Firefox kaatuu....

Koira345

Eli yritän pelata peliä Facebookissa mutta Firefox kaatuu jatkuvasti. Onks tossa nyt kyse jonkun lisäosan kaatumisesta, joku yhteensopivuus ongelma? Mul on Firefox 29.0.1 ja Shockwave Flash 13.0.0.214. Intenet Explorerillakin näyttää kaatuvan kun yrittää pelata. Ja se on nimittäin aina se peli, jossa kaatuu, muuten toimii selaimet oikein. Youtube videot toimii ja muut sivut hyvin, mut aina tossa Facebook pelissä kaatuu koko selain. Pitääkö se poistaa kokonaan se lisäosa ja ladata uudelleen?

On se kumma kun eivät saa toimivia noista lisäosista :(

5

104

Vastaukset

 • Kokeile poistaa flash ja asenna se uudestaan. Testaa myös Adblock plus lisäosaa.

 • Firefoxissa on ollut hirveästi ongelmia flashin kanssa. Hakkerit käyttävät koko ajan= ei auta, vaikka koko ajan poistaa ja laittaa uudelleen. MInulla on ollut ongelmia erityisesti flash-pohjaisia pelejä pelattaessa.

 • .

  Kun flash playerin rekisteriasetukset vioittuvat ne ei korjaannu pelkästään flashin poistamisella

  "From an expert: How to fix Flash Player Windows permissions

  In this video, Chris Campbell of Adobe Systems explains how to fix the Windows registry problem that results in automatic uninstallation of Flash Player.

  Download and install Flash Player.
  Make sure that you are logged in to a Windows Administrator account.
  Download SubInACL from the Microsoft Download Center to a location on your computer.
  Double-click the subinacl.msi file. Follow the installation instructions. Make sure that you install SubInACL (subinacl.exe) to the following folder: C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools.
  Download the reset_fp.bat.zip file.
  Open the reset_fp.bat.zip file and extract the reset_fp.bat file to the following folder: C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools\. Note: Make sure that the reset_fp.bat file and subinacl.msi file are in the same folder.
  On Windows Vista and Windows 7, right-click the reset_fp.bat file, and select Run As Administrator. On Windows XP, double-click the file. A command window appears with the following message: "This should only take a few seconds to complete." Wait for the file to complete the operation.
  Download and install Flash Player.
  Visit the Find Version | Flash Player page to confirm that Flash Player installation is successful.
  Restart the computer and verify the Flash Player installation by visiting the Find Version | Flash Player page."

  Tästä ohjeesta vain puuttuu oleellisena se että C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools -polku pitää lisätä windowsin ympäristömuuttujaan=path eli olemassa olevan path ketjun jatkeeksi puolipiste väliin ja C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools

  Sen jälkeen tuo .bat toimii vasta

  .

 • Vanha Firefox ja taitaa Flashikin olla.

  Toivottavasti tietokone pöytäkin kaatuu.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.