Pidätysharjoitus

pinkBo

Kaikki oli sujunut siihen saakka ulkopuolisen silmin tavallisesti. Istuimme ketjukahvilan nurkkapöydässä vastakkaisilla puolilla. Minä, nuorehko mieshenkilö ja Valtiattareni, noin 40 vuotias nainen. Hän oli ikäisekseen varsin timmissä kunnossa ja hänen kireät kiiltävät farkkunsa myötäilivä hänen treenattua takamustaan. Tiukka musta toppi paljasti lihaksikkaat, mutta naiselliset käsivarret ja jätti näkyviin muutaman sentin tissivakoa. Siemailin vihreää teetä suuresta, noin neljän desin kupista. Valtiatterin oli valinnut juoman minulle. Itse hän joi kevyt-kokista. Minä maksoin, tietenkin. Helteinen kesäsää, kuuma juoma ja jännitys tulevasta saivat minut hikoilemaan sortseissani. Mietin, huomaavatko ihmiset ajeltuja sääriäni niiden kiiltäessä hikisinä. Kaikkien karvojen kulmakarvoista alaspäin tuli olla nimittäin hyvin ajeltuna kun menin tapaamaan Valtiatartani.

"Tänään harjoittelemme itsekuria", Valtiatar sanoi ja tuijotti minua suoraan silmiin vinosti hymyillen. Nyökkäsin reippaasti.

"Käy vessassa pukemassa nämä päällesi", hän sanoi ja ojensi minulle pöydän alitse pienen muovipussin.

"Sinulla on kolme minuuttia aikaa."

Otin pussin käteeni ja tuijotin sitä hetken hölmistyneenä, ennen kuin säpsähdin valtiattereni tuijottaessa minua haastavasti ja lähdin ripeästi kohti kahvilan WC:tä. Syöksyin lähimpään vapaaseen koppiin ja lukitsin oven. Minulla oli kohtalaisen kova pissahätä, jota jännitykseni vain pahensi. Minulla ei ollut kuitenkaan aikaa oloni helpottamiseen. Tiesin kokemuksesta, että Valtiattareni oli varsin tosissaan asettamissaan rajoissa ja säännöissä. Pussista löysin jonkinlaiset läpinäkyvästä, kumin tapaisesta materiaalista tehdyt alushousut. Vetäisin nopeasti löysät sortsini pois. Alushousuja minulla ei ollut, koska Valtiatar oli ne erikseen tältä tapaamiselta kieltänyt. Nihkeät kumihoisut vaativat vähän asettelua ennen kuin ne asettuivat hyvin paikalleen. Ne olivat hyvin kireät mutta joustavat. Etumus oli tehty erillisestä palasta ja puristi penistäni (ja kiveäksiäni) tiukasti kuin kondomi. Sen saumat puristuivat tiukasti nivusiini. Kumin kosketus ajelluilla intiimialueillani tuntui itse asiassa aika kiihottavalta ja tunsin penikseni osoittavan elon merkkejä. Jouduin vetämään muutaman kerran syvään henkeä pukiessani sortseja jalkaan, jotta kehtaisin palata ihmisten ilmoille.

Päästessäni pöytään Valtiatar vilkuili jo kelloa.

"Tiukalle meni", hän sanoi vakavana.

Pyysin anteeksi ja istuuduin nöyränä.

"Juohan teesi loppuun niin päästään eteenpäin."

Juomani oli päässyt jo aika lailla viilentymään, joten join sen nopeasti muutamalla kulauksella.

"Mitä haluasit tehdä tänään", hän kysyi kiusoitellen. Tiesin, että kysymykseen oli vain yksi oikea vastaus.

"Miellyttää sinua parhaani mukaan", vastasin puoliksi kuiskaten. Kahvilan nätti parikymppinen työntekijä keräili kuppeja parin pöydän päässä. Hän vilkaisi meihin nopeasti ja tunsin punastuvani.

"Hyvä. Muistan tuon."

-----

Seuraavat pari tuntia kiertelimme kaupungilla kaupoissa. Valtiatar osti erilaisia kesäasusteita ja minä kannoin ostoksia. Ollessamme erään suuren vaateketjun alusvaateosastolla hän osoitti naisten selästä avointa kokouimapukua.

"Tuo sopisi sinulle", hän sanoi avan normaalilla keskusteluäänensävyllä.

Nyökkäsin nolona, ja toivoin, ettei kukaan kiinnittäisi meihin mitään huomiota. Ajatus naisten uimapukuun pukeutumisesta kieltämättä kutkutti. Enemmän mielessä pyöri kuitenkin alati paheneva pissahätäni. Rakkoni oli ollut melko täysi jo kahvilassa ja suuri kupillinen vihreää teetä ei todellakaan helpottanut asiaa.

Kun liikkeestä poistuttuamme ohitimmme kauppakeskuksen yleisen WC:n, rohkaistuin epätoivoissani kysymään lupaa käydä nopeasti pissalla. Valtiatar katsoi minua voitonriemuisesti.

"Et todellakaan mene. Tänään harjoitellaan sitä itsekuria. Muistathan?" Hän astui muutaman askeleen lähemmäs, lähes kiinni minuun ja alkoi hivellä alavatsaani määrätietoisesti. Pelkäsin rakkoni halkeavan.

"Äläkä luulekkaan, että voit lirautella salaa mistään housunlahkeesta. Erikoisvalmisteiset pöksysi nimittäin pitävät huolen siitä, että kaikki mikä sinusta tulee ulos myös kulkee mukanasi." Tämän sanoessaan hän painoi nopeasti vähän kovempaa ja tunsin kuinka lämmintä pissaa lirahti kumihousujeni joustavaan etumukseen. Tippaakaan ei kuitenkaan valunut housujen lahkeesta, eikä minkäänlaista näkyvää läikkää tullut sortseihini. Tuntemus sai yllättäen penikseni paisumaan, vaikka hätäni ei lainkaan helpottanut, ennemminkin päin vastoin. Oloni oli yhtä aikaa kiihottunut, äärimmäisen nolostunut ja erittäin tukala.

"Seuraavaksi voitaisiin mennä tapaamaan muutamaa ystävääni."


(JATKUU EHKÄ JOSKUS)

8

4443

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rodeli

      Tairat olla homo setämies

    • Setämies tuu

      Kunnon homostelua tää joo

    • Kullini jäykistyi nyt😉

      • Anonyymi

        Sulla urpolla ei seiso muu kuin järki hehehee 😅🤣


    • Anonyymi

      H­e­i! Ku­ts­­um­me sinut kä­­­ym­­­ään u­­ude­ss­a cha­­­tis­­­sa! Mei­­­tä on yl­­i mil­­­joona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/Z4d6D1

    • Anonyymi

      Menes niuvanniemeen tapaamaan spedeä buaahaa

    • Anonyymi
    • Aahhhh!!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      972
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      644
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe