Menossa Losinjin saarelle 11.6.

Vanttuut

Onko joku majoittunut Hotelli Puntassa? Tai muuten käynyt Losinjin saarella? Olisi kiva kuulla plussia ja miinuksia / vinkkejä ensikertalaiselle.

2

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanttuut

      Vanttuut vastaa omaan viestiinsä:

      Oltiin hotelli Puntassa 11.-18.6. ja mennään takuuvarmasti uudestaan. Upea hotelli, mahtavat liikuntamahdollisuudet, ystävällinen henkilökunta ja mahtava ruoka. Ympärillä puhdas luonto ja niin kirkas merivesi että sellaista en ole nähnyt missään.

      Ainoa miinus hotellissa oli täysihoitoon kuulunut lounas, joka oli erillisessä ala carte -ravintolassa. Päivittäin vaihtuvia lounasmenu-vaihtoehtoja oli tasan kaksi: liha tai kala -menu, johon kuului alkukeitto (tai pikemminkin -liemi), alkusalaatti, pääruoka ja jälkiruoka. Muutaman päivän jälkeen homma alkoi toistaa itseään (en syö lihaa, joten ainoa vaihtoehto minulle oli kala-menu). Kaverini otti melkein joka kerta liha-menun joka oli melko simppeli, esim yhtenä päivänä ranskalaiset ja liian suolainen jauhelihapihvi.

      Lounaalla pari ekaa päivää oli palvelun puolesta ihan ookoo, mutta loppuviikosta vaihtui tarjoilija ja sen jälkeen toiminta oli tuskallisen hidasta - vähistä lomapäivistä ei viitsisi uhrata joka päivä paria tuntia lounaaseen. Kahtena viimeisenä päivänä investoimme lounaaseen toisaalla. Sen sijaan buffet-aamiainen ja -illallinen päärakennuksessa olivat enemmän kuin rahan arvoisia sekä ruuan laadun että palvelun suhteen. Kun menen uudelleen, en ota täysihoitoa vaan puolihoidon.

      Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta olevat Veli Losinj:n ja Mali Losinj:n kylät ovat viehättäviä - mutta jos olet shoppailija, niin mitään ostosparatiisia on turha odottaa. Itse toimme tuliaisena oliiviöljyä ja tuoksupusseja sekä -saippuoita.

      Koko saarella voi vesijohtovettä juoda samalla tavalla kuin Suomessa ja se jopa maistuu hyvälle. Siksipä mitään ruokiakaan ei tarvitse pelätä syödä ja maitohappobakteerit voi jättää huoletta syömättä.

      Varasimme matkan Scandjet-matkatoimiston kautta. Varaus, maksut ja kaikki muukin sujui hienosti. Lentokone oli parikymmentä vuotta vanha boeing, joka lentää Enter-airin nimellä (puolalainen yhtiö).

      Scandjetin opas asui samassa hotellissa - oli asunut koko kauden. Hän oli oikein ystävällinen, puhelias ja yritti parhaansa mukaan olla avuksi. (Tosin neuvoi lounasruokailuun väärän ravintolan eikä osannut kertoa hotellin tarjoamista liikuntapalveluista mitään. Nämä selvisivät kyllä omatoimisesti, joten eipä siitä ongelmia koitunut.)

      Hotellin henkilökunnasta kaikki eivät puhu englantia, mutta liikunnanohjaajat olivat kaikki englanninkielentaitoisia. Saksaa ja italiaa puhuville löytyy varmasti enemmän "juttuseuraa" henkilökunnasta. Hyvin kuitenkin pärjäsimme englannilla - aina joku kieltä taitava saatiin lopulta tiskin taakse.

      Liikuntatunteja suosittelen lämmöllä! Ohjaajat ovat mukavia ja kaikkea tehdään oman tason mukaan. Etenkin antigravity joogalle menetin sydämeni niin että joogatrapetsi piti ostaa matkan jälkeen kotiinkin.

      Vaikka olen yllä kertonut miinusmerkkisistä tapahtumista, niin kokonaisuutena lomamme oli varmasti paras reissu mitä ikinä olemme tehneet. Joka lomalla on aina jotain pientä säätöä, enkä odottanutkaan että kaikki sujuu kuin strömsö:ssä - paitsi että suurin osa sujui... Kerroin näistä muutamista jutuista siksi että tämän lukija osaisi varautua niihin ja viettää kaikin puolin täydellisen loman.

      Menkää ihmiset Losinj:in saarelle!! Ette kadu!

    • kiinnostunuuu

      Kiitos paljon! mitä muita mahdollisuuksia sielä oli kuin jooga?

      joogagin pitää kokeilla, oliko snorklausta tms, vesi asioita :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe