Khao Lakiin yksin kesällä?

Ekkoo kertoo

Hei!

Onko Khao Lak millainen matkakohteena, jos lähtee yksin reissuun kesällä?

Odotan lomalta mahdollisuutta aktiviteetteihin, hyvää ruokaa, rentoa elämää ja ilmapiiriä.

3

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvää lomaa

      Ei Khao Lak mitenkään muutu olet sitten matkalla yksin vai kaksin. Kaunista ja rauhallinen kohde. Seuraa saa aina, enkä tarkoita nyt seksiseuraa. Thai ruoka on hyvää.

    • Omasta mielestäni khao lak on parhaimillaan sesongin ulkopuolella. Tuntuu kuin olisi aivan erikohteessa, jos käy sesonki ja ei sesonkiaikaan. Itse en ihan keskellä kesää ole käynyt, mutta toukokesäkuunvaihteesta on kokemusta.

      Sesonkiaikaan aurinkotuoleja, uimapatjoja ja muuta jotka eivät khaolakin rannoille kuulu, on rannan hiekalla jopa häiriöksi asti. Sesonginulkopuolella taas rannat ovat oikeasti aution tuntuisia, vaikka siellä ihmisiä jonkin verran olisikin. Myös matkalaiset ovat mielestäni erilaisia.

      keskellä kesää, on todennäköistä saada vettä niskaansa, itseäni ei lämpimät sateet haittaa, mut joillekin se voi olla ongelma.

      Samat aktiviteetit on pääsääntöisesti sesongin ulkopuolella, kuin sesonkinakin. Hinnoista voi joskus jopa sopia.

      Mitä nyt ensimmäisenä järjestetyistä aktiviteeteistä tulee mieleen:
      Norsussafari, mönkkärisafari, karjavaljakkoajelu, hevos ratsastus, norsu ja bambulautta safari yhdistelmä, melonta retket, kalastusretket, patikointiretket, surfaus koulu, sukelluskoulu, golf, pienois golf, pyöräretket, perhospuisto, orkideapuisto, saariristeilyt, kilpikonnien tutkimuslaitos... Khao lakin nähtävyydet, voi myös hoitaa puolipäiväretkellä ohjatusti, itsekseen ne on ehkä kuitenkin mukavampi kokea.

      Skootterilla sitten voi itse käydä vaikkapa tsunamimuistomerkeillä, katsomassa sitä sotalaivaa, bang niang lähellä, tai kho kho khao lautan lähtöpaikan lähellä olevaa muistomerkkiä (ja kuvagalleriaa, isoa budhaa). Samoin skootterilla voi käydä takua pa:ssa, Thai myang:ssa, vesiputouksilla (useita), myös noissa puistoissa, kapongin kuumilla lähteillä. temppeleissä. Toki voi myös lähteä ajelemaan sivuteitä. Tai vaikkapa poiketa koh kho khaolla. Voi myös vuokrata pitkähäntä veneen, ja lähtä itsekseen kalastamaan, tai saarireissulle. Jos saareen haluaa, kannata vene vuokrata, koh kho khaon laiturin kupeesta, jos taas kalastamaan, niin tab la mu:n vuokravenesatamasta.

      Jos vinkkejä aktiviteetteihin, lomailuun tai thaikulttuuriin haluaa saada lomanaikana, kannattanee poiketa ban nam sai projektin pääpaikalla lam kaenissa.

      m.y.m = mies yksin matkalla, kertonee siitä että yksin on menty, ja viestien määrästä tällä palstalla, että vieläpä uudestaankin, on ollut mahdollisuus päästä. Minulle siis khao lak ainakin sopii yksin matkustettaessa. Yksin helpompi tutustua myös paikallisiin ihmisiin, ja hankkia ystäviä.

      Ilmapiiriin vaikuttaa eniten varmasti omakäytös.

    • Nina 82

      Paras tapa sinkulle on matkustaa yksin, mielummin kuin jossain kaveriporukassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5391
    2. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      48
      2232
    3. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      60
      2216
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1049
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1004
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      870
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      833
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      753
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      751
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      27
      736
    Aihe