Sähköpostissa tilapäinen häiriö 26.6.2014

Hei,

Sähköpostissa on tällä hetkellä tilapäinen häiriö lähtevien viestien kanssa, eli viestit ovat jumissa ja lähtevät eteenpäin kun vika on korjattu.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti koitunutta haittaa!


PÄIVITYS:

Suomi24 sähköpostin viestien lähetys pitäisi toimia taas normaalisti ja jono pian purettu!


Terveisin,

Suomi24 Ylläpito

40

2434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ainoalina1

      Miksi Suomi24.fi sähköposti oikuttelee jatkuvasti!!! Olen kyllästynyt. Mitä teen?

    • hupi2

      Vaihda johonkin toimivaan sähköpostiin, kuten Outlook.com tai Gmail.

    • petteri95-191

      Täällä ainakaan ei pysty vastausta sähköpostiin kirjoittamaan vieläkään.

    • eikk1

      mitä ihmettä teen kun sähköpostini ei aukea ollankan! kun laitan salasanat ja pitäis aueta ei kun alkaa vaan latamaan. tätä on jatkunut jo monta päivää. ja mitä vielä roskapostia tulee jatkuvasti tuutin täydeltä suodatin ei toimi.

    • jorfi.h

      minu n suomen sähkö viestijä eivät näyttää yhtään pyydän korjata se koska dna yhtiö kertoi että kuuluva suom 24,f on

    • ttt6

      ei toimi posti ei!!!! Muutenkin koko s24 posti mennyt surkeaksi. Hyppii viesteihin jotka haluaisi säilyttää ja tulee poistettua näin roskapostien mukana. Surkea palvelin!!!

    • Tänään 27.6 ei pääse edes kirjautumaan?? Mikä mättää

    • soku

      Jostain syystä s-postissa ruksi hyppii ihan minne sattuu, ja tuosta syystä pitää olla tarkkana ettei tule hävitettyä ihan oikeaa postia hävitettävien postien mukana.
      Todellinen floppi koko s-posti!!! Ylläpito vaan on hiljaa, eikä kommentoi mitään millään tavalla. Uskomatonta touhua.

    • Koko viikon olen yrittänyt viestejä laittaa mutta kehnoa on ollut! Ja tylsää kun nyt olis ollut tarve ja aikaa viestitellä ja lähetellä ja vastaanottaa kuvia yms..
      Murrrrrrrrrrrrrrrrrr! Ei toimi ei, enää ei edes pääse koko systeemiin ;(

    • Kaikkea on nähty..

      Sähköposti on "korjattu" ja kuitenkaan sähköposti ei käyttäjillä toimi. Samat ongelmat jatkut jatkumistaan. Kaikkea sitä on nähty mutta S24 pistää kyllä epäonnistumisessa parhaiten kuin kukaan muu.

      Ihmeellistä korjaamista, en voi muuta sanoa!

      Koska S24 saa ammattilaiset korjaamaan vikaa tai kokonaan uusi sähköposti.

    • kyllästynyt1234

      Taaskaan ei sähköpostiin pääse! Heittää vain etusivulle, kun yritän kirjautua sisään. Ihan floppi tämä uusi Suomi24:n sähköposti ja alkaa pikkuhiljaa mitta täyttyä. Roskapostisuodatin ei enää toimi, vaan roskapostia tulee joka päivä nykyisin raivostumiseen asti. Apua on pyydetty asiakaspalvelusta, mutta vastaus oli aivan yhtä tyhjän kanssa. Turha niitä asetuksien ohjeita on minulle lähettää, kun se roskapostisuodatin EI TOIMI! Vuotaa vain kuin seula.

      Pahinta tässä on se, että maksan tästä roskasta posti plussan muodossa. Heti kun tilaus loppuu, niin sähköpostini myös vaihtuu. Senttiäkään en Suomi24:lle enää anna.

    • otinjätin

      Kyllä oma postini toimii,ainakin vastaanottaa hyvin,uudistuksen jälkeen kun alkoi jollainlailla toimia on viestejä tullut 268 ja roskapostia 183 kpl.Koitin juuri katsoa mahtaako jotain tärkeää olla mutta ei sieltä mitään tolkkua ota lukemalla. Onneksi muualta hommattu posti pelannut moitteetta,roskapostia 0 kpl.Katsotaan kauanko kestää ennen kun täyttyy ja kaatuu....

    • muuten toimii hyvin

      sähköpostini on [email protected]

      nokia lumia 820 puhelin olen yrittänyt sähköpostiin noin 2-viikon ajan

      en ole onnistunut saamaan yhteyttä

      voitteko auttaa, ja ilmoittaa missä vika ??

      terv. osmo

    • heli64

      Sähköpostiini ei tule postia. Olen itse testannut.

    • O581

      EN PÄÄSE SUOMI24 SÄHKÖPOSTIIN,2PÄIVÄÄ TOIMIMATON

    • rimpula1

      Ihan peeestä koko suomi24-sähköposti, mikään ei pelitä roskapostit aukeilee, viestin tuloja ei voi estää, mikä tässä mättää???, aikasempi versio oli ihan ok...

    • Kyrsii kyllä nyt...

      Vieläkään ei pääse sähköpostiin. Varmaan mainokset tukki sen.

    • minne postiviestit hävinneet\\

      • santra3

        Minulta kans on kaikki hävint hevon kuusee??????????
        Et veetu, mitä nyt teen????


    • Surkea postisovellus

      Surkea sähköpostisovellus. Jatkuen saa katsella niitä kolmea pistettä, jotka vaan vilkkuu, kun postilaatikko ei aukea.

      Kun poistaa viestejä, kohdistus hyppää jonnekkin hornan tuuttiin, ja aukeaisee saman tien kyseisen viestin. Se on todella harmillista, koska näin sähköposti merkitsee kyseisen viestin luetuksi, vaikka sitä viestiä ei ehkä ole aikaa juuri silloin lukea! Uuta viestiä ei pitäisi avata, kun vanhoja poistaa! Järkyttävä moka sovelluksessa!

    • Ihan kiva tää sähköposti muuten, mutta ko en oo päässy kattoon sähköpostia moneen viikkoon.!!!!! Aina ko kirjautuu, nii heittää etusivulle. Ei muuta ko vaihtoon vaan!!!

      • Sama tilanne. Nyt pariin päivään en oo s-postille päässy kun heittää aina etusivulle. S-postissa mm.lentiliput. Arggggggg....


    • vituttaaaaaa

      vittu, minulta on kaikki sähköpostit hävinny !!!!!!!!!!
      ei helvatib helvatti

    • jorfi.h

      se on ihme että pari vkkoa ei virelä sähkö posti suom24.fi jorfi.hja millon tulla valmiksi

    • jorfi.h

      pyydän lähetä minulle uus sala sana koska sähköposti viestia on katkaista eikä näytä se on knni

    • mummeli

      Mummo luuli,etten osaa käyttää. Näkyy ongelmia olevan nuoremmillakin... ainakin puhetyylistä päätellen. Voisitte välillä pestä suunne saippualla, tai ainakin siistiä mitä kerrotte itsestänne muille. Ette anna hyvää kuvaa. Terveisin mummo. Ps, kyllä se postikin aukeaa, kun ootellaan rauhassa, ja onhan meillä puhelin, ei hätää!

    • Kiitos S24!

      Tänään on saanut oikein hämmästellä ja välillä kirota tuota Suomi24 hommaa sähköpostihuoltojen kanssa. Sähköposti on täynnä jotain sekavaa numero-merkkikirjainta. Mistään viestihistoriasta ei tietoakaan kun sekametelisoppa vetää kaiken solmuun. Lisäksi sähköpostin herjaukset. Viestit tuhoutuvat (korrptoituvat) niin että ei saa mitään selvää. Sitten näyttöö tulee ikkuna jossa lukee jotain..

      "Väärät tai puuttuvat kirjaumistiedot postin lähetyspalvelimelle suomi24-smpt.cloudapp.net"

      Välillä heittämässä ulos sähköpostista ja vaatii salasanaa ja kirjoittaessa salasanan kenttää, huomaa lentäneensä joka tapauksessa ulos S24 sähköpostista. Aivan älytöntä.

      Suomi24:n sähköpostiuudistus loi ongelmat jota edellisessä sähköpostissa ei ollut. En käsitä mihin S24 tuolla uudistustoimenpiteellä S24 pyrkii kun siirtyy huonompaan järjestelmään ja korjaa korjaamistaan kaiken aikaa.

      Suomi24 uskottavuus sai pahan kolauksen kyllä nyt tässä asiassa. On se vain todettava että Suomi24 on solmussa eikä ole kykenevä sähköpostin kunnostamisessa. Ohjeistusta tai tietoutta tuohon ei ole saavavissa eikä myöskään S24 tukea tunnu saavan. Todella onnetonta. Kaikkia asetuksia on kokeiltu eikä mitään vaikutusta ko. ongelmiin nähden. Samat ja lukuisat ongelmat on kuin luotu tuohon uudistuneeseen S24:n sähköpostiin Nyt olen minäkin saanut tarpeekseni ja jo osaksi siirtynyt muualle.

      Kiitos Suomi24 että todistitte rekisteröityneille käyttäjillenne palvleunne olevan olematonta eikä neuvoja tms. ei saa.

      Tyhjää saa pyytämättakin!

    • Zeroab

      Uudistuksen jälkeen en ole saanut viestejä mailboxiini. Tyhjensin sen lähes tyhjäksi vanhoista viesteistä joten liian täynnä se ei voi olla. Miksi ylläpito ei vastaa näihin viesteihin vaikka valituksia satelee? Todella ala-arvoista ettei mitään selityksiä tule sieltä suunnalta vaikka toimimattomuus on kestänyt jo kuukausia.

      Asiakkaat päätyvät pikkuhiljaa muualle ja tämä päättyy omaan mahdottomuuteensa.

      No onneksi olen jo lähes täysin pystynyt siirtymään uuteen gmail-osoitteeseen joten voin täysin unohtaa tämän. Samaa suosittelen muillekin.

    • H-i-d-a-s-t-a o-n

      Kyllä sitten sieppoo katsella niitä kolmea vilkkuvaa pistettä, kun sähköpostilaatikkoon yrittää päästä. Vaan kun kestää ja kestää ja kestää ja sitten vielä joskus ei pääse odottamallakaan.

      Tänään näkyyy olevan koko palvelin pois pelistä. No, halvalla ei taida saada hyvää.

    • toivotonta...

      Suomi24:n kauan odotettu sähköpostiuudistus on paskin uudistus ikinä. Vaihtaisin ennemmin uuden Mersun vanhaan Ladaan kuin vanhan postin tähän nykyiseen. Posti on hidas, viestit pomppii miten sattuu, kirjautuminen vaatii kaksi yritystä ja sitten pääsee S24:n etusivulle, hurraa!!!!

      Kuten joku jo kommentoikin, paskinta tässä on se, että mitään ei tehdä. Kukaan ei vastaa mihinkään ja mitään muutoksia ei tule. Heti, kun uudistus tehtiin, 99% viesteistä kertoi, että vituiks meni, mutta ei haittaa, jatketaan vain tällä tavalla, mitä väliä asiakaspalautteella on.

      Onneksi syksyllä pääsen siihen tilanteeseen, että voin vaivattomasti vaihtaa postini johonkin muuhun, eikä tarvii enää tätä paskaa kestää. Harmi vain, että siihenkin on vielä muutama kuukausi, eikä töiden puolesta voi tehdä siirtoa heti...

    • ei hyvänen aika

      kyllä tämä nyt on aivan mahdotonta, olisin jo vaihtanut toiseen palveluun ajat sitten, mutta pitäisi päästä palveluun sisään että tietää mihin palveluihin pitäisi uusi s-posti osoite vaihtaa. Tehkää nyt jumalauta jotain.

    • Suomi24.n haukuin sen perimmäiseen nurkkaan. Mutta kaveri kävi vierailulla läppäri mukana. manasin suomi24.ää. Hänellä se toimi moitteettomasti. Verrattiin asetuksia ja sieltähän se toimimattomuus löytyi. Asetukset uusiksi ja pelaa niinkuin ennenkin ja kaikki v-12 tiedostotkin löytyivät. Suomi24 on nyt kakkos postina, gmail siinä on jotan joustavanpaa joten siitä tuli ykkösposti. Laittakaa asetukset kohdalleen.

      • Kyllä täällä ennen on postit toimineet ilman mitää vitun asetusten säätelyä. Kyllä pitäisi saitin pitäjien tehdä asialle jotain.


    • Suodattimet ja asetukset kuntoon. Jokainen laittaa henkilökohtaiseti. Uusi auto uusi koelauta. Ennen toimi posti noin, nyt uudistettu posti näin. Älypuhelinkaan ei toimi ilman sovelluksia, joten hanki mielusat sovellukset.

    • moikka!

      Miksi hyväksytään tuo palkka työstä ketju ja jopa päätynyt etusivulle? Selkeästi mollaa pyhäjärven mansikkayrittäjiä jotka
      EIVÄT ole julkisuuden henkilöitä. Ja tervejärkinen ymmärtää että perättömiä höpötyksiä. TÄMÄHÄN TUO HALLAA VAIN NUORILLE joita ei oteta töihin enää koska tulee poru tyhjästä.

    • bisnes

      Onkohan sähköpostissa taas tilapäinen häiriö? Ei vaan avaudu, vaan semmoinen kusiaispolku juoksee keskellä ruutua.

    • huhhuhhuhuhh

      Mitä hittoa käytätte tuota onnetonta sähköpostia kun on paljon luotettavimpia ja parempia sähköposteja?? Eipä ole koskaan mitään ongelmia tai taukoja Gmailissa. Suodattaa roskapostitkin hyvin. Toinen on Hotmail.

      • selkiss

        Minä en enää jenkkien posteja käytä kirveelläkään ihan periaatteesta. NSA lutkuttakoon kyrpää ihan rauhassa s--tana. Jos kotimaiset ilmaiset loppuvat niin sitten otan maksullisen, mutta jenkkifirmat imeköön persettä, olen ennemmin vaikka ilman sähköpostia kuin asioin heidän kanssaan enää koskaan. Vetäkööt itsensä hirteen saatanan paskiaiset.


    • ulla meni [email protected] sähköposti tiltiin ja viimeisenä keinonani koitin ottaa sieltä tiedot uuteen postiin mutta nyt en saa entistä osoitettani auki ja miten saan entisen palautettua??? täällä on kaikki mennyt sekaisin viimeisen päivityksen jälkeen. mutta voisitako aikkaa??

    • Vai tilapäinen??? Eipä avaudu nytkäänn eli 1.8.2014. Olisko aika tehdä jotakin???

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe