Veteira

Cat

Onko Helsingissä sijaitseva eläinlääkäriasema Veteira luotettava? Olen ajatellut näin opiskelijana, että sielä tuntuisi olevan suht halvat hinnat, että veisin kissani sinne leikattavaksi. Toisaalta mietityttää, että onko hintojen halpuus verraista palvelun ja kissan toivottovasti saamani hoidon laatuun.

9

5866

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllästynytnäkemiin

      En todellakaan suosittele Hgin Veteiraa kenellekään, joka rakastaa lemmikkiään. Minulla on kokemusta klinikasta ja laajemman, yksityiskohtaisen palautteen olen kirjoittanut fb:ssa olevaan Helsingin Veteiran kommentointiosioon. Lääkäriaseman tyly kohtelu, huitaisten tavallisesti annettu hoito kertoo siitä, että pääasiallinen tarkoitus on tahkoa rahaa! Pelkkä vilkaisu Hgin Mannerheimintien klinikan tiloihin. (kyseessä koppi, jossa ei yksityisyyttä) riittää kertomaan, että hyvä hoito on näissä olosuhteissa mahdottomuus! Mutta sehän on selkeästi heille sivuseikka.
      Fb:sta löytyy kuvauksia kokemuksistani, mutta mainitsen tässä erään niistä. Kun kissatytölleni koitti aika päästä parantumattoman sairauden vuoksi ikiuneen, varasin ajan eutanasiaan joulukuussa 2016. Onneksi soitin vielä varmistaakseni, että kyllähän minulle järjestyy aikaa hyvästellä rakas ystäväni eutanasian jälkeen. Toim.joht. Maria Pertovaara vastasi erittäin tylysti, ettei aikaa järjesty, "seuraava potilas tulossa!". Sain samalle päivälle viimeisen potilasajan Munkkivuoren Evidensiaan, jossa minulle annettiin aikaa rauhassa viipyä ystäväni vierellä, kun kaikki oli ohi. Jäljelle jäi hyvä ja lämmin muisto. Tässä yhteydessä kuulin, että aivan yleisesti eutanasian ollessa kyseessä annetaan vrkn viimeinen aika eläinlääkäriasemilla juuri tästä hyvästelyn tärkeydestä johtuen. Jos klinikoilla on huone, jossa voi viivähtää keskellä päivääkin hyvästellen rauhassa, niin viimeinen aika ei tietenkään ole välttämätön. Mannerheimintien Veteirassa ei tiloja ole, kyseessä on koppi, jossa ei kellään lemmikkinsä kanssa ole edes minkäänlaista yksityisyyttä. Soitin vielä Veteiraan toimitusjohtaja Maria Pertovaaralle kertoakseni heille vastaisen varalle eutanasian toimintatavoista (joka pitäisi olla ilmiselvää heille ammattilaisina, koska se on maalaisjärjellekin) ja sain ynseän muminavastauksen. Seuraavalla kerralla uuden kissaystäväni kanssa yrittäessäni soittaa klinikalle vastaanottoaikaa, ymmärsin, että toimitusjohtaja Pertovaara oli antanut käskyn varatoim.joht. Ilkka Heikolalle laittaa puh.nrolleni ESTO! En vieläkään hoksannut suuttua ja kyseenalaistaa klinikan toimintaa, vaan tilasin ajan netistä.
      Viimeinen pisara tuli tämän putiikin kanssa eilen, 25.5.2018 käytyäni sähköpostiviestittelyä herra Heikolan kanssa. Tästä tarkemmin fb:in Hgin Veteiran kommenttiosastossa. Pelleilylle tuli osaltani viimein piste.
      Tämä kyseinen asiakaspalvelija (tittelillä varatoim.joht.) Ilkka Heikola on kyllä tullut ohimennen vastaanotolla puheeksi henkilökuntaan kuuluvienkin kanssa ja olen saanut kuulla huvittuneesti henkilöön suhtautuvia kommentteja heiltäkin. Tällä ko. herralla ei ilmeisesti kaikki ole hyvin, koska en ole ainoa, jolle hän kiukuttelee. Mutta sehän on vain hänen surkuteltava ongelmansa, ei minun.
      Itse löydän Helsingistä helposti vastaisuudessa muun eäinlääkäriaseman, jossa saan asiallista palvelua ja lemmikkini hyvää ja hellää hoitoa.
      Tämä tänne ihan tiedoksi varatessanne aikaa ko. klinikalle. Varteenotettavaa informaatiota harkintaa tehdessä.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Vaihdoin elänlääkärissemaa juuri samoista syistä. En suosittele.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Vaihdoin elänlääkärissemaa juuri samoista syistä. En suosittele.

        Eläinlääkäri Milda oli aivan ihana ja olen ollut häneen erittäin tyytyväinen.


    • Silkkitassu

      Olen saannut erittäin hyvää palvelua kolmelle kissalleni Veteirasta. Suosittelen.

      • Anonyymi

        Samoin minä koirilleni!


    • Anonyymi

      Kahta kissaani on hoidettu Eiran pisteessä. Hoito on ollut hyvää kaikin puolin. Aion juuri tilata nuorelle kissalle ajan sterilisaatioon. 👍

    • Anonyymi

      Kimppaan aloittajaa. Koiran kanssa heikko palvelu.

    • Anonyymi

      Todella hyvä ja rauhallinen eläinlääkäri kahdelle kissalleni,joista toinen on vielä erityisen herkkä. Suosittelen Mannerheimintie 100:aa.

    • Anonyymi

      Itse olen nyt pari kertaa käynyt koirani kanssa Marian vastaanotolla Tervalammella. Ei mitään pahaa sanottavaa hänestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe