Kahvikupposen äärestä

Ekaakertaa

Päivä alkoi samalla tavalla kuin jokainen päivä, siihen mennessä oli alkanut ja miten seuraavakin päivä alkaisi. Herääminen harmaaseen aamuun. Kahvinkeittiminen porina ja vastatippuneen kahvin tuoksu. Väsymys, vaikka nukuttuja tunteja oli enemmän kuin riittävästi. Ahdistus sydämmen perukoilla. Siemaus kuumaa mustaa kahvia, huokaus.
Edellisen päivän tapahtumat kelautuvat päässäni. Riitely ja sen jälkeinen ahdistava hiljaisuus. Selän kääntäminen ja vaipuminen yksinäiseen uneen. Mies lähti töihin jo aikaisin. Eipä tarvinnut kohdata iltaista hiljaisuutta enää, mutta ahdinko on silti jäljellä. Mitä meille on tapahtunut? Miksi emme ole enää onnellisia vain toisistamme? Miksi tyhjänpäiväiset riidat tulevat meidän väliimme? Eivät ne voi tulla. Me olemme me, meitä ei voi erottaa.
Tässä olen minä. Olisinko sama minä ilman meitä. Olisinhan minä edelleen minä, mutta menettäisin sen kaikkein tärkeimmän, jos meitä ei olisi, nimittäin sinut. Sinut, josta on kasvanut osa minua, sinut joka lukee ajatukseni, sinut joka olet aina ja tulet aina olemaan, tarvitsimpa, mitä tahansa. Enhän minä tarvitse kuin sinut.
Juon kahvini loppuun ja menen parvekkeelle. Hengitän syvään raikasta ilmaa. Aamun harmaus katoaa ja tunnen lämpimän aamuauringon hivelevän kasvojani, joihin hiipi pieni hymynkare. Oliko aamu alun alkaenkaan harmaa? Enkö vain huomannut sen kauneutta ahdinkoni läpi? Onnentunne valtaa sisimpäni, ymmärrän minullahan on sinut.
Suljen silmäni, näen kasvosi. Vahvat ja vakavat piirteet, mutta lempeät silmät. Astut minua kohti ja tartut vyötärööni vahvoilla käsilläsi ja vedät minut itseäsi vasten. Sanaakaan sanomatta painat huulet huuliani vasten ja suutelet ahnaasti. Näykkäiset alahuultani kiusoittelevasti, kuljetat sormiasi pitkin selkääni ja työnnät ne syvälle hiuksiini painaen minua vielä rajummin itseäsi vasten. Tunnen jäykkyytesi itseäni vasten ja hivutan kättäni aina vain alemmas ja alemmas.
Käteni painautuu jäykkää kaluasi vasten ja puristan, sitä housujen läpi. Irtaudut suudelmasta ja älähdät kiihotuksesta. Työnnät kätesi paitani alle ja puristat rintojani. Alat repiä paitaani pois ja hamuat suullasi nänniäni. Imet ja puret liiankin rajusti, mutta se vain kiihottaa enstistä enemmän. Saan vihdoin laskettua housujasi ja kovan paljaan kalun käteeni. Hivelen aluksi varoen, mutta tartut käteeni ja puristat sen lujasti kalusi ympärille ja liikut edestakaisin.
Menen polvilleni ja otat punaisena sykkivän kalun suuhuni hitaasti. Kouristelet kiihottuneena. Työnnän kalusi yhä syvemmälle suuhuni, pyöräytän kielelläni terskan ympäri ja imaisen rajusti. Ähkäiset ja tartut hiuksiini ja alat varovasti työnnellä kalua suussani. Tunnen kuinka kalusi sykkii kovempaa ja kovempaa. Lopetat kesken ja laitat minut lattialle makaamaan. Vedät housuni pois ja ihailet alastonta vartaloani ja nestettä tihkuvaa pilluani. Kumarrut ylleni ja suutelet pehmeästi huuliani ja työnnät samalla kätesi pilluani kohti.
Koskettelet kevyesti häpyhuuliani. Huokaisen ja suljen silmäni. Sormesi vaeltelevat tutkivasti sivellen märkää pilluani. Vuorostani kouristelen ja tunnen ihailevan katseesi kiinnityneenä kiihottuneeseen vartalooni. Haluan sinut sisääni. Kiusoittelen viimein tulet päälleni ja asetat kalusi häpyhuuliani vasten. Janoan sinua sisääni, melkein sekoan pelkästä ajatuksesta. Hitaasti liikuttelet kovaa kaluasi edestakaisin työntämättä sisään. Huomaat kärsimättömyyteni ja hitaasti, niin hitaasti, viimein asetat kalusi häpyhuulteni väliin ja työnnät.
Silmissäni sumenee, koko vartaloni kouristelee ja tulen lujempaa kuin koskaan ennen. Katsot minua suoraan silmiin hurja kiilto omissa silmissäsi. Odotat viimeisetkin kouristeluni ja hitaasti jatkat kalusi työntämistä edestakaisin pillussani. Ennenkuin edes palaudun ensimmäsisetä tulemisestani tunnen jo seuraavan alkavan. Mieheni ei kuitenkaan enää hillitse itseään, vaan alkaa rajusti työntämään itseään sisääni.
Yhtäkkiä hän nousee irti ja kääntää minut ympäri ja tunkeutuu entistäkin rajusti sisääni takaapäin. Hänen vauhtinsa kiihtyy kiihtymistään ja tunnen kuinka hän tarttuu lantiooni, vetää sen itseään vasten ja tunnen sykkivän kalun sisälläni ja lämpimän mahlan valuvan reisiäni pitkin.
Ehkä olen ns. daydreamer, mutta avioliittoni on hyvällä mallilla, niin kauan, kun unelmien kohteena on oma aviomies, jota nyt odotelen kotiin saapuvaksi. ;)

0

976

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

    En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
    Ikävä
    61
    1467
   2. Rakkauden riemuvoitto

    Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
    Hindulaisuus
    349
    1151
   3. 37
    842
   4. SINÄ nainen hyvin läheltä

    Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
    Ikävä
    70
    836
   5. Nainen mitä tekisit

    Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
    Sinkut
    157
    785
   6. Ajatus aamuun

    Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
    Ikävä
    58
    779
   7. Siis ei ole edes mahdollista

    että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
    Ikävä
    42
    772
   8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

    Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    182
    705
   9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

    ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
    Ikävä
    44
    699
   10. J-miehelle

    haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
    Ikävä
    49
    652
   Aihe