Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Masennus

jo entinen

Tiedeuskovaisilla ei tunnu olevan mitään kommentoitavaa maanantain MOT ohjelmaan missä todettiin missä että masennuslääkkeet aiheutaa masennusta.
He kun yleensä mielellään kommentoivat kyseistä ohjelmaa ja ovat muutenkin hyvin huolissaan pienen ihmisen oikeuksista. Mikä on tietysti hyvä asia.

10

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedeuskovainen

      Minusta kyseinen dokumentti oli hyvin kapeakatseisesti tehty ja pyrki korostamaan liiaksi yhtä potentiaalista puolta asiasta. Ei suinkaan ollut objektiivinen näkökulma lääkkeisiin. Jos olisi ollut, niin olisi puhuttu enemmän ääneen niistä, jotka saavat avun pahimpaan tilanteeseensa lääkkeistä, ja voivat sitten lopettaa. Tai siitä, että väkivalta ja itsemurhat ovat vähentyneet, kun on saatu oikeita lääkkeitä käyttöön.

      Paljon sanottiin että lääkkeet eivät merkittävästi auta lievään/keskitason masennukseen, mutta se apu jota vaikeasti masentuneet saavat, jäi täysin rivien väliin.

      Se haastateltu nainenkin oli varmaan alun perinkin saanut väärän diagnoosin, ja siksi lääkitys oli mennyt pieleen. Masennuslääke ei automaattisesti tee maniaa ellei henkilöllä ole valmiiksi taipumusta kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön, ja lääkäri ei ole tainnut tutkia asiaa tarpeeksi huolella, koska ei ole sitä huomannut.

      Masennusta aiheuttaa myös se, jos henkilö ei pysty tekemään elämälleen muutoksia lääkkeiden syönnin ohella. Esim. jos lääkäri ei ohjaa terapiaan, jossa ratkoisi niitä tilanteita joiden myötä masennus on puhjennut. Tai jos ohjaakin, mutta henkilö ei usko sen auttavan eikä mene. Jos mikään ei muutu, niin mikään ei muutu, eli masentava tilanne jää päälle eikä sitä yksin lääkkeillä tietenkään ratkaista. Toisaalta lääkkeistä voi saada tukea muutoksen tekemiseen, jos siihen on valmis.

      Sekin tilasto, että ennen eläkkeelle jääntiä masennuslääkkeiden käyttö nousee - sillehän tulikin jo selitys, eli ennen eläkepäätöstä on vihdoin hakeuduttu hoitoon ja aloitettu lääkkeet. Mutta kukaan ei maininnut sitä, että se käyrä myös laski jyrkästi sen eläkepäätöksen jälkeen! Tilanne on muuttunut, lääkkeitä voi vähentää.

      Pisti kyllä välillä veren kuumenemaan tuo dokkari.

      • jo entinen

        Ikävä kyllä suomessa masennuksen pääsääntöinen ja lähes ainoa hoito on lääkehoito. terapiaa ei juuri ole saatavilla. Ohjelmassa kaikill osapuolilla oli yhteinen näkemys siitä että n. 30% hyötyy lääkityksestä. Entäs ne loput 70% kun tertapiaa ei juuri ole tarjolla.
        Tämä 30% on muuten mielenkiintoinen seikka. Virallisessa terveydenhuollossa on yleinen käytäntö laskea kustannusvastaavuuksia. Mutta täydentavässä tervydenhuollossa tai miksi sitä halutaan sanoa "puoskaroinnissa" jokaisen on saatava apu tai se on huijausta. Esimerkiksi itse laitan ryhmälle akuneulat korvaan kymmenelle ja käytän siihen aikaa noin 15min. Asiakkaat on keskenään rentoutumassa neulojen kanssa 45min. ja ovat tosi tyytyväisiä. Itse vapaudun muihin töihin. Kustsannusvastaavuus on taasusti huippuluokkaa. Mutta Dosentti Myllykankaan mielestä toiminta on lähes rikollista. Mutta niin se kai on ettei asiakkaan mielipiteellä ole väliä, kun ei he ole edes terveydenhuolon ammattilaisia?


    • Olenko väärässä ?

      Eikös tämä "jo entinen" ollut erikoistunut naisten rintoihin ?

      • P. A. Skaanko?

        Ihan samalla tavallako kuin sinä olet erikoistunut pa...an?


    • Tasapuolisuutta.

      On hyvä että lääkkeitä ja lääkeyhtiöitä tutkitaan ja jos lääkeyhtiöt toimivat epärehellisesti niin sakkoja vaan niinkuin oli tehtykkin.

      Tätä samaa kaavaa tulee soveltaa myös vaihtoehtoisiin huijaushoitoihin, eli jos todetaan ettei hoidosta saa mitään apua niin hoidon antaja käräjille petoksesta.

      Ja kaikkein räikeimmät huuhaahoidot olisi pitänyt kieltää jo ajat sitten, kuten erilaiset "taikahoidot".

    • Sanoppa se

      Miten kieltää suggereiden rintapuuhastelut ?

      • Laiska parantaja.

      • Hahahaaa
        Laiska parantaja. kirjoitti:

        --Miten kieltää suggereiden rintapuuhastelut ? --

        Hyvä kysymys, onneksi kuitenkin seksuaalisesti hyväksikäyttävät kansanparantajat laitetaan sinne minne kuuluvatkin, eli vankilaan.

        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/67770-vankilatuomio-tuli-kiihotti-laiskanmiehen-hieronnalla

        "Asianomistajien kertomuksille oli yhteistä se, etteivät he ole osanneet selittää sitä, miksi he kuitenkin olivat suostuneet seksuaalisiin tekoihin tuomitun kanssa.

        - Erityisesti eräs X:n käyttämä menetelmä, niin sanottu laiskanmiehen hieronta, oli asianomistajien yhdenmukaisten kertomusten mukaan saanut heidät jotenkin kiihottuneeseen tai ainakin seksuaalisesti vastaanottavaiseen tilaan, kerrotaan korkeimman oikeuden pöytäkirjassa."

        Linkistä lainaus.

        Lauermahan näin katsoi. Laiskanmiehen hieronnassa ei tehdä mitään muuta kuin pidetään kiinni toisesta polvien päältä vastapäätä istuen. Silmiin ei saa katsoa. Tässä energialla "hierotaan" eli pehmitetään syviä vatsalihaksia, joita ei ksäin pääse hieromaan ja jotka tukevat selkärankaa. Kireät liahkset vetävät juuri laitetun selän takaisin kieroon.

        Tämä on siis nykyään HYPNOOSIA. Naiset väittivät, että heille tuli tästä jokin erikoinen olo eli LAuerman mielestä hypnoositila.

        Minusta se on sangen kummallista! Energiahoito on siis nykyään tieteellisesti todettua hypnoosia? Niinkö? Ennen väitettiin, että sellaista ei olekaan kuin energiahoito. Nyt väitetään että on ja se on sangen tehokasta, kun se onkin hypnoosia!

        Taitaa Lauerma olla pahasti sekaisin käsitteissään?

        Muuten, hän ei oel ikinä nähnyt tai ollut läsnä kun laiskanmiehen hierontaa tehdään -puhumattakaan siitä, että hänelle olisi tehty. Ei siis niin minkäänlaista kokemusta aiheesta.

        Nyt sitten monet jäsenkorjaajat tekevät tuolla laiskanmiehen hierontaa ja sanovat KAIKILLE asaikkailleen, että tämä on sitä tuomittavaa hypnoosia.

        Siitäs saitte! Ei tee hyvää hypnoosin maineelle. Kaikkea se oikeus teettää.


    • Hurjaa on

      Mut kun ne tullee vankilasta, ne voi vaikkapa perustaa hypnovastaanoton ja alkaa tehrä taas rintahommia.
      Mikkään laki ei estä sitä ja siksi maalikkohypnoosissa on paljon kähmijöitä..

      • Tädää, tosi on

        Tämä kansanaparantaja ainakin pitää HETI jäsenkorjauskurssin, kun pääsee vankilasta pois! Jäsenkorjausta ensin, sitten laiskanmiehenhierontakurssin ja päälle kuulemma vielä noitumista! Hypnoosia siis tiedossa.

        Kurssille ilmoittautumisia vastaanotetaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2057
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1450
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1384
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1321
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1298
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1241
    Aihe