Intia

parvati

Hei,

Olen asunut Suomessa monta vuotta ja koska itse olen Mumbaista kotoisin, jäin miettimään täällä kiinnostusta Intiaan mm. ruoka, bollywood, kultuuria, jne.
Olisi kiva tietää ihmisten kokemuksista, näkemyksistä, ja kiinnostuksista Intiasta.

T.Parvati

5

585

Vastaukset

 • Ruoka oli siellä hyvää, tosin tulisuus oli joskus aivan siinä rajalla että suomalainen alkaa puhaltelemaan ja hikoamaan.

  Bolliwood tanssit eivät jaksa innostaa lainkaan. On jotakin sellaista kulttuuria, että parin minuutin seuranta on ihan riittävää.

  Intian hindulaiset miellyttivät mua kovasti. Mukava kun ihmisillä on kivat käytöstavat.

 • Hei Parvati, olemme kierrellyt Intassa: etelässä, Mahapaliburam: ihmeelliset kallioon veitetyt temmpelit ja tulisesti maustettu ruoka! Hengitimme ulos liekkejä! Andaman islands: useimmat suljetut turismilta, ne pari suurempaa:isoja resortteja.
  Darjeeling: supervihreät teeviljelykset. Mumbai ja Delhi energiaa pursuavia megakaupunkeja. Mother Teresan tapaaminen Calcutassa.
  Isot eroavaisuudet eri osavaltioden välillâ; yhteistä koko maalle on ihmisten aito ystävällisyys. menemme sinne vielä uudestaan ja uudestaan.

 • Ruoka kiinnostaa, eipä oikeastaan muuten.

 • Intia kiinnostaa, varsinkin etelä-intia. Millaisiakohan siellä on kaksion vuokrahinnat, esim. Keralassa?

 • Mulla oli Mauritiuksella 1975 intialainen tyttöystävä , vielä muistuu mieleen :-*

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  56
  396