Vaimon Elina-sisko

Sonninpoika

Tämä tarina liittyy vaimoni siskoon. Joo, tiedän... eihän sitä saisi koskaan vaimon siskoa tai muuta lähisukulaista käydä sohimassa, sillä siinä saattavat perhesuhteet muuttua radikaalisti. Silti pakko tunnustaa, että näin on päässyt käymään. Tämä tapahtui viime talven kynnyksellä.

Elina on ihana nainen. Kolmekymppinen tekoblondi ja ikuinen poikamiestyttö. Poikaystäviä riittää, mutta ne eivät kuulemma ole poikaystäviä. Ota siitä sitten selvää. Luonteeltaan hän on sellainen räväkkä humoristi. Silloin tällöin kun on yöriennoissa ja suhteissaan saanut siipeensä, hän tulee vaimoni hoiviin. Monet pitkät keskustelut on käyty. Yleensä jutut ovat käsitelleet Elinan seksisuhteita. Elina on, kuten vaimoni Annamaija myös, sellainen arkailematon nainen, joka puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. On juteltu poikaystävien pervouksista ja jopa minun kuulteni vaimoni ja minun seksielämästä. Välillä on nolostuttanut kun vaimoni alkaa kehumaan mulkkuani ja ylistää sen kokoa ja kaikkea muutakin. Siinä ne sitten jumalauta kikattelevat kuin teinit konsanaan kun minua ujostuttaa. Muutamat pullakahvit on tullut ryystettyä väärään kurkkuun kun Elina kuvailee mitä tuli edellisenä yönä touhuttua jonkun sadomasopervon kanssa. Huh!

Elina on pirun kauniskin. Sellainen pehmeät muodot omistava nainen. Leveälanteinen ja raskasrintainen. Kauniit kasvot ja päässä blondattu variksenpesä. Tähän kun vielä yhdistetään pieni flirttailutaipumus niin on meikäpojan puntissa välillä tuntunut ahtaalta. Eikä vaimoakaan se Elinan flirttailu pahemmin ole haitannut, sillä vaikka Elina onkin (ainakin minun mielestäni) seksimaanikko, niin hän on myös jonkin sortin moralisti. Pillua vonkaavat varatut miehet olivat säälittävimpiä tapauksia mitä hän tiesi ja hän oli useasti kertomaansa mukaan antanut sellaisten kuulla kunniansa. Valmis hirttämään petturimiehet munista. Siksi kai vaimoni saattoi luottaa siihen, ettei meidän välillämme mitään tapahtuisi.

Kuten jo sanoin, niin elettiin alkutalvea. Flunssaepidemiat jylläsivät ja ulkona satoi räntää vaakasuoraan. Vaimo soitti minulle päivällä töihin ja kysäisi, josko voisin käydä kotimatkalla ostamassa Elinalle apteekista jotain rohtoa flunssaan. Elina oli soittanut vaimolleni ja pyytänyt apua, mutta vaimo oli työmatkalla toisessa kaupungissa ja tulisi vasta myöhään illalla kotiin. Tehtävä ei sikäli ollut kovin vaativa, sillä Elina asui noin kilometrin päässä työpaikastani ja apteekissa käyminenkään ei tuottaisi isoa mutkaa matkaan. Käskin vaimoni kertoa Elinalle, että tulisin noin neljän aikoihin.

Kävikin niin, että kello kahdeksi suunniteltu työtapaaminen peruuntui ja pääsin lähtemään aikaisemmin työpaikaltani. Yritin soittaa Elinalle ja kysyä, että sopisiko jo tulla ja että mitähän lääkettä neiti tahtoo. Puhelu meni suoraan vastaajaan. Tunsin pienen hyrähdyksen palleissani kun kuulin Elinan vastaajan viestin. Hänellä oli tummasävyinen ja vähän kähisevä ääni. Viesti oli ihan asiallinen ja pirteä, mutta jotenkin tuli mielleyhtymä kuin olisin soittanut seksilinjalle. Sieluni silmin näin edessäni Elinan keikistelevän olemuksen kun jätin hänen vastaajaansa viestin siitä, että olenkin tulossa aikaisemmin kylään. Jumalauta, minullahan otti eteen!

Räntää tuli taivaan täydeltä ja piti harppoa apteekkiin, jotten olisi kastunut läpimäräksi. Sieltä sitten flunssajuomajauhetta ja jotain Panadolia matkaan. Odottelin hetken josko räntäsade rauhoittuisi, mutta tajusin sen pian turhaksi ja harpoin loput pari korttelia Elinan rapulle. Puisteltuani märän lumen ja pyyhittyäni sohjot tukaltani ja naamastani, painoin alaoven ovisummeria. Ovipuhelimesta kuului räsähdys ja perään joku kähähdys, joka kaiken järjen mukaan kuului Elinalle. Esittäydyin jehovan todistajaksi. ”Ai Jorma, oota vähän”, hän sanoi iloisesti ja hetken päästä ovisummeri pärähti ja pääsin lämpimään rappukäytävään.

Kävelin portaat toiseen kerrokseen ja jäin odottelemaan Elinan oven taakse. Ajattelin tietysti, että hän tulisi automaattisesti avaamaan oven, mutta sain siinä pienen tovin odotella. Sitten runksautin Elinan vanhaa ovikelloa, se oli semmoinen runksautettava kello, jos tiedätte. Kuulin hänen askeltensa lähestyvän töminän ja ovi lennähti auki. ”Tuu sisään”, hän sanoi ja käännähti takaisin kävellen jonnekin keittiön suuntaan. Elina oli kääriytynyt sellaiseen vaaleanpunaiseen flanelliaamutakkiin. Vaaleanpunainen tuntui olevan hänen lempivärejään. Tyttömäinen, mutta silti aikuinen nainen. Puolipitkä vaalea tukkansa oli vieläkin enemmän variksenpesän oloinen kuin mitä yleensä.

Astelin eteiseen, mutten ajatellut jääväni kyläilemään. Kysyin Elinalta, että saiko hän viestini ja ettenhän herättänyt kesken unien. Elinasta näki, että hänellä oli kuumetta. Naama helotti ja silmät kiiluivat, mutta silti hän ei vaikuttanut kovin uupuneelta ja kasvoillaan säteili tyypillinen Elinan hymy. ”Et sä herättänyt”, hän sanoi ja kertoi ettei ollut saanut viestiä, sillä puhelin oli kiinni ja latauksessa kun siitä oli akusta loppunut virta. ”Mun oli tarkoitus vähän siistiä tätä kämppää ennen kuin sä tuut”, hän sanoi. Minä sitten sanoin, että eihän sitä sairaana saa rehkiä, mutten pystynyt lausumaan kohteliaisuuksia asunnon kunnosta kun se oli aikamoisessa sekamelskassa. Ojensin Elinalle apteekin pussukan. ”Oiii, Jorma, sä oot ihana!” hän sanoi ja moiskautti pusun poskelleni. Huulet tuntuivat kuumilta, varsinkin kun naamani oli kylmettynyt ulkona. ”Ota kengät pois, mä laitoin kahvin tippumaan”, hän sanoi ja katosi taas kulman taakse keittiöön.

Ei se ollut oikea keittiö vaan oikeammin osa asunnon ainoaa huonetta. Elina asui isohkossa yksiössä, jossa toisella seinällä oli leveä parisänky, keskellä sohvapöydän tapainen ja toisella seinustalla pieni ruokapöytä, jonka päällä telkkari, joka vei puolet pöytätilasta. Ja vielä se pieni keittiösyvennys. Ihan kivan oloinen asunto. Kahvin tuoksu levisi asuntoon ja sai minutkin vihdoin ja viimein luopumaan kengistä ja märästä takistani.

Elina nappasi pari tablettia suuhunsa ja hörppäsi vettä likaisen näköisestä juomalasista. Kysyin, josko hänellä olisi jokin pieni pyyhe, jolla voisin kuivata tukkani. Hän mumisi jotain niellessään samalla vettä ja käveli ohitseni kylpyhuoneeseen. Ahtaassa eteisessä emme voineet välttyä kosketukselta. Elinan lantio pyyhkäisi reittäni ja samalla hän kevyesti kämmenellä painoi vatsaani työntäen minua hieman syrjempään. Se oli kai tahatonta, mutta hän liu’utti sormiaan vatsani poikki ohitettuaan minut. Se oli oikein nopea ja kevyt kosketus, mutta tunsin sykähdyksen mulkussani. Elina oli kylpyhuoneessa jo ennen kuin ehdin kunnolla tajuta kosketusta. Rauhoittelin itseäni, sillä Elina oli minulle niinsanotusti tavoittamaton nainen. Katsoa saa, muttei koskea. En edes koskaan uskaltanut lähteä hänen flirttailuihinsa mukaan, sillä mielessäni hän näyttäytyi kaikesta seksikkyydestään huolimatta sellaisena naisena, joka olisi valmis leikkaamaan munani irti jos tietäisi minun pettäneen hänen siskoaan. Ei jumalauta, en voisi koskaan ilmaista pienintäkään halun merkkiä tuolle naiselle.

Elina tuli kylpyhuoneesta ja ojensi minulle valkoisen kylpypyyhkeen. Hän jäi seisomaan eteiseen kun kuivasin tukkaani. Olin vähän kumarassa ja saatoin Elinan huomaamatta pyyhkeen suojista ihaillaa hänen isoja raskaita rintojaan. Niiden ihanat pehmeät muodot olivat arvailtavissa aamutakin alla ja hänen syvä rintavakonsa oli paljaana. Tätä ihailua en voinut tietenkään jatkaa pitkään herättämättä epäilyjä ja muutenkin puntissa alkoi tuntua sykettä kun veri pumppautui mulkkuuni. Ojensin pyyhkeen takaisin Elinalle, joka hymyili viattomasti. ”Siellä taitaa olla hirveä sää”, hän sanoi säälivästi. Voi vittu, puristus housuissani alkoi olla sitä luokkaa, että alkoi pelottaa. Ei vielä edes puoliseisokkia, mutta sellainen olotila, että täysiseisokki olisi sekunnin päässä jos niin olisin vain halunnut.

Kahvi oli tippunut, mutta Elinalla ei ollut puhtaita kuppeja kaapissa. Sen sijaan aikamoinen kasa likaisia astioita tiskipöydällä. Hän harmitteli tilannetta ja minä tarjouduin tiskiavuksi. ”Sähän varsinainen ritari olet”, hän hämmästeli ja hymyili samalla ilkikurisesti. Minä sanoin, että kotiin ei ole kiirettä ja saanpahan samalla lämmitettyä kohmeiset sormeni. Aloin heti tuumasta toimeen. Elina napsautti televisiosta musiikkitelevision kanavan päälle ja istahti ruokapöydän ääreen. ”Annamaija on saa olla tosi onnellinen kun sillä on sunlainen mies”, hän sanoi ja minusta tuntui ihan kuin hän olisi sitä todella tarkoittanutkin, ihan vilpittömästi. Tuli hyvä olo siitä ja se vapautti minut syyllisyyden tunnosta ja jotenkin samalla vei jopa pois orastavan haluni Elinaan. Siinä sitten rupateltiin kaikennäköistä arkipäiväistä minun tiskatessani. Lähinnä jutut koskivat vaimoni suvun kummallisuuksia.

Jossain vaiheessa sain urakkani suoritettua ja päästiin Elinan kanssa kahvittelemaan. Elina kiitteli kovasti avustani ja sanoi, että hänen täytyisi joskus korvata se takaisin. Minä siinä vähättelin koko hommaa. Välillä oltiin hiljaa ja tuijotettiin musiikkivideoita siitä ruokapöydän telkkarista. Sieltä tuli joku mitäänsanomaton rap-biisi ja videokin oli tyypillinen kalliita autoja, paksuja kultakäätyjä ja hyvännäköisiä pimuja kyykistelemässä nykimässä rytmikkäästi lantiotaan. Ajattelin, että teinit varmaankin runkkaavat katsellessaan näitä. Luvallista pornoa tavallaan. Kiihotuin siitä itsekin ja annoin mulkkuni koveta kaikessa rauhassa, sillä pöytä suojasi miehustaani Elinan katseilta. Elina tosin katseli yhtä tiiviisti ruutua. Sitten hän tuhahti. ”Siis voi vittu näitä videoita”, hän sanoi halveksuvaan sävyyn. Tiesin mitä tuleman piti, sillä tätä keskustelua oli meilläkin käyty monesti. Sitten alkoi tulla saarnaa siitä miten sitä seksiä pitää tunkea joka paikkaan ja että täytyy naisten olla aivottomia kun menevät tuollaiseen videoon mukaan. Ja kaikenmoinen huoli siitä millaisessa ympäristössä nuoriso kasvaa ja saa vaikutteita. Elinalla ihan naama punotti kun hän saarnasi. Minulla seisoi.

Yritin siinä vähän myötäillä Elinaa hänen pornovastaisuudessaan, mutta kerroin myös ihmetteleväni hänen tuohtumustaan, sillä eiväthän he vaimoni kanssa kuitenkaan mitään pulmusia olleet mikäli heidän tarinoihinsa oli uskomista. Siitä sitten lähti uusi vaihde päälle kun hän manasi pervoja poikaystäviään. ”Vittu mistä nekin saa päähänsä, että kaikki muijat haluavat peppuseksiä!” Elina pyyhki hikeä otsaltaan ja leyhytteli aamutakkiaan. Yritin olla katsomatta hänen rintoihinsa, mutta jumalauta se oli vaikeaa. Elina kun tykkää vielä yleensä pukeutua avokaulaisiin paitoihin ja suorastaan tyrkyttää rintojaan niin monesti on ollut vaikea ollut olla tuijottamatta. Mutta mä olen taitava siinä. Olen opetellut tuijottamaan Elinaa silmiin silloin kun hän puhuu minulle ja jotenkin pystyn unohtamaan hänen rintojensa olemassaolon.

Elina aavisteli kuumeensa olevan laskussa kun kerran niin kuumotti ja poistui paikalta kylpyhuoneeseen. Otin lisää kahvia kuppiin ja siirryin sängynreunalle istumaan. Siirsin mytyssä olevaa peittoa syrjemmäksi ja saamalla huomasin paljastaneeni pienen suipon vaaleanpunaisen dildon. Paniikissa peittelin sen takaisin. Elina oli edelleen kylpyhuoneessa. En tiedä mikä minuun oikein iski, mutta yhtäkkiä ajattelin, että onkohan Elina käyttänyt sitä hiljattain. Nerokkaasti ajattelin saavani siitä jotain selvyyttä haistamalla sitä. Nopeasti otin dildon peiton alta ja nuuhkin sitä. Ei se oikein haissut miltään aluksi ja jouduin nuuhkimaan vähän enemmän. En pystynyt sanomaan haisiko se millekään, ehkä paskalle. Jumalauta, tämä oli ollut Elinan perseessä. ”Ai sä löysit mun uuden poikakaverin”, kuulin yllättäen Elinan äänen.

Voi vittu! Yritin ähistä jotain kommenttia asiasta, mutta ei siitä tullut mitään. Istuin siinä sängynreunalla ja pyörittelin dildoa käsissäni. Sain sitten sanottua jotain, että joo, vahigossa löysin. En uskaltanut katsoa Elinan suuntaan. Vittu, oli varmaan nähnyt kuinka haistelin sitä. Sivusilmällä huomasin Elinan tulevan vauhdilla kohti ja mietin mielessäni, että jumalauta, sieltä se munaleikkuri tulee. Hän nappasi dildon käsistäni ja siirtyi keittiönpöydän ääreen istumaan. Huomasin, että hän oli heittänyt aamutakkinsa pois ja hänen yllään oli nyt valkoiset pikkuhousut ja rintaliivit. Tämä ei ollut minulle suinkaan uusi näky, sillä Elinan ollessa meillä kylässä he usein hippaloivat vaimoni kanssa alusasuisillaan aamiaispöydässä.

Elina ryysti tyynesti kahviaan ja katsoi sitten minuun. ”Nyt sua ujostuttaa”, hän sanoi. ”Voivoi sua. Anteeksi, että jouduit näin noloon tilanteeseen”, hän jatkoi. Vitsailin siihen jotain idioottimaista kuin että mä olen nolojen tilanteiden mies. Se taisi toimia, sillä hän naurahti vitsille ja irroitti leveän hymyn. Sanoin sitten vähän vakavampana, että oikeasti nolottaa ja kerroin olevani todella pahoillani. Sanoin, että minun kai olisi parasta lähteä, sillä tuntui vähän oudolta olla kahden hänen kanssaan varsinkin leikittyäni hänen dildollaan. ”Mitä sä nyt tommosista, iso mies. Juo nyt vaan se kahvis rauhassa.”

Elina nosti dildon pystyyn ja sanoi, että se on turvaseksiä parhaimmillaan ja siitä on ollut suurta helpotusta kun ei ole päässyt pariin päivään ulos asunnostaan. ”Jotenkin mä olen aina ollut halukkaampi kun on ollu kuumetta, voiksä tajuu sitä”, hän kysyi minulta. Kerroin, että minulla ei yleensä ota eteen jos on kova kuume. Elina heitti siihen sitten vähän intiimimpää juttua ja sanoi tietävänsä, että naimme vaimon kanssa päivittäin. ”Onnen tyttö se Annamaija tosiaan kun saa munaa milloin haluaa. Mun täytyy ihailla, että teillä edelleenkin menee noin hyvin. Mä yleensä kyllästyn samaan mulkkuun nopeasti.”

Yllättäen minut valtasi halu tuohon naiseen. Huomasin Elinan katselevan haaruksiini ja tunsin samalla kuinka sykäys sykäykseltä mulkkuni turposi isommaksi housuissani. ”Mutta mä oon ymmärtänyt, että sulla on sen luokan varustus, ettei siihen voi kyllästyä”, hän jatkoi käheällä äänellä ja katsoi minuun. Mulkkuni oli kovana housuissani ja minun oli vaikea istua normaalisti. En peitellyt seisokkiani Elinalta. Huomasin hänen liikuttelevan dildoaan pikkuhousujensa kankaallaa hieroen kankaan läpi vittuaan. Hän avasi haaransa ja työnsi rintojaan enemmän esiin. ”Päästä se ulos, Jorma”, hän sanoi minulle hymyillen irstaasti liu’uttaen samalla dildoa haaroissaan. Vittu jos tämä on joku saatanan uskollisuustesti, ajattelin samalla kun avasin sepalukseni ja vapautin mulkkuni puristuksesta.

”Mmmmmm...”, hymisi Elina hyväksyvästi ja vetäisi pikkuhousujaan syrjään paljastaen kiiltävät ja kiimasta turvonneet häpyhuulensa. ”Voi vittu kun mä saisin ton sisääni, mutta kun se kuuluu mun siskolle”, hän huokaili työntäessää dildoa häpyhuultensa väliin. Se näytti solahtavan sinne varsin helposti. En tiennyt, olisiko sopivaa lähestyä Elinaa, mutta nousin silti ylös ja potkin housut jaloistani pois. Paisunut mulkkuni heilahteli kävellessäni Elinan eteen. Elina hymyili ja tuijotti turvonnutta punaista mahtitattiani. ”Voi kun mä en saa edes koskea siihen”, hän huoahti. ”Se olis niin väärin”, hän jatkoi hymyillen minulle. Elina ummisti silmänsä ja alkoi vatkata dildoa vitussaan pitkin ja rauhallisin liikkein. Kuulin hänen pillustaan lähtevän litinän ja haistoi ilmassa kiiman. Sivelin hänen hiuksiaan, jolloin hän avasi silmänsä ja tarttui ranteeseeni. ”Ei saa koskea”, hän huokaili. Olin täydessä kiimassa ja tuijotin hämmentyneenä hänen isoja raskaita kohoilevia rintojaan. Mitä hittoa! En tiennyt miten tässä piti edetä ja mulkkuni seisoi kovana ja sykkivänä. Toivoin niin, että Elina olisi ottanut suihin.

Elina laskeutui varovasti tuolilta lattialle hajareisin pitäen dildoa edelleen pillussaan. Hän nojautui taaksepäin toisen kätensä varaan ja jatkoi runkkaamista dildolla. ”Tule mun suuhun, mutta ei saa koskea”, hän huohotti ja nojasi päänsä taaksepäin avaten suunsa ammolleen. hän sulki silmänsä ja huohotti runkaten itseään. Asetuin kahareisin hänen ylleen ohjaten mulkkuni hänen huulilleen, kuitenkaan antamatta mulkun koskea hänen huuliaan. Voi vittu, teisin että laukeaisin muutamalla hyvällä lypsyliikkeellä. Pallini olivat kivikovat ja lypsin mulkkuani Elinan suun edessä. Yksi... kaksi... kolme pitkää puristavaa hidasta vetäisyä terskani tyvessä ja tunsin kuinka kivespussini supistuivat entisestään. Elina huohotti ja hänen pillunsa litinä täytti huoneen. Neljäs puristava vetäisy ja roiskautin ensimmäisen mällilastini suoraan hänen ammottavaan suuhunsa. Elina korahteli ja kakosi kun ruiskutin perään rymikkäästi kolme tai neljä isoa spermamälliä hänen suuhunsa. Hän sulki suunsa ja ruiskautin vielä yhden kovan mällin hänen kasvoilleen. Elina vavahteli alapuolellani. Kuulin hänen nielaisevan äänekkäästi, jonka jälkeen hän kiljaisi orgasmin kourissa. Hillitsin tarttumasta häneen ja puristelin viimeisiä mällivanoja pitkin hänen rintojaan ja rintaliiviään.

Elina avasi silmänsä ja tuijotti mulkkuani. jonka päässä roikkui ohut spermanauha. Hän lipaisi sen kielellään kuitenkaan koskematta mulkkuuni. Hän veti limaisen dildon pillustaan ulos ja nuolaisi sitä hymyillen. Sen jälkeen hän tarjosi dildon minulle ja sanoi, että ”Haistas nyt sitä senkin irstas ukkomies”. Kumpikin totesimme, että tekipä hyvää. Minä siihen vielä, että kyllä tekisi mieleni panna häntä. Siihen Elina vain totesi, että ”Nohnoh... jos nyt kuitenkin juotais kahvit loppuun”.

11

69994

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KumiKati

      Jännittävä, hyvin kirjoitettu tarina jonka loppu ei ollut edeltä arvattavissa. Tämän tarinan mielytti erityisesti minua, niin lähellä mutta...

      Muutkin mitä olen sattunut sinun kirjoituksia lukemaan, on mielenkiintoista luettavaa. Toivottavasti saamme lukea uusia tarinoitasi pian.

      • Sonninpoika

        Niinhän se tosielämässäkin menee, ettei joka kerralla aina mennä ryhmäseksiin ja käydä kaikkia koloja läpi. Ite tykkäsin myös kirjoittaa tätä.

        Kirjoitan aina kun sattuu inspiraatio ja aika osumaan yhteen. En voisi pakottaa itteäni kirjoittamaan. Siksi jätin nytkin lupaamatta jatkoa tälle tarinalle. Se on tällaisenaan ihan hyvä.


    • Puutteessa

      Jatkoa odotellaan

    • Mirjami22

      just naiselle kirjoitettu tarina..ainakin kolahti muhun...ihana kiitos!!laitappa lisää tulemaan..homma on hanskassa;)

      • ""ina

        Sehän on just naiselle niin kuin sinulle kirjoitettu!

        Otahan poju kyrpäsi esiin ja runkkaile rauhassa.

        Tuskin saat vittua ennenkuin täytät 14 vuotta,


      • thetonttu

        Tip-tap, tip-tap, tipe, tipe, tip-tap, tip, tip, tap.


    • Ikävää luettavaa

      Tässä näkyy miten ÄLYTTÖMIÄ JUTTUJA KIRJOITETAAN
      ei päätä eikä häntää.huh huh järjetöntä taavi.

    • miä

      mahtitatti!!! vähän repesin tolle..mutta on se kiva sana..on..:)

    • joo

      joo o

      • Jöördis

        Kirjoittanut Vuorinen, Juoppiksen kirjoitttaja...


    • MrMrMss

      "Yllättäen minut valtasi halu tuohon naiseen."

      Äijä kuolaa heti alusta pitäen ja sitten ykskaks ilmoittaa, että nyt tuli halu .....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3260
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2842
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2666
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2618
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2496
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2335
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1793
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1737
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1610
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1466
    Aihe