tbletti kiinasta

snabbb

http://www.pandawill.com/ampe-a10-quad-core-3g-gps-tablet-pc-101-inch-msm8625q-android-41-ips-screen-1g-4g-bluetooth-white-p75235.html
http://www.dx.com/p/ampe-a10-qm-10-1-capacitive-screen-android-4-1-quad-core-tablet-pc-w-sim-gps-navigator-white-219480#.U4gwp_l_tr9
kyseistä tablettia haaveillut, dxcomista tai pandawillistä. pandasta halvempi, mutta tiedoissa ei luvata suomenkielistä käyttöjärjestelmää kun taas dx:ssä luvataan, kyseessähän sama tablet joten miksi toisessa suomenkielinen käyttöjärjestelmä ja toisessa ei?
Entä kuinka ison siivun tulli ottaa jos jää kiinni?

10

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päivitystuki luultavasti olematon joten en ostaisi tuollaisia.

    • snabbb

      ihan uunona, eikö päivitykset oo käyttöjärjestelmäkohtasia vai vaikuttaako laitteen merkki päivitysten saantiin? Entä eikö sovelluten tekijät tee myös itse päivitykset? (joo oon ihan urpo näitten kans :d)

    • Android laitteissa niiden valmistajat määräävät päivitysten tulon. Sovelluksiin toki tulee päivityksiä Google Playn kautta sitämukaa kun niitä julkaistaan.

      Yleensä Kiinalaisissa halvemman hintaluokan tablettien päivitystuki on olematon joka tarkoittaa sitä että valmistaja ei päivitä siihen uusia Android versioita ja näin tietoturva ja sovellusvalikoima huononee ja jää paitsi uusista parannetuista ominaisuuksista. Myöskin laitteen elinkaari pieneneen.

      • snabbb

        Juu. No laitan kumminki tuollasen tabletin tuleen vaikkei noita official päivityksiä enää välttämättä tulekaan. Aina on se mahdollisuus että itse ne asentelee ne päivitykset. Eli kone tyhjäks ja uudet tilalle.
        Mutta kiitos vastauksista :)


    • Ei ole aina. Riippuu nimittäin siitä onko tuolle tehty custom romia ja miten aktiivisesti sitä kehitetään.

    • PPAP2

      kyllä se suomenkieli löytyy molempien myyjien laatasta vaikka toisessa ei sitä mainitakkaan. päivitystukea et saa kuin ehkä kernelpäivitykset ja nekin vain valmistajan sivuilta, itse asennettuna ja sivusto todennäköisesti kiinaksi. muutoin toivotamme onnea valitsemallasi tiellä.

    • Äläosta

      Kerran tein sen virheen että ostin androidtabletin suoraan Kiinasta kun sain halvalla.
      Yhtään päivitystä sille ei ole tullut, toimivuus on surkea, hidastelee ja akunkesto romahti puolen vuoden käytön jälkeen.
      Nettisivuja pystyy juuri ja juuri selaamaan, mutta sekin täytyy tehdä hampaat irvessä.

      Joten suosittelen panostamaan se 100€ enemmän ja ostamaan kunnollisen tabletin. (En tosin tiedä toimiiko nuo kalliimmatkaan androidtabletin kunnolla)
      Nyt käytössä iPad eikä ongelmia.

      • Toimii kalliimmat aika hyvin. Esim tänä Nexus 7 2013 malli. Ei ole ollut suurempia ongelmia ja kaikki toimii nopeasti.

        Kannattaa siis kerralla ostaa hyvä tabletti niin sitä ei tarvitse uusia niin usein tai viedä takuuseen. Voi säästyä monelta harmilta.


      • Ei tarvi katua

        Tuntui hurjalta laittaa lähes 500€ Microsoftin Surface Pro tablettiin, mutta kokeiltuani kunnolla ei kaduta yhtään. Aivan uskomatonta mitä on saatu tungettua noihin kuoriin. Tyttärelle pitäisi vielä saada oma hintaluokassa ale 250€, ja Surface RT aika vahvoilla. Muutamia anroidejakin katseltu. Se on kuitenkin varma että mitään 7" Denverin kukkulaa ei tule. Köyhällä kun ei vain ole varaa ostaa huonoa.


      • Ei tarvi katua kirjoitti:

        Tuntui hurjalta laittaa lähes 500€ Microsoftin Surface Pro tablettiin, mutta kokeiltuani kunnolla ei kaduta yhtään. Aivan uskomatonta mitä on saatu tungettua noihin kuoriin. Tyttärelle pitäisi vielä saada oma hintaluokassa ale 250€, ja Surface RT aika vahvoilla. Muutamia anroidejakin katseltu. Se on kuitenkin varma että mitään 7" Denverin kukkulaa ei tule. Köyhällä kun ei vain ole varaa ostaa huonoa.

        RT on vain aika rajoitettu käyttis. Senvuoksi ostaisin oikealla Windows 8 versiolla olevan tabletin jos sellaista olisin ostamassa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe