Keira Knightley

samanthia

Eli mitä mieltä ootte keirasta? mun mielestä aivan liian laiha, ja omituinen purenta, etupurenta. sössöttää ihmeellisesti kun puhuu. mitä ihmeellistä on siinä anorektisessa ja purentavikaisessa tytössä? onhan sillä klassisen kauniit piirteet ja nätit silmät, mutta maailma on pullollaan paremmannäkösiä naisia, ja yhtäkkiä se on joku maailman halutuin nainen. pyh.

16

3980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikko_hki

      Minusta ainakin Keira on tosi nätti. Ja ihanan hoikka !!! En tajua, miksi aina kun joku on hoikka tai vähänkin normaalipainon alla, niin heti kaikki naiset on haukkumassa anorektiseksi yms. Keira ei ehkä kasvoiltaan ole maailman kaunis, mutta vartalo on todella upea !!

      • shantelle

        minä ainakin naisena pidän kauniina sellasia naisia joilla on hieman muotoja, muttei läskiä, atleettinen ja lihaksikaskin sopivasti saa olla, en nyt oikein keksi hyviä esimerkkejä, mutta vaikkapa Jessica Alban tyylinen seksikäs, hieman kurvikas, hoikka mutta terveennäköinen. ei se aina tarkoita kateutta jos nainen arvostelee mielestään liian laihaa naista. en minäkään pidä keiraa kovin kummoisena, ainakaan kropaltaan, mielestäni taas hänen kasvonsa ovat kauniimmat kuin vartalo.


      • keijo

        sillähän on pätkäsääret. vertaappa vartaloon, niin sen jalat on suhteessa liian lyhyet, yrittää kyllä korjata korkeilla koroilla..


      • Who know?

        Keira on kyllä ihan kaunis, ja hoikkakin, mutta näyttelemiseen ei kuitenkään välttämättä tarvita jotain superkaunista ja seksikästä. Tärkeämpää on sen ulkoinen olemus. Se mitä sen ihmisen sisältä löytyy eikä vaan ulkokuori ja tietenkin näyttelemisen lahjat jotka on tärkeää muistaa..
        Ja jos muistan oikein Keira on sanonut, että anoreksia on kiertänyt hänen suvussaan, mutta jos me kuitenkin toivoisimme, että tämä kaunis kaunokainen, ei kuitenkaan tähän kovinkaan mukavaan sairauteen sairastuisi.
        Laihuus, on joittekin mielestä hyvin ihailtavaa, mutta mielestäni väöärin muista ihmisiä kohtaan jotka mahdollisesti ovat kuitenkin tukevampia.
        Ei ole kiva kuulla jonkun haukkuvan Läskiksi tai muuta, mutta ongelma voi olla siinä, ettemme me tiedä tarkoittaako hän tosiaan sanomaansa.
        Läskiksi haukkuminen on niin yleinen haukkumasana´, että sillä sanalla joskus jopa herjatataan laihojakin.


    • keira

      http://www.kkwavefront.org/media/albums/candids/2004-07-15/0351073.jpg

    • <=3

      No sanotaan nyt että on ihan normaalia että teininä on aika laiha, jopa liiankin laiha, ja se laihuus sopi keiralle vielä pari vuotta sitten. mutta nyt on tyttö tulossa kohta jo naisen ikään eikä ole mikään teini kohta enää, niin on aika outoa että yrittää olla vielä liian laiha. keiran kasvot on kypsyneet ja näyttää naisen kasvoilta, mutta vartalo on kuin 13-vuotiaalla, ei hyvä yhdistelmä. sen pitäs lihottaa itteensä hiukan, ihan vähän vaan, joku viitisen kiloa, niin sitten se olis aika sopusuhtainen ja kaunis ikäänsä nähden.

    • keira on kaunis

      Sanokaa mitä sanokaa mutta empire lehti on valinnut keiran seksikkäimmäksi leffastaraksi kautta aikojen!!!




      Tireless Waffle
      05-October-2004 | barrington

      So the story goes that Empire Magazine picked Keira Knightley as the most sexy movie star of all time! This came from the fervent clickings of over 15,000 people - picking from a choice of 55 women and 45 blokes. You know that news is thin on the ground when we report poll results...

      • TYTTÖYSTÄVÄKÖ84

        SILLÄ SAIS MUN TYTTÖYSTÄVÄLLÄ OLLA NOITA KAIKKIA YHDISTETTYNÄ


      • TY84
        TYTTÖYSTÄVÄKÖ84 kirjoitti:

        SILLÄ SAIS MUN TYTTÖYSTÄVÄLLÄ OLLA NOITA KAIKKIA YHDISTETTYNÄ

        SIIS MUN TY SAIS OLLA AINAKIN TÄMÄ KEIRAN RUUMIS. SCARLETIN ULKONÄKÖ. KIRSTENIN VARTALO JA LINDSAYN HIUKSET MINUSTAKIN KEIRA ON KAUNIS


      • haha
        TY84 kirjoitti:

        SIIS MUN TY SAIS OLLA AINAKIN TÄMÄ KEIRAN RUUMIS. SCARLETIN ULKONÄKÖ. KIRSTENIN VARTALO JA LINDSAYN HIUKSET MINUSTAKIN KEIRA ON KAUNIS

        mitä eroa on ruumiilla ja vartalolla? lol


      • plääääh

        toinen linkki ei ees toimi ja toinen on ihan tökö leikkaa/liimaa feikkikuva!


      • blackmagictiger

        NÄTTIHÄN SE ON


      • Kiira_
        blackmagictiger kirjoitti:

        NÄTTIHÄN SE ON

        ...et ole vieläkään tajunnut,että eihän kukaan Keiraa itseään ihannoi? Elizabeth Swann rintoineen,kasvoineen ja luonteineen saa polvet veteliksi,ei suinkaan keira,paitsi ehkä rinnat suurennettuna ja meikattuna. Ilman meikkiä ja ehostusta neitokainen onkin kuin poika.


    • taasonmaailmaparempi

      todella kaunis ja luonnollinen kaikin puolin! ja ihana taiteilija- tyyli, ei yritä olla mikään ns.taiteilija vaa on sitä itsenään ja persoonallisen kaunis, ihana hymy ja maailman kaunein nenä, ihanat kulmakarvat ja silmät ja ihanat eleet ja kaikki, kaikin puoli erottuva, ansaitsee kyllä olla kaunis koska ei ylpisty siitä ja muutenki, lyhyet raajat ja upee vatsa, kaikille jotaki ja hyvä esikuva naisille että on ok olla myös lyhytsäärinen:) ja upeeltahan se näyttää joten ei sillä niin väliä naiset vaikka on lyhyet sääret:D!:)
      ihana kaunis lumoava:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe