pöksytön

kesäiltaa

kesähelteellä tulen töistä kotiin ja käyn virkistävässä viileässä suihkussa. Suihkun jälkeen kiskaisen kiva pikkumekon päälle, mutta alusvaatteet laitan pyykkikoriin. Tuntuu mukavalta kun pimppi saa ilmakylpyjä ja tulee mukavan seksikäs olo.
Menen keittiöön laittamaan salaattia ja nostan valkkaripullon jääkaappiin viilenemään. Salaatti alkaa olla valmis kun mies tulee töistä kotiin. Hän menee pikaisesti suihkuun ja sillä välin minä katan pöydän.
Mies tulee suihkunraikkaana syömään ja nautimme samalla lasilliset viiniä päivän tapahtumista jutellen. Kun salaatti on syöty ja keräilen astioita tiskikoneeseen hieman kumartuen taitaa mies huomata ettei mulla ole pikkareita. Äkkiä ilmestyy siihen viereen auttamaan ja luukkua kiinni laittaessani taputtaa mua mukavasti pyllylle. Siinä saa varmistuksen epäilykselleen ettei pöksyjä ole. Kääntää mut itseensä päin ja suutelee hellästi. Samalla kädet etsiytyvät mekon helman alle ja hyväleimään mun paljasta pyllyä. Kouraiseekin kankuista mukavasti jotta vako vähän venyy ja naurahtaa. Mä olenkin jo kiihottunut.Mies suutelee mun kaulaani ja toinen käsi siirtyy kosteaan pilluvakooni. Hyväilee sormellaan pillua koko matkalta ja lopuksi upottaa sen yhä märempään kolooni. Mä inahtelen kiihkoissani ja puristelen ukkoni pakaroita, ne niin ihanat omenat.

Äkkiä mies nostaakin mut ruokapöydälle selälleen ja jalat koukkuun jolloin märkä pilluni on kuin tarjottimella. Hän nuolee pilluani pitkin vedoin ja mä henkäilen nautinnosta. Hetken kiusattuaan alkaa ihanasti kielellään kiusata klittaani ja laittaa pari sormea sisään. OIh kuinka se onkaan ihanaa. Rytmikkäästi hän sormillaan painelee g-pistettäni samalla kun nuolee. Mä alan täristä ja tungen pilluani hänen naamaansa vasten. Ihanat orgasmin aallot nousevat ja huudan hulluna. Siitä hän tietää upottaa sormensa oiken syvälle ja imeä klittaani kunnolla. Saan ihanan orkun. Mutta eihän se riitä, mies jatkaa sormettamista ja pilluni nuolemista ja saan vielä toisenkin.

Sitten hän vihdoin nostaa pilluneisteistä kiiltävät kasvonsa haaroistani ja suutelee mua kiihkeästi. Samalla hän puristelee mun rintojani ja nipistää ihanasti nännistä. Mä saan käteni vihdoinkin hänen housujen vetskarille ja avaan housut vikkelästi. Housut tippuu nilkkoihin ja hänen kalunsa pongahtaa esiin. Otan sen toiseen käteeni ja toisella kädellä hivelen hänen pallejaan, tiedän että se saa hänet hulluksi. Murahtaen hän kiskaisee mut lattialle ja kääntää mut nojaamaan pöytään. Muutaman kerran kiusoitellen tökkii terskallan häpläreitäni ennen kuin työntyy ihanasti sisääni. Onneksi miehelläni on paksu parru ja pilluni on täyttyy ihanasti. Aluksi hän työntelee hitaasti ja nautiskellen ja pitää mun lantiostani kiinni. Sitten hän kiihdyttää vauhtiaan ja mä voihkin nautinnosta kun kalu soutaa pillussani ja hänen iso terskansa hieroo mun g-pistettäni. Pilluni alkaa supistella ja saan orgasmin, siksi hetkeksi mies hiljentää ja nauttii puristuksesta. Sitten hän jatkaa rajuja työntöjään kunnes tunnet hänen kynsiensä uppoavan ihooni ja kalunsa sykkivän. Hän saa mahtavan orgasmin ja läjäyttää sisälleni ison lastin. Hetken seisomme siinä huohottaen ja nauttien olostamme. Sitten mies vetäytyy minusta ja tunnen kuinka sperma alkaa valua pillustani. Suukotan miestäni kiitokseksi ja lähden suihkuun. Mikä ihana kesäilta.

2

6062

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • P. Anomies

      Näin me tehdään vaimon kanssa joka ilta. Eikä me siitä mitään numeroa
      tehdä.

      • nmuikj

        Taidatkin olla hämäläinen, nei karta mitään niinkuin numerontekemistä. Muut taas on valmiit vaikka valehtelemaan, ettei vain "tulisi puheita". Kuka mitäkin pelkää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      121
      9509
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      49
      2794
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      159
      2557
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1613
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      10
      1407
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe