Mikähän se jone nikula luulee olevansa ?

norokratio

Eilenkin kiroili kuin turkkilainen, aikuinen ? "mies" ja käyttäytyy kuin pahainen kakara. Tuollasia pellejä näki viimeksi yläasteella tupakkaringissä.

15

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meininki?

      Onhan tuo aika naurettava ukko siihen kun katsoo millaista scheissea ja samojen biisien hinkkausta päivästä päivään Radio Rock nykyään on.

      Mitä luulee esittävänsä?

    • Aamut parhautta

      Radio Rockin Korporaatio Heikelä Moisio aamut ovat parhaita radio keskusteluja ja erilaisia haastateltavia riittää. Kaksikolla on sivistynyt ja laadukas ote työhönsä. Puheäänet eiivät ärsytä.Sopiva tapa lähestyä aiheita,huumoria ja asiaa on. Musiikki kelpaa,se ei ole pääosassa.

      • rock sucks!

        Aidot paikallisradiot ovat osoitteessa www.suomiradio.fi.


      • radionisti
        rock sucks! kirjoitti:

        Aidot paikallisradiot ovat osoitteessa www.suomiradio.fi.

        Radio rock soittaa kyllä ihme shittiä välillä. Mitä tekee joku Alanis Morissette rockin soittolistalla? Vittu nova soittaa samaa settiä. Jone Nikulan ärinät on samaa pubikalja tasoa ja korporaatiostakin on paras terä jo tylsynyt. Samat biisit vielä vuorotellen niin hohoijas..


    • jo riittää törky

      Viittäkymppiä lähestyvä J.Nikula puheet ja käytös on kuin keskenkasvuisen nulikan. Jauhaa armeija ja sota-aiheita ja politiittista oikeisto agendaa on koko ajan. Demarinaisia halventavia ilmaisuja ja vääristelyjä jatkuvasti. Miksi hänen annetaan uhota kanavalla? Olisi nikulan potkujen aika kanavalta.

      • 2+18

        Kaikki yksityiset mediat nuolee kokoomusta niin tottakai silloin muita saa haukkua mielin määrin. Rockiakin pyörittävää Sanomaa omistaa mm. Suomen rikkaimpiin kuuluva Antti Herlin, joka käytännössä haluaisi amerikkalaistaa suomalaisia työmarkkinoita.

        Se on vaan ihme että amerikan mallia pidetään niin hyvänä, siellä kun pienipalkkaiset henkilöt joutuvat parhaimmillaan tekemään kolmeakin työtä yhtä aikaa, jotta voivat taata itselleen ja mahdolliselle perheelleen edes jonkinlaisen toimeentulon. Keskiluokkakin kurjistuu ja rikkaat vain porskuttavat.


    • rokkukko

      Luuleeko se oikeasti olevansa kovinkin ROCK ?

    • pisteet Nikulalle

      J.Nikula on perusjätkä, sellainen joka ei turhia kaunistele, sanoo mitä on sanottavaa eikä kiertele, kateellisten puheita kun aletaan sättimään.

      Piebtä tuo on tuollainen kiroilu kun sitä kuulee nykynuorten suusta aivan samalla tavalla ja kuultiin sitä ennenkin nuorten suusta ja aikuisten myös, maailma muuttuu ja enää ei olla 50 luvulla jolloin ei saanut mediassa sanoa mitään, edes kiroiluun viittavaa kun vaikkapa haista kukkanen, jo pelkkä haista sana oli paha juttu.

      Maailama raaistuu ja kovenee ja sanat myös, odottakaahan 20-30 vuotta eteenpäin niin maailma edelleen muuttunut ja se mitä mediassa sanotaan ja tehdään.

    • never heard

      Kuka tällanen pelle on?

    • rokkukko

      Lapsellinen sälli toi nikula

    • hmmmmmmm

      Hm.

    • Nikula.on.jees

      Juuri niin kuin tuolla edellä mainittiin, Nikula on perus-äijä joka ei sievistele ja esitä mitään pyhäkoulupoikaa kun ei ole tarvetta, menkää kuuntelemaan perus-äijien juttuja esim. raksalle tai johonkin tehtaaseen, siellä kuulette vielä roisimpaa kieltä ja niitä armeijajuttuja. Nikula on Nikula eikä muuksi muutu vaikka fairylla pesisi.

    • lässynlässyt

      Itseään täynnä oleva vetelä typerys se on. Saa turpaansa joka kadunkulmassa jos yleensä uskaltaa ulkona liikkua.

    • Vedonlyöjä-numero18

      Ei liity Nikulaan mutta lyötiin duuniporukassa 26.9.2016 klo 10.30 Korporaation jäljiltä vetoa Radio Rockin toimiluvan jatkoista.
      Nauroin vedet silmissä kun kuuntelin vedonlyönnin perusteena käytettyä lähetystä, mutta en voinut olla osallistumatta, koska tiedän minkälainen se todellisuus on "vapaassa" Suomessa. Silkkaa politiikkaa ja suhmurointia.

    • heidiW

      lässynlässyt on vaan kateellinen raukka kun kyseessä oleva henkilö on ÄIJÄ, me naiset niin tykätään!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe