Minkälaisista pojista pojat tykkää? :)

Jokuv3

Moikka, pojat kertokaas vähän minkälaisista pojista te tykkäätte, nii ja ikänne sit mielellään, :) mut ei oo pakko jos ei taho. :D Mut joo mä 23 vee tykkään semmosista nuorekkaista, posliini vartaloisista, poikamaisista pojista, jotka on mukavia/kivoja, kilttejä ja hauskoja, nii ja semmoset pojat on minun mielestäni aivan erityisen hotteja jotka on noitten edellä mainittujen asioiden lisäksi, vähän semmosia kovis maisia, jotka pitää omien poikkisten puolta, :) mutta on sit kuitenkin loppujen lopuksi pohjonmiltaan kilttejä, huomaavaisia ja ystävällisiä, ainakin sitä omaa poikkista kohtaan. Mä 23 vee poika oon valitettavasti vielä sinkku :( ja haluasin oman poikkiksen, :) jota halia, pussailla ja jonka vois aina välillä herättää kutittelemalla sitä, :D niin ettei se poikkis suutu siitä sit, :) mut joo tykkääks/pitääks tai kiihottuukos kukaan poika muuten semmosista lyhyistä pojista? :)

75

4968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aww

      Ei taida olla ikärajaa sinänsä olla, muttah.

      Mä tykkään sellasista pojista, jotka on kiinnostunu/haluaa aitoa suhdetta. Sitten iso plussa on järki, joka kertoo, milloin saa olla tuhma. Yleisesti ottaen sellainen jätkä, joka hellii ja välittää kun on tarvetta.

      Ja mun ikähän on 14

    • Gayboy18v

      Halipusut sulle ku kirjottelit noin ihanan vonkaustarinan!. :)

    • hboy

      Taisit jo kertoa sen unelma kundin.
      Lyhyet pojat totta kai kiinnostaa,kun ei itselläkään tuota pituutta paljon ole.

      Mulla on yks kaveri,tai no on se ystävä.
      Se tietää,että oon homo,kuten kaikki muutkin. :)
      Kun ollaan yhdessä jossain ja joku tulee homotteleen,niin se kyllä lopettaa sen nopeasti.

      Kundi antaa halata ja saan hyväillä esim. sen hiuksia,mutta ei sen pidemmälle.
      Oon monesti kysynyt,onks hän homo,mutta ei se koskaan vastaa suoraan,vaan antaa ymmärtää ettei oo.

      Kuitenkin me aina hakeudutaan toistemme seuraan
      Vappuna jouduttiin tilanteeseen,jossa oli vaan yks sänky ja tyyny ja peitto
      Väkisinkin nukuttiin ihan sylikkäin,en voinut olla koskettamatta kundin haaroja.

      Kundilla oli tosi kova stondis,no hyväilin vaan siitä housujen läpi,en arvannut pidemmälle,ei hänkään mitenkään estellyt.
      Mä olen tosi ihastunut,tai rakastunut tohon jätkään,mutta mitä se on?

      Olen aika hukassa.

      • Gayboy18v

        No eikös tuo oo jo aika selvää! :) Seuraavaks sit hyväilet ja otat ihokontaktii!


      • have fun

        Todennäköisesti on ollut tuosta hyväilystä lähtien aivan liekeissä jo toinen, mielikuvitus laukkaa varsinkin kun et tehnyt enempiä. Varmaan on kelaillut niitä 'entäpä-jos' juttuja päässä.

        Eli eiköhän se oo menoa kun seuraavan kerran 'vahingossa' joudutte samassa sängyssä nukkumaan... saattaa silloin tehdä aloitteen itsekin. =)


      • hboy
        Gayboy18v kirjoitti:

        No eikös tuo oo jo aika selvää! :) Seuraavaks sit hyväilet ja otat ihokontaktii!

        Joo,mutta ku se kundi on mua jonkun verra vanhempi,tai siis 6vuotta vanhempi.
        Jotenkin vaan odottas,ett se aloite tulis kuitenkin häneltä.

        Mutt se taitaa olla aika hukassa itsensä kanssa.


      • Anonyymi
        hboy kirjoitti:

        Joo,mutta ku se kundi on mua jonkun verra vanhempi,tai siis 6vuotta vanhempi.
        Jotenkin vaan odottas,ett se aloite tulis kuitenkin häneltä.

        Mutt se taitaa olla aika hukassa itsensä kanssa.

        Jos olet 18, eli täysikäinen, minkään ikäero ei pitäisi haitata menoa.

        Olen 58v ja minun nuorin boytoy on 21v
        Ei mitään haittaa. Ei edes ravintoloissa tai risteilyillä.

        Tosin me osaamme käyttäytyä eli meitä luullaan isäksi ja pojaksi.


    • Gayboy18v

      Ja sit näin Juhannussiideris ku oon niin pidän mukavista kundeista ja isoista... :) T. 18.5cm/5.5cm Hyvää juhannusta kaikille!

    • Davide

      Lyhyet pojat on parhaita :) Mieluiten poikamaiset muttei liian äijämäiset. Ei liikaa karvoja! Luotettava, empaattinen, hauska luonne on kans plussaa.

    • gfd

      Tykkään miehistä, en pojista :)

      • Anonyymi

        mistäpäin ja minkäikäistä etsit itse olen päälle 60 ja etsin 55-60 gay miestä jos olet kiinnostunut niin vastaa olen pohjois-karjalasta


      • Anonyymi

        mistäpäin etsit ja minkäikäistä voitko vastata pliis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mistäpäin etsit ja minkäikäistä voitko vastata pliis

        En voi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mistäpäin etsit ja minkäikäistä voitko vastata pliis

        etsin pohjois-karjalasta myös autoilevat gay miehet käy ja mieluummin 55-60 vuotiaita


    • Jokuv3

      Ääh voi vitsi ku olis kiva saada se ihana halinallepoika jota halailla ja vaikka pussaillakkin, :P :) semmonen joka kestäis vähän kovempaakin käsittelyä, :P :D ilman että tarvii pelätä että se menisi rikki. :D Ääh mistä helvetistä mä sen pojan taijon? :O :P :D :) Ku tuo qruiserikin on ihan paska paikka, ku siellä vaan jauhetaan ja jauhetaa koko ajan, eikä se homma siellä etene yhtään mihinkään. Yhen tyypin olen tavannut qruiserin kautta, mutta se ei ollu oikein mun tyyliä, ku se oli jo vähän liian miehekäs minulle, ku itse tykkään semmosista nuorekkaista ja poikamaisista kundeista. Mutta ku kukaan ei uskalla ees tutustua minuun, edes kaveri mielessä, sillai että näkisi, että voisko homma toimia. Mä oon joutunu tähän asti olemaan aina se alotteen tekijä, mutta silti se ei oo johtanu yhtään mihinkään, ku ne on vaan jättäny kirjoittelemisen kesken, tai eivät sitten ole ylipäätänsä uskaltaneet vastata mun viesteihin yhtään mitään.

    • pragmaatikko

      Älä ole lapsellinen. Paras poikaystävä on mahdollisimman kiero ja omaa lievästi psykopaattisia piirteitä. Sellaisia tarvitaan, jotta homopari tulisi toimeen tässä yhteiskunnassa. Sun asenteella et pärjää parisuhtees. Tiesitkö, et parisuhteessa on PALJON valtataistelua. Lisäksi tollanen lässytys ja unelmointi johtaa kaikenlaiseen kusettamiseen ja pettämiseen ym.. Yritä nyt olla rehellinen itsellesi, unohda kaikki prinssisadut ja keskity olennaiseen, eli siihen, et miten sä kuvittelet sen sun halinallepojan pysyvän siinä sun vieres, jos sulla ei ole näyttää mitään luonnetta, vaan elät jossain pilvissä. Parisuhteen täytyy olla pitkä ja vakaa, jotta voitte luottaa toisiinne tarpeeksi rakentaaksenne TALOUDELLISIA riippuvuussuhteita. Niitä tarvitaan, jotta selviät elämästäsi tulematta katkeraksi ja mielenvikaiseksi. Keskity nyt olennaiseen, et kuitenkaan oo enää mikään teini :)

    • jokuv3

      Aa oke, :) no ilmankos kukaan ei ookkaan uskaltanu tulla juttelemaan mulle, :D ku ilmeisesti pojat onkin koko ajan pelännyt sitä, että oisin liian kiva ja kiltti, :P mä kato aattelin olla kiva kiltti ja kohtelias, :) koska itse oon niin läheisyyden.kipeä, ni en hoksannut, enkä suorastaan tienyt, että poikiin tehoaakin paremmin tommonen piikittely, haistattelu ja vittuilu, :D mutta ei hätää pragmaatikko, :) kyl multakii onnistuu tuo vittuilu ja haistattelu ihan hyvin, :) oikeestaan paremmin ku kivana oleminen, :) mä vaan aattelin olla kiva, mukava ja kohtelias, :) ku aattelin, että jos se ois tehonnut johon kuhun, :) mut täytynee ruveta tästä eteen päin haistattelemaan ja vittuilemaan pojille sit. :D Täytyy myöntää kyllä, että kyl mäkiin tykkään semmosesta pojasta jossa on asennetta ja luonnetta, :) mä vaan yritin tuua mussa tän kivan/mukavan, kohteliaan ja kiltin persoonani esille, :) sen takia koska ois ollu ihan kiva vaan kepertyä jonkun kivan pojan viereen, :) mut joo nyt sillä ei oo enää muutenkaan mitään väliä, :D koska mulla ei oo enää aikaa pyöritellä mitään poikaa nurkissa, :D :P :) saati sitten hoitaa, :D koska mulla on alkanu nyt taas työt :) ja työt kuluttaa suurimman osan ajastani nytten, :) toi oli sillon ku olin kesälomalla ja mulla ei ollu muuta tekemistä ku kirjottaa ja haaveilla semmosesta poikaystävästä mikä olis kiva. Mut joo mitä tulee tohon lapsellisuuteen ja pilvilinnoihin, :D ni kyl mä kieltämättä olen vähän lapsellinen, :D :) mutta hyvällä tapaa, :D :P :) sillä olen 23 vee pojan kloppi joka ei taho eikä halua koskaan kasvaa aikuiseksi :D :P :) ja lisäksi en mä missään pilvilinnoissa oleile taikka asustele ainakaan enää, :D :P sillä tietääkseni jos en oo ihan väärässä, :D :) ni asun maassa ja tarkemmin sanottuna Suomessa. :)

    • Stadilainen

      22 v jätkä itse. En vois sanoa olevani kiinostunut ns. "stereotyyppisistä" / feminiineistä homoista (ei siis todellakaan mitään heitä vastaan, ei vaan kiinosta syystä tai toisesta.). Diggaan ihan tavis jätkistä. Ulkonäöllä ei ole paljoa merkitystä, voi olla lihaksikas tai pullea tai siltä väliltä. Luonteenpiirteet tärkeimpiä, kuin ulkonäkö. Joku jonka kanssa on kiva heittää läppää ja joka tajuu mun joskus erittäin sarkastista ja mustaa huumoria, hehe. Ite oon aika nörttimäinen tukevahko/lihaksikas jätkä (95 - 98 kg)... anime, pelit yms kiinostaa. Peli alalla opiskelen atm. Stadilainen tietty ;)

      out and proud!

    • Anonyymi

      Pojat tykkää isoista bodymiehistä.
      Pojat tykkää komeista karhuista.
      Mutta eniten pojat tykkää "Sokerisedistä".
      Mitä rikkaampia sitä vähemmän kaikella muulla on väliä.

    • Anonyymi

      tosi bodatuista...varaa lomamatkoihin...

      • Anonyymi

        Hei


    • Anonyymi

      Mistä poika tietää mitä häneltä odotetaan?

      • Anonyymi

        Ensimmäisellä kerralla se oppii.
        Jotkut huutaa.
        Jotkut pyytää lisää.
        Jotkut ghostaa.
        Joitakin pitää opastaa ja ojentaa, iloisesti. Ei julmasti.


      • Anonyymi

        Kyllä ne tietää, että persettä heiltä odotetaan,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ne tietää, että persettä heiltä odotetaan,

        Kun siinä on hyvä, pääsee kivempiin paikkoihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun siinä on hyvä, pääsee kivempiin paikkoihin.

        ..ja oikeudet pysyy voimassa


    • Eli mun makuun yli 50v, hoikka, lyhyt, top

      • Anonyymi

        Oot takuulla käppänä sinäkin.
        🤗


    • Anonyymi

      Hoikka ja söpö twink, ei ole mtn parempaa olemassakaan

    • Anonyymi

      Suomi24 ei pärjää ilman yömyymistä.

    • Anonyymi

      Nuori, hoikka, karvaton, lyhyt ja iso kyrpä:) siinä unelmien poitsu mun mieleen.
      Itse viittä vaille 50v lihaksikas, kalju, tatuoitu top-daddy.

      • Anonyymi

        Homoilla kaljut useimmiten rumia.
        Pane lippalakki päähäsi tai peruukki.


    • Anonyymi

      Mene sinä jonne sinne kaappiin takaisin.

    • Anonyymi

      mulle käy 55-60 vuotiaat gay miehet

    • Anonyymi

      Jotkut tykkää alistaa, tässä tapauksessa pakotti kämppiksen laihdutuskuurille 90-kiloisesta 40-kiloiseksi, ampui ilmakiväärillä jalkaan, sokeutti toisen silmän.., ihmetyttää vaan miten kukaan alistuu tuollaiseen.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008372949.html

      • Anonyymi

        Vei vielä kaikki rahatkin ja rekkakuski joutui lopettamaan työnsä, uskomatonta.


    • Anonyymi

      Pojille ei kiitos, kunnon miehille kyllä kiitos

      • Anonyymi

        voisitko kertoa minkälainen on kunnon mies ja minkäikäistä etsit jos vastaat nii vastaan takaisin jos etsit gay miestä ja minkä ikäistä


    • Anonyymi

      Haluaisin sellaisen poikaystävän jolla olis ikää joku 25-30. Hoikka paremminkin pitkä kuin lyhyt, lyhyet hiukset sileät kasvot ei partaa. Hyvin koulutettu alkohoolia käyttää kohtuudella tai ei ollenkaan. Omillaan toimeentuleva, ja sellainen joka haluaa ihan oikeasti olla minun kanssa eikä vain hyötyä minusta. Ja olen siis 45.

      • Anonyymi

        Eli haluat puppelipojan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli haluat puppelipojan

        No tuskin kukaan heterokaan alkaa miehelle poikaystäväksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tuskin kukaan heterokaan alkaa miehelle poikaystäväksi.

        no jos löytyy 50-60 vuotias niin täällä olisi yksi gay mies vailla gay seuraa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tuskin kukaan heterokaan alkaa miehelle poikaystäväksi.

        Eiköhän nuorista puppeleista löydy sugardaddylle panopatja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän nuorista puppeleista löydy sugardaddylle panopatja

        Ja mitähän tuo sugardatty on suomeksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mitähän tuo sugardatty on suomeksi?

        Saat seksiä puppelipojalta, kun maksat toisen menot ja ostat kalliita tavaroita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saat seksiä puppelipojalta, kun maksat toisen menot ja ostat kalliita tavaroita.

        En maksa yhtään mitään koska en ole ostamassa mitään vaan haluan sellaisen joka ihan oikeasti haluaa olla minun kanssa. Enkä myöskään ole ryhtymässä miksikään alkohoolistin tai latvakakkosen omaishoitajaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En maksa yhtään mitään koska en ole ostamassa mitään vaan haluan sellaisen joka ihan oikeasti haluaa olla minun kanssa. Enkä myöskään ole ryhtymässä miksikään alkohoolistin tai latvakakkosen omaishoitajaksi.

        Sitten ei tule toteutumaan. Parisuhde on homoille kauhistus, ellei ole avoin suhde. 5% todennäköisyydellä onnistut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitten ei tule toteutumaan. Parisuhde on homoille kauhistus, ellei ole avoin suhde. 5% todennäköisyydellä onnistut

        Parisuhdehan se on yksikin ilta joskin hyvin lyhyt sellainen. Mutta siihenkin pätevät edellä mainitut ehdot. Eli iän lisäksi täytyy olla tasapainoista elämää elävä kunnon kansalainen ja terve yläpää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parisuhdehan se on yksikin ilta joskin hyvin lyhyt sellainen. Mutta siihenkin pätevät edellä mainitut ehdot. Eli iän lisäksi täytyy olla tasapainoista elämää elävä kunnon kansalainen ja terve yläpää.

        No parisuhde tuolla periaatteella on pikapano vessassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No parisuhde tuolla periaatteella on pikapano vessassa

        No parempi sekin kuin töykeä käyttäytyminen ja pakeneminen toiseen pöytään :(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No parempi sekin kuin töykeä käyttäytyminen ja pakeneminen toiseen pöytään :(

        Ai oot käynyt Mamassa ja Herkussa?


      • Anonyymi

        ILMAN MUUTA HALUAN. aSUN jYVÄSKYLÄSSÄ


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no jos löytyy 50-60 vuotias niin täällä olisi yksi gay mies vailla gay seuraa

        Etkö osaa lukea? Sanoin selvästi 25-30 vuotias! Joten en kaipaa mitään kyttäävää isäpuolta!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Etkö osaa lukea? Sanoin selvästi 25-30 vuotias! Joten en kaipaa mitään kyttäävää isäpuolta!

        Ei tuo sinun luetun ymmärrys ole mikään hyvä, kenelle riehuit, haki seuraa 50-60v miehistä yli vuosi sitten. "no jos löytyy 50-60 vuotias niin täällä olisi yksi gay mies vailla gay seuraa"
        Ei hän kyllä kerro omaa ikäänsä ja mistä tiedät hän ikänsä? Varmaan hän on sinua paljon nuorempi ja suutuitko siitä että olet liian nuori hänelle?
        Jos vuosi sitten herra 45, hakee 25-30v miehiä niin etkö ole itse sellainen kyttäävä isäpuoli?


    • Anonyymi

      Oon 37v jätkä, tykkään suunnilleen samanikäisistä ja vähän nuoremmistakin hyvännäköisistä poikamaisista jätkistä.

    • Anonyymi

      Kiimast ja irstasta homoa kai kaikki hakee ja sit nussitaan kovasti.
      Sulla Kik?

      • Anonyymi

        Ei oo treffipalsta, yhteystietojen jakaminen sekä kielletty että typerää


    • Anonyymi

      Rumat pikkupiliset läskit äijät ovat ainakin katkeria kun eivat saa isokyrpäisiä eivätkä nuoria.

    • Anonyymi

      Mtv 3 teksti TV sivut.saat puhelin numeron ihmisiltä jotka tykää samaa sukupulta olevista ja voit ihan reali ajassa kysyä henkilöiltä asiaa! Tällä tuntemattomat heitä läppä laidasta laitaan .Ajatelmatta voi loukata ja ei todella ole vältämättä ole aihesi suntautunut henkilö. Lisäkisi on ihaan aiheseesi olevia yhteisöjä .Kanataa niihin otta kontakti.jotka reksteriöityneitä.

    • Anonyymi

      Vai että vaan pika panoksia mistä sää voit en usko ihan tuohon tietää ... Ehkä varmaa vaadin liikaa mut tuoho ois pitänyt laitaa että ei oo kaikki pakollista seki riittää ku on ton ikänen sä taidat olla joku homojen vastainen

      • Anonyymi

        Suurin osa homoista ei hae mitään muuta ja suhteet kaatuu helposti. Pettäminen on lähes vakio. Nähnyt tarpeeksi miten homma menee. Harva etsii suhdetta ja vielä harvempi muuta kuin avointa tai einkäy pettämässä.


      • Anonyymi

        VOISIN ANTAA SULLE.


    • Anonyymi

      Apinat huvittelee eri mestoissa sikojen kaa?

      • Anonyymi

        Malli saadaan US Videon leffoista.


    • Anonyymi

      Parisuhteet pysyvät kun valistus seuraa tasa-arvon periaatetta. Esimerkiksi Alex Collack osaa himmata halun parisuhteeksi.

      • Anonyymi

        Homojen parisuhteet ovat harvinaisuus, uskollinen suhde vielä harvinaisempi


    • Anonyymi

      Fetissit yhdistävät. Treenattu perse, kiiltävät maiharit, valkoiset tennissukat ja jockstrapit ovat kuin magneetti. Ei tarvitse muuttaa Hesaan.

    • Anonyymi

      Kyllä se kestää. Leikittiin dildolla. Jock Bastardilla oli uusi lippis ja lenkkarit. Pierasi ihanasti naamalle.

      • Anonyymi

        Juu max yön yli


    • Anonyymi

      mÄ ANNAN SULLE. OLE HYVÄ RUNKKAA

    • Anonyymi

      Tykkään neitimäisistä pojista, tietysti pitää olla 18v tai yli. Mitä sirompi ja tyttömäisempi niin sitä kiihottavampi. Fantasiani onkin päästä panemaan takaapäin tyttömäistä pojua jolla pieni pyöreä peppu.
      61v bi

    • Anonyymi

      Ei tälläisistä. Seksitreffit vaarallisia.
      Ei kannata mennä tapaamaan ainakaan alaikäisiä, voi joutua ryöstetyksi ja pahoinpidellyksi. Hesassa ilmeisesti enmmänkin tapauksia missä tyttö tai poika houkutellut miehiä tapaamisiin ja ryöstäneet, miksiköhän eivät ryöstä naisia.
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5f5aa1d8-6d48-477a-990d-99c5836b482b

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe