Alkio-opisto?

välivuosiedessä

Kertokaahan kokemuksia! Mitä tapahtui ensimmäisellä viikolla, oliko jtn tutustumisjuttuja? Oliko riittävästi lähiopetusta? Auttoiko alkio-opisto pääsemään haluamaasi yliopistoon? Mitä teit siellä vapaa-aikanasi? jne

Kiitos!

5

276

Vastaukset

 • Täällä olis toinen kiinnostunut! Tosin lisäisin kysymyksiisi vielä että missä entiset alkiolaiset ovat asuneet? Olen itse menossa ensivuodeksi sinne opiskelemaan, mutten kuitenkaan haluaisi asua asuntolassa.

 • Minuakin kiinnostaa, erityisesti kasvatustieteet tai se kevään VAKAVA:an valmentava. Sisältyykö siihen mm. kouluissa vierailua?

 • Pari vuotta sitten olin ja kiva paikka oli! Hyvää ruokaa, paljon opetustarjontaa ja ihan hyvät harrastelumahdollisuudet sekä Jyväskylä aika lähellä. Ainakin ensmäinen viikko tais olla tutustelua ja "opintotarjottimen" läpikäyntiä ym. oman vuoden suunnittelua. Opiskelijat oli kotoisin ympäri Suomea, osa pitkänmatkalaisista ja muistakin oli opistolla myös viikonloppuisin. Hyvin sai kerättyä opintopisteitä, tosin onhan se itsestä kiinni. :)

 • Hei!

  Olen ilmoittautunut tuonne puolivuotiselle lääkiskurssille.
  Haluaisin kovasti kuulla kokemuksia.

  Oliko hyvät ja asiantuntevat opettajat?
  Oliko parempi kuin perusvalmennuskurssi (eximia, valmennuskeskus)?
  Millaista oli asua asuntolassa?

  Kiitos mahdollisista vastauksista! (:

  • Itse olisin sinne menossa reilun vuodenpäästä samalla linjalle ja tosiaan kommenttaja haluaisin minäkin kuulla. Jos "Lääkis2015" vielä omana alkio-aikanaan muistaa, kuulisin mielelläni sinultakin kokemuksia.

   Millaisia arvosanoja puolen vuoden lääkislinjalle menneillä on ollut maa, fy, ke, bi kursseilta ja kirjoituksista?

   Alkion asuntolassa kerrotaan olevan myös jonkinlaisia lemmikkieläin huoneita. Ovatko siis samanlaisia kun "normaalitkin" huoneet? Yhden vai kahden hengen?


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4334
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  32
  1641
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  29
  546
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  71
  496