Onko terveellistä?

Huolestunut isä

Minulla on 8 vuotias tytär, joka haluaisi liittyä jalkapallojoukkueeseen.

Minua vain mietityttää onko lapsen ja tulevaisuudessa nuoren naisen henkiselle terveydelle hyväksi osallistua lesbojen pyörittämään toimintaan? Ainakin olen huomannut, että nämä valmentajat kiroilevat kuin turkkilaiset; enkä haluaisi "tartuttaa" pahoja tapoja ehdoin tahdoin lapseeni. Sama ongelma lienee kaikissa muissakin joukkuelajeissa?

Onko kellään kokemuksia lapsen kehittymisestä tällaisissa olosuhteissa?

12

81

  Vastaukset

  • Älä huoli tuskin kaikki poika futaajatkaan homoja on.

   • Suurin osa taitaa olla


  • Laita seuraan missä miesvalmentaja jos tuo asia nyt tökkii. Mutta vaikuttanee siltä että sun elämässäsi tökkii kaikki muukin. Parempi lienee ois ollut että olisit käyttänyt aikoinaan kondomia niin älytön on avauksesi.

  • Missähän oma "kehitykseksi" on tapahtunut????????

  • Onko teidän mielestänne väärin huolestua ympäristön vaikutuksesta lapseen? Lapset imevät vaikutteita ympäriltään ja muodostavat toimintamallejaan näiden ja kokemuksiensa pohjalta.

   Noin vastuuttomien "aikuisten" lienee parempi pysyä pullossaan, jossa kasvatuksensa ja koulutuksensa ovat saaneet.

   Toivoin asiallista keskustelua, mutta puunhalaajat ja muut rastafarit tännekin tulivat tännekin louskuttamaan.

   • En olisi niinkään huolissani tuosta seksuaalisen suuntautumisen vaikutuksesta valmennuksessa, vaan ennemminkin yleisesti huonosta valmennuksen tasosta, joka ei kyllä katso sukupuolta. Erikseen on sitten vielä nämä isä-tytär valmennuskuviot joukkueissa, jotka lähes vääjäämättä johtavat pelaajien eriarvoiseen kohteluun joukkueiden sisällä.


   • tuskin nämä lepakot harkoituksissa imuttelevat...


  • Minusta on hassua millaisen kuvan olet saanut tyttöfutiksesta. Itse aloitin pelaamaan jalkapalloa ollessani 9v ja pelaan yhä edelleen (19v). Nämä "lesbot" eivät kyllä ole millään tavalla vaikuttaneet minuun. Ja eihän tuo ikäiset vielä ole edes kiinnostuneet. Jalkapallossa pitäisi olla nollatoleranssi eli ei kiroilua, peleissä siitä voi saada varoituksen. kai jokainen täysjärkinen tajuaa ettei 8v seurassa kiroilla. Minulla ollut aina miesvalmentaja. Ja ollut montakin kertaa isä ja tytär samassa joukkueessa eikä sekään ole haitannut. Kannattaa etsiä sellainen joukkue jonka valmentajasta pitää ja joka on hyvä valmentaja. Saahan niissä käydä kokeilemassa, ei se ole heti sitovaa. Ainakin itseäni futis on kasvattanut henkisesti eikä millään tavalla rajoittanut sitä.

   • Hei vain taas!

    Löysin mukavan seuran lapselleni. Valmentaja on nainen, mutta tyttäreni luokkakaverin isän kanssa seuraamme harjoituksia ja pelejä vuorotellen ja tytöt ovat nauttineet jalkapallontäyteisestä kesästä.

    Kehottaisinkin KAIKKIA vanhempia ohjaamaan lapsensa harrastuksiin, joista LAPSET itse nauttivat, mutta muistakaa silti pitää terve järki mukana (itse tai joku tuttu aina seuraamassa)!


  • Itse aloitin futiksen pelaamisen kun olin 9v ja harrastan sitä vieläkin (19v). Minulla kaikki valmentajat ovat olleet miehiä ja on ollut useastikin isä ja tytär samassa joukkueessa eikä se ole haitannut. Tätä lesbojuttua en nyt ymmärrä...vaikka valmentaja olisi nainen ja lesbo niin millä eri tavalla se vaikuttaisi lapsen kasvuun kuin jos nainen olisi hetero? Eihän hän yritä käännyttää lapsia tai käyttäydy mitenkään eri tavalla. Minulla joukkueessa pelaajakavereina lesboja, kavereita hekin ovat eivätkä ole mitään yrittäneet. Eihän tuon ikäiset sitä paitsi ole edes vielä kiinnostuneet. Kannattaa etsiä sellainen joukkue jonka valmentaja ajattelee pelaajien parasta. Jalkapallossa on nollatoleranssi eli kiroilua ei sallita, peleissä voi saada rangaistuksen. Kai jokainen täysjärkinen tajuaa ettei lasten seurassa kiroilla. En tiedä miksi olet saanut tyttöfutiksesta tuollaisen kuvan. Minua futis on ainakin kasvattanut henkisesti eikä rajoittanut sitä. Suosittelen kyllä ehdottomasti.

  • Oho tulikin kaksi kertaa

  • kai annoit valmentajille (tai seuralle) palautetta huonosti/epäasiallisesti käyttäytyvistä valmentajista?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   148
   4524
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1194
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   223
   671