Aihe

Alustavat pisterajat julkaistu

Aallon prof.

Arvon hakijat,

Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun alustavat pisterajat vuodelle 2014 on julkaistu. Muistakaa, että alustavat pisterajat saattavat vielä muuttua, kun lopulliset tulokset julkistetaan keskiviikkona 2.7.2014.

Alustavat pisterajat Aalto yliopiston kauppakorkeakouluun vuonna 2014:

Yhteispisteet: 64,5p
Valintakoepisteet: 34,5p

Lisää tietoa pisterajoista voitte lukea täältä: http://econ.aalto.fi/fi/for/prospective/results2014/

Ystävällisin terveisin
Aallon prof.

21

2162

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Aallon prof.

   Arvon hakijat,

   Alustavat pisterajat ovat myös julkistettu paperisina versioina korkeakoulumme päärakennuksen ulko-ovissa. Pisterajoja olikin klo. 10.00 aikoihin katsomassa useita kymmeniä uteliaita hakijoita.

   Verkkosivutmme ovat kuormittuneet tällä hetkellä suuren katselijamäärän vuoksi, jonka vuoksi varmimmin pisteet saa selville päärakennuksen ovista.

   • Aaltolainen 14´

    Jees näköjää täältä tullaan Aalto!!!!! Huhuh, pelkäsin et nousee 37 pisteeseen... Kiitti rästä tiedosta!!!


  • hjhkj

   No voi vittu... tais paikka jäädä saamatta jo kolmatta kertaa. Puuttuu 0.5 pistettä :/

  • jyyyuu

   Jäin pisteen päähän :/ Noh, Turkuun toivottavasti! :(

   • Ffjd

    Tuo on Trollausta. Älkää oikeasti uskoko tuohon kirjoittajaan. Hän tekee saman tempun joka vuosi. Kannattaisi myös käyttää sitä maalaisjärkeä; pisterajat eivät voi mitenkään nousta noin korkealle. Sama kaveri taisi kirjoitella vuonna 2012 että aallon pisteraja 39. Kaiken lisäksi niitä "alustavia pisterajoja" ei voida mitenkään laskea näin nopeasti (kokeesta 1 päivä.).


  • yyhhh:(

   Tää oli aika odotettavissa. Suurin osa kavereista ei päässy... mulla tasan 34,5 jos oikein laskin. Toivottavasti ei nouse tästä ollenkaa (tai omat pisteet laske)....

  • lollersloo

   Looooool keksikää ny parempia trolleja :Dd ijan ku jotain alustavia pisterajoja muka julkaistais, eihän siinä olis mitään järkee :D heräilkääs ny

  • grgawrgar

   Tää ei pidä paikkansa, toi sama heppu on täällä joka vuosi. Eikö toi sivukin vaikuta jo vähä epäilyttävältä. Pisterajat pyörii samoissa kuin viimevuonna!!

   Pääsykokeen tekijät ilmotti, että pyrkivät välttää korkeita pisterajoja, ei varmasti päästä pisterajoja menemään yli 33. Eli tekivät kokeesta vaikeamman, ainakin minun mielestäni.

  • kysetustä

   Täyttä påskanjauhantaa.

   Tuo sivu ei johda mihinkään. Ajelinpa huvikseni katsomaan pääoville, eikä siellä mitään pisterajoja ollut. Miten siellä olisi voinut edes olla? Pisterajahan määräytyy hakijoiden tulosten perusteella, eikä varmasti eilen vielä mitään kokeita tarkistettu.

  • HESAAN2014

   Soitin Helsingin yliopistoon, ja tehtävän 2 vastaus onkin 1!! Nyt on varma paikka, näin sieltä puhelimesta jo minulle luvattiin. Sain 25 pistettä :) kyllä nyt on hymy korvissa!!
   Oulun pisterajat ovat kuulemma kovassa nousussa. Alustavat pisterajat ovat 32.

   • loloooolol

    Hahahah kontingenssi- ja tilanne teorioiden mukaan paras organisaatiomuoto riippuu ulkopuolisista tekijöistä. 4 on ainoa mikä pitää paikkansa. Lol.


   • Djdjsjsj
    loloooolol kirjoitti:

    Hahahah kontingenssi- ja tilanne teorioiden mukaan paras organisaatiomuoto riippuu ulkopuolisista tekijöistä. 4 on ainoa mikä pitää paikkansa. Lol.

    Juurikin näin. Kirjassa mainitaankin että tehokkain organisoituminen on sellainen joka on sopusoinnussa ympäristön vaatimusten kanssa. Joten 4 on oikea vastaus.


   • äään
    Djdjsjsj kirjoitti:

    Juurikin näin. Kirjassa mainitaankin että tehokkain organisoituminen on sellainen joka on sopusoinnussa ympäristön vaatimusten kanssa. Joten 4 on oikea vastaus.

    Ratkaisuja missään?


  • Aallon proffa

   Lopulliset pisterajat on nyt julkaistu.
   Kokeen liiallisen helppouden vuoksi kokeen pisterajat nousivat matalimmillaan 42,5:een.

   Täten tänä vuonna hakijoita ei hyväksytä kauppakorkeakouluihin eikä kauppatieteellisiin tiedekuntiin.

   • Pettynyth

    Yhyyy miten voi käydä näin!! Sain 41,25 :(( tää on niin väärin.

    Hyvä trolli lol


  • pelottavaa

   Itse kuulin suoraan pääsykoekirjojen kirjoittajilta, että koettahan ei tänä vuonna pidetty ollenkaan, kaikki kokelaat jakoivat yhteisen massapsykoosikokemuksen perustuen uusimpiin tutkimuksiin kannabiksen piikittämisen vaaroista.

  • TKL413

   Huono trollaus!

  • aallon_econ

   Tarkennus:

   Yhteispisteet: 67,5p
   Valintakoepisteet: 37,5p

   Aallon prof.

  • Aallonprovessori

   Pisterajat Aaltoon ovat selvillä.
   Pääsykoekiintiössä 38.33

  • VarmaHuhu

   Kuulin varmalta taholta, Aallon pääkallopaikalta, että tänä vuonna valintakokeen alimman pistemäärän on OPHn tietokonesimulaatiossa nähty nousevan 38,75 -pisteeseen ns. vanhojen hakijoiden kiintiössä. Ja ensikertalaisilla 36,5-pisteeseen.

   • Urpot112

    Hyvä, vaikka ensikertalainen olenkin niin silti noilla kiintiöillä ei ole ns. vittuakaan väliä koska aaltoon pääsi viime vuonnakin sisään 85% ensikertalaisia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   113
   5459
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2288
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   1987