Guggenheim merelle

visionääri

15:38 Anonyymi: Netissä videonpätkiä jossa kaverit rakentaa omia merellä seilaavia saariaan. Mihin Suomen rakennustelakat pystyisivät sitten? Vai käykä taas siten että joku muu maa kerkeää ensin?

15:34 Anonyymi: Nykyinsinööri-ja rakennustekniikoilla täysin mahdollista.
15:33 Anonyymi: Guggenheimin alusta-tasoon vaikka kymmenkunta laivaa : viisi eteen vierekkäin telakoituna, viisi taakse vieriviereen telakoituna, sitten G:n yläosa pienemmistä kennoista koottavaksi vaikka kuinka korkeaksi merelle. Atlantilla ja Tyynellä valtamerellä seilatessa koko kasvaisi vaikka kuinka suureksi.

15:30 Anonyymi: Ne laivat pitäis suunnitella niin, että ne telakoituu kiiknni toisiinsa avomerellä tasaiseksi laajaksi alueeksi. Näinsuunnitellen ne mahtuis Tanskan siltojen kohdalta. Kennoasuntojen tapaan kiinni toisiinsa koottava Guggenheim.

15:27 Anonyymi: Turun telakalle töitä seuraavaksi 50 vuodeksi. Ja toi taideprojekti poikis aina vaan lisää.
15:26 Anonyymi: Iso-Beltin siltojen alta tai välistä tai miten nyt vaan.
15:25 Anonyymi: Tottakai Guggenheim tulisi kotisatamaan vaikka kesäksi. Olis aika makee olla töissä tuollaisella isolla purjehtivalla taidemuseolla. Venäläisille tosiaankin veis näyttelyn Pietariin, siitä se seilais seuraavaan suureen kaupunkisatamaan. Pakko kai se ois suunnitella niin että se mahtuis Ison-Beltin

15:20 Anonyymi: Sitäpaitsi pelkkä Guggenheimin rakentaminen maalle vie vain rahaa, mutta joku tuollainen uusi erikoinen projekti sais luonnonsuojelijatkin mukaan projektiin, ja kustannustalkoisiin. Nykytaide on aikamoista bullshittiä jos sitä tehdään vain isolla pensselillä isolle kankaalle räiskien, luonnonvarat kuluu, ei yhtään esimerkillistä taidetta.

15:17 Anonyymi: Siinäkin olisi hieno luontoonpalautusprojekti millä Suomi sais hyvää mainetta.
15:16 Anonyymi: Koska suomalaiset on juuri laivanrakennuseksperttejä, niin ei muuta kuin suunnittelemaan merikelpoista eri maailman kaupunkien satamiin kiinnitettävää G:tä. Se se olisi jotain uutta ja erikoista ja taiteellista. Guggenheim merelle. Ja ne delfiinit voi viedä sillä niiden syntymämerille.

15:12 Anonyymi: Se delfinaariohommakin hoituu siinä merikelpoisessa Guggenheimissa, se on siinä.

15:09 Anonyymi: Kallistuu Guggenheimin rakentamiselle, mutta kunnon koukku itse museossa pitää olla. Ja sellainen koukku olisi just sen muotoilu ja rakentaminen merikelpoiseksi.

15:04 Anonyymi: Miksi ne ei rakenna Guggenheimia merelle? Siitä sen vois roudata sitten milloin vain minne vain. Museotapahtumat vois siirtää minne merten rannoille tahansa, olisi hiukkasen mielenkiintoinen ja monipuolinen liikkuva taidepaikka. Aloin miettiin heti merelle rakennettavaa G:tä, kun kuulin Suomeen sitä

Guggenheimista vielä. Alkuperäinen idea toisiinsa telakoitavista merialuksista oli sotatarkoitusta varten. Eli sellanen toisiinsa telakoitavien lentotukialusten liittymä, joka sitten yhteenkoottuna pystyy toimimaan kaikkein suurimpienkin rahtikoneiden lentokenttänä isoilla merillä.

2

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • visionääri

      16:27 Anonyymi: Etelärantaan Guggenheim. No perskules, merelleroudattavahan sen tottakai pitää olla! Onko tuo kilpailu vapaa kaikille Suomen kansalaisille?

      16:33 Anonyymi: 12000 neliötä kokonaispinta-ala pitäisi olla Guggenheimissa. Paljonko kokonaispinta-ala on suomalaisten rakentamissa laivoissa?

      16:38 Anonyymi: Mä kysyn vielä täältä hyvien kommentaattoreiden boksista mielipidettä, alla ilmakuva Etelärannan tontin paikasta: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201309240154742_uu.shtml Mittasuhteiltaan kolme rinnakkain telakoitua laivaa täyttäisi tuon Etelärannalle varatun tontin. Eikö tää ois jotain uutta?

      16:42 Guggenheim merelle: Mä en muutenkaan tajua sitä miksi lentotuki-ja muiden aluksien pitää olla varattuna vain sotatarkoitusta varten. Ne vanhat sotatukialukset pitää takoa auroiksi ja miekoiksi ja rauhan, siis taiteen aseiksi. Eikö?

      16:45 Guggenheim merelle: Jos Suomen valtio ostaisi vaikka USA:lta ja Venäjältä kolme-neljä vanhaa lentotukialusta, ja ne muutettaisiin telakalla toisiinsa kiinnitettäviksi. Tämä olisi sitä parasta liennytystä, nykyiseen kylmän sodan ilmapiiriin.

      16:47 Guggenheim merelle: Profiilin nostamiseen tämä Guggenheim olisi parasta mahdollista brändäystä. Suomi rauhan rakentajana idän ja lännen välille - uudella Guggenheimilla.

    • Solomon Pajunen

      Harkitsen vakavasti oman ehdotuksen tekemistä. Voisin photoshopata kuvat ja työstää vaatimukset nippanappa täyttävät dokumentit (kopioin jostain/teen vapaalla kädellä). Kuvista on pari hävytöntä ideaa. Tästä olisi se ilo, että Guggeliporukka joutuu tutustumaan aineistoon ja julkaisemaan anonyymin ehdotukseni sivuillaan. No, reksiteröityminen on nimellä.

      Guggeliterveisin Solomon Pajunen :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3139
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2791
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2588
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2578
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2446
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2295
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1733
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1677
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1535
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1396
    Aihe