tupakantumpit Oulun puolivälinkankaan koirapuistossa...

tupakannatsat....

En tiedä missä muualla,mutta ainakin Oulun puolivälinkankaalla koirapuisto on sotkettu tupakantumpeilla.. Vielä se puoli ainaski minne viiään pentu/pikkukoiria :(( eikö ihmiset vois viiä niitä natsoja roskiin tai olla polttamatta puistossa?? Se on ikävää kun ne kasataan sinne puistoon kaikki ja sitten pentukoirat syö niitä. Mun koira ainakin koitti syyä,ja jostain se koko ajan niitä löys suuhunsa.. Siellä on muistaakseni roskis,tupakit vois viiä sinne -.- tietenkin tupakantumppeja on kaikkialla,mutta koirapuisto pitäs olla koirille ja että ne vois turvallisesti temmeltää siellä!!! Itsekin poltan mutta ei tulis kuuloonkaan polttaa koirapuistossa ja sotkea sielä,yleensä poltankin vaan parvekkeella (parveke tupakointia ei ole kielletty) ja laitan tuhkakuppiin..Sama juttu myös tarhojen pihalla,sielläkin nakellaan pikkulasten leluiksi niitä tumppeja :( mutta se onkin sitten eri palstaan.. Pitää kait jättää viemättä koiraa puistoon,kun ei asialle varmaan voin tehä mittää,tyhymiä ku on ihmiset niin sitä järkee on vaikee takoo niide pikku kalloihin :// eivät tajuu mitä haittaa niistä syödyistä nikotiinipommeista on pienten koirien varsinkin pentujen vatsalle ja suolistolle.. Mua nyt kiinnostais tietää että voiko pentu kuolla jos se pääsee syömään nuita tupakinnatsoja? Vai pitääkö olla kuinka suuri määrä nikotiinia?

8

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puistot

      Mutta onhan niitä tupakintumppeja lenkkipolkujenkin varrella? eikö koirasi syö niitä sieltä? Joo itse poltan puistossa ollessani, mutta laitan natsat tietenkin tuhkapurkkiin / roskikseen. Ja en usko että pentusi alkaa syömällä niitä syömään, tuskin koirastakaan maistuu kovin hyvälle :D Meillä oli pentukoiralla vaihe jossa kaikkea piti maistaa ja ottaa suuhun, kivistä sammaliin, ja kakasta roskiin. Ja hengissä ollaan selvitty.

      • tumpit roskiin

        Ap,kyllä muistat oikein,puistossa on roskis mihin kuuluu sinunkin kerätä pentusi paskat.tumpit taas ovat oiva väline opettaa koiralle käsky irti.vai oletko jo lopettanut fifisi koulutuksen kun on niin söpö? Ja kyllä,suomessa kuolee satoja koiria vuosittain tumppeihin.


    • puistot

      Aijaa, en oo ees kuullutkaan että koirat kuolee tumppeihin, paljonkohan niitä pitää koiran syödä että henki lähtee? Ja todellakin kannattaa opettaa irti-käsky heti. Meilläkin on jäänyt roskat / muiden koirien kakat ottamatta suuhun tuon käskyn avulla.

    • kipale

      Kyllähän se nikotiini tosiaan on vaarallista koiralle, en tiedä minkä verran pitäisi syödä, mutta ei varmasti yksikään tumppi hyvää tee. En ymmärrä noita, jotka täällä puolustelee tupakan polttoaan puistossa ja vielä niiden heittelemistä ympäriinsä.. Oma koira ei ole onneksi koskaan kiinnostunut tumpeista, mutta törkeää mielestäni on niitä sinne puistoon heitellä (tosin ei niitä tarttis heitellä muuallekaan luontoon)! Koirapuistot on tosiaan koiria varten, eikä ne ole mitään röökikoppeja.

    • toppilan puistossa näyttäisi myös olevan kiitettävästi natsoja.... koirapuistohan tosiaan on enempi koirien ilo, joten miksi niitä natsoja täytyy sinne nakella.

      • sikoja siellä käy

        No onhan siellä ollut kalja-ja siideritölkkejäkin, jos niitäkään ei sieltä saa pois, niin voiko vaatia että tupakantumpit heittäis vaikka aidan yli ?


      • sikoja siellä käy kirjoitti:

        No onhan siellä ollut kalja-ja siideritölkkejäkin, jos niitäkään ei sieltä saa pois, niin voiko vaatia että tupakantumpit heittäis vaikka aidan yli ?

        empä nakkele puistossa kuin palloa, että minusta ne ei ainakaan tule. ei niitä tölkkejä sielä nyt niin usein näy, kuin natsoja. silloin tällöin yksi tölkki roskiksen päällä (tai tuulen kaatamana? vieressä). ei tuossa natsojen puolustelussa ole mitään järkeä, ei sillä että eivät nuo tölkitkään sinne kuulu.


      • sikoja siellä käy
        thenuuhkija kirjoitti:

        empä nakkele puistossa kuin palloa, että minusta ne ei ainakaan tule. ei niitä tölkkejä sielä nyt niin usein näy, kuin natsoja. silloin tällöin yksi tölkki roskiksen päällä (tai tuulen kaatamana? vieressä). ei tuossa natsojen puolustelussa ole mitään järkeä, ei sillä että eivät nuo tölkitkään sinne kuulu.

        Olen löytänyt useamman tyhjän tölkin, eikä ole olleet lähelläkään roskista, viimeisin oli viikonloppuna penkin alla. Samoin natsoja on penkin ympärys täynnä, mutta en sinua syyttänytkään, vaan niitä jotka siellä sotkevat. Itsekin poltan tupakkaa ja heitän natsat aidan yli.

        Mutta ei hätää, niitä natsoja on muissakin puistoissa ja kyllä osa koirista niitä keräilee ja pureksii, voi tulla massu pipiksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      423
      1826
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      186
      1475
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1411
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      156
      1358
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      980
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      923
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe