KÖYHIEN HOMEASUNTOJA EI TARKASTETA !!! .

NÄIN KÖYHILLE .

KOLME ASUNTOA VUODEN SISÄLLÄ JA KAIKISSA HOMETTA . YHTÄÄN EI TARKASTETTU .

9

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fasuun uskon

      Mikset testaa itse helpolla ja halvalla testilla. Ohjeet on viereisessä blokissa: hometesti Fazerin paahtoleivällä

      • jep jep

        Sitä ne halvat viinat teettää. Uskoo mitä vain!


    • kokkareita pöntössä

      Meillä tarkastivat ja löytyi vaikka mitä, mutta enimmäkseen tulosten manipulointia ja petoksia veljillä. Valvokaa itse virkamiehiä ja näytteidenottajia. Jos kerran pieniä vuokralaisia olette.

    • Ent. Fasulainen

      Se juttuhan on niin, että tekemällä itse testit ei tartte valvoa muita eikä muille maksaa. Juuri tämän vuoksi itse tehty sisäilmatutkimus yksinkertaisella paahtoleivällä on saanut niin suuren suosion mm. Britanniassa. Sielä ko. menetelmän keksijä on palkittukin jo jollakin arvonimellä ja mitalilla.

    • jep jep

      Yksinkertainen paahtoleipä? Mit se o? Yksinkertainen Ent. Fasulai. Vai miks olet Ent. Mutta et palkit.keks. Suom on huono paik keksijöil ja pelleil yleens.

    • Sicilia est ...

      Miksi täällä jotkut viitsivät vitsailla vakavilla asioilla ja ovat näköjään ymmärtämättömiä, etteivät osaa arvostaa ja omaksua uusia tutkimusmenetelmiä. Enko paahtoleipatesti liian helppo jokaisen tehdä ja liian edullinen kalliilla ja turhilla sisäilmanäytteillä rahastaville.

      Paahtoleipätesti on tulevaisuuttaa Suomessa niin kuin se on jo todellisuuttaa Keksi-Euroopassa. Jos kerran helppo testi toimii muualla niin miksei myös meillä.

    • jep jep

      Suomeen sopii kyllä hyvin tuo "yksinkertainen paahtoleipä" Ei mene liian monimutkaiseks urpoille. Suosittelen. Homekoirat seuraavaksi kehiin kuitenkin jos leipä ei kunnolla homehdu ja oireet jatkuu. Ovet ja ikkunat kiinni testin aikana muuten siinä on luonnon mikrobitoksiinit aiheuttaneet sen homehtumisen ja testi meni persiilleen.
      Isobritaniasta pitää pyytää tarkat näytteidenotto-ohjeet. Jos vielä palkitut mitalilla, niin aina paree. Vakavia asioita ei niitä yksinkertaiset tajuu.

    • vertti-eetu

      Suomessa hometalo on yleisin asumismuoto.

      Köyhien vuokralaisten asunnot tutkitaan (jos tutkitaan) useinmiten mittatilaustyönä ainakin meillä niin tekivät mutta ei tee enää.

      Tuloksista viis kunhan saavat mahdollisimman puhtaat tilaajalle ja terveysmiehille.
      Ei yksin se home mutta sisäilman myrkyllisyys. Sehän on vissiin jo tullutkin selväksi suurimmalle osalle näillä palstoilla.
      Sisäilman myrkyllisyyttä ei edes puolueettomasti tutkita vaikka on monien oireiden ja sairastelujen oikea syy kosteusvaurio- ja homemikrobitoksiinivaurioisessa rakennuksessa jos sinne on vielä jätetty myrkyllisten homedesinfiointaineiden jäämiä irtaimistoon siihen kiinteäänkin. Pysykää totuudessa kun tänne kirjoittelette. aatut ja iitat.

    • valevalvoja # 26

      Sisäilman ongelmat on poistettu kun millä kenolla hyvänsä on höpönäytteiden viitearvot (hallintoperusteiset) saatu "sallittuihin rajoihin". Sillä ei näytä olevan terveysmiehille eikä valvojan valvojillekaan mitään merkitystä sairastavatko ihmiset edelleen jatkossa. homedesinfiointien ja epäonnistuneiden homekorjausten jälkeen. Näin ainakin meillä mites muualla? Kertokaahan rohkeasti vaan niin saadaan kunnon tinkaukset taasen pystyyn...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1194
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      52
      716
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      588
    Aihe