Parasta laatua halvimmalla hinnalla

TaneliKl

Ottaa päähän, kun täällä haukutaan jatkuvasti Ryanairia. Luulen että tekstien takana on yksi tai vain muutama henkilö, joita sapettaa Ryanarin erinomaisuus ja halvat hinnat. Kyseinen korjoittaja ei mahdollisesti ole koskaan edes lentänyt Ryanairiilla. Tuhannet säännöllisesti Ryanairilla lentävät tyytyväiset asiakkaat evät vaivaudu tänne kirjoittelemaan.

Takanani on kymmeniä lentoja Ryanairilla ja juuri palasin jälleen Ryanairilla Milanosta. Yhtiö on muuttunut entistäkin paremmaksi.. Matkatavarasäännöt ovat löystyneet, koska nyt saa ottaa yhden 10 kg käsimatkatavaran lisäksi ottaa myös pienen laukun esim. käsilaukun samaan hintaan. Ruumaan menevän matkatavaran hintaa on laskettu ja nykyisin jokaiselle on koneeseennousukorttiin on merkitty istumapaikan numero. Jos varaa paikan ennakkoon , hinta on alkaen 5 euroa, joka sekin on halvempi kuin useimmilla muilla yhtiöillä.

Nettisivut ovat selkeäämmät kuin useimmilla muilla yhtiöillä ja juuri mitään ylimääräistä ei enää tyrkytetä varausposessin aikana. Kokonaishinnnan näkee heti alussa ja luottokortin käsittelymaksukin on halvempi kuin muilla, alkaen pari euroa.

Palvelu lennoillani oli erinomaista ja kaikki sujui akataulussa kuten lähes aina Ryanairilla.

Niitä, jotka täällä haukkuvat Ryanairia ei kannata uskoa. Kannattaa kokeilla itse ja yllättyä positiivisesti. Jos Ryanair olisi huono, se ei mitenkään voisi olla Euroopan suurin lentoyhtiö.

8

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ääliöitä varten

      Täyttä kusetusta koko Ryanair. Hirveää rahastusta, ja asiakkaan aliarviointia. Sairaita piilokustannuksia, ja vielä muka "halpa". Hahahahaaaa....

    • 15+17

      Joo, kaveri alkaa vaikuttaa jo suht epätoivoiselta tuon mantransa kanssa.

    • GRO vai BCN

      Ei täältä Uudeltamaalta ainakaan kannata lähtä Tampereelle vain sen takia että saa halvat Ryanair lennot. Samoin mä en halua lentää mihinkään tyyliin Barcelonan takamaille ja olla siellä puolen yön aikaan. Mua ei myöskään kiinosta mikään Bremen tai Kaunas, jonka perään täällä monet itkee.

    • 2+17

      Helsingistä varmaan paras vaihtoehto onkin norwegian. Samoin pohjoisen isommilta kentiltä.

      Itselle tamperelaisena Ryanair on loistava vaihtoehto silloin kun aikataulut sopivat. Esim Hampuriin on täältä paljon järkevämpi mennä Ryanairin Bremenin lennolla kuin Helsingin kautta. Ja Ryanairin palvelu on huomattavasti mainettaan parempaa.

      Ensi viikonloppuna oma meno Lontooseen norwegianilla paluu Ryanairilla. Toimii.

      Aina kannattaa valita paras vaihtoehto. Se saattaa olla myös finnair. Sen verran tulee käytettyä että hopeakortti on nyt lompakossa, ensi vuonna todennäköisesti kulta.

      Ja joo, ei ole tullut käytyä Kaunasissa. Ihan kivannäköinen vanhakaupunki siellä näytti olevan Iltalehden jutun perusteella.

      http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2014061718393541_ma.shtml

      Ei ehkä ihan oma juttu, mutta ei se siitä huonoa matkakohdetta tee.

    • Pirkanmaalainen

      Totta turiset 2 17! Itsekin pirkanmaalaisena arvostan sitä, että pääsen Eurooppaan Tampereelta suorilla lennoilla ja usein vielä kohtuuedullisesti. Tämän palstan vakiomollaukset koskevat sitä, että Ryan lentää vain syrjäisille kentille, mutta itse käytän sen ajan, mikä säästyy siinä ettei tarvitse matkustaa Helsinkiin mieluusti esim. Saksassa siihen, että käytän toimivaa joukkoliikennettä halutessani muualle kuin Bremeniin. Eivät nämäkään matkaeurot täten kerrytä VR:n kassaa vaan jotain ihan muuta :D

      Ryanilla olen lentänyt kymmeniä kertoja ja mitään pahaa sanottavaa ei yhtiöstä ole. Muutamia lentoja Finskillä, Norwegianilla ja muilla yhtiöillä tehneenä en mollaa mitään niistäkään. Kaikilla olen päässyt (tähän asti) perille suunnilleen aikataulussakin.

      Toivottavasti Ryan pysyy jatkossakin Tampereella, en ole odottamassakaan suoria reittejä esim. Kanariansaarille, mutta toivottavasti uusittu terminaali antaisi mahdollisuuksia muutaman uuden kaupungin mukaanotttamiseen reittilistalle.

    • 1+1=-1

      "Parasta laatua halvimmalla hinnalla"???
      Siis lienee hintaansa nähden vastaavaa laatua...

      • 5+1

        Hinta-laatusuhde on itse asiassa erittäin hyvä.


    • Työ_vie

      Osaatteko kokeneet Ryanair lentäjät sanoa, voiko koneeseen ottaa pukupussin matkustamoon? Aikasempaa kokemusta ei ole Ryanairista joten siksi kyselen.

      Pukupussi on ollut ainakin muilla sallittu ja toimii minulle näillä retkillä ns. matkalaukkuna.

      Olen lähdössä aamulla 27.6 eli ajattelin ruveta pakkaan. Tietysti joka viisaampi olisi tämän jo selvittänyt ajoissa...

      Kiitos avusta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe