Siesta Beach/Bodrum

rauhan nainen

Olemme lähdössä keskikesällä Bodrumin Siesta Beach -huoneistohotelliin viikon matkalle, ja olisimme kiinnostuneita kuulemaan mahdollisia kokemuksia huoneistoista etukäteen.

TripAdvisor jne. olivat melkoisen täynnä positiivisia kommentteja, mutta lähinnä brittien jäljiltä, mikä puolestaan herättää kysymyksiä hotellialueen rauhallisuudesta. Monissa kommenteissa mainittiin hotellin baarin olevan jopa lähialueen hotellien asukkaiden suosiossa ns. biletyspaikkana. Onko näin?

Lisäksi yleiset kokemukset Bodrumista kohteena olisivat tervetulleita. Aiemmissa ketjuissa oli hieman huonosti ajantasaista tietoa.

3

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merhaba1

      Viime vuonna, 2013. Vietimme 2vk ko hotellissa.
      Löytyy sekä hyvää että huonoa sanottavaa.

      Hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa, vain tie välissä. Uiminen ja auringon-otto siis vaivatonta. Rannalla ei ole wc-tiloja, joten aina mentävä ravintolan tai huoneen wc.
      Aurinkotuolit rannalla myös kortilla, joten varaustoiminta alkaa jo aamuvarhain ja myöskin rantapoika varaa sinulle paikat, tietty maksua vastaan.
      Monena päivänä useat paikat pyyhkeillä varattu iltapäivään asti ja toiset taas olivat ilman paikkoja.
      Ranta ihan ok, ei suihkua.
      Hotellin ravintolassa söimme vain kerran, siitä en juuri osaa sanoa. Tapanamme on syödä paikallista ruokaa eri ravintoloissa.
      Maksulliset illat allasravintolassa ovat vain maksaville asiakkaille. Eli jos haet ohjelman ollessa käynnissä respasta avainta ja satut katsomaan ohjelmaa hetken, heti tullaan vaatimaan maksua ohjelmallisesti illasta.
      Respan henkilökunta ja siivoajjat kohteliaita. Huoneiden siivous niin ja näin.
      Huoneet todella eritasoisia ja matkat pitkiä respasta huoneille. Meidän huone oli kaukana, joten sinne ei halunnut ihan turhasta juosta.
      Koska lähtölentomme oli yöllä, jouduimme luovuttamaan oman huoneemme norm klo 12. Ostimme toisen huoneen loppuajaksi, jonne siivoojat ystävällisesti siirsivät tavaramme. Huone oli AIVAN kauhea home luukku! myös siivoojien mielestä.
      Pidimme siellä vain tavarat, siellä ei voinut olla!!!!!!!!

      Hotellin edestä menee n 5min välein dolmus( pikkubussi) Bodrumin keskustaan. Todella helppoa ja halpaa kulkea, myös takaisin.
      Bodrumissa kannattaa ehdottomasti viettää aikaa, rantakadulla, satamassa, markkinoilla, basaarissa, clubeilla jne.
      Cumbet paljon pienempi ja keskittyy baarikaduille. Riippuu siis siitä mitä haluaa.
      Joka paikassa turisteista kova kilpailu.
      Mukavaa matkaa teille.

      • rauhan nainen

        Kiitos asiallisesta vastauksesta. Arvatenkin aurinkotuoleja varaillaan villisti kuten kaikissa muissakin lämpimissä lomakohteissa. Hyvä tietää myöskin näistä ns. pakollisista ohjelmanumeroilloista - niissä kun emme tapaa käydä; samat napatanssit ja nahkatakkiesittelyt on nähty jo aiemmilla matkoilla. Toivottavasti myös tämän sesongin työntekijät ovat asiallista porukkaa, ja huoneidenkin siivous sujuisi ihan kohtuullisesti.


    • rauhan nainen

      Siesta Beachista Bodrumista juuri palanneena voisi sanoa, että huoneistot olivat yleisilmeeltään siistimpiä kuin olisi voinut etukäteen odottaa.

      Seurueemme majoittui hotellin etummaisessa huoneistokokonaisuudessa maatasossa olevissa huoneistoissa. Suurempi huoneisto oli viimeisen päälle remontoitu ja siisti kalusteita ja keittokomerovarusteita myöten. Pienempi yksiö puolestaan oli hieman nuhruisemman oloinen, kylpyhuone oli kuitenkin vastikään räjäytetty huolella ja uusittu. Ikävämpänä yllätyksenä tosin havaitsimme jonkinlaisen kosteusongelman juurikin tässä yksiössä. Sängyn ja yöpöytien taakse oli piilotettu useiden kymmenien senttien korkuinen sinivihertävä ja mustunut kosteusläntti, joka haisi voimakkaasti homeelta/kosteudelta. Tuoksua hälvennettiin siivoojien käydessä runsaalla määrällä huoneraikastinta, minkä vuoksi huoneessa oli ajoittain jopa vaikea hengittää. Asiasta emme halunneet kuitenkaan ihmeemmin ryhtyä valittamaan, sillä tavaroiden pakkaaminen ja purkaminen kahdesti ei houkutellut. Kaikki vaatteet tosin oli pakko pestä ja irtotavara tuulettaa kotiin saavuttuamme.

      Hotellin palvelut toimivat hyvin ja huoneistoissa olleet pikkuviat esim. huonosti sulkeutuva wc:n lukko korjattiin välittömästi. Uima-allas ja ranta-alue olivat aamusta pitäen täynnä tyhjiä, pyyhkeillä varattuja aurinkopetejä, joten aikaisin altaalle tuleminen oli paras taktiikka paikan saamiseksi. Respan minimarket oli kalliihko, mutta muutama sata metriä Gumbetiin päin löytyi kohtuullinen minimarket välttämättömyyksiä varten. Hotellin edestä kulkevät dolmukset veivät suoraan suuremman Migros-marketin viereen, mistä hankimme parilla eri reissulla viikon aamiaistarpeet leipiä lukuun ottamatta.

      Hotellin ravintola oli varsin edullinen, ja ohjelmaakin näytti riittävän joka illalle. Onneksi ohjelmaa ei mitenkään pakkomyyty asukkaille (samassa kiinteistössä toimivaa hamamia lukuunottamatta), sillä hotellin pääasiallinen asiakaskunta Brittein saarilta piti huolen siitä, että hotellin ohjelmailloissa riitti asiakkaita aamun pikkutunneille saakka. Musiikki kuului jonkin verran huoneistoihin, mutta mitenkään suunnattomasta häiriöstä ei omalla kohdallamme voinut puhua. Hotelli oli vähän syrjässä kaikesta, mutta rantaa pitkin pääsi kätevästi ainakin Gumbetiin kävellen.

      Toivottavasti joku saa kokemuksistamme jonkinlaista hyötyä omalle matkalleen :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2295
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      160
      1678
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe