiin esinahkaa vedettäessä taakse. Leikkauksia on muitakin vaihtoehtoja kuin ympärileikkaus jolla helpotetaan esinahan kireyttä, kaiketi silloin joutunee käätymään yksityisen lääkärin puoleen.

    • Venyttelyä vaan

      Venyttele, venyttele, venyttele ja vielä vaan lisää venyttele. Tuo vaatii aikaa, kuukausia, lisää kuukausia.. joka päivä, erityisesti suihkussa, kylvyssä, saunassa jne... rasvaa kannattaa käyttää, se pehmittää ihoa ja saa sen venymään helpommin. Tuossa hommassa EI VOI MENNÄ MITÄÄN RIKKI, joten ihan turhaan pelkäät. Niin lujaa voimaa et voi käyttää

      • (KeskustelunAloittaja)

        Mutta entä se terveystarkastus? Siellä kai tarkastetaan kalu


    • karvakalu

      Ehkä katsotaan, mutta esinahkaa ei vedellä. Näin tapahtuu vain murrosikäisten fantasioissa. Kalun tarkastelu kestää sekunnin, kalsareiden kuminauhaa vedetään ja katsotaan, onko murrosikä alkanut elikkä kasvaako kalun tyvessä karvaa. Jos ei kasva, lääkäri sanoo että kohta alkaa karva kasvaa, äläpä poika ylläty sitten.

      • Kyllä testataan

        Kylläpä se esinahan liikkuvuus muuten tarkistetaan, samoten kivesten laskeutuminen ja usein myös nivustyrätestaus, eli "yskäisytesti".. Jos se on tiukka, niin se on tiukka, mutta kenenkään ei ole pakko suostua minkäänlaiseen leikkelyyn vasten tahtoaan. Suosittelen venyttelyä ja jos se ei siitä vuosien varrella löysty, niin ainahan voit hoidattaa sen myöhemmin..


      • (KeskustelunAloittaja)
        Kyllä testataan kirjoitti:

        Kylläpä se esinahan liikkuvuus muuten tarkistetaan, samoten kivesten laskeutuminen ja usein myös nivustyrätestaus, eli "yskäisytesti".. Jos se on tiukka, niin se on tiukka, mutta kenenkään ei ole pakko suostua minkäänlaiseen leikkelyyn vasten tahtoaan. Suosittelen venyttelyä ja jos se ei siitä vuosien varrella löysty, niin ainahan voit hoidattaa sen myöhemmin..

        Eikö yskäisytesti tehdä vaan naisilla vitun trolli?


      • Osaat kai lukea?
        (KeskustelunAloittaja) kirjoitti:

        Eikö yskäisytesti tehdä vaan naisilla vitun trolli?

        Googletapa huvikseen nivustyrä...


    • tutkija luuäjärveltä

      itellä oli tiukka esari. Vaikka kuinka venytti niin ei tullu teroa näkyviin.
      Lopulta kun olin 28v, korvtulehuksen jälkitarkastuksessa sanoin tohtorille (joka oli äärimmäisen mukava naislääkäri) että olis yks kysymys: Onko ympärileikkaus millanen operaatio nykyään?

      Kertoili faktat ja kysyi että onko mulla asialle jonkinlaista tarvetta. Vilautin kalua ja tohtori laitto lähetteen etiäpäin ilman sen suurempia kyselyjä tai tarkastuksia.

      Päiväkirurgisesta tuli ilmotus että leikkaus oli tulossa. Leikkauspäivänä leikkaava lääkäri teki nopsan tarkastuksen ja sitte mentiin nukutukseen.
      Kun heräsin niin sairaalakalsareissa nivusten kohalla oli iso veriläikkä. Kävin kusella ja olihan tuo kalu kovasti turvoksissa ja tikattu.

      Enempiä kyselemättä sairaanhoitaja anto luvan laittaa omat vaatteet päälle ja lompsia kotio.
      Kävely oli viikon verran melko hankalaa mutta kyllä se siitä ajan myötä helpotti.
      Jokusen kuukauden kuluttua vielä nopea tarkastus lääkärissä.

      Koko projekti meni läpi hyvin ammattimaisesti ja sen suurempia selittelemättä.
      Tuntu hoitohenkilökuntakin tietävän että asia ei ollu mikään helppo tuoda esille ja piti ylimääräset mölyt mahassa, hommat hoitu hyvin ripeästi.

      • (KeskustelunAloittaja)

        En kaipaa sun kokemuksiasi, en ole menossa edelleenkään mihinkään ympärileikkaukseen. Haluan vain ja pelkästään tosifaktan siitä mitä siellä terveystarkastuksessa tehdään. Jaah no turha sitä täällä on kysyä kun ei täältä saa oikeaa vastausta. Jotkut sanoo että menee 1 sek kun terveystarlastaja kurkkaa vaan housuihin jotkut sanoo että testaa kiveksiä kädellä jotkut sanoo että katotaan terska ja koko kalu ja siihen menee 3-5min.


    • turha täristä

      No hyvähän se vaan on että se lekuri sen tutkii.

      • (KeskustelunAloittaja)

        Helpommin sanottu kuin tehty.


    • turha täristä

      No mikäs onkelma siinä muka on ? eiköhän se terkka ole nähnyt aikas monta vehjettä

      • (KeskustelunAloittaja)

        Se on uus terkka ja tuskin on, ja näyttää kirjainmellisesti sanottuna huoralta


    • kiesus

      Vaikka kuinka olisi uusi niin kokemusta pitää olla jonkin verran samoin kuin koulutusta eikä se terveydenhoitaja siltikään voi tehdä vasten sinun tahtoasi.

      • (KeskustelunAloittaja)

        Mitä se tekee on tässä se kysymys?


    • joopa joo

      No mitäpä tuo tekee. Kirjaa lähinnä ylös että kaikki on ok ja tarvittaessa lähettää lääkärille.

    • ÄLÄPOIKAHÖPÖTÄ!

      Minun tapauksessani venyttely ei auttanut. Minulla oli niin kireä esinahka, että vain leikkaus oli vastaus. Ilman leikkausta, penis on altis tulehduksille, koska sitä ei ole päästy pesemään kunnolla ja se estää sukupuoli yhteyden. Olen siis nyt 17. Leikkauksesta on nyt kohta vuosi. Ja en voisi olla tyytyväisempi. Tyttöystävää ei vielä ole, mutta voin sanoa, että NE asiat ovat parantuneet ja nautin niistä enemmän, kuin tuolloin. Minulla ei ole mitään jälkeä peniksessä. Ja nyt se on oikeastaan "paremman" näköinen. Ympärileikattu mies kestää enemmän "jumppausta",koska terska tottuu hankaukseen, jota on leikkauksen jälkeen, mutta se loppuu aikanaan. Leikkaus ei ole suuri. Se tehdään päiväkirurgiana joko puudutuksessa tai nukutuksessa ja päässee jo seuraavana päivänä kotio. Kaksi ensimmäistä päivää ovat pahimmat, mutta sen jälkeen helpottaa. Tarkemmat ohjeet saa tietenkin paikan päältä. Eli jos sinulla ei ole mitään vaihtoehtoa, niin mene hyvä ihminen lekurille. Se parantaa elämänlaatua! Tunnen olevani nyt mies, enkä vain pikkupoika. Joten ei muuta, kuin rohkeutta vaa ja kerrot asiasta äidille tai isälle, jos ei hoitajalle kehtoo näyttää (mutta usko pois, se on nähnyt niitä ja PALJON!). Niin minäkin tein tuolloin. Sain ajan lääkäriin, josta minulle määrättiin uusi aika urologille. Urologi lähetti lähetteen päiväkirurgiaan, johon tuli aika muutama viikon päästä. Ja ympärileikkaus ei ole HÄPEÄ! Jotkut naiset haluavat vain ja ainoastaan ympärileikattua. Ja ne jotka eivät ole ennen kokeilleet ympärileikattua, takuulla muuttavat mielensä yhdynnän jälkeen, joka voi kestää jopa 15-20 min!

      • joopa joo

        "Ympärileikattu mies kestää enemmän "jumppausta",koska terska tottuu hankaukseen..." eli ikää tullessa terskan tunto herkkyys heikkenee huomattavasti ja pahimmillaan erektion saaminen on vaikeaa ilman lääkkeitä niin kuin minulla ja en ole edes vielä siinä iässä että viagraa pitäisi tarvita moiseen.


    • tutkija luujärveltä

      Jos AP:tä pelottaa terkkarin näkeminen niin on menemättä, ei ne siellä sun pippeliäs veivaa tai leikkaa pois.
      Tarkastaavat ettei ole kakshaaranen tai muuta epänormaalia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      132
      2407
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      291
      2312
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      75
      1790
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      119
      1462
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      130
      1309
    6. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1308
    7. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      72
      1040
    8. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      1030
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      47
      925
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      901
    Aihe