vinkkejä

tietämätön

Heinäkuun viimenen päivä lähdetään. Kaikki mahdolliset vinkit ja info olis nyt tarpeen mitkä helpottaa matkaa. Hotelli vinkkejä voi kertoa myös kun vielä on se varaamatta.Kiitos!

4

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ttttt1

      Hotellin paras sijaintipaikka on toki mahdollisimman lähellä Duomoa, mutta hiukka pienemmällä budjetilla kannattaa katsella metroradan varrelta. Itse olin pari vuotta sitten Gallesissa, jonne sain hyvän tarjouksen. Se ei sijaitse ihan keskustassa, mutta metro oli erittäin toimiva vaihtoehto liikkumiseen.
      Naviglin alueella kannattaa käydä joku ilta syömässä. On kaunista ja ravintoloita vieri vieressä. Sinnekin pääsee metrolla.
      Runsaisiin ja halpoihin vaateostoksiin on äärimmäisen helppo sortua Milanossa. Outleteista kaupungin ulkopuolella puhumattakaan. Jos ne kiinnostavat, matkaan kannattaa lähteä mahdollisimman tyhjällä matkalaukulla.
      Jos aikaa on reilummalti, suosittelen junamatkaa Como-järvelle Comon kaupunkiin. Risteily järvellä, funicularilla läheisen vuoren rinteelle, Comon Duomo ja hyvää ruokaa. Tai kenties visiitti hieman pidemmällä Sveitsin puolella Luganossa. Italiassa junalla matkustaminen on halpaa ja lähes aina kulkevat aikataulussakin, toki lakkoja on, mutta harvakseltaan.
      Must-see nähtävyydetkin toki kierrettävä, onneksi niitä ei ole Milanossa kovin paljon. Italiassa se vaeltelu missä tahansa kaupungissa, ruokapaikkojen etsintä jne ovat aina kaikkein parasta.

    • tietämätön

      Kiitos valtavasti hyvistä vinkeistä!

      • Italiaonihana

        Oltiin Milanossa ja Comolla maalis- huhtikuussa.
        Meillä oli hotelli parin metroaseman päässä Duomosta ja oltiin tyytyväisiä. Kävellenkin olisi päässyt, mutta loppujen lopuksi liikuttiin metrolla, koska se helpo, halpa ja nopea.
        Navigliin aluetta minäkin komppaan. Sinne joku ilta aperitivolle, kaunista ja erilaista. Me satuimme vielä kuun viimeisenä sunnuntaina, jolloin siellä suuret markkinat, mutta muinakin iltoina porukkaa riittää.
        Aperitivo on mahtava juttu Milanossa. Me monena iltana mentiin aperitivolle, eikä muuta ruokaa enää tarvittukaan :)
        Comon reissu toteutettiin niin, että ajettiin junalla Milanosta Comolle (comon kaupunkiin siis) ja hetki siinä pyörittyämme päätettiin ottaa pikavene Bellagioon, kaupunkiin jota kutsutaan Comon helmeksi (eikä syyttä!!). Bellagio oli aivan ihana!! Siellä vietettiin useampi tunti kävellen,käytiin syömässä, tehtiin ostoksia ja lipitettiin paikallista viiniä upeiden alppi- ja järvimaisemien puitteissa. Illansuussa sitten takaisin Comolle, josta myöhään illalla junalla takaisin Milanoon.

        Mukavaa matkaa!!


    • La Scala ja muoti

      Hotellin jo varmaan ketjun aloittanut löysikin ja matka meni taatusti loistavasti!

      Milano on erinomaisen lomakohde, vaikka sinne monet suomalaiset eivät eksykään,luullen sen tarjonnan rajoittuvan vain muotiin ja oopperaan. Kieltämättä muotituulten nuuhkijat ja aarioitten ystävät utlevat tuntemaan olonsa vallan kotoisaksi. Löytyy Milanosta kuitenkin myös upea linna museoineen ja mahtava tuomiokirkko jne.

      Milanosta on luettavissa kivaa tekstiä sivulla:

      http://italia.matkalippu.info/milano

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe