kokemuksia WordDive kielikurssista netissä

maakrapu

Onko kellään kertoa kokemuksia WordDive kielikurssista netissä. Olen aikeissa lähteä kokeilemaan enlanninkielen opiskelua. Saako rahoilleen vastinetta? Joku varmaan ehdottaa jotain kansalaisopistoa ym, mutta ne eivät minun päivärutiineihin sovi. Travitsen opiskelua, joka ei ole aikaan eikä paikkaan sidoksissa.

45

16768

  Vastaukset

  • On kokemusta! Erinomainen palvelu! Sanavarasto laajenee hyvin ja ohjelma tunnistaa hyvin oman oppimisen tason. Kun sanan kuulee, siitä näkee kuvan, ja vielä esimerkkilauseessa se yhdistyy asiayhteyteen, niin sanat jäävät hyvin muistiin. Ensimmäinen viikko voi tuntua tuskallisekta, mutta sen jälkeen siitä tulee rutiini. Se on palkitsevaa, kun näkee aina tilastoissa kehittymisensä. Myös käyttöjärjestelmä on selkeä. Ohjelma myös ilmoittaa, milloin on hyvä lopettaa opiskelu ja jatkaa seuraavana päivänä. Toki voi opiskella myös vähemmän tai enemmän. Suosittelen!

  • Itsellä on ruotsin opiskelu menossa WordDiven avulla ja olen positiivisesti yllättynyt. Itselle ainakin sopii tämä monien aistien yhtäaikainen käyttö ja sanat jää mieleen uskomattoman helposti.

   Ruotsia jos nyt ensin kertais ja sitten kokeilis enkkua mikä nyt jollain tavalla hallinnassa, mutta sanavarastoa tarvis saada siihenkin lisää ja kieliopin kertauskaan ei olis pahitteeks :)

   Omasta puolestani voin ainakin suositella ko. ohjelmaa, on helppo sovittaa omiin aikatauluihin ja nopeasti tulee onnistumisen elämyksiä :)

  • Toimii. Ainakin minulla jolla on melko kaukainen tausta opiskeluun. Olen tilanteessa 2100 opittua Englannin sanaa. Jotenkin tämä ohjelma imee mukaansa
   ja ei tunnu vaikealta. Aihelaajuutta riittää.
   Tämä etenee sinun ehdoilla ja kyvyillä, edistymisen mukaan. 10min sillon, tunti tällöin. Aamulla hetki, illalla lisää. Avatessa ohjelma tietää missä menet ja avautuu nopeasti edelliseen opiskeluhetkeen.

  • Miten on, saako sieltä jonkun laisen opinto todistuksen? Tarvitsen todistuksen koululle että saan siitä kurssin ja voin valmistua ensi keväänä?

   • Itse sain ainakin jonkin todistuksen laajan brittienglannin suorittamisesta. Mun englannin taito oli tosi huono, ala-asteen tasoa. En pystynyt lukemaan englanniksi oikeastaan mitään muuta kuin ehkä ravintolan ruokalistaa. Nyt luen yliopiston englannin kielisiä kurssi kirjoja, jotka siis vaikeaa englantia. :-) Siis todellakin hintansa väärti. Siinä kielen oppii samoin kuin äidinkielensä, kokemusten kautta. Ei ole pänttäämistä vaan hauskaa tekemistä. Ennen yliopistoa minua pelotti, että miten selviän noista englanninkielisistä kirjoista. Nyt jos on valinnan varaa, niin saatan jopa valita englanninkielisen kirjan suomenkielisen sijaan, koska ne on monesti mielenkiintoisemmista aiheista ja paremmin tehtyjä. Toki kirjat ovat täynnä kapulakieltä ja vaikeita sanoja, mutta sanavarasto laajenee kokoajan, kiitos puhelimien nopean sanakirjan. Pääasia, että selviää leipätekstistä.


   • 1make1 kirjoitti:

    Itse sain ainakin jonkin todistuksen laajan brittienglannin suorittamisesta. Mun englannin taito oli tosi huono, ala-asteen tasoa. En pystynyt lukemaan englanniksi oikeastaan mitään muuta kuin ehkä ravintolan ruokalistaa. Nyt luen yliopiston englannin kielisiä kurssi kirjoja, jotka siis vaikeaa englantia. :-) Siis todellakin hintansa väärti. Siinä kielen oppii samoin kuin äidinkielensä, kokemusten kautta. Ei ole pänttäämistä vaan hauskaa tekemistä. Ennen yliopistoa minua pelotti, että miten selviän noista englanninkielisistä kirjoista. Nyt jos on valinnan varaa, niin saatan jopa valita englanninkielisen kirjan suomenkielisen sijaan, koska ne on monesti mielenkiintoisemmista aiheista ja paremmin tehtyjä. Toki kirjat ovat täynnä kapulakieltä ja vaikeita sanoja, mutta sanavarasto laajenee kokoajan, kiitos puhelimien nopean sanakirjan. Pääasia, että selviää leipätekstistä.

    onko opiskelu maksullista??


   • Itse juuri aloitin Enkun opiskelun Word Divella. Olen opiskellut aikanaan yliopistossa Englannissa ja ajattelin herätellä ruostunutta taitoa pitkän tauon jälkeen. Mutta voi tuska mitä kiinalaistakidutusta! Kuka jaksaa jauhaa samoja lauseita kerta toisensa perään, vaikka olet jo vastannut oikein miljoona kertaa!!! Ei toimi ainakaan minulla tämä homma. Menee vaan hermot ja aika hukkaan.


   • toimiiko kirjoitti:

    onko opiskelu maksullista??

    Kympin verran kuussa. Olen kerrannut saksaa ( 45 vuoden takaa ) kolmisen kuukautta. Hauskaa. Lopahdin der- die -das sukuvirheisiini.
    Nyt ilokseni laaja eestin kurssi ,vuoden , aksentti hivelee itäsuomalaisen korvaa diftongeineen! Kuta pitempi kurssi sitoutumisineen, sen edullisempi kuukauden hinta: parit pullakahvit kuppilassa pois. Ei kirpaise.


  • ko. ohjelman ylläpito on ainakin todella ystävällinen

   itse ohjelmasta en niin tykännyt, vaikka sivut ovatkin hyvin toteutetut

   kannattaa kuitenkin kokeilla ilmaiseksi, kun se kerta on mahdollista!

  • Kannattaa ehdottomasti, etenkin jos ylppäreitä varten opiskelee niin saa rahatkin takaisin jos eei saa E:tä (kuten minä). Alkuun jotkin aihepiirit tuntu tosi vaikeilta, mutta sitten olikin superonnistuja fiilis ku rupes sujumaan. Suosittelen!!!

  • Kokemuksia on. Ilmainen tutustuminen johti ystävän avulla avattuun kahden viikon palkintojaksoon ja siitä maksulliseen palveluun. Eli voin suositella lämpimästi. Ohjelma kertaa ja tuo uutta juuri oikeassa suhteessa ja näin pitää oppimisen mielenkiintoisena, mutta ei liian vaikeana. Tehokkaalle oppijalle riittää vajaa puolikin tuntia päivässä. Opiskelin WordDiven Viroa muutaman viikon ennenkö piipahdin maassa ja osasin muutaman sanan jo sanoa paikallisella kielellä. Usein en kiitoksia ja suosituksia anna, mutta nyt niin teen!

  • Soveltuu ruostuneen kielitaidon kohentamiseen todella hyvin. Olen positiivisesti yllättynyt. Tabletilla opiskelu on helppoa, kun sen voi ottaa esille missä tahansa. Hyvä hinta/laatusuhde.

   • Minkä hintaista opiskelu on tutustumijakson jälkeen?


  • Ihan surkea palvelu. Panostaa ainostaan sanoihin mikä ei kielessä aina tärkeintä. Lupaa Etä englannin kirjoituksista. Itse hädin tuskin sain korotettua englannin syksyn Ctäni. Eli ei ollut apua mitenkään. Älkää kokeilko, iha p#ska sovellus

  • Minä kokeilen ruotsin kielen ilmaisversiota ja olen nyt muutaman päivän sisällä oppinut todella tärkeitä sanoja; perhonen, perhosen toukka, Lappi, liite, kukkula, kalastaa...Ihan tehokkaasti sanat jää mieleen, mutta kaipaisin kyllä lauseoppia, kielioppia ja sanontoja. Saa nähdä tuleeko niitä kokeilujakson kuluessa. Oppiminen on helppoa ja tavallaan hauskaakin, melkein kuin pelaisi.

  • Kävin kurssin läpi ja olihan se mukava tapa oppia uusia sanoja ja sanavarasto laajenikin hieman. Englannin yosta tuli kuitenkin harmikseni A, että kannattaa muistaa että se E tai L ei tuleihan automaattisesti kun kurssin on saanut läpäistyä että töitä pitää sen kurssin lisäksikkin paljon tehdä! Ps. Jos se E tai L ei tule niin muistakaa heti yotulosten saavuttua ilmoittaa se sinne worddivelle että saat rahat takaisin, sillä syksyllä se ei enää onnistu jos keväällä kirjotit ja tulokset sait!

   • Aloita opinnot heti vaan! Word Dive on ok - ja siellä on tosi hyvä opastus ja palvelu jos tulee ongelmia. Paras juttu minun aikuisen kieliharrastuksessa! Opiskelen espanjaa ja WD on BRAVO!


  • Olen käyttänyt worddive ruotsin venäjän ja englannin opiskeluun. Ohjelma on hyvä lisä muun opiskelun rinnalle, mutta niinkuin aiemmin sanottu, ohjelma ei yksistään riitä , jos haluaa saada hyvän arvosanan yo-kirjoitukista. t. enkusta tänä syksynä B.

   Kuitenkin sanaston opetteluun ehdottomasti paras löytämäni ohjelma!!

  • keskittyy liikaa pelkän sanaston opettamiseen :S

   • Olen aloittelemassa enkun elvytystä ja sanojen jankkaaminen tuntuu ainakin minulle hyödylliseltä, juuri niitähän puhuessa ja lukiessa tarvitsee. Ainakin ensivaikutelma on todella hyvä mutta ei minulla ole kokemusta muista kielten nettiopinnoista.


  • Onko tämä sellaiselle joka haluaa aloittaa jonkun kielen opiskelun ihan nollatasolta?

  • En saanut rahoja takaisin, ilmeisesti jossain oli lukenut että kurssi pitää suorittaa kokonaan loppuun jotta saa rahat takaisin... kusetusta ja paska sovellus en suosittele kenellekkään!

   • Totta helvetissä se kurssi pitää suorittaa kokonaan, jotta voisi saada rahansa takaisin. Oletko oikeasti noin idiootti vai näytteletkö vaan? Tosi hyvin kyllä vedät.


   • Vai että on ne word diven työntekijät täällä kommentoimassa. Word dive täyttä paskaa kuten aivosolusi


   • Vanha keskustelu, mutta miten ihmeessä luulet että saat rahat takas jos et suorita kurssia läpi? Ne lupaa vähintään E:n sillä perusteella että kun kurssin saa suoritettua niin osaamistason pitäisi olla tarpeeksi hyvä kirjoituksiin. Vaikka trollihan sinä taidat olla, jos et niin en yhtään ihmettele mikset saanut tuota abikurssianaan suoritettua...


   • mä suoritin kokonaa loppuu ja en saanu ikin rahoja takas ku he ei löytäny järjestelmästä mun palautuspyyntö hakemusta. worddive o huijausta ja tehtävii ihan älyttömästi


  • Paska sovellus.

   Ostohetkellä ei ole mitään kerrottuna siitä, että kurssi on määräaikainen (puhun siis ylioppilaskokeisiin valmistavasta kurssista)

  • Saisiko maahanmuutto virastolta tiedot onko tulijat oppineet 3 viikossa suomen kielen? Pentti ukki

  • Itse käyn tällä hetkellä Abi-kurssia Worddivella ja olen tyytyväinen. (Ajoittain opiskelu voi tuntua raskaalta ja vähän tylsältäkin). Itse olen kuitenkin semmoinen oppija, että tarvitsen pohjakseni tämmöisen kurssin. Aion ottaa Worddiveltä vielä laajan amerikan englanninkurssinkin tai oikeastaan käydä kaikki ne englanninkurssit, mitä heillä on tarjolla. Sen jälkeen alan lukemaan englannin kielisiä kirjoja, tekemällä kuunteluita, katsomalla BBC.tä päivittäin jne.

   Muita ideoita kielenopiskeluun?

   • Minun englannin kirjoitukset eivät menneet putkeen, mutta siitä viisastuneena suosittelen katsomaan sinua kiinnostavia tv-sarjoja englanninkielisellä tekstityksellä tai ilman tekstejä esim. House of Cardissa on hyödyllistä sanastoa eikä mukaansa tempaavasta juonesta ole haittaa.

    Englannin kirjoituksiin ei ole kovin pitkä aika, joten et ehdi lukea välttämättä kirjoja. Niiden sijasta kannattaa harkita BBC:n uutisten katsomisen lisäksi niiden lukemista esim. tuolta löytyi hyviä vinkkejä: http://www.bbc.co.uk/learningenglish/english/features/witn


  • Ohjelma painottaa sanaston oppimista, mutta ainakin itselläkin juuri tähän oli tarve. Opiskelen lukion abikurssin erikseen ja siellä käyn kieliopin läpi.

  • Olen vuoden 2010yo, jonka englanninkielen kirjoitukset päätyivät hylättyyn arvosanaan. Pääsin yliopistoon ja kirjoitan parasta aikaa Pro Gradua englanniksi. Olen oppinut hyvin oman alan sanaston, mutta lukion perussanasto ja kielioppi on hukassa. Tämän vuoksi päädyin kokeilemaan Worddivea, koska työelämässä menestymisen ja valitsemani alan vuoksi on pakko puhua sujuvaa englantia. Valitsin worddiven pitkän britanianenglannin kurssin. Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen, mutta muutaman kuukauden päästä näkee vasta todellisen hyödyn. Suosittelen lämpimästi kielen kertaukseen!

   P.S. Ehkä siirryn vielä suorittamaan Worddiven abien englannin kurssia ja kirjoitan englannin uudestaan.

  • Ei kokeneelle kielenkäyttäjälle. Itselle täysin turha abitreeni kurssi jossa tavoitteena E, samaa jo opitun asian opiskelua, käy tylsäksi sekä hyödyttömäksi, en suosittele.

  • en tykkää! hyvä kielten oppimiseen mutta itse sovellus on aivan huono. asetukset todella pieniä, ja sen jälkeen kun olet kirjautunut, niin laittaa koko ajan sähköpostia. osaisiko joku auttaa tässä?

   • Mullekin tuli paljon viestejä mut ne viestit saa helposti lopetettua ja peruutettua. En muista kuinka sen tein vai otanko yhteyttä mutta jotenkin se hoitui eikä ole enää tullut uutiskirjeitä.
    Oli myös ongelma etten saanut kursseja auki mutta sain siihen nopeasti apua infosta


  • Aivan mahtava...olisipa jotain tällaista omassa nuoruudessani ollut...omaksi ilokseni ryhdyin oppimaan ruotsin kieltä, joka jäi aikanaan ’just läpi’ tasolle.

  • Espanjaa 0-tasolta olen opiskellut puhelimen sovelluksella. Olen oppinut muutamassa kuukaudessa jo vaikka mitä ja lomamatkalla osaan tilata ainakin 2 olutta ;) Minulle tämä on ainakin toiminut erinomaisesti! Jos mietin kuinka olen opetellut englantia (töissä käytän sitä päivittäin sekä puhuttuna että kirjoitettuna), niin olisipa ollut keskikouluaikana word dive ! Olisin varmasti saavuttanut nykyisen tasoni jo 20 vuotta sitten.

  • Aivan mahtava sovellus. Opettelen Espanjaa aivan nollatasolta ensi kevään Kuuban matkaa varten. Saan siten enemmän matkastani irti. Suosittelen.

  • Olen ottanut molempiin yo-kokeisiini (ruotsin ja enkun) eikä sovellus mielestäni auttanut yhtään. En oppinut mitään uutta ja olisi ollut ihan sama käytänkö ohjelmaa vai en..
   Olin todella pettynyt, sillä niin moni kehui ohjelmaa, mutta minä ja n. 10 todettiin ettei kurssi hyödyttänyt yhtään vaan vei muulta opiskelulta arvokasta aikaa...

  • Venäjää olen opiskellut jo toista vuotta kansalaisopistossa mutta pakko sanoa että opetustahti on mannerjäämaisen hidasta siellä.

   Nyt on omalla ajalla tullut Duolingoa käytettyä jo pari vuotta ja se on ihan ookoo vaikka aihealueet menevät kyllä jännästi:
   -viilataan tarkasti sana- ja lauserakenteita
   -osa lauseista aika monimutkaisia vasta-alkajalle
   -perussanasto kuten värit, numerot, kellonaika jne. ihan sivuosassa

   Mondlya olen käyttänyt myös mutta petyin sisältöön aivan täysin. Aihealueet kuulostavat todella hyviltä kuten matkustaminen, hotellin varaaminen ja ravintola MUTTA oikeasti sisältö on aivan täyttä huttua. Vahinko että maksoin tästä vuoden jäsenyyden.

   No nyt olen tuota WordDiveä yrittänyt käyttää venäjän oppimiseen mutta tuntuu että eihän tuossa ole MITÄÄN järkeä, tuskastuu tuollaiseen 1500 sanan sanapelin ratkomiseen jo puolessa tunnissa.

   Onko tuossa muuta kuin joku ihmeen sanapeli sun muuta, tuntuu että lauseita ja sanoja tulee ihan puskista ilman mitään logiikkaa.

   Ainakaan venäjänkielen opiskeluun ei taida olla mitään 100% hyvää ohjelmaa, pitääkin varmaan koodata sellainen itse >:C

  • Mielestäni aivan paska ja ei todellakaan ole hintansa arvoinen. Todella huonosti rakennettu sovellus. Mainokset ovat aikamoista klikkibeittiä ja ei ees kunnolla kerro mitä saat käyttöös tai mihin rahojasi olet laittamassa. Ennemmin suosittelen etsimään vaikka quizletistä (joka on sentään ilmainen) vaikeempia sanoka enkusta, lukemaan lehtiä ja käyttämällä sanakirjaa, niin siinä oppii yhtä hyvin tai jopa paremmin sanoja. Ja sitten voi kattoa vaikka jotain brittisarjoja englanniksi nii siinäkin oppii paremmin jopa

  • Pidän kurssista. Voin opetella englantia matkalla töihin ja kotiin.
   Ainoa haitta puoli on se että sitä pitää käyttää.

  • Worddive täyttä paskaa, ei vastannut oletuksia ja huono arvosana tuli!

  • Worddiven mukaan osaan ruattia todella hyvin mutta ihan oikeasti en sanaakaan. Kyllä nyt kai se luulee että osaan kun osaan tehtävät ulkoa.

  • Suositella tätä ei voi. Ostin pähkäilyn jälkeen koska halusin opiskella netissä englantia.. Pelkkää sanojen harjoittelua. Olisin mielelläni tutustunut etukäteen kurssin sisältöön, mutta se ei ollut mahdollista. Rahat menivät turhaan. Arvaa harmittaako?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   12004
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7592