Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kannattaako osake liittää RCI Weeksiin / RCI Pointsiin?

Ei-kysyvä-tielt-eksy

Haluaisin ymmärtää tarkemmin, että kannattaako osake liittää RCI Weeksiin / RCI Pointsiin? Ilmeiesti RCI Pointsiin liittyminen kustantaa useamman tonnin, kun taas RCI Weeksissä ilmeisesti riittää kun maksaa 100 taalaa vuodessa, onko näin?

Kertokaapa viisaamat miten homma menee, eli kannattaa edes harkita tuota RCI Weeks -juttua? Löytyykö viikkokohteita järkevästi vai miten käy jos tuohon liittyy? Voiko käytettävän viikon valita vapaasti vai onko se kiinnitetty samaan viikkoon kuin mikä omassa viikko-osakkeessa on? Millaisia muita kuluja tuosta tulee?

Avatkaapa hieman tätä asiaa, kiitos!

1

964

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lommailunihmettelijä

      Tuo on vähän sellainen kysymys johon ei ole yhtä oikeata vastausta, se riippuu hyvin paljon miten omaa osakettaan on käyttämässä vai käyttääkö sitä vain vaihtoihin. Weeks järjestelmässä viikkosi on aina sinulla omassa käytössäsi jollet sitä itse halua tallettaa ja tehdä vaihdon, Pointseissa taas oletuksena on se ettet halua käyttää omaa viikkoasi (ja jos haluat se tulee varata 12-13kk ennen sen alkua seuraavalle vuodelle), eli jos on tarkoitus omaa viikkoa käyttää ja matkustella RCI:n kautta pelkästään rahalla maksettavia lisäviikkoja varten niin Weeks on helpompi kun ei tarvitse omaa viikkoa erikseen varata, mutta taas jos et koskaan ole omaa viikkoasi käyttämässä niin Pointseissa on Suomen kohteilla (toki en tiedä mistä viikon omistat) erittäin korkeat pistearvot verrattuna Weeks järjestelmän vaihtoarvoihin (perustuu pitkälti siihen että Weeks järjetelmässä viikkojen vaihtoarvoja kalibroidaan kysynnän ja tarjonnan mukaan, mutta Pointseissa ne muuttuvat harvoin ja silloinkin todella vähän)

      Vuosimaksu on Weeks järjestelmässä edullisempi, mutta sitten taas Points järjestelmässä varaus/vaihto maksut edullisempia. Näiden kahden välillä kannattanee miettiä omia lomailuhaluja, jos haluaa useimmiten käyttää oman viikkonsa niin sitten Weeks ja jos ei koskaan niin Points. Ennen Points järjestelmään liittymistä kannattaa kartoittaa että mitä omasta viikostaan saa pisteitä ja onko se pistemäärä sellainen joka omat tarpeensa riittää tyydyttämään ja lisäksi toki ottaa se huomioon että jos jälkeenpäin haluaa liittää uusia viikkoja Pointseihin niin sen voi tehdä vain Pointseja myyvän lomakeskuksen tai jälleenmyyntiyrityksen kautta joka on RCI:n virallinen pistemyyjä.

      Weeks järjestelmään voit liittyä koska vaan suoraan RCI:n kautta soittamalla jäsenpalveluun ja se jäsenyys ei jatku automaattisesti kuten Points jossa eroamisessa tulee itse siitä kirjallisesti ilmoittaa.

      Jos omistaisin viikon esim Gran Canarialta niin liittyisin Weeks järjestelmään koska sieltä saadut vaihtoarvot ovat erittäin korkeita mutta pisteet aika matalia Suomen kohteisiin verrattuna.

      Et tästä vastauksesta tullut hullua hurskaammaksi, mutta se on vähän kuin auton ostoa harkitessa, mikä palvelee omia tarkoituksiasi parhaiten.

      Tarkempia neuvoja/mielipiteitä varten helpottaa jos esim. kerrot millaisen viikon omistat, onko sitä tarkoitus käyttää itse vai aina vaihtaa, minkä kokoisella seurueella yleensä lomailetta ja missä päin maailmaa ja kuinka korkean sesongin aikaan. Liittymisen optimoiminen jompaan kumpaan järjestelmään on aika paljon juuri siitä kiinni mitä järjestelmältä haluaa, lisätietoja jos haluat antaa niin voin oman mielipiteeni kekoon kantaa, absoluuttista oikeaa tai väärää vastausta ei näihin oikein ole (tai on jos tietää hyvin tarkkaan mikä se oma käyttötarkoituns on)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe