Ajatustenvaihtoa, juttelua.

-KM-

Olen tällainen hieman erilaiseksi ja yksinäiseksi itsensä tunteva 28-vuotias naisihminen.

Kapaisin ajatustenvaihtoa samanhenkisten kanssa. En siis etsi seurustelukumppania, enkä välttämättä liveseuraakaan, vaan ihan rehellistä vanhaa kunnon kirjeenvaihtoa, tai sähköpostien vaihtoa. Juttelua.

Olen perusluonteeltani avoin ja pohdiskeleva, toiset huomioon ottava, välittävä, kiltti, tunnetasolla rehellinen, vilpitön, uskollinen, alkoholittomasta hauskanpidosta pitävä, rauhallinen, analyyttinenkin.

Kun minun ylitse kävellään, ei oteta huomioon, ei arvosteta tai muuten kohdellaan väärin olen kylmä, ilkeä, etäinen, vihainen, levoton, itkuinen, masentunut, mustasukkainen, ailahteleva.

Kiinnostun helposti uusista asioista ja kiinnostuksen kohteet vaihtelevatkin usein. Tällä hetkellä olen kiinnostunut luonnosta, puutarhasta ja leivonnasta. Olen huomannut, että jotkut ihmiset jostain ihmeen syystä kokevat sen uhkaavana, että kiinnostun kaikenlaisista asioista ja olen kokeilunhaluinen. Olen ollut yhden sellaisen ihmisen kanssa tekemisissä melko (=liian) pitkään, joten en kaipaa mitään kateellisia pessimistejä enää elämääni.

Uskon, että kaikki on mahdollista, Kaikkea, mikä kiinnostaa, pitää yrittää, Jos ei yritä, ei voi tietää. En kuitenkaan ole sen henkinen, että AIVAN kaikkea pitää yrittää. Jos jonkin asian kokeileminen ei kerta kaikkiaan millään tavalla kiinnosta, kannatteeko siihen hirveästi energiaa uhrata. Joskus olen kuitenkin sitä mieltä, että omalta mukavuusalueelta on hyvä poistua. Yleensä silloin, kun kokee jämähtäneensä. Pääsääntöisesti kuitenkin kokeilen vain asioita, jotka minulla kiinnostaa.

Olen myös sitä mieltä, että elämässä taistelut pitää valita. Kaikesta ei kannata lähteä vääntämään kättä, vaan hyvä on tunnistaa itselle tärkeät asiat elämässä ja taistella niiden puolesta. Olen huomannut, että joillakin tällainen asenne ärsyttää; se on luovuttajan asenne. En kuitenkaan näe mitään syytä kuluttaa energiaa minulle mitään sanomattomaan asiaan vain sen takia, että luovuttaminen on tässä maailmassa kirosana ja muiden silmissä pitäisi näyttää joltakin. Perusluonteeltani en ole luovuttaja. En vain kuluta energiaani turhuuksiin.

Olen ihminen, joka on elämässään ollut useinkin hukassa, eikä oikein tajua hävetä sitä. Hukassa ihan kirjaimellisesti; kuka minä olen, mistä minä tulen, minne minä menen. En ole psyykkisesti maailman määrätietoisin ja vahvin ihminen, vaan päinvastoin tunnen usein tämän maailman olevan liikaa psyykelleni.

Olen hyvin hidas sekä tunnetasolla että älyllisesti. Tunnetasolla siinä mielessä, että minulla menee hyvin kauan ennen kuin pystyn avatumaan ja luottamaan toisiin, että tutustun toisiin ja että pystyn tuntemaan oloni turvalliseksi ja kotoisaksi. Jotkut ehkä sanovat, että minulla menee kauan ennen kuin osaan olla oma itseni ihmisten seurassa. Tosiasia kuitenkin on, että minä olen juuri sellainen, että minulla menee kauan luottaa ihmisiin. Sellainen minä olen ja kun en luota, olen ihan oma itseni. En minä esitä mitään.

Toisaalta kuitenkin ymmärrän senkin pointin, että en voi olla oma itseni kun en luota. Onhan se toisaalta totta. Mutta kun en kerta esitä mitään, enkä voi valita luottaa tuntemattomaan ihmiseen, niin koen, että minä olen koko ajan oma itseni, vaikka olenkin vapautuneempi silloin kun luotan.

76

606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -KM-

      No sitten se älyllinen hitaus. Opin uusia asioita aika hitaasti, älyllisesti siis. En opi jos oppiminen jää pinnalliseksi. Minulla on tarve oppia asiat syvällisesti ja siihen menee yleensä todella paljon aikaa. Tähän liittyy se, että en halua oppia "virheellisiä" asioita ja siis pitää niitä tosina. Toisaalta en ole ihan varma olenko tällä saralla mitenkään poikkeuksellisen hidas. Ehkä vain haluaisin oppia nopeammin.

      Älyni ei myöskään useimmiten pysy tunteideni perässä. Usein koen tunteen, enkä tiedä mistä se johtuu, ja vasta päivien tai viikkojen pohdiskelun jälkeen tajuan miksi koin sen tunteen. Toisaalta, jos olen ihan rehellinen, tunteen mukana tulee jokin sadasosasekuntin kestävä tulkinta, joka on suora ja vaatii välitöntä toimintaa. Kuitenkin se häviää usein sillä hetkellä kun alan kiinnittää siihen lisää huomiota. Ehkä pidän tunteitani jollakin tapaa... hölmöinä. En voi tilanteessa suoraan reagoida tunteeni vaatimalla tavalla, jollen ensin tutkaile onko tunne "oikeutettu". Tämän "oikeutuksen" tutkimiseen meneekin sitten se aika.

      En ole mitenkään erityisen iloinen ihminen. Olen naama usein peruslukemilla. Olen aina ollut vähän tällainen. Nauran kun juttu on hauska, en silloin kun minun oletetaan nauravan. Hymyilen silloin kun nautin jostakin, en sen takia, että loisin ympärilleni hyväntuulista ilmapiiriä. En kuitenkaan ole myrtsi, tunnelmaa tarkoituksella latistava tai negatiivinen. Sanoisin olevani neutraali. Toisinaan kyllä nauran paljonkin.

      En erityisemmmin pidä äänekkäiden ihmisten seurasta. Silloin harvemmin saa puheenvuoria ja "keskustelu" jää yksipuoliseksi. Varsinkin jos porukassa on useita äänekkäitä ihmisiä.

      En pidä äänekkäiden ihmisten seurasta myöskään sen takia, että ihmisten tuottama kovaääninen meteli SATTUU korviini. Se oikeasti tekee kipeää.

      Monesti olen huomannut myös sen, että äänekkäät ihmiset ovat ehkä häpeämättömämpiä ja hauskempia kuin hiljaiset mutta heillä ei usein ole keskustelussa vaadittavaa kuuntelun ja toisen huomioon ottamisen taitoa. Poikkeuksia todellakin on, mutta näistä syistä en juuri hakeudu äänekkääseen seuraan.

      Pidän kirjoittamisesta ja se onkin minulle eräänlaista happea, jota aina välillä unohdan kuitenkin hengittää. Ajatukseni ei kehity jos en kirjoita. Henkinen kehittyminen onkin suoraan yhteydessä kirjoittamiseeni; jos en kirjoita, en oivalla. Kirjoitan siis päiväkirjaa ja toisinaan pieniä tarinoita ja runoja. Pääasiassa päiväkirjaa, joita minulle onkin kertynyt tässä elämän aikana "muutamia".

      Siinäpä juttua minusta. Jos jostain, tai mielellään useammasta kohtaa tunnistit itsesi niin oikein hyvä, vastailemaan siis :)

      Tarkoitukseni ei ole hakea mitään älyllistä väittelykumppania, tosin sellainenkin on joskus ihan mukavaa. Älyllinen ajatusten vaihto siis, ei väittely. En myöskään hae ihmistä jonka kanssa voin puhua pinnallisista ja arkisista asoista. Silloin ei juttua kovin paljoa riittäisi. Jokin sellainen ihminen, joka tunnustaa tunteensa ja pitää niitä tärkeinä ja joka haluaa tutustua itseensä ehkä paremmin. Ja joka kaipaa ajatusten vaihtoa.

      Vaihdetaan s-postiosoitteita sitten, jos juttu alkaa sujua.


      -KM-

    • -KM-

      Lisäisin vielä senkin, että tällä hetkelläkin koen olevani jollain tavalla hukassa. En siis ole itseni täydellisesti tunteva, kärkkäät mielipiteet omaava oman tieni tallaaja jolta ei itsevarmuutta puutu. Olen ehkä elämäni tienhaarassa ja siksi vähän epävarma. En tiedä. Tarkoitukseni ei kuitenkaan ole kaataa kenenkään niskaan mitään psykologista sontakuormaa, minulla on sitä varten psykoterapeutti. Haluan vain ajatustenvaihtoa aidon ihmisen kanssa.

      Olen luonteeltani myös sellainen, että viihdyn paremmin ihmisten seurassa silloin, kun on jotain yhteistä tekemistä ja hiljaisia hetkiäkin saa tulla. Se, että pitää istua kahvipöydässä ihmisen kanssa, jonka kanssa minulla ei juuri ole mitään yhteistä on minulle kammottava ajatus. Olen sitä kyllä tehnyt, mutta en pidä siitä. Tai että pitää istua kahvipöydässä useamman ihmisen kanssa ja turista mukavia. Huhhuh.. Ja vielä minuuttitolkulla.

      Lisäksi elämääni on leimannut paljon häpeä ja arvostuksen puute. Häpeä on edelleen sisälläni kytevä tulivuori joka purkautuu milloin sillä itsellä sattuu huvittamaan. Arvostuksen puute näkyy korostuneena tarpeena tulla huomioiduksi kaikkineni tärkeiksi kokemieni ihmisten taholta. Nämä kaksi liittyvät myös tiiviisti yhteen.

      Nämä lisäsin sen takia, koska ne unohtui aikaisemmista kahdesta viestistä ja ne kuvaa jotain olennaista minussa.

      Mutta jos jaksoit lukea tänne asti ajatuksen kanssa, arvostan kiinnostustasi :)

      -KM-

      • juuliastar

        Harmittaa aloittajan puolesta että suurin osa kommenteista meni riitelyksi aiheen vierestä ja koko tämä aiheen ydin jäi sivualalle :(

        Luin tekstiäsi mielenkiinnolla koska samaistuin moniin piirteihin joista kerroit. Olen sinua hieman vanhempi mutta ehkä toivoisin että olisin vielä alle kolmikymppinen ;)

        Itse olen taiteellinen ja luova, ja monesti innostun asioista, joita jaksan tehdä hetken aikaa ja sitten keksin jotain muuta. Muuten olen elämässäni suunnittelija ja analysoin asioita tarkkaan; moni asia menee ohitseni kun analysoin asioita monelta kantilta ja sitten kun pitäisi tehdä ratkaisu, on jo liian myöhäistä. Jos teen jotakin hetken mielijohteesta, harmittelen päätöstäni monesti aika nopeasti.

        Minulla on ystäviä ja työkavereita, joiden kanssa tulen hyvinkinkin juttuun. Sydänystäviä minulla ei oikeastaan ole, koska minua riivaa sellainen synti kuin luottamuspula. En yksinkertaisesti uskalla kertoa kaikkea mitä mielessäni pyörii tai mistä tykkään. Tämä on vaivannut minua jo ihan teinistä lähtien. Pelkään aina, että jos kerron jotain luottamuksellisesti, kohta kaikki tietävät sen. Sen vuoksi pidän asiat mieluummin omassa tiedossani. Parhaiten olen saanut purettua sisälläni olevaa taakkaa nimenomaan harrastuksiini liittyvissä keskusteluryhmissä, joissa olen voinut anonyymisti kertoa asioita, pelkäämättä että kohta kaikki tuttuni tietävät sellaista, jota en yleensä muutoin paljastaisi.

        Kirjoittaminen ja lukeminen on ollut aina lähellä sydäntäni; harmittaa kuitenkin etten pysty enää niin paljon käyttämään aikaani kirjoittamiselle kuten vielä joskus teini-ikäisenä, jolloin se oli lähes elämäni tärkein asia.

        -KM-, toivotan sinulle hyvää jatkoa ja toivottavasti löydät täältä etsimäsi - tavalla tai toisella (Suomi24:n julkiset keskustelusivut eivät ehkä ole oikea paikka kovinkaan syvälliselle keskustelulle).


      • ...
        juuliastar kirjoitti:

        Harmittaa aloittajan puolesta että suurin osa kommenteista meni riitelyksi aiheen vierestä ja koko tämä aiheen ydin jäi sivualalle :(

        Luin tekstiäsi mielenkiinnolla koska samaistuin moniin piirteihin joista kerroit. Olen sinua hieman vanhempi mutta ehkä toivoisin että olisin vielä alle kolmikymppinen ;)

        Itse olen taiteellinen ja luova, ja monesti innostun asioista, joita jaksan tehdä hetken aikaa ja sitten keksin jotain muuta. Muuten olen elämässäni suunnittelija ja analysoin asioita tarkkaan; moni asia menee ohitseni kun analysoin asioita monelta kantilta ja sitten kun pitäisi tehdä ratkaisu, on jo liian myöhäistä. Jos teen jotakin hetken mielijohteesta, harmittelen päätöstäni monesti aika nopeasti.

        Minulla on ystäviä ja työkavereita, joiden kanssa tulen hyvinkinkin juttuun. Sydänystäviä minulla ei oikeastaan ole, koska minua riivaa sellainen synti kuin luottamuspula. En yksinkertaisesti uskalla kertoa kaikkea mitä mielessäni pyörii tai mistä tykkään. Tämä on vaivannut minua jo ihan teinistä lähtien. Pelkään aina, että jos kerron jotain luottamuksellisesti, kohta kaikki tietävät sen. Sen vuoksi pidän asiat mieluummin omassa tiedossani. Parhaiten olen saanut purettua sisälläni olevaa taakkaa nimenomaan harrastuksiini liittyvissä keskusteluryhmissä, joissa olen voinut anonyymisti kertoa asioita, pelkäämättä että kohta kaikki tuttuni tietävät sellaista, jota en yleensä muutoin paljastaisi.

        Kirjoittaminen ja lukeminen on ollut aina lähellä sydäntäni; harmittaa kuitenkin etten pysty enää niin paljon käyttämään aikaani kirjoittamiselle kuten vielä joskus teini-ikäisenä, jolloin se oli lähes elämäni tärkein asia.

        -KM-, toivotan sinulle hyvää jatkoa ja toivottavasti löydät täältä etsimäsi - tavalla tai toisella (Suomi24:n julkiset keskustelusivut eivät ehkä ole oikea paikka kovinkaan syvälliselle keskustelulle).

        En ole aloittaja enkä se, joka kirjoitteli aloittajan kanssa. Olen täysin ulkopuolinen, joka halusi vain tuoda oman mielipiteensä. Minä olen dysfaatikko, vaikka se ei heti minusta näykään päältä päin. Ei kaikki aivovammat näy heti ulospäin. Mutta ehkä tämä netissä jutteleminen ei ole minun juttuni, ja mietinkin tässä nyt, mitä muuta voisin keksiä sen tilalle. Olen huomannut, että täällä oleminen vain rasittaa minua. Ehkä parempi, että lopetan tämän nyt tähän, ja etsin jotain parempaa tekemistä.


      • ...
        juuliastar kirjoitti:

        Harmittaa aloittajan puolesta että suurin osa kommenteista meni riitelyksi aiheen vierestä ja koko tämä aiheen ydin jäi sivualalle :(

        Luin tekstiäsi mielenkiinnolla koska samaistuin moniin piirteihin joista kerroit. Olen sinua hieman vanhempi mutta ehkä toivoisin että olisin vielä alle kolmikymppinen ;)

        Itse olen taiteellinen ja luova, ja monesti innostun asioista, joita jaksan tehdä hetken aikaa ja sitten keksin jotain muuta. Muuten olen elämässäni suunnittelija ja analysoin asioita tarkkaan; moni asia menee ohitseni kun analysoin asioita monelta kantilta ja sitten kun pitäisi tehdä ratkaisu, on jo liian myöhäistä. Jos teen jotakin hetken mielijohteesta, harmittelen päätöstäni monesti aika nopeasti.

        Minulla on ystäviä ja työkavereita, joiden kanssa tulen hyvinkinkin juttuun. Sydänystäviä minulla ei oikeastaan ole, koska minua riivaa sellainen synti kuin luottamuspula. En yksinkertaisesti uskalla kertoa kaikkea mitä mielessäni pyörii tai mistä tykkään. Tämä on vaivannut minua jo ihan teinistä lähtien. Pelkään aina, että jos kerron jotain luottamuksellisesti, kohta kaikki tietävät sen. Sen vuoksi pidän asiat mieluummin omassa tiedossani. Parhaiten olen saanut purettua sisälläni olevaa taakkaa nimenomaan harrastuksiini liittyvissä keskusteluryhmissä, joissa olen voinut anonyymisti kertoa asioita, pelkäämättä että kohta kaikki tuttuni tietävät sellaista, jota en yleensä muutoin paljastaisi.

        Kirjoittaminen ja lukeminen on ollut aina lähellä sydäntäni; harmittaa kuitenkin etten pysty enää niin paljon käyttämään aikaani kirjoittamiselle kuten vielä joskus teini-ikäisenä, jolloin se oli lähes elämäni tärkein asia.

        -KM-, toivotan sinulle hyvää jatkoa ja toivottavasti löydät täältä etsimäsi - tavalla tai toisella (Suomi24:n julkiset keskustelusivut eivät ehkä ole oikea paikka kovinkaan syvälliselle keskustelulle).

        Kun monet vaan pilailee mun kustannuksella täällä, niin ehkä on parempi, että olen poissa täältä. Tai se on semmosta härnäämistä, en oikein osaa selittää tarkemmin. Mutta koen sen sellaiseksi kohteluksi.


      • ...
        ... kirjoitti:

        En ole aloittaja enkä se, joka kirjoitteli aloittajan kanssa. Olen täysin ulkopuolinen, joka halusi vain tuoda oman mielipiteensä. Minä olen dysfaatikko, vaikka se ei heti minusta näykään päältä päin. Ei kaikki aivovammat näy heti ulospäin. Mutta ehkä tämä netissä jutteleminen ei ole minun juttuni, ja mietinkin tässä nyt, mitä muuta voisin keksiä sen tilalle. Olen huomannut, että täällä oleminen vain rasittaa minua. Ehkä parempi, että lopetan tämän nyt tähän, ja etsin jotain parempaa tekemistä.

        Hyvä näin, niin ei mun mielenterveys pääse järkkyy.


    • µkko

      Joo, ihan kiitettävästihän tuota tekstiä kirjoittelit! :D Itsekin tykkään kyllä ihan kirjoitella, mutten välttämättä itestäni noin paljoa keksisi, tai osais sanoa? Empä tiedä. Ei kai ole moista niin tullut "harrastettuakaan" aiemmin?

      Mutta kyllä täytyy sanoa, että ainakin vähän samaistuin teikäläiseen. Olen aika samoissa vuosissa, vähän kuitenkin vanhempi mieshenkilö. Oishan se ihan kiva vaihtaa ajatuksia maileitse, että haluutkos antaa sen osottees?

      • -KM-

        En tosiaan itsestäni ihan jatkuvasti puhu noin paljoa :) Ajattelin vain minimoida turhat yhteydenotot olemalla mahdollisimman rehellinen siitä millainen olen ja kuvailemalla sitä tarpeeksi paljon. Koko totuus ei kuitenkaan ole noissa ensimmäisissä kirjoituksissa.

        Ja eihän tuo koko kirjoitus ollut siitä, millainen minä olen, varsinaisesti. Kerroin myös omia ajatuksiani. Niistä kirjoittaessa ne päiväkirjatkin täyttyy.

        Ajatus oli siis se, että tässä kirjoiteteltaisiin jonkun aikaa ja jos klikkaisi, vaihdettaisiin sähköpostiosoitteita.

        Sanot, että samaistuit meiksiin. Mihin minussa?

        En niin välitä siitä minkä ikäiselle kirjoittelen, kunhan ajatukset natsaisi tai jonkunlainen muu kiinnostus heräisi.

        -KM-


      • µkko
        -KM- kirjoitti:

        En tosiaan itsestäni ihan jatkuvasti puhu noin paljoa :) Ajattelin vain minimoida turhat yhteydenotot olemalla mahdollisimman rehellinen siitä millainen olen ja kuvailemalla sitä tarpeeksi paljon. Koko totuus ei kuitenkaan ole noissa ensimmäisissä kirjoituksissa.

        Ja eihän tuo koko kirjoitus ollut siitä, millainen minä olen, varsinaisesti. Kerroin myös omia ajatuksiani. Niistä kirjoittaessa ne päiväkirjatkin täyttyy.

        Ajatus oli siis se, että tässä kirjoiteteltaisiin jonkun aikaa ja jos klikkaisi, vaihdettaisiin sähköpostiosoitteita.

        Sanot, että samaistuit meiksiin. Mihin minussa?

        En niin välitä siitä minkä ikäiselle kirjoittelen, kunhan ajatukset natsaisi tai jonkunlainen muu kiinnostus heräisi.

        -KM-

        Moro taasen!

        Joo siis, paljo mieluummi maileitse kirjottelisin, tällee ku kaikki vaa voi nähä. Eihä se ollenkaa oo sama asia. Ite ainakaa haluu tällee kaikkee ees sanoo. Vaikka ei oiskaa omalla nimellä. Ehkä en oo vaa nii avoin sit muutenkaa..

        Mutta siis, esimerkiksi samastuin tuohon hukassa olemiseen, kun oon vähän itekkin. Oon vähä paikollani ollu muutenki liia pitkää, enkä oikee oo sen kummemmi kai ees miettinykää, mitä elämältä ees haluan. Toisaalta, oon nii laiska, et se taitaa olla aika sama, vaikka haluisinki jotai, koska laiskuuttani kuitenkaa siitä tuskin tulis mitää? Toisaalta, ei tiijä.
        Sit vaik toi hitaus. Siis sinusta en tiedä, mutta itsehän olen ainakin tyhmä. En tosiaan ole mikään edes halvan ruudin keksijä, mutta aivanpa sama. Vaikka oishan se toisinaan mukava, että tietäs ees jotai? En pahemmin edes lue mitään, joten sekin varmasti näkyy tässä omassa "viisaudessani", tai sen olemattomuudessa :D Eipä siinä..
        Enkä tosiaan itekää tykkää jäähä juttelee tyyppien kaa kahvipöytään, jossei tunne ees ketää. Tai ei ois muutenkaa mitää yhteistä. Se ois vaa turhanpäivästä kattoon tuijottamista, tai kiusallista ajan laskemista. En kyllä juo muutenkaa ees kahvii, heh.
        Saatan myös kiinnostuu jostai asioista, mut tosi helposti sit jää. Siis uuet jutut, ainaki mitkä itele semmosii sit ois. Pitäs kyllä tästä laiskuuvesta päästä poes.. En kyllä pahemmi muutenkaa itestäni osaa oikee hyviä ominaisuuksia sanoo, laiskuus ei tosiaa oo hyve :D Oon ehkä aika itseään ruoskiva tyyppi, jos niikseen tulee, vaikkakin toisaalta tiiän, jottei siinä oo mitää järkee. Varsinki ku ruoskaki on jo aika veressä.. Nojoo vitsi vitsi..
        Enkä tosiaa oo mikää ilone heppu, vaik juttujen peruseella saatan vaikuttaa?
        Mut nii, ehkä kirjottaessa tuon esiin muuetnki ne puolet, mitkä muute ei näy missää? En nimittäi osaa puhuu pahemmi ihmisille. Ite ku käyt sielä psykiatrilla, ni ite en osais ees tuntemattomille varsinkaa mitää sepittää. Oonhan käynykki toki joskus, enkä kokenu siitä hyötyväni pahemmi yhtää. En tiiä osaanko kellekkää jutella iha kasvotusten miltä esim itestä iha tuntuu.. Nää o nii vaikeita muutenki. Sit se rupee ärsyttää, jos "pitää" puhuu jostai säästä tai semmosesta turhanpäiväsestä. Ennemmi on sit vaikka hiljaa, jossei muuta aihetta oo. No, ehkä sitä voi vähä kaikesta jutella, mut se ärsyttää, jos siihe jää pitkäks aikaa. Varsinki tosiaa jos on vielä joku niitä näitä.

        Mahat nyt varmaa ajatella, ettei meissä ookaa mitää samaa? No, en tiiä. Ite ainaki tunnistin ees vähä itteni noista kirjotelmistas. Mutta jokaneha meistä o muutenni oma ukkosa ja akkasa, ettei oikee voikkaa täysin olla samat tuntemukset jne. sen toisen kirjottajan kanssa. Muuteha oisin kaksoisolentos?

        No jaa, mitäpä tähä enää muuta? Ku en tosiaa täällä pahemmi kovi mielellää kirjottelis muutenkaa..

        Nii siis tuoho psykoterapeutti-hommaan vielä, et mikäs siinä jos se sinnuu auttaa, ite en vaa osaa puhuu ni se ei oo "meikän juttu". Itelle kaikennäköne tekeminen on oikeestaa varmaa terapeuttisempaa, ku et jollekki puhuminen. Mut kai seki sit riippuu vaa nii paljo ihmisestä? No mut en oo tosiaa mikää avoin, ni kai se vaa on vähä sit itestäki. Enpä tuota tiiä, jotta mikäpä sit ees oon. Ihmine kait kuitenki.

        Mutta tässä tämmöstä nyt.. Kirjottele jos vielä natsas jutut, en kyllä ees tiiä, jotta tekikö niin? Mutta siinähän sen tietää, ainaki joskus. Ainii, oon aika pohiskeleva kans, et siinäki samastu tiesti joop..

        Mutta moro vaan!


    • µkko

      Joo, ei tainu natsata. No, eipä siinä. Mukava oli kirjottaa ees senkin hetkisen verran. Kohta taas hukun ajatuksiini itekseni?

    • µkko

      hehe.. rupee jo vähä naurattaa tää ku ei voi ees mitää sanoo sit, ku vastaaki jotai.. hohhoijaa.. pitäs vissii rueta mykäks? :D Mikä ihme siinä on nii vaikeeta sanoa, että "ei kiinnosta", esim. noin. Tai sitten vielä "rankemmin", ihan sama, kunhan vain sanoisi jotain. Tässäkään kun ei tiedä, onko nimimerkki "KM" edes käynyt välttämättä katsomassa edes täällä - mistäs sitä tietää välttämättä, kun ei ole vastausta?

      Niin tai näin, hyviä jusseja sinnekin suunnalle! Kumma kun ihmiset (joo tosiaan pitää rueta jo yleistämään) ei voi vastata, ainakaan ajoissa. Tuppaa nimittäin ärsyttämään. Mietippä, jos itsekin odottaisit vastausta johonkin tärkeään, eikä olisi muutenkaan mitään sen kummempaa edes elämässäsi? Onhan se "aika" tyhjentävää.

      Mutta tosiaan, hyviä Juhannuksia vain kaikille, ketä tämän sattuvat lukemaan. Kaikesta huolimatta. Vinkkinä kuitenkin kaikille, että kannattaa vastata edes röyhkeästi/törkeästi/rumasti/ilkeästi.. miten kukin sen haluaa sanoa, jos edes jotain vastaa, parempi sekin.

      Moikka!

      • -KM-

        Hei,

        Töissä on käyty ja muita velvollisuuksia hoidettu. Nyt siis täällä taas hetken aikaa käymässä.

        Ei tässä ole tarkoitus kenellekään mitään mielipahaa aiheuttaa. Mielestäni en kuitenkaan ole mitenkään velvoitettu ilmoituksen jätettyäni jatkuvasti täällä käymään. Käyn aina kun minulla on aikaa / tulee mieleen.

        Enkä tajunnut että tämä voi jollekulle olla niin tärkeä asia. Pahoittelut, jos aiheutin mielipahaa.

        Sanon kyllä jos ei kiinnosta, mutta en jatkossakaan aio täällä välttämättä edes joka päivä käydä. Ehkäpä mietit itse huvittaako sinulla jatkaa kirjoittelua...

        -KM-


      • Maniman
        -KM- kirjoitti:

        Hei,

        Töissä on käyty ja muita velvollisuuksia hoidettu. Nyt siis täällä taas hetken aikaa käymässä.

        Ei tässä ole tarkoitus kenellekään mitään mielipahaa aiheuttaa. Mielestäni en kuitenkaan ole mitenkään velvoitettu ilmoituksen jätettyäni jatkuvasti täällä käymään. Käyn aina kun minulla on aikaa / tulee mieleen.

        Enkä tajunnut että tämä voi jollekulle olla niin tärkeä asia. Pahoittelut, jos aiheutin mielipahaa.

        Sanon kyllä jos ei kiinnosta, mutta en jatkossakaan aio täällä välttämättä edes joka päivä käydä. Ehkäpä mietit itse huvittaako sinulla jatkaa kirjoittelua...

        -KM-

        Haetko elättäjää?


      • ykko
        -KM- kirjoitti:

        Hei,

        Töissä on käyty ja muita velvollisuuksia hoidettu. Nyt siis täällä taas hetken aikaa käymässä.

        Ei tässä ole tarkoitus kenellekään mitään mielipahaa aiheuttaa. Mielestäni en kuitenkaan ole mitenkään velvoitettu ilmoituksen jätettyäni jatkuvasti täällä käymään. Käyn aina kun minulla on aikaa / tulee mieleen.

        Enkä tajunnut että tämä voi jollekulle olla niin tärkeä asia. Pahoittelut, jos aiheutin mielipahaa.

        Sanon kyllä jos ei kiinnosta, mutta en jatkossakaan aio täällä välttämättä edes joka päivä käydä. Ehkäpä mietit itse huvittaako sinulla jatkaa kirjoittelua...

        -KM-

        Moro ja anteeksi oikeestaan, taisin vähän ylireagoida. Aattelin kai, ettet sit jaksanu enää vastata tms.. Itselläni kuin ei pahemmin muuta ole, kuin aikaa..

        Kyllä minua huvittaa jatkaa, en kai aiemmin olisi tuota kirjoitustakaan kirjoittanut. Että sinustahan se vaan on.

        Mutta siis, en tosiaan täällä viitsisi pitkään kirjoitella, että annan sitten itse seuraavaksi vaikka spostiosotteen, mikäli vielä innostaa ajatustenvaihto?

        Moikka!


      • -KM-
        ykko kirjoitti:

        Moro ja anteeksi oikeestaan, taisin vähän ylireagoida. Aattelin kai, ettet sit jaksanu enää vastata tms.. Itselläni kuin ei pahemmin muuta ole, kuin aikaa..

        Kyllä minua huvittaa jatkaa, en kai aiemmin olisi tuota kirjoitustakaan kirjoittanut. Että sinustahan se vaan on.

        Mutta siis, en tosiaan täällä viitsisi pitkään kirjoitella, että annan sitten itse seuraavaksi vaikka spostiosotteen, mikäli vielä innostaa ajatustenvaihto?

        Moikka!

        Okei. Mun täytyy sanoa, että en välttämättä tykkää sellaisesta, ettei itsessä tykkää mistään. Oon itsekin ollut sellasessa jamassa joskus, joten ymmärrän kyllä että toisinaan sitä vaan ei näe mitään hyvää itsessä. Mutta tällä hetkellä en halua ympäröidä itseäni negatiivisilla ihmisillä.

        Lisäksi minua ahdistaa se, että takerruit minuun heti ensimmäisen yhteydenoton jälkeen.

        Tämä Suomi24 on tosiaan sellanen paikka, että mietin kaksi kertaa ennen kuin julkaisen mitään yhteystietoja. Siksi halusin tutustua jonkin verran paremmin ihan tässä kirjoittelemalla. Tuntuu ehkä siltä, että se ei sovi sinulle. Ja tällä hetkellä minusta tuntuu, että ei tässä mitään ajatuksia olla vaihdettu. En siis halua alkaa kirjoitella sähköpostitse.

        Jos ihan rehellisiä ollaan, niin en usko, että meillä on tarpeeksi yhteistä. Siksipä, kun tätä kautta ei kaipaamaani juttukaveria löytynyt, vaihdan palstaa.

        Kiitos "ukko" kuitenkin yhteydenotosta ja toivon, että sinäkin löydät kaipaamaasi seuraa.

        -KM-


    • ...

      Hei,

      haluaisin sanoa oman mielipiteeni tästä paikasta, miten minä olen tämän kokenut. Olen 24-vuotias nainen, ja enimmäkseen olen saanut vain häiritseviä seksuaalisia viestejä, että aina on joku jätkä tullut tyrkylle, vaikka olen selvästi ilmoituksissani maininnut, että etsin vain ja ainoastaan kavereita. Lopulta se häiriköinti rupes mua niin vituttaa, että enää en kyl laita yhtäkään ilmotusta. Minua ei kiinnosta mikään seurusteluun liittyvä, eikä tule kiinnostamaankaan. Ja jos joku mua alkaa haukkuu sen takia, niin en yksinkertaisesti enää jaksa välittää. Kaikkia ei vaan kiinnosta samat asiat.

      • ...

        ...tai siis minua ei vaan kiinnosta se. Mut ei siinä oo mitään outoa. On ihan ok ajatella asiasta niin.


      • ...
        ... kirjoitti:

        ...tai siis minua ei vaan kiinnosta se. Mut ei siinä oo mitään outoa. On ihan ok ajatella asiasta niin.

        Tietenkin tyyppejä alkaa sitten kiinnostaa, että mikäs tää tämmönen tapaus on. Mutta en välitä. Oikeasti. Vittuako se kellekään kuuluu, ei mun tartte selitellä kellekään.


    • Apina7

      Kokeile asperger-liittoa. Olen kuullut heiltä samanlaisia ajatuksia.

      • ...

        Ja toi ehkä on kans yks syy, miks mua ei kiinnosta jutella enempää täällä, kun heti ihmisiä lokeroidaan tiettyyn sabluunaan. En ihan oikeasti välitä enää mitä musta aatellaan, on paljon parempaakin tekemistä. Muitten mielipiteet ei saa mua muuttumaan. Olen sitä mitä itse tiedän olevani, sillon muitten ajatuksilla ei oo niin väliä. Ja muutenkin oon tullu siihen tulokseen, että jos joku ei hyväksy mua tällasena ku oon, niin ei oo mun murhe. Musta tuntuu, että elämässä pääsee paremmin pitemmälle just sillä, kun ei anna muitten mielipiteitten vaikuttaa ihteesä. On mahdotonta miellyttää kaikkia.


    • ...

      En selaa enää tätä sivustoa, vaikka tähän kirjoteltas mitä. Heippa.

    • ...

      Netissä 99,99% on paskaa. En halua enää jutella täällä netissä. Tää on jotain niin sairasta.

    • ...

      Mulla on oma elämä!

    • ...

      Tää Suomi24 tosiaan on kiusaajien paratiisi.

    • ...

      En ihmettele yhtää, miks en halua täällä enää käydä. Ei tämmöstä kiusaamista tarvitse sietää.

    • ...

      "Tämä Suomi24 on tosiaan sellanen paikka, että mietin kaksi kertaa ennen kuin julkaisen mitään yhteystietoja."


      Täytyy todeta, että oon tässä kohtaa täysin samaa mieltä! Minä en laita tänne enää mitään ilmotuksia!

    • noinoinoi

      Minulla ainakin on oma elämä, ei tarvii täältä hakea minkäänlaista kaveria, mies-tai naisystävää tai muutakaan seuraa. Parhaiten niitä löytää ihan aidosta ja oikeasta elämätä. No ne onkin semmosia reppanoita, jotka hakee.

      • nöinöinöi

        "Minulla ainakin on oma elämä"

        Miks sit pyörit täällä? Niin?


    • paipaipaipai

      Pitäähän siitä käydä välillä informoimassa muitakin, että voi hankkia oman elämän, mitä sulla ei vissiin ole :DDDDD

      • ...

        Sori, mutta aika huonoa läppää kyllä heität...


      • ...

        "mitä sulla ei vissiin ole :DDDDD"

        No ei oo kyllä sullakaan.


      • ...
        ... kirjoitti:

        "mitä sulla ei vissiin ole :DDDDD"

        No ei oo kyllä sullakaan.

        Tänne pitäs kyllä tehä joku rekisteröitymisjuttu, että ei ihan kuka tahansa ääliö pääsis tänne pilailee toisten kustannuksella. Täällä pyörii aika ikäviäkin tyyppejä, joiden EI kuulus kirjotella anonyymilla palstalla. Näyttää siltä, että täällä ei oo tarkotuskaan rakentaa mitää järkevää keskustelua.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Tänne pitäs kyllä tehä joku rekisteröitymisjuttu, että ei ihan kuka tahansa ääliö pääsis tänne pilailee toisten kustannuksella. Täällä pyörii aika ikäviäkin tyyppejä, joiden EI kuulus kirjotella anonyymilla palstalla. Näyttää siltä, että täällä ei oo tarkotuskaan rakentaa mitää järkevää keskustelua.

        Niinhän se on, että Tämänkin keskustelufoorumin on pitäny vallata kaikki jonnet, joil ei oo muuta tekemistä kun kiusata toisia.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Niinhän se on, että Tämänkin keskustelufoorumin on pitäny vallata kaikki jonnet, joil ei oo muuta tekemistä kun kiusata toisia.

        Mutta onneks täällä ei oo mikää pakko käydä. Yksinkertasta.


      • ...

        "Pitäähän siitä käydä välillä informoimassa muitakin, että voi hankkia oman elämän, mitä sulla ei vissiin ole :DDDDD"


        Sori, mutta mulle kyllä ainakin riitti toi sun herjaaminen. En vastaa enää tänne.


      • ...

        Kyllä mulla on oma elämä. Saatana. Oon kyllä pitkään miettiny, että voiko täällä olla kenenkään kavereita. Näyttää aika vaikealle.


    • ...

      Monesti huomaa, että jos alkaa vähänkää vastailee yhteenkään viestiin täällä, niin sille ei meinaa sitte millää tulla loppua, jos ei ite älyä sanoa, että kiitos, mulle kyllä riitti.

    • ...

      "Pitäähän siitä käydä välillä informoimassa muitakin, että voi hankkia oman elämän, mitä sulla ei vissiin ole :DDDDD"

      Sori, mutta mulle kyllä ainakin riitti toi sun herjaaminen. En vastaa enää tänne. Mutta hyvää kesää sullekin.

      • ...

        Etsin toisen paikan.


    • ...

      Siis rauhallisen paikan tästä oikeasta elämästä. En ole täällä netissä kenellekään velkaa.

    • ...

      Jätän omaan arvoon koko tän paikan.

      • ...

        Mitä järkeä on ressata ihteäsä tuntemattomilla nettityypeillä, joita ei ole koskaan tavannu? Niimpä. Tää nyt vaa on yks hemmetin keskustelusivusto, jota kannatta ottaa vakavasti. Senku nauraa vaa teiän idioottimaisille jutuille.


      • Vaihtoehdot
        ... kirjoitti:

        Mitä järkeä on ressata ihteäsä tuntemattomilla nettityypeillä, joita ei ole koskaan tavannu? Niimpä. Tää nyt vaa on yks hemmetin keskustelusivusto, jota kannatta ottaa vakavasti. Senku nauraa vaa teiän idioottimaisille jutuille.

        On tasan 2 linkkivaihtoehtoa: Joko ilmottaa ylläpidolle tosta härnäämisestä tai jos tapahtuu jotain sellasta mistä pitää ilmottaa poliisille. Toinen keino on sitten pysyä kokonaan poissa tältä sivustolta.


      • Vaihtoehdot
        Vaihtoehdot kirjoitti:

        On tasan 2 linkkivaihtoehtoa: Joko ilmottaa ylläpidolle tosta härnäämisestä tai jos tapahtuu jotain sellasta mistä pitää ilmottaa poliisille. Toinen keino on sitten pysyä kokonaan poissa tältä sivustolta.

        Siinä ainoat apukeinot.


      • Vaihtoehdot
        Vaihtoehdot kirjoitti:

        Siinä ainoat apukeinot.

        Niin ja mikä pakko täällä on ylipäätään käydä, jos aina vaan tulee kaikki paskajutut muistuu mieleen.


    • ...

      Tyypeillä itellään on täällä ongelmia, kun pitää toisia herjata.

    • Vaihtoehdot

      "Minulla ainakin on oma elämä, ei tarvii täältä hakea minkäänlaista kaveria, mies-tai naisystävää tai muutakaan seuraa. Parhaiten niitä löytää ihan aidosta ja oikeasta elämätä. No ne onkin semmosia reppanoita, jotka hakee."


      Hmm...no ei toi kyllä kuulosta omalta elämältä...

      • Vaihtoehdot

        jos täällä käyt... :D


    • Vaihtoehdot

      Sun oma elämäs on iha jossain muualla kun täällä oikeassa elämässä :D

      • Vaihtoehdot

        Anteeks ny vaa, mut se on totuus :D


      • Vaihtoehdot
        Vaihtoehdot kirjoitti:

        Anteeks ny vaa, mut se on totuus :D

        Hähää, sainpas sut hiljaseks!


    • Vaihtoehdot

      Järkevät tyypit ei pyöri suoli24:sessa informoimassa...

    • Vaihtoehdot

      Mä olen saanut kaiken tän paskan jälkeen helvetin lujan luonteen, että nykyään mua ei voi mikään loukata!

    • Vaihtoehdot

      "Mutta tällä hetkellä en halua ympäröidä itseäni negatiivisilla ihmisillä."

      En halua minäkään! Sitä narinaa ei jaksa kuunnella.

    • ...

      Mikä teidän ihmisten ongelma on kun teiän pitää härnätä muita täällä?!?

      • ...

        Ihme touhua.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Ihme touhua.

        Suorastaan raivostuttavaa touhua.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Ihme touhua.

        Tosi kummia noi teiän herjanheitot.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Tosi kummia noi teiän herjanheitot.

        Anteeksi, mutta olen vaan niin tuohtunut. Ja varmaan on syytäkin olla. Kun aina täällä vaan härnätään mua ja myös kaikkia muitakin härnätään.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Anteeksi, mutta olen vaan niin tuohtunut. Ja varmaan on syytäkin olla. Kun aina täällä vaan härnätään mua ja myös kaikkia muitakin härnätään.

        Onneks mulla on läheisiä, joille voin puhuu tästä härnäämisestä, mitä tääl on tapahtunu. Jo se auttaa saamaan paremman mielen.


    • ...

      Menestyminen omassa elämässä on kyl paras kosto teille. Alan suuttua tähän sivustoon!

      • ...

        En tule tänne enää koskaan. Se on saletti. Alkaa oikeesti riittää tällanen jokapäivänen paskanjauhanta.


      • ...
        ... kirjoitti:

        En tule tänne enää koskaan. Se on saletti. Alkaa oikeesti riittää tällanen jokapäivänen paskanjauhanta.

        Onneks voin lohduttautua sillä, etten todellisuudessa tunne täältä ketään. Joten mun ei tarvi välittää teiän herjanheitoista.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Onneks voin lohduttautua sillä, etten todellisuudessa tunne täältä ketään. Joten mun ei tarvi välittää teiän herjanheitoista.

        Tätä on tapahtunut nimittäin jo kauan. Voin ihan hyvin olla poliisiin vielä joku päivä yhteydessä.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Tätä on tapahtunut nimittäin jo kauan. Voin ihan hyvin olla poliisiin vielä joku päivä yhteydessä.

        On siihen jamaan menny tää homma.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Tätä on tapahtunut nimittäin jo kauan. Voin ihan hyvin olla poliisiin vielä joku päivä yhteydessä.

        Oikeesti nyt pikkasen jotain rajaa tän asian kanssa.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Tätä on tapahtunut nimittäin jo kauan. Voin ihan hyvin olla poliisiin vielä joku päivä yhteydessä.

        Olen jo valmiiksi miettinyt, miten vältyn näiltä herjanheitoilta, esim. en aloita enää yhtäkään keskustelua, kysymystä enkä vastaa yhteenkään viestiin. Ja pysyn poissa täältä.


      • ...
        ... kirjoitti:

        Olen jo valmiiksi miettinyt, miten vältyn näiltä herjanheitoilta, esim. en aloita enää yhtäkään keskustelua, kysymystä enkä vastaa yhteenkään viestiin. Ja pysyn poissa täältä.

        Huh, onneks tääl ei tosiaan oo mikää pakko käydä.


    • ...

      Onks teiän ihan pakko tahalteen ärsyttää mua? Kun siitä voi seurata vielä ilmotus poliisille.

    • 26614

      Nonni, tämä ketju on ilmoitettu nyt poistettavaksi.

    • ...

      Te olette ilkeitä!!!

    • ...

      Kun kaikki periaatteessa vaan haukkuu mut täällä, niin haluan pysyä sitten pois. Pysyn sitten pois, niin loppuu se herjaaminen.

    • ...

      En rehellisesti sanottuna tiedä, mitä muutakaan tässä vois tehä. Toivotan kuitenkin hyvät jatkot niille, jotka ei mua härnänny.

      • ...

        Sori, mutta kyllä tää ny oli se viimenen niitti multa. En käy täällä enää.


    • 8888

      Ne, jotka täällä ihmisiä kalastelee, on aina mukana jotain taka-ajatuksia. Ei täältä mitään oikeita kavereita löydä, ihan huuhaata koko sivusto. Se on paskapuhetta, että täältä ny muka löytäis kunnon kavereita.

      • 9999

        Jos haluaa oikeasti löytää kunnon kavereit, niin tutustuu mielummi oikeassa elämässä eikä yritä täältä ettiä. Muutenki netti on vähä huono paikka kavereitten ettimiseen, kun ei tiedä minkälaisen tyypin kanssa sitä ruudun toisella puolella juttelee. Se tyyppihän voi olla iha minkälainen tahansa. Siks mä en niin hirveesti enää luota tähän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe