väkisin osa2

väkisin2

Peppusi värähtää ja alkaa punoittaa hiukan läimäykseni voimasta, huuliltasi karkaa parahdus ja vaikeroit peppusi kihelmöidessä. Käteni hyväilee punoittavaa kohtaa pepullasi, kevyesti, kuin varoen. Käteni siirtyy alushousujesi alle, kohti pilluasi. Sormeilen pilluasi hetken, huokaat ja kuin tavan vuoksi rimpuilet mukamas yrittäen päästä irti. Pillussasi kostuneet sormet liukuvat takaisin päin tavoittaen peppusi. Sormeni levittävät kosteutta peppureiällesi ja etusormeni työntyy hieman tiukkaan pyllyysi. Sävähdät ja aloitat oikean rimpuilun tajutessasi, että työnnän sormeni pyllyysi tarkoituksella. "Ei, ei sinne. En halua sinne mitään, se ei ole oikein. Se sattuu, ei!" Tiukennan otettani ja saan pidettyä sinut paikallasi vastusteluistasi huolimatta. "Koetas olla sedälle kiltti, niin tällä kertaa ei korkata tytön peppua! Tällä kertaa voin säästää tiukan peppusi, mutta vain jos olet yhteistyökykyinen"
Jäät alistuneesti paikoilleen, jatkaessani häpeilemätöntä kosketteluasi. Sormeni ovat työntyneet kysymättä kaikkiin ruumiisi aukkoihin. Irstaasti, häpeilemättä ja ennenkaikkea kysymättä...

Tunnen vartalosi tärisevän, värisevän käsittelyssäni. Vastustelet heikosti, alat alistumaan kohtaloosi, et pääse irti vaikka haluat. Et tosin edes yritä hirveän tehokkaasti, enää. Tunnen sydämen kiihtyvän sykkeesi, kurkkuasi kuivaa, haukot henkeä. Ja olemme vasta niin alussa, ajattelen.
Tartun hiuksiisi tiukasti, käännän päätäsi ja suutelen sinua rajusti. Painan sinua alaspäin polvilleen eteeni. "Polvillesi pikkunarttu, vauhtia nyt!" komennan sinua.
Liian hitaasti, kuin aikaa kuluttaaksesi alat laskeutumaan alaspäin. Painan sinut vauhdilla polvillesi hiuksistasi tiukasti kiinni pitäen. Taivutan päätäsi ylöspäin ja komennan sinua katsomaan silmiini. Välttelet katsettani, kunnes läimäytän sinua kasvoille saaden näin huomiosi.
"Nyt tyttö saa näyttää kuinka osaa imeä kyrpää, tajuatko?" Inho käväisee kasvoillasi ja nyrpistät naamaasi. "En saatana ala imemään kaluasi, ei käy" Protestoit raivoisasti, kuin uutta virtaa saaneena.
Tyynesti ja kuuntelematta avaan vyöni ja housuni toisella kädellä edelleen hiuksistasi kiinni pitäen.
Painan kasvosi vasten housuissa pullottavaa kyrpääni, hankaan vastustelustasi huolimatta sitä pitkin kasvojasi. "Ja mikäli tyttö haluaa selvitä tästä ilman pysyviä fyysisiä vammoja, ne hampaat pysyvät piilossa, ymmärrätkö?" Tiukennan otettani hiuksista ja tuon kasvoni aivan lähelle kasvojasi. Kuin sanojeni vakuudeksi otan sujuvasti esiin kääntöveitsen, jonka terän laitan poskeasi vasten.
"Sinulle käy oikeasti huonosti, jos käytät hampaitasi. Pidä se mielessä pikkunarttu"
Nyökkäilet ymmärtäväsi asian, taitan veitsen piiloon ja otan kyrpäni esiin housuistani, tökäten sillä naamaasi. "Nyt saat näyttää mitä osaat." Kerron ja höllään otettani hiuksistasi. Hölmistyneenä ja häpeissäsi nuolaiset kaluni päästä varovasti ottaen samalla kädelläsi kiinni kaluni varresta. Nuolet kyrpääni kuin tikkaria ja imaiset sitä varovasti. Katselen kaunista näkyä; tyttö polvillaan edessäni kyrpä suussa.

Annan sinun hetken aikaa imeä kyrpääni, kunnes työnnyn yhtäkkiä syvälle suuhusi. Yrität työntää minua pois ja saada kyrvän ulos suustasi. Pidän kuitenkin päästäsi kiinni estäen yrityksesi. "Olihan tuo imuttelusi ihan kivaa, mutta nyt näytän kuinka tyttöä naidaan suuhun ja syvälle. Laita kädet selkäsi taakse ja vauhdilla."
Otan molemmin käsin päästäsi ja hiuksistasi kiinni ja alan naida suutasi, yhä syvemmälle ja syvemmälle. Yrität ottaa käsilläsi vastaan, mutta työnnän ne aina pois.
"Laitan kätesi kiinni, jos ne ei muuten pysy poissa" tokaisen.
Yrität urheasti ottaa kaluani syvälle suuhusi, mutta alat kakoilemaan ja silmäsi alkavat vettymään varsin pian. Kuola ja kyyneleet valuvat kilpaa kasvoillasi, värjäten häpeästä punoittavat posket kirjaviksi. Pysäytän liikkeeni kaluni jäädessä lähes nieluusi. Yrität työntää minua pois, mutta pidän kyrpäni syvällä suussasi ja katselen silmiisi hiipivää paniikkia. Haukot happea vetäessäni kaluni ulos, mutta työnnyn heti uudestaan pysäyttäen taas liikkeen syvälle suuhusi. Tällä kertaa paniikki tulee hieman myöhemmin, kun tilanne on tuttu. Hapenpuutteessa rimpuilet vastaan, kun höllennän otetta ja haukot ilmaa kuolan ja kyynelten valuessa kilpaa.

"Hyvinhän tuo näyttää sujuvan, kehityskelpoinen pikkunarttu" kommentoin katsellen nöyrää ja häpeilevää tyttöä. Vetäydyn suustasi ja komenna sinut nuolemaan pallejani, ottaen tiukan otteen hiuksistasi. "Ja varo käyttämästä niitä hampaita, muistathan sen?" kysyn. Helpottuneena suuhun naimisen loppumisesta kerrot muistavasi asian. Katselen peilin kautta kilttiä tyttöä nuolemassa pallejani. Rietas näky, rivo suorastaan. Meikkisi ovat levinneet pitkin kasvojasi, leualtasi valuu kuolaa pienille, käteen sopiville rinnoillesi.

3

3082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kimo3

      Im sorry i dont speak finish And im looking for sex,i like sexy women
      Thanks

    • kyrpäni sedälle

      Suutelen pullottavaa naamaasi. Sormeni alkaa punoittaa alussa, ajattelen. Tällä kertaa pepullasi karkaa kehityskelpoinen parahdus alushousujesi alle. Tartun pyllyysi tarkoituksella ja käännän raivoisasti kyrpääni kuin tikkaria. Tyynesti läimäytän pysyviä fyysisiä vammoja naamaasi. Kuin sanojeni vakuudeksi otan sujuvasti hampaat päästäsi ulos. Painan urheasti kääntöveitsen terän vasten kyrpäni punoittavaa kohtaa. Kyrpä suussa katselen pyllyysi, värjäten pallejani häpeästä kirjaviksi. Laitan kuolaa käsin kyrpääni ja alan imeä pallejani. Yrität työntää tikkaria rajusti kohti pilluasi, yhä syvemmälle ja syvemmälle. Yrität ottaa pallejani käteen ja peppusi työntää kuivaa ilmaa raivoisasti ylöspäin. "Olihan tuo peppusi parahdus ihan kivaa, mutta nyt hankaan pallejani molemmin käsin housuissa" tokaisen.

      • Hahahaha

        Tää on ihan mahtava, reps xD!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe