Erkontie päästä päähän - surkea näky!

Että näin näkisin

Kun lähtee Artjärventien risteyksestä kohti keskustaa niin näky on kerrassaan surkea - Heti alkuun siinä oikealla on entinen maaliliike mainoksineen, mutta toiminta päättynyt jo vuosia sitten tämän jälkeen vasemmalla puolella on ns. urheilun ja koneen kiinteistö ja siinä on tyhjä nakkari ja tyhjää liiketilaa, sitten tulee se paikka jossa oli aikoinaan Jalli sekä Andelinin puoti, nyt ikkunassa jonkun liikkeen kyltti loppuunmyynti.
Tämän jälkeen heti siinä oikealla on ns. Kuhan kioski ja siinäkään ei ole toimintaa, sitten saavutaan Orimatin kohdalle ja Orimatissa on myös tyhjää liiketilaa samoin kun siinä tien toisella puolella josta liike on myös lopettamassa.
S-Marketin vastapäätä onkin sitten vähän enempikin tyhjää liiketilaa - ollut jo pitkään ja todella pitkään tulee olemaankin!
Itse Erkontie on oikeastaan huonossa kunnossa kun siihen rakennettiin ne täysin turhat korotukset.
Muutenkin koko Orimattilan keskustan ja muunkin keskustan lähistön yleisilme on kulahtanut ja eloton.
Palojoki pitäisi ehdottomasti kunnostaa ja tekemistä riittäisi vaikka kuinka paljon että edes keskusta olisi edustuskelpoinen.
Mutta ei se mitään vaikka keskusta näivettyy, sillä onhan tulossa Henna!!!

8

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin on näreet

      Mitään Palojokea kannata kunnostaa. Surkea pikkuoja. Siellä on pari ikäneitoa puuhastelemassa päiviensä ratoksi muka kunnostamista, mutta sen verran saamatonta porukkaa ettei siitä mitään tule. Tyhjistä liikehuoneista samaa mieltä mutta kyllä sen ensisijainen kunnostuksen kohde on Erkontie, sen valaistus ja erilaiset ehostukset, istutukset jne.

    • Aku Rankka

      Palojoki on joki, sillä on kaupungille merkitystä. Monen kaupungin läpi virtaa joki, jolla on virtaavana elementtinä läsnäoloonsa oikeus. Tämä kaupunki on vaan niin takapajula, ettei osaa hyödyntää jo olemassa olevaa jokea! Ajatella, ei tarvitse vasiten kaivaa, kuten Helsingissä, kanavia ja muita umpisuolia.

      Tietääkseni eivät ole ikäneitoja, vaan oikein laillisesti naituja, nämä jotain yrittävät naisimmeiset. On vähän rumaa, jos itsekään ei ole ihan parasta ennen päiväystä ja elämänsä paraassa kukoistuksessa, soittaa huuliharppua väärässä paikassa.

      Ensimmäinen kirjoittaja on asialla. Mitä halavattua niitä nakkareita pitää olemassa, jos ei käyttöä löydy? Korvaan tulee yrittäjä alle kuukauden kuluttua. Siinä kiinalaisen vieressä kai 2 tyhjää ja onkohan se yläkerran ravintola lopahtanut ennen alkuaan? Hiljaista näyttää olevan. Okariinalla olikin vähän paha paikka, täysin fiasko katu sillä kohtaa. Tämä niin on olevinaan kaupunki, mutta bundetko ne siellä hannaa vastaan joka ikisen kerran, kun yritetään kaupunkimiljöötä parannella. Se naistenvaateliike taas ei paljon kutsunut, jotkut kartiinit siellä olivat menneiltä vuosikymmeniltä. Harmi sinänsä, kun oli pirtsakka pitäjä. Kannattaa vähän suunnitella yrityksensä käyntikorttia, ikkunaa, ettei kaikenmaailman römssyjä siellä roikuta. Purkuun vaan se S-markettia vastapäätä oleva talo ja siihen se 8-kerroksinen talo. Eipä naapureitaan häiritsisi.

      S-markettiin mitä pikimmin edes perusvalikoimaa vaatteita! Kyllä siellä tilaa on, jos vähän koiran ja kissan eineitä typistetään. Se on tylyn kauppa, tuo ässä.

    • BSR/540nm

      Kuka munapää on suunnitellut tämän kesäm remontin? "Tosi kiva" töyssy korokkeen reunassa Osuuspankin kohdalla kun ajaa kehräämölle.

    • oulu

      KAI NOI kaupungin päättävät pöljät siellä säätää ei meillä tollasia korokkeita oo yhtään ja hyvin pärjätään

    • Uusi uljas Henna

      Ei tänne keskustaan enää mitään kannata tehdä. Kokoomus on päättänyt että Hennasta tulee uusi kaupungin keskusta. Kaikki veroeurot menevät sinne. Ei meidän mielipiteillä ole väliä. Muutama päällepäsmäri tätä asiaa vetää.

    • Hiljaisuus

      Ei tule Hennaa...rahat on loppu, velkaa ei ole varaa ottaa, kun ei ole mitään varmuutta mistään. Ei kukaan Hennaan muuta kun nykyinenkin keskusta tyhjenee. Työpaikkoja lopetetaan. Nyt yrittävät vain olla hiljaa ennen seuraavia vaaleja.

    • ohikulkija vaan

      Nythän toi näyttäisi olevan valmis, ihan siistiltä vaikuttaa. Ei ainakaan huonompaan suuntaan mennyt.

    • Ajanut

      Hienon näkönen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6429
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      189
      3629
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2824
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2529
    6. 290
      2278
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe