Aksut vedessä

eläinkauppa!

Kaverini kertoi kuinka oli menossa hankkimaan akaattia kun minullakin niitä lölliäisiä on, mutta en halua poikasia joten lisääntymisen kyvyttömiä toistensa kanssa ovat kun toinen on aksu ja toinen helix pomatia ja kaverini oli mennyt jonkun yksityisen eläin kauppaan. Kaverini soitti, että kaupassa oli minun Niiskun näköinen kotilo vedessä, salaatin lehtiä ja kananmunankuoria veden pinnalla. Voiko joku joka on perustanut oman eläin kaupan olla näin tietämätön? Oli kaverini rohkaistunut kysymään miten tuo kuoressa oleva kotilo on voinut ja myyjä oli vastannut, että kuoressa kyhjöttänyt siitä asti kun veteen laitettiin kun saatiin ne 1 viikko sitten ja toinen oli kuollut matkalla. Kaverini kysyi että mitä lajia tämä on ja myyjä oli sanonut, että omenakotilothan ne vedessä elää. Kaveri sanoi, että omena kotilot on ihan pieniä ja kirkkaan värisiä (mulla ollut semmonenkin) ja oli myyjä kysynyt mikä tämä sitten on ja kaveri sano, että akaattikotilolta näyttää jotka elää maalla. Myyjä sanoi ettei se voinut olla akaatti. Ja kaverini sanoi, että kotilo on varmasti kuollut ja lähti.
Ei viittiny kuvaa ottaa. Se tais olla Rovaniemen lemmikin valinta. Siellä on joskus ollut 5 kania samassa pikku teollisuus häkissä jossa kaikki makas toistensa päällä, tämän näin itse. Anteeksi k-virheet ku TAS on joku ongelma! >:( ottakaa kantaa!

4

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omput laittomia

      Olen kuullut toisen niin samanlaisen tarinan, että en taida enää ihan uskoa. Siinä vaan kerrottin, kuinka ensin joku pudotti akaattikotilon poikaset akvaarioon. Seuraavassa vaiheessa sijoitti uuden akaattikotilon aavikkoympäristöön, jolloin se kuivui.

      Sikäli kehnoa jakaa toisen käden tietoa netissä. Jos ihan johonkin outoon törmää, niin kannattaa olla yhteydessä vaikka eläinsuojeluyhdistykseen. Jos sen sijaan puhuu palturia, niin siinä joutuu pian itse syytteeseen panettelusta.

      Itselläni on ollut tiikerikotiloita vesikotiloina, toinen niistä kävi apaattiseksi ja kuoli varsin pian, toinen eli joitain kuukausia. Eli eivät kestä aina siirtoa. Vielä pienemmät vesikasvin mukana munana tulleet touhukotilot ovat pärjänneet minulla paremmin. Tosin mitään esteettistä iloa niistä ei ole, pitävät vain miniakvaarioni puhtaana.

      Sitä paitsi OMENAKOTILOIDEN MYYNTI ON LAITONTA.

      http://www.evira.fi/portal/fi/kasvit/myynti ja markkinointi/kasvit/markkinointikiellot/

      • Omput laittomia

        Taisin keksiä syynkin, miksi tiikerikotilot kuolevat helposti siirrettäessä. Jossain luki, että tarvitsevat hyvin hapetetun veden. Eli tuntuu rääkkäykseltä edes ostaa niin huonosti sopeutuvia vesikotiloita. Ja tiikerikotilothan lisääntyvät suolaisessa vedessä, mutta niitä pidetään makeassa vedessä. Siinä voi olla toinen syy huonoon menestykseen.


      • Vedessä?
        Omput laittomia kirjoitti:

        Taisin keksiä syynkin, miksi tiikerikotilot kuolevat helposti siirrettäessä. Jossain luki, että tarvitsevat hyvin hapetetun veden. Eli tuntuu rääkkäykseltä edes ostaa niin huonosti sopeutuvia vesikotiloita. Ja tiikerikotilothan lisääntyvät suolaisessa vedessä, mutta niitä pidetään makeassa vedessä. Siinä voi olla toinen syy huonoon menestykseen.

        Tiikerikotilothan ovat maakotiloita...

        "Tiikerikotilo (Achatina achatina) on maailman suurin maakotilolaji. Tiikerikotilot ovat kotoisin Afrikan sademetsistä. Niitä käytetään kotialueillaan ruokana."


    • kotilo123

      Aika inhottavaa, :( kyllä eläin kauppiaan pitäis osata katsoa tietoa eläimestä jonka hommaa eläin kauppaan AIVAN järjettömän tyhmää...:(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2052
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1765
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1644
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1567
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      74
      1204
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe