Idän uskontojen tietopaketti

netters

Äiti Amma
Tämän kirjoituksen tarkoitus on tutkia ilmiötä nimeltään äiti Amma Raamatun sanan valossa. Kirjoitukseni tarkoitus on tuoda esille Raamatun sanan kautta se miten Raamattu suhtautuu tähän ilmiöön. Raamatun opetuksen pohjalta käy selkeästi ilmi se mikä on tämän kyseisen ilmiön taustalla. Maailmassa on paljon ilmiöitä, jotka ovat pukeutuneet hyväntekijän asuun palvellessaan pahan voimia. Tämä kirjoitus kertoo ja paljastaa Amma-liikkeen taustoja, jotka eivät edusta hyvää, vaan äärimmäistä pahaa.

Jälleensyntyminen totta vai tarua?
Jälleensyntymisestä on monenlaista opetusta sekä tulkintaa. Itse en usko jälleensyntymisoppiin, jonka opetus on pahassa ristiriidassa selkeiden tosiasioiden kanssa, joita otan esille tässä kirjoituksessa

Buddhalaisuus
Kun tutkimme buddhalaisuutta Raamatun opetuksen valossa sekä terveen maalaisjärjen kautta, niin saamme selville, että buddhalaisuus edustaa uskomusjärjestelmää, joka ei perustu totuuteen.

Jeesus ja jooga eivät sovi yhteen
Joogan lopullinen päämäärä on tuhota usko Herraan Jeesukseen. Valhe toimii usein samaa kaavaa käyttäen; saat uskoa kuten haluat, mikään ei muutu kaikki jää ennalleen. Kun ihminen kävelee ansaluukun sisäpuolelle, niin pikku hiljaa kaikki muuttuu ja usko totuuteen muuttuu uskoksi valheeseen. Joogan henkisen kasvun tie on valheen verkoilla kokoon kudottu. Herra Jeesus ja jooga eivät sovi yhteen.

http://www.kotipetripaavola.com/idanuskonnot.html

14

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petri so dumb

      Jooga oli olemassa ennen Jeesusta. Petri puhuu täyttä soopaa.

    • Siinon.

      Petri onkin pelsepupin kätyri.

      • Kyllä

        Sitä hän on.


    • aprios

      Eikö muissa uskonnoissa ole mitään hyvää? Onko todellakin niin, että kristinusko on sama kuin hyvä ja uskottava ja Jumalan mielen mukaista ja kaikki muut uskonnot pahojen voimien hallinnassa.

      Jos näin on, miksi Jumala on sallinut/sallii miljoonien ihmisten syntyä näiden pahojen uskontojen piiriin. Heillähän ei käytännöllisesti katsoen ole minkäänlaisia pelastautumismahdollisuuksia.

      Miksi Jumala olisi näin epäoikeudenmukainen näitä ihmisiä kohtaan?
      Mitä pahaa he ovat Jumalalle tehneet, että ovat ansainneet syntyä "vääriin uskontoihin", joista ei käytännöllisesti katsoen ole pelastautumista.

    • Gorbanzo

      Tehdäänkö niin, että odotellaan tuon teidän profeetta Paavolan puolelta, että hän ensin tutkii asioita kunnolla ja edes yrittää hahmottaa jotain muuta kuin omia heppoisia mielipiteitään?

      Tietopaketti (lol!) tuossa on niin epälooginen ja perustelematon, että se ei ole edes väärin. Miten jollekulle tällainen voi mennä edes lävitse?

      • Usko vs tieto

        Sivistymätön ja herkkäuskoinen voi noita Paavolan juttuja uskoa. En tiedä kuinka paljon hän edes omiin juttuihinsa uskoo vai hakeeko seuraajia jutuilleen.


    • denariina

      Monien joogaa harrastavien keho menee rikki alati toistuvien jooga-asentojen takia, johon ihmisen kehoa ei ole suunniteltu taipumaan. Monet jooga asennot vaurioittavat ja rikkovat ihmisen kehoa. Ei kaikki jooga-asennot tietenkään vaurioita kehoa, mutta osa liikkeistä ja asennoista on sellaisia, jotka eivät tee hyvää ihmisen keholle.

      Henkivallat toimivat juuri siten, että he ohjaavat ihmisiä rikkomaan ja tuhoamaan oman sielunsa ja ruumiinsa. Ensin annetaan hyvänolon tunteita, mutta lopulta rikotaan ja rampautetaan ihminen.

      Useat jooga-asennot eivät ole tarkoitettu ihmiskehon harjoitteiksi. Silti joogan harjoittajat tekevät sokeasti näitä fyysisiä harjoituksia, jotka pikku hiljaa rikkovat heidän kehoansa. Kun ihminen antautuu henkivaltojen johdatettavaksi, niin hän on sokea sille että se mitä hän tekee lopulta rikkoo ja tuhoaa hänet.

      Intialainen ortopedi Ashok Rajgopal kirjoitti The Telegraphissa, että säännöllinen joogaaminen voi rikkoa polvet. Rajgopal on asentanut lukuisia keinoniveliä sekä suorittanut polvileikkauksia johtaville joogaguruille. Pahimmillaan väärin tehdyt äärivenytykset johtavat nivelrikkoon. Rajgopalin kritiikki kohdistuu ääriasentoja vaativiin liikkeisiin. Rajgopalin mukaan eniten vaurioita aiheuttaa väkisin venytetyt asennot, joissa nivelet ovat rikkoutuneet, samoin väärät asennot rikkovat kehoa. Niveltulehdukset ovat yleisiä joogan terveysvaurioita.

      Rajgopal on nähnyt joogan harrastajien keskuudessa kaikkein eniten nivel- ja luusairauksia. Hänen mukaansa jooga ei ole terveydelle vaarallista valvotussa ja kontrolloidussa ilmapiirissä. Rajgopalin mukaan ongelmallista joogassa on se, että jokaisen ihmisen keho on hiukan erilainen ja silloin erilaiset venytykset ja taivutukset voivat olla vaarallisia, koska ihmisten kehojen rakenne on niin erilainen. Rajgopalin mukaan tähän tulee kiinnittää paljon huomiota ja pyrkiä tekemään jokaiselle turvallisia asentoja.

      • Gorbanzo

        Eikun lisää, muistathan kuitenkin laittaa profeetta Paavola lähteeksi kun lainailet. Lihavuus on muuten nivelrikon yleisin aiheuttaja, siis katsele sillä silmällä seuraavalla kerralla seurakunnassa niin näet parempia käännytyksen kohteita kuin täällä. Onhan selvää, että heidän täytyy olla täysin henkivaltojen armoilla.


    • Jeesus=Uskonto

      "jooga-asentojen takia, johon ihmisen kehoa ei ole suunniteltu taipumaan."

      Uskonto tuhoaa aivot pistämällä ajatukset toistuvasti ajatusradoille johon niitä ei ole suunniteltu taipumaan.

    • puuha-pete hei!

      "Tämä kirjoitus kertoo ja paljastaa Amma-liikkeen taustoja, jotka eivät edusta hyvää, vaan äärimmäistä pahaa."

      Älä viitti naurattaa.

      Muistapa puuha-pete tämä viisaus:

      Te käärmeen sikiöt, kuinka teidän puheenne voisi olla hyvää, kun itse olette pahoja! Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu. Hyvä ihminen tuo hyvyytensä varastosta esiin hyvää, paha ihminen pahuutensa varastosta pahaa.

      ***

      "Joogan lopullinen päämäärä on tuhota usko Herraan Jeesukseen."

      Älä viitsi naurattaa. Jooga on syntynyt tuhansia vuosia ennen Jeesusta. Miten sen päämääränä siis voisi olla ollut tuhota usko Herraan Jeesukseen, jota ei joogan syntyaikoina ollut olemassakaan.


      ***

      "Valhe toimii usein samaa kaavaa käyttäen; saat uskoa kuten haluat, mikään ei muutu kaikki jää ennalleen."

      Noin näkyy toimivan täydellinen paranoidisuus. Kun paranoia on parantumatonta laatua, ei siihen mikään tehoa.

      Joten jatkapa puuha-pete puuhasteluasi, me täällä nauretaan.

    • Avataara, ei avatar

      Pikainen kommentti tuohon Peten blogiin liittyen.

      Petellä ei näytä olevan käsitystä siitä, mitä "avatar" tarkoittaa. Suomessa se on kirjoitettu yleensä muodossa "avataara" (joka on myös sanskritinkielinen alkuperäisversio tuosta sanasta), ja niin on hyvä, koska Petekin näyttää taivutuskäytäntönsä perusteella luulevan, että "avatar" on jonkinlainen naispuolinen "ava" (mitä sellainen sitten ikinä olisikaan); samaan tapaan kuin tanssijatar on on naispuolinen tanssija. Pete nimittäin taivuttaa "avatar"-sanan genetiivin muotoon "avattaren", samalla tavoin kuin "tanssijattaren". Jos Pete käyttäisi blogissaan termistä edes oikeaa suomenkielen muotoilua eli "avataara", poistuisi edes tuo "ava", "-tar" sekasotku hänen blogistaan. Tietenkään blogin surkean vääristynyttä asiasisältöä se ei muuta miksikään.

      "Avatar" on englanninkielen sana, ei sanskritia eikä suomea. Sanskritissa ja suomessa sana on "avataara", ja suomenkielinen genetiivi on "avataaran", ei "avattaren". Korjaa Pete surkeaa plokiasi edes sen verran, että se huomioi tuon kieliasian.

    • Mielenterveysluvut

      Lisäksi Puuha-Pete mainitsee onnettomassa blogissaan Intian mielenterveysluvut: 125 miljoonalla ihmisellä miljardista on mielenterveysongelma. Selityksenä tähän demoneja joka paikassa näkevällä Petellä on tietysti Intian henkiseen järjestelmään sisäsyntyisesti sisältyvät eksytykset ja paholaiset, mitenpä muutenkaan.

      Totuus on kuitenkin se, että mielenterveysongelmaluvut Intiassa ovat nousseet jyrkästi viimeisen reilun KYMMENEN vuoden aikana. Jos jooga olisi syynä siihen, että joka kahdeksannella intialaisella on jonkinasteinen mielenterveyden häiriö, ei tuollaista nousua olisi tapahtunut viimeisen kymmenen vuoden aikana, vaan ilmiö olisi ollut pysyvä vähintään KYMMENEN TUHATTA vuotta.

      Syynä lieneekin länsimaisen materialismin ja sen mukanaan tuoman yhteiskunnallisen muutoksen ja stressin lisääntymisen aiheuttama ilmiö.

      Vai mitä pitäisi sanoa tästä: 40%:LLA EUROOPPALAISISTA ON MIELENTERVEYDEN HÄIRIÖ. Eli lukumäärä on moninkertainen verrattuna intialaisten mielenterveyshäiriöiden lukumäärään.

      http://www.reuters.com/article/2011/09/04/us-europe-mental-illness-idUSTRE7832JJ20110904

      Mitenkäs puuha-pete nyt suu pannaan? Euroopassa on kaksi suurta vaikuttajaa: kristinusko ja materialismi/ateismi. Kun käytät demoneita mielenterveyslukujen selittäjinä, niin ovatko eurooppalaiset mielenterveysongelmat kristittyjen vai ateististen /materialististen demonien aiheuttamia? Sinäkään et varmaan mene harhoissasi niin pitkälle, että luulisit intialaisten henkiolentojen vaikuttavan sieltä kaukovaikutuksella Eurooppaan niin, että Euroopassa on moninkertaisesti mielenterveysongelmaisia verrattuna Intiaan.

      Ja lisäksi, mitenkäs on, Pete, kun käytit demoneita selittämään intian suuria mielenterveysongelmaisten lukuja, ja kun nyt paljastuikin, että ne luvut ovat paljon paremmat kuin kristityssä/ateistisessa Euroopassa? Ylistätkö nyt Intian henkistä järjestelmää hyväksi, koska luvut ovat niin matalat verrattuna Eurooppaan? Et varmaan, koska sinulla ja kaltaisillasihan on tapana ensin syyttää huonoista luvuista muiden uskontojen demonisia henkivaltoja, ja jos ne muiden luvut sattuvatkin olemaan hyvät, niin käytät sitä sitten esimerkkinä "eksytyksestä", joka vain näyttää hyvältä mutta on kuitenkin joka tapauksessa pahaa.

      Voi Petri Petri. Miten muualla voitaisiin tehdä jotakin hyvää niin, että se ei näyttäisi sinun ja kaltaistesi silmiin olevan pahaa? Ei mitenkään, koska jos tulos on huono, on se tietenkin pahan aikaansaannosta, ja jos tulos on hyvä, sehän se vasta onkin pahan aikaansaannosta, ovelaa eksytystä. Eli miten päin tahansa, kaikki kristinuskon ulkopuolella oleva näyttää sinun silmiisi välttämättä aina pahalta, vaihtoehtoa ei ole.

      Olisi aihetta rukoilla sinun ja kaltaistesi mielenterveyden puolesta.

    • Vielä mielentervluku

      Tässä vielä Puuha-Petelle ja hänen harjoittamansa harhautuksen ( sillä harhauttamistahan Puuha-Pete tosiasiassa harjoittaa, tahtomattaan tai tarkoituksella ) kohteena oleville lisätietoa. Vielä vuonna 2000 Intian mielenterveyshäiriöluvut olivat niinkin alhaalla kuin 7%.

      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2956997/

      Joten jos luvut ovat tulleet tämän vuostituhannen puolella ylös, ei niiden syynä varmaankaan ole Intian henkinen perintö vaan ihan muut syyt. Joogafilosofia kun ei ole alkanut vaikuttamaan Intiassa vasta tällä vuosituhannella. Sen sijaan länsimaisen materialismin esiinmarssi paljolti on.

      • Noinhan se on

        Joo Petri vain hutkii, ei tutki. Noilla paranoideilla on vain yksi tapa, jolla ne kaikkia asioita käsittelevät. Faktat eivät siinä paljoa paina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe