Grafologia/käsialatutkimus

Missä helsingissä järjestetään grafologian/käsialan analyointi kursseja ja paljonko ne maksavat? Saako niistä jonkun pätevyyden? Kiitos tiedosta
Ilmoita


Suomen Grafologinen yhdistys on aikaisemmin järjestänyt käsialatiedon kursseja. Sellainen voidaan saada pystyyn lyhyelläkin varoitusajalla jos saat kokoon 6-10 oppilasta. Omista taustoistani saat lisätietoa kotisivuiltani www.kolumbus.fi ja www.kolumbus.fi/grafologinen.yhdistys.
Kurssimaksu on 10 € kaksituntinen opetustuokio.
Tuo pätevyys, lopputuloshan riippuu innostuksen asteesta, viisi vuotta pitäisi tutkia ainakin ennenkuin lähtee tekemään muille analyyseja.
Jos pistät osoitteesi sähköpostiin tero.asp@kolumbus.fi niin lähetän Sinulle yhdistyksen viimeisimmän lehden.
Tarvitsemme kipeästi uusia jäseniä, ikärakenteemme alkaa vinoutua mikä merkitsee sitä ettei netti tai tietokone kuulu jokaisen varusteluetteloon.
Tuosta ryhmän koosta voidaan tietenkin hieman tinkiä mutta jos menee yksityisopetukseksi tulee kertamaksuun kyllä vähän lisää.
Terveisin

Tero Asp
Suomen Grafologinen yhdistys pj.
Haltijatontuntie 11 b 5
022200 Espoo
Puh. 0505727766
2 VASTAUSTA:
Rohkaisisin SGY:tä käynnistämään kokeilun , jossa annettaisiin grafologisia valmiuksia opettajille jotta voitaisi tunnistaa nuorten masennus
ja väkivaltaisuu
,jotta voitaisiin ajoissa havaita mahdollinen kriisiytyminen.

Voisiko SGY käynnistää pilottihankkeen, jossa opettajille opetettaisiin esimerkiksi masennus ja väkivallan tunnistusta käsialasta. Mikäli juttu onnistuisi olisi siitä mahdollisesti apua oppilaille, joilla havaitaan ongelmia. Ehdotan,että aiemmat koulukatastrofit tutkittaisiin grafologian keinoin, jotta voitaisi saada mahdollisesti arvio grafologian tuesta tapahtumiin.

Terveisin Kauko Mattila 10
Hei, olen Grafologian opiskelija Espanjassa ja haluaisin myös oppia Suomen sanastoa ja tuntea Suomessa toimivan grafologian periaatteita.
Kuulun täällä GRAPECA nimiseen liitton (löytyy internetistä). Miten yhdistykseen pääsee jäseneksi ja paljonko jäsenmaksut ovat. Olisiko tulevaisuudessa yhteistö liittojen välillä mahdollista?
esim. kurssien järjetämistä kansainvälisissä puitteissa? Onko Suomessa muita yhdistyksiä tällä hetkellä?

terveisn Leena Toivonen

toivonenleena@hotmail.com tai toivonen.leena@formin.fi
+Lisää kommentti
Mistä saisin tietoa ja apua käsialanäytteen selvittämiseen.ja mitä se maksaa.Onko oikeustoimikelpoinen ym, terv kaitsu
Ilmoita
törmäsin näihin sivuihin
www.grafology.com näyttivät olevan työnalla, mutta kannattaa kysäistä
3 VASTAUSTA:
Olen yrittänyt opiskella luottaen opettajiini uskoen, että he voisivat opastaa minua tulkitsemaan käsialoja ja saamaan sitä kautta selville asioita, jotka auttaisivat minua ymmärtämään ihmisiä ja parhaassa tapauksessa kenties auttamaan. Karkun kansanopistossa Pentti Vaarama - Rovaniemen työvoimatoimiston psykologi - oli ensimmäinen opettajani. Hänen julkaisemaansa kirjaansa pidän vieläkin luotettavimpana, vaikka aika suurelta osin usko alan luotettavuuteen on kärsinyt inflaation. Jotta grafologiasta olisi hyötyä, pitäisi järjestää vertailevaa tutkimusta. Omat pienet vertailevat tutkielmat sotivat grafologisia tulkintoja vastaan, mm matemaattisen lahjakkuuden osalta.
Eräs yhdistysen jäsen oli sitä mieltä, että pitäisi tarkemmin selvittää, miten varoja on käytetty vai onko kenties syytä epäillä väärinkäytöksiä. Se lienee aika helppoa tutkimalla pöytäkirjat ja taseen
penttiantero kirjoitti:
Eräs yhdistysen jäsen oli sitä mieltä, että pitäisi tarkemmin selvittää, miten varoja on käytetty vai onko kenties syytä epäillä väärinkäytöksiä. Se lienee aika helppoa tutkimalla pöytäkirjat ja taseen
Tämä osoittautui heti aluksi täydelliseksi höpöhöpöksi, jonka taustalla jonkinlainen kaunaisuus.
+Lisää kommentti
Paljonko maksaisi oman käsialan analyysi? Itseäni kiinnostaisi myös opiskella grafologiaa mutta vielä enemmän saada tietää mitä oma käsiala minusta kertoo.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Grafologia/käsialatutkimus

Missä helsingissä järjestetään grafologian/käsialan analyointi kursseja ja paljonko ne maksavat? Saako niistä jonkun pätevyyden? Kiitos tiedosta

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta