agii apostoli heinäkuussa

kreetalainen

Ollaan lähdössä miehen kanssa 5 kertaa kreetalle. Ollaan rakastuttu agii apostolin rantaan! Suosittelen! Onko joku muukin lähdössä heinäkuun puolessa välissä?

10

662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kohde valinta

      Mitä hotellia suosit Agii Apostolissa? Pähkäilen myös sinne pariksi yöksi loman loppuun. Rannat on siellä tosiaan hyvät. Ne pikkukalat vahan näykki viime syyskuussa, mutta ei pahasti. Onkohan niitä aina niissä rantavesissä vai vain johonkin tiettyyn aikaan?

    • Agiihin!

      Lähdemme mieheni kanssa myöskin Agii Apostoliin nyt kesällä, hotelliksi valikoitui Flamingo. Kreetalla en ole ennen käynyt, innolla odotan! Toivottavasti myös tuo hotelli on hyvä, onko ketjun aloittaneella / muilla kokemuksia tuosta?

      • kreetalainen

        Ei oo flamingosta kokemuksia, mutta paikka on aivan ihana.hyviä ruoka paikkoja löytyy läheltä ja kauppoja (lidl) ja inka market jotka ovat isoja.hyvää matkaa teille!


      • Agiihin!
        kreetalainen kirjoitti:

        Ei oo flamingosta kokemuksia, mutta paikka on aivan ihana.hyviä ruoka paikkoja löytyy läheltä ja kauppoja (lidl) ja inka market jotka ovat isoja.hyvää matkaa teille!

        Samoin teille! Varmaan hyvää säätä odotettavissa :) Onkohan tuolla muuten yöt miten lämpimiä? Pitkiä vaatteita tuskin hirveesti tarttee pakata mukaan... Odotan just tota ruokaa niin paljon, heh heh!


      • kreetalainen
        Agiihin! kirjoitti:

        Samoin teille! Varmaan hyvää säätä odotettavissa :) Onkohan tuolla muuten yöt miten lämpimiä? Pitkiä vaatteita tuskin hirveesti tarttee pakata mukaan... Odotan just tota ruokaa niin paljon, heh heh!

        Heinäkuussa on yöt lämpimiä ei paljon tarvii kuin kesävaatteita paitsi koneessa on aina kylmä ;)


    • elouussa matka

      Olen juuri varannut matkan Agii Apostoliin ja kysynkin siellä jo käyneiltä mitkä on mielestänne parhaimmat nähtävyydet esim. retkillä?

      • kreetalainen

        Samarian rotko ja risteily joka lähtee kissamoksesta ja tietenkin elafonissin ranta.


    • kesäkuun lopulla

      Ollaan lähdössä myös miehen kanssa kesäkuun lopulla neljättä kertaa agii apostoliin. Ihana ja rauhallinen paikka ja hyvät rannat.
      Retkeksi suosittelen Gramvousa-Balos laivaretkeä, bussilla kissamokseen ja sieltä laivalla gramvousaan ja baloksen siniselle laguunille. Yöt on tosiaan lämpimiä, me kun ollaan oltu heinäkuun alusta aina pariviikkoa niin yöllä ollut 20..30 astetta eli hyvin tarkenee :)

      • kreetalainen

        Inea hotel onko jollain kokemuksia?


    • Agiihin!

      Palasimme Kreetalta, Agii Apostolista n. kuukausi sitten, vietimme siellä ihanan ja kuuman viikon. Matka oli ensimmäinen Kreetalle ja tykättiin! Retkiä ei sen kummemmin tehty, vesipuistossa käytiin ja (ei niin) sinisen laguunin puksuajelulla sekä vietettiin yksi päivä Haniassa.

      Ensimmäisenä päivänä lämpötila oli 39 astetta, aika hullulta tuntui! Majoituimme Flamingo-hotellissa ja pakko oli ottaa lisämaksullinen ilmastointi (43 € / vko), muuten ei olisi saanut nukutuksi.
      Huone oli yksiö uudella puolella, parveke, näköala uima-altaalle. Olimme ylimmässä kerroksessa (3. kerros) ja mielestämme saimme hotellialueen parhaan huoneen. Ei mitään valittamista! Paitsi juuri se TV-kanava, mistä tuli jalkapallon MM-kisat, ei näkynyt :D

      Flamingon uima-allas oli hyvä, todella lämmintä vettä ja ihan kivan kokoinen. Aurinkotuolit altaalla oli hyvät - tosin kaikille ei tuoleja riittänyt, kun tietysti tuolit varattiin vaikkei niillä välttämättä aikaa vietettykään. Mutta se ei haitannut, koska hotellilta oli lyhyt matka (ehkä 100-200 m) merenrantaan. Kävimme joka aamu klo 7-8 uimassa meressä, se oli aivan ihanaa ja ne muistot jäävät pitkäksi aikaa mieleen! Välimeren vesi oli todella lämmintä. Agii Apostolin kaksi ihanaa rantaa oli siis meidän lähirannat (Iguana Beach ja Golden Beach).

      Vesipuisto Limnoupolis oli kiva, mentiin sinne puksujunalla. Lippu maksoi 27 € / hlö, siihen kuului meno-paluu puksulla sekä sisäänpääsy vesipuistoon. Puksu lähti takaisin klo 16, joten olimme puistossa n. 5 h, se oli siinä helteessä ihan riittävä aika meille.
      http://www.limnoupolis.gr/default.asp

      Hania oli ihana, ei vaan jaksettu kiertää paljoakaan, koska siellä oli aivan tukahduttavan kuumaa. Vanhan kaupungin pikkukujat oli ihanat ja sinne on päästävä vielä joskus uudestaan!

      Hanian lentokentällä on laajennustyöt käynnissä, vuoden parin päästä asiat siellä toimii varmasti paremmin, mutta meillä oli jonottamisien kanssa kyllä tosi hyvä tuuri, ei jouduttu jonottamaan mennessä eikä tullessa juuri ollenkaan.

      Apollomatkat matkanjärjestäjänä oli aivan loistava ja opas (muistaakseni) Seija oli aivan ihana tyyppi!

      Mielestäni Flamingo oli Apollomatkojen hotelleista parhaalla paikalla Agii Apostolissa ja hotelli on todella siisti ja iloinen ja auttavainen henkilökunta. Allasbaari löytyy, myös oma ravintola (meille osui todella hidas palvelu..) sekä pikkukauppa. Ja vieressä ihana taverna, oikeastaan kaksikin (Telchinia ja Xenios Dias).

      Agii Apostoli kohteena on mukava, pieni ja hiljainen. Me 3-kymppiset viihdyimme aivan mainiosti ;) Menemme ehdottomasti uudestaan! Joko samaan kohteeseen ja hotelliin tai sitten Kato Stalokseen Rose-hotelliin, onko kellään kokemuksia siitä?
      http://www.apollomatkat.fi/lomavalikoima/eurooppa/kreikka/kreeta/kato-stalos/hotellit/rose

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe