Silkkiterrierin hinta

Silkki

Onko tietoa kuinka paljon silkkiterrieri maksaa? Ei niin huippuvanhemmista, onko hinta 600-700 euron hujakoilla?

13

5391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ajattelijatar

      Haloo, ei kai rotukoiran potentiaalinen ostaja ihan totta voi olla tosissaan, jos miettii että saisiko silkkiterrierinsä vaikka 30 euroa halvemmalla Virosta tai Jack Russelinsa jopa sata euroa halvemmalla harmailta markkinoilta keltaisesta pörssistä!!?? Laittakaa nyt hyvät ihmiset arvot kohdalleen, ja miettikää mitä olette tekemässä. Jos teillä ei ole varaa maksaa kunnon hintaa kunnon kasvattajan pennusta, niin ei kai teillä sitten ole myöskään varaa ruokkia sitä kunnon ruualla, käyttää sitä lääkärissä tarkistuksilla, rokotuksilla, lonkkakuvauksessa, polvikuvassa, kilpirauhastesteissä, kyynärkuvassa, testata sokeria virtsasta, peilata silmiä, maksaa näyttelyihin ilmoittautumismaksuja, matkustaa näyttelyihin, osallistua kerhotoimintaan, ostaa pantoja, haalareita, tossuja, puruluita, aktivointileluja, maksaa jäsenmaksuja eri instansseihin noin niinkuin vain jotakin mainitakseni tämän mukavan koiraharrastuksen kustannuksista. Että tiesittekö siis, että jollakin sadan euron säästöllä koiran hankintahinnasta rahoitatte noin kuusi viikkoa koiran elämästä eteenpäin? Ja kun koira todennäköisesti elää ainakin kymmenen vuotta, niin eiköhän moinen säästö häviä kuin .... Miettikääpä itse.
      Jos todella haluat koiran, hanki se luotettavalta kasvattajalta. Jos haluat rotua harrastaa, luotettava ja maineensa vakiinnuttanut kasvattaja on ainoa oikea osoite. Ja vasta kunnollisen harkinnan jälkeen. Me pitkänlinjan koiraihmiset kärsimme suuresti, kun milloin missäkin kaupitellaan alle vuodenkäistä "ongelmakoiraa" eteenpäin, seuraavalle ongelmaomistajalle...

    • Tuula T

      Saat tietoa koirien hinnoista kasvattajilta ja myytävistä pennuista joko yhdistyksen silkkiterrierit ry:n sivuilta tai Bombix Moren. Tai voit soittaa yhdistyksen pentuvälittäjille. Tietoa löydät silkkisivuilta. voit myös jättää kyselyn foorumiin silkkisivuille. Tervetuloa

      • Tina H

        Osta koira vain luotettavalta kasvattajalta (suositeltavaa on olla yhteydessä rodun pentuvälitykseen)

        Koiran hankkiminen ei saa perustua hetken mielijohteeseen eikä sääliin. Pentu kannattaa ostaa pitkäjänteistä jalostustyötä tekevältä luotettavalta ja hyvämaineiselta kasvattajalta, jonka luona voi käydä tutustumassa pentuun ja sen emään.

        Epämääräiseltä myyjältä ostetun koiranpennun taustasta ei ole tietoa ja sen lähtökohdat elämään eivät usein ole parhaat mahdolliset. Erityisen ongelmallisia ovat esimerkiksi Venäjältä tai Virosta salakuljetetut koiranpennut.

        - Ikävä tosiasia on se, että ostamalla tällaisen koiran tulee samalla tukeneeksi mahdollisesti jopa salakuljetusta ja koiratehtailua, jossa koirien olot voivat olla erittäin huonot. Koiria saa toki tuoda myyntitarkoituksessa maahamme, mutta silloin on noudatettava maahantuontimääräyksiä, Kennelliiton jalostusosaston päällikkö, eläinlääkäri Annie Liman toteaa.

        Liman muistuttaa, että koirien salakuljetus Virosta ja Venäjältä lisää raivotaudin leviämisriskiä Suomeen.

        - Myös virolaisen löytökoiran ottamisessa on olemassa riski, että koira on ollut tekemissä raivotautisen eläimen kanssa ja tauti puhkeaa vasta Suomessa.

        Ongelmallisia ovat myös suomalaisten kasvattajien "alehintaiset" pennut, joiden rekisteröintiasiakirjat eivät ole kunnossa. Syynä voi olla se, että pennun vanhemmat eivät täytä terveysvaatimuksia tai narttua on pennutettu liian tiheään ansaitsemistarkoituksessa. Vanhemmat saattavat olla lähisukulaisia tai jopa eri rotuisia, vaikka pentua myydään puhdasrotuisena. Kasvattaja voi myös olla rekisteröintikiellossa.

        - Jokainen vastuuntuntoinen koiranostaja tarkistaakin ennen ostopäätöstä, että pennun tausta on kunnossa. Kasvattajan kanssa allekirjoitetaan Kennelliitosta saatava sopimus koiran kaupasta, jossa määritellään kasvattajan velvoitteet kuten koiran rekisteröinti, Liman painottaa.

        Rekisteröidyn koiran kanssa voi osallistua muun muassa näyttelyihin ja kokeisiin ja sitä voi käyttää jalostukseen. Rekisteröimättömän koiran kanssa tämä ei ole mahdollista.

        Liman kehottaa "alekoiran" hankintaa harkitsevia miettimään koiran hankintahinnan suhdetta koiran elinkaareen.

        - Koiran keski-ikä on noin 10 vuotta, joten ostohinta on vain pieni osa kokonaiskustannuksista. Edullisemman ostohinnan ja normaalihinnan erotuksen voi joutua maksamaan moninkertaisesti esimerkiksi terveydenhoitomenoina. Esimerkiksi ulko- ja sisäloiset ovat hyvin tavanomaisia koirilla, joiden taustasta ei ole tietoa. Pentu saattaa jopa olla parantumattomasti sairas.

        Lisätietoja:
        Suomen Kennelliiton jalostusosaston päällikkö Annie Liman, puh (09) 8873 0224 tai 050 3671 258


    • silkkien kasvattaja

      on mahdollista saada silkkipentu tuolla hinnalla viro/tallinnasta mutta suomesta ei löydän kun rekisteröityjä silkkejä jotka ovat kunnolla el. tarkastamia ja sirutettuja, ostajana ostaisin kalliimmalla hinnalla kunnon koiran kennellistä tai kasvattajalta kun virolaisista koirista ei tiedä onko ne puhdas rotusia vaikka ilmoituksissa lukisi mitä! itse hankkisin chihun tallinnasta ja kun koirani kasvoi siitä ei voinut olla varma onko se chihuahua vai jokin muu kun kokoa oli sen verran enemmän ja ulkonäkökään ei vaikuttanut siltä ja loppujen lopuksi chihuni kuoli harvinaiseen sairauteen

    • ,,,,,,,

      juu olen todennut että pentutehtailijat tuovat myös Jugoslaviasta silkkiterrieriä,mopseja ym,pikku koiria.nähnyt onin silmin,autossa 20 kpl pikkukoiria ja myydään 600 ekpl!!!!!!!kamalaa!!!!!nettovat isot rahat koirilla,jotkavieroitettu liian pieninä.järkytyin kun tajusin että pääkaupunkisaudulla ainankin myydään!!!!!sääli koiria,hinta ainakin liian korkea!!!

      • lödnmklkrjhwjdsm1254

        .. Jugoslaviaa ei ole enää olemassa...


    • haisul

      Joo ei tarvitse ottaa itteenne kaikenmaailman kasvattajat. Kertokaa hänelle että silkki maksaa 1000-1600 e riippujen siitä mihin tarkoitukseen, mutta ei oikeastaan vähempää. Ihan ystävällisesti voi hänelle kertoa että halvemmalla ei kannata ottaa tai voi maksaa lääkärikuluja mahdollisesti hurjasti enemmän. Opiskele koiran hyväksi omistajaksi ja sitten ota yhteyttä kenneliin missä on luotettavia pentuja.

      • hhhHH((

        Miten niin riippuen siitä mihin tarkoitukseen ? Minun mielestäni pentueen kaikki koirat maksavat tilanteesta riippumatta yleensä saman verran, kunhan kaikki ovat yhtä kelpoja yksilöitä.


    • sossu koiran hinta!

      voin sanoa sen että silkkiterriereitä ei saa 1000€ halvemmalla joka palstassa mitä olen lukenut se maksaa aina 1000€ siis ei halvemmalla rahLLA SITÄ KOIRAA SAA!

    • silkki :)

      Rekisteröimättömän silkin voi saada n.700 eurolla. Rekisteröidyn ja hyvistä vanhemmista 1000 euroa tai yli.
      Itse olen ottanut silkkiterrierin sijoitukseen. :)

    • silkin omistaja

      meijän silkki makso yli tonnin

    • Mansikkamaiju

      Nykyään rekisteröidyn silkkiterrierin hinta on 1200-1500 euroa. 1300 taitaa olla tyypillisin hinta rodussa kuin rodussa.

    • 13t

      Kannattaa ostaa silkki kenneliiton kasvattaja sopimuksen tehneltä kasvattajalta vaikkakin maksaa 1300-1500€ aina kun olen ostanut koiran kennelistä en ole katunut . Viimeksi ostettu silkki eli reilut 9v ei koko elin aikana ollut mitään sairautta .Nyt mulla on sijoitus silkki pentu olen erittäin tyytyväinenn

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2780
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      211
      1789
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1492
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1241
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1176
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      237
      1086
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1022
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      963
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      77
      865
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      750
    Aihe