RV Lehtonen

scania920

RV Lehtonen on todellinen huijari, joka ei maksa mitään lisiä edes ylitöistä pyhäpäivinä. Maksimissaan suomalainen kokenut kuljettaja saa 8 euron tuntipalkan.

Jos siis suunnittelet menemään töihin Lehtoselle, harkitse uudestaan ja mene mielummin työkkäriin josta saat enemmän rahaa, etkä joudu niska limassa raatamaan sunnuntai yöllä ilman lisiä.

7

619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelijä1

      Itse en tuota "Rosvo-Lehtosta" tunne kuin siltä osin, että autot olivat ennen vanhaan yleinen näky Köpiksessä yöpymässä Sønder Boulevardilla Fire Årstiden-baarin edustalla. Siellä oli siihen aikaan tosi hyvä aamiainen aamu viidestä lähtien.

      Yleisesti en muutenkaan tiedä, että miten nuo pyhäkorvaukset ulkomailla menevät. Sunnuntai on tietty sunnuntai joka maassa ja kyllähän siitä tuplat pitäisi saada, jos tunnit perioidilta on muuten täynnä, ettei ole esimerkiksi vietetty vapaita viikolla. Mutta jos Suomessa on joku pyhä ja satut ajamaan vaikkapa Saksassa, jossa vastaavaa pyhää ei ole ja terminaalit ovat auki, niin maksetaanko siitä pyhälisää silloin?

      Mutta anyway, mahtaakohan viestisi olla kuitenkin provo??? Josko vaikka kyseisessä firmassa joku ulkomaalainen kuski kyseisellä mainitsemallasi liksalla ajaisikin, ei voi koskaan tietää, niin miten ihmeessä sinä olet päätynyt tuollaisella liksalla ajamaan??? Ja jos nyt jostain syystä olet tuolla liksalla ajoon lähtenyt, niin miksi mangut siitä jälkeen päin, palkkahan sovitaan aina etukäteen ja jos olet kerran auton startannut, niin olet silloin hyväksynyt tuon liksan.

      Eli onko nyt kyseessä kuitenkin oma osaamattomuutesi sopia työsuhdeasioista?? Sen verran vanha firma kyllä kyseessä, että luulisin kyllä TES minimin maksavan vaikkei pyhätunneistä lisiä maksaisikaan.

    • Kusettajat aisoihin!

      Kannattaa muistaa että kaikki maksamattomat palkat ja lisät on taannehtivasti haettavissa vaikka oikeusteitse. Kannattaa siksi pitää tallessa kaikki tiedot tehdyistä päivistä ja tunneista ja sitten myös palkkalaskelmat. Ja sekin kannattaa muistaa että työehtosopimuksen vastainen työsopimus ei ole lainvoimainen. ´Vaikka olisit sopinut palkaksi tuon 8 Euroa/tunti niin sillä sopimuksella voi pyyhkiä persettä. Sillä ei työantaja voi paeta maksuvelvoitettaan. Kyllä kyrvät työnanantajat ruotuun saadaan jos halutaan.

    • sanansamittainenMIES

      Näitä "kuljettajia"riittää mitkä tekevät omia sopimuksia kun vain pääsevät töihin ja jälkeenpäin haetaan liitto apuun.Laita hame päällesi.
      Etkö sä saatana tollo näe heti ensimmäisessä tilissä kuinka paljon on maksettu!
      Ihan tarkoituksella ollaan kuskin ja yrityksen sopimalla palkalla töissä ja kun alkaa olemaan firman vaihdon aika huudetaan liitto apuun,samoin kuin pienenä lapsena äitiä pyllyä pyyhkimään.

      miten nämä AINA sattuukin samoille "miehille"?
      kuljetusyrityksen kusettajat aisoihin.
      Osta oma auto,saat määrätä palkkasi.

      • Kusettajat kuriin!

        Mitä mahtaisi kuljetusfirman omistaja tehdä jos tehtyään urakkasopimuksen kuljetushommasta tiettyyn hintaan mutta kun ensimmäinen maksusuoritus tulee onkin maksettu paljon alempaa hintaa kuin on sovittu? Kuljetusfirman omistaja varmaan painaa asian villaisella ja antaa asian olla? Hommaa sinä oma auto ja kokeile onneasi mutta älä missään nimessä vaan tee mitään jos vastakkainen osapuoli ei pidäkään kiinni sovituista jutuista.


    • rvl3

      Ilmankos se pärjää ulkomaan liikenteessä, ei siellä tessin palkoilla pysty kilpailemaan, nekin keikat menee ulkomaalaisille, eli eikö ole parempi että saavat ajaa niin pysyy tämäkin maa pyörillään.

    • Anonyymi

      TESSIÄ EIVÄT MAKSA EDES VIELÄ 2020 VUONNA. KONKKAAN HUIJAUSYRITYKSET PALKANPOLKIJAT.

    • Anonyymi

      Ja siitä huolimatta eläkevakuutusmaksut meni maksujärjestelyyn ku ei ollu rahaa maksaa
      Kouhialla meni vastaavasti verot samalla tavalla
      Kumpikaan ei ole tes taloja edes :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3799
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2367
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2095
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1999
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      414
      1418
    6. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1170
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1145
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      75
      1027
    Aihe