Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lääkäri ei ota yhteyttä

ahdistunutasiakas

Varasin soittoajan kaksi kertaa terveyskeskukseen. Mitään ei ole kuulunut. Onko lain mukaan oikein jättää potilas hoitamatta, vaikka virallinen aika on varattu?

17

6201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juhannusakka

      Ei ole oikein .
      Laita kaikki soittoajat muistiin . Varaa vielä uusi aika, yritä nauhoittaa ajnvaraus. Kysy myös , miksiköhön lääkäri ei soita.
      Sitten teet kantelun esim oikeusasiamiehelle.

      Tietysti terveytesi pitää saada hoidettua vaikka yksityisellä

      • 54u756

        Huokaus... Vai että oikeusasiamiehelle....


    • ahistaa joo

      Varasit soittoajan etkä soittanut?

    • 9+6

      Soittoaikasysteemejä on kahdenlaisia, joko asiakas itse soittaa varattuna aikana tai lääkäri soittaa. Kai tiedät kumpi systeemi sinun terkkarissasi on?

    • sdfesfcec

      Mitäpäs jos tänne valittamisen sijaan varaisit ajan ihan vastaanotolle?

    • arvaaja

      "Varasin soittoajan kaksi kertaa terveyskeskukseen. Mitään ei ole kuulunut."

      = Sinä soitat lääkärille annettuna aikana ja odotat että lääkäri vastaa.

      • ahdistunutasiakas

        Ajan varauksessa sanottiin, että lääkäri soittaa minulle. Nyt ehdotetaan vain uutta soittoaikaa joka venyy aina vaan pidemmälle.


      • Anonyymi
        ahdistunutasiakas kirjoitti:

        Ajan varauksessa sanottiin, että lääkäri soittaa minulle. Nyt ehdotetaan vain uutta soittoaikaa joka venyy aina vaan pidemmälle.

        Olet jonossa. Joko paikkakuntasi terveydenhuollossa on lääkäripula, tai asiasi ei ole kiireellinen,tai lomat ovat painaneet päälle terveydenhuollossakin,tai vastaavaa.
        Mutta esim vakavassa tilanteessa päivystykseen tai 112.


    • gansalainen2

      Nykyään hyvin yleistä. Sattunut meidän perheelle useasti, samoin sukulaisille ja tuttaville eri puolilla maata. Lääkäreitä ei valvo kukaan. Terveyskeskuksissa lasketaan asiakaskontaktien määrää per aikayksikkö ja pyritään torjumaan vastaanotolle tulleet ennätysajassa.

      Kodinkoneliikkeessä ei mene enää edes huonosta vitsista kun myyjä lupaa soittaa ja ilmoittaa sitten kun asiakkaan kysymää tavaraa saapuu kauppaan. Sellaiseen pyyntöön voi antaa huoletta väärän numeron. Max 1/100 myyjästä soittaa.

    • sääntöeikäpoikkeus

      Yleistä etenkin mielenterveyspuolella, vaikka juuri siellä pitäisi pitää huolta, että potilas saa hoidon. Jos ei koskaan soiteta takaisin, niin ei se potilas välttämättä jaksa kovin montaa kertaa yrittää.

    • 8453784735

      Menet vastaanotolle, koska soittoajoilla lähinnä käydään läpi tutkimustuloksia ja jos niissä ilmenee jotain huolestuttavaa, niihin reagoidaan kyllä heti.

    • yhehkäkohta

      haha, 2 kertaa soittoaikaa jo tällä viikolla ja kerran vielä kun lääkäri hieman sotkee ja unohtelee asioita, kyllä suututtaa ja kyllä tuntuu olevan vaikeaa tääkin. Lisäksi soittoaika on nyt sellainen liukuva eli "joskus perjantaina".. anna mun kakki kestää..

    • Anonyymi

      Niin tuttua kyssin lääkärin piti soittaa viikon odotin,nyt pitää varmaan soittaa tk.lle et saisin tietää kokeiden vastaukset

    • Anonyymi

      Mullekin lääkäri aikoi soittaa ja ilmoittaa mahdolliseen leikkaukseen liittyvästä asiasta seuraavana päivänä. Ei soittanut. Luin omakannasta, ett toisesta, mun vointiin liittyvästä asiasta aikoi kysyä toisilta selkäortopedeilta neuvoa, ett pitääkö selästä ottaa ylempääkin magneettikuva ja aikoi sitten ilmoittaa asiasta mulle, ei ilmoittanut. Jos en omakannasta kävis katsomassa, onko jotain kirjattu sinne, olisin ollut aivan pihalla missä mennään, näin sieltä ett oli joku aika kirjattu sinne, kävin katsomassa lisäksi sairaalan omasta sivusta ja näin, ett okei, mulle on varattu aika magneettikuvaukseen ja myös lääkärikäyntikin oli tulossa. Tuo lääkäri on erikoistuva lääkäri ja näköään niillä on asenne se ettei heidän tarvi potilaalle mitään ilmoitella, potilas on sivuseikka noille, he joutuvat pakosta hoitamaan potilaita opiskelun lomassa, ett valmistuvat ja pääsevät sitten yksityiselle puolelle tienaamaan ja voivat valita itse potilaansa. Tuon en kyllä halua mun selkää leikkaamaan, opetelkoot jonkun toisen potilaan selän kans, miten leikataan, hutiloi kuitenkin kiireessä koko homman. Mulla meni eka käynnistä jo luotto tuon lekurin toimintaan, on kirjannut teetättäeensä mulla liikeratatestejä, jota ei ole oikeasti tehnyt, valehdellut, kun oli liian kiireinen ettei joutanut kuin muutaman testin käydä läpi. Piti olla puolen tunnin aika, oikeasti kesti jotain 10min, lekuri lähti luuri korvassa huoneesta samalla ovenaukaisulla mun kans, mulle jäi paska fiilis koko käynnistä ja siitäkin ettei soittanut kuten lupasi, odotin varsin koko viikon ja mun luurissa on vastaaja käytössä, joten se siitä. Magneettikuvaukseen pääsyä piti odottaa puoli tuntia, kun lääkäri ei ollut ohjeita kuvausta varten toimittanut, sössi senkin homman. Ei pitäis noin ammattitaidotonta yleensä päästää potilaita yksin ottamaan vastaan, siinä pitäis olla perehdyttäjä paikalla valvomassa ja neuvomassa ettei potilas olevansa heitteillä huonon lääkärin takia.

      • Anonyymi

        Selkäkipu. Taasa näitä.


    • Anonyymi

      Mikä ihmeen virallinen aika?

    • Anonyymi

      Se on heitteillepano. Lääkäri saa vankeutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe