ryhmässä parempi

rimpse

Olin serkkuni tupareissa, istuin boolilasi puolillaan hieman yksinäisenä. Alkoholi oli vaikuttanut minun kehooni hyvin kiusallisesti ja lähdin etsimään vessaa korjatakseni asian. En tiennyt vessan sijaintia, ja avasin erään huoneen. Huoneessa oli tyttö, joka oli vaihtamassa paitaansa. "Anteeksi" huudahdin ja olin sulkemassa ovea, kun tyttö veti minut huoneeseen ja pisti oven lukkoon.
"Uteliaisuuteni vuoksi, suo anteeksi, mutta elimesi paistoi liian selvästi läpi" tyttö sanoi nauraen. Samantien hän pisti minut istumaan sängylle, joka oli huoneessa. Tyttö alkoi suudella ja samalla hän avasi paidan nappejani. Minun tehtävä oli helppo, hänellähän oli päällä vain rintaliivit ja hame. Avasin liivit ja täyteläiset rinnat pullahtivat ulos. Erektioni oli taattu.
Tyttö kokeili ohuilla sormillaan penistäni housujeni läpi. Tämä sai minulle pakottavan olon, vedin tytön hameen pois ja kaadoin tämän selälleen. Sirot stringit näyttivät hänen elimensä läpi ja olin jo valmis naimaan tätä. Koskettelin tätä ensin kankaan läpi ja otin sitten nuo pois. Alta paljastui kaunis ja kostea lähde jota aloin ammattimaisesti nuolla. Tytön hengitys muuttui raskaaksi, olin saanut klitoriksen herkäksi.
Tyttö kömpi ylös ja veti housuni alas, kosketteli kielellään penistäni ja imi tätä. Hän pisti minut sisäänsä ja sain hänet tulemaan. Onneksi musiikki oli niin kovalla, ettei kukaan kuullut hänen hentoa ulvontaa.
Yhtäkkiä joku koputti oveen ja tyttö pyysi minun mennä avaamaan, siellä oli serkkuni. Hän kysyi, että oliko Anna tullut tänne. Minä en kerennyt sanoa mitään kun takaani kuului ääni "hei Teemu, tuu säki mukaan". Serkkuni astui sisään ja haukkoi henkeä nähdessään Annan sängyllä haarat levillään. Hyppäsin sänkyyn ja työnnyin tämän kauniiseen vaginaan vielä kerran, samalla kun serkkuni katsoi vierestä. Tämä alkoi riisuuntua ja tuli myös sängylle. Anna nuoli hänen penistään samalla kuin painoin häntä minkä jaksoin. Katsoin serkkuani silmiin ja iskin silmää, serkkuni katsoi minua ja alkoi suudella. En ollut ikinä ollut miehen kanssa näin intiimisti.
Teemu tuli taakseni ja työntyi anaaliini samalla kun Anna vetäytyi ylemmäs ja nuolin häntä. Mitään en olisi vaihtanut tässä hetkessä, ku Anna alkoi imeä penistäni ja sai minut tulemaan, samalla kuin serkkuni nai minua takaa.
Me kaikki kolmestaan puimme nopeasti päällemme ja lähdimme huoneesta. Huomataksemme, olimme Annan kanssa viimeiset vieraat. Joimme boolia ja jäimme yöksi. Ette arvaakkaan mitä yön aikana tapahtui.

1

4859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • renoid4r

      Vähä paska

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe