ANAKOM kokemuksia????

Lillllukka

Onko kellään kokemuksia Anakom Henkilöstövalmennuksesta työpaikkana tai muuten vaan ? Kouluttajan työpaikka olisi mulla hakusessa, mutta Itä-Suomen alueelta ei löydy mitään. Sattumalta löysin tämän firman, mutta haluaisin tietää siitä ensin kokemuksia. Henkilöstövalmennus näköjään rekrytoi jatkuvalla haulla http://www.anakom.com/rekrytointi.html
Koulutuskalenterissa näkyy olevan vain korttikoulutuksia. Millainen firma tämä on, kannattaisiko laittaa hakemus? Minkälaisia tällaiset henkilöstövalmennus firmat ylipäätänsä on ? Minkälainen työnkuva, työpaikka tai palkka on ?

86

7329

  Vastaukset

  • En suosittele kenellekään missään muodossa!

   • En minäkään! Ihme touhua koko koulutus tässä talossa...


   • JuuJuu___ kirjoitti:

    En minäkään! Ihme touhua koko koulutus tässä talossa...

    Ja kaikki muukin.


   • Anakom on karmiva paikka!


  • juoksuttavat työntekijöitä miten huvittaaa

   • Tai pikemminkin kyykyttävät?


   • Olisko juksaavat sopivin sana? Vai onko se liian kevyt? Olisiko kusettavat sopivin?


  • Olin töissä 2010-2012, ihan hyvä homma. Mutta työt loppui siltä alueelta missä asuin, ja en halunnut lähteä kauemmas töihin.

  • Olin myös pari kuukautta. Palkka on heikko työn määrään nähden. Sain hoitaaa koko kurssin alusta loppuun yksin. Puhelintuki toimi, mutta samoilla tunneilla olisin open hommissa netonnut tuplasti.

  • Paska firma, olematon työmoraali etenkin työnantajilla! Omalla rahalla käyt töissä missä ikinä haluat - reilun vuoden tein hommia ammattilaisena, haukut sain palkakseni... Jopa niin, että kaikki opetusmateiaali papereineen, musteineen ja töineen (kotona ylitöinä) menivät omaan piikkiini. Puolisoni naureskelikin, että onpa puoliskolla pirun kallis harrastus, tuo "työssä käyminen" - hän maksaa autokilometrit huoltoineen jne...
   Itse tein aamun n 06:00 lähdöstä n 18:00 kotiinpaluuseen pelkkää matkapäivää. Tämän päälle seuraavan päivän valmistelut kaikkineen...huom! ei päivärahoja, ei km-korvauksia, kaikki kulut omasta pussista ja niinä aikoina n 10 € tuntipalkasta. Normipalkka esim IT-alalla tuolloin 23 €/h kulut korvattuina)
   Olin hyvä ope, pitkän hyvän koulutuksen ansiosta tietojeni mukaan n 80 % on vakituisesti työllistynyt tai on muussa vastaavassa kiinni.
   Kaiken lisäksi - nykytilasta en viitsi tietoa kaivaa - mutta tuolloin joitakin vuosia sitten Anakom ilmoitti ei-allekirjoittaneensa työehtosopimusta, minkä vuoksi firma ei katsonut olevansa velvollinen maksamaan minulle lomarahoja. Laitoin liiton juristin asialle ja sain rahani. Pisti vihaksi nuorten kokemattomien ihmisten vuoksi ja eritoten siksi, että firma opettaa yritystietoa. Tämän firman yritystoiminnan pohja näytti olevan:älä tee niin kuin opetan (laillista), vaan menesty niin kuin me: filunki mielessä joka nurkalla.
   Firman tj kukkoilee muuten yrittäjien puheenjohtajana milloin Varkaudessa, milloin Kuopiossa. Jopa edellisten vaalien kansanedustajaehdokkaana - ammattejakin löytyy löytyy joka lähtöön ;(. Jos on tänä vuonna 2015 ehdokkaana, niin älkää äänestäkö!

   • tuo firma vaikutti myös opiskelijan suuntaan. Kävin hiljattain useammalla sen järjestämällä kurssilla ja aina oli jotain säätöä. Kurssiajankohdat muuttuivat hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, eikä aina tullut edes ilmoitusta muutoksista. Todistusten ja korttien saannissa oli toisinaan ongelmia, eikä ne tulleet sovitusti. Lisäksi yhteydenpito oli välillä heikkoa, eikä firmasta meinannut tavoittaa ketään varsinkaan sähköpostilla. Tunneilla kestettiin yleensä asiassa, joskin jokseenkin joka kerran lopussa tavoitti kiire ja tärkeääkin asiaa jäi käymättä läpi tai se huitaistiin nopeasti "vasemmalla kädellä". Tuosta kierosta pelistä vielä sen verran, että kyseinen firma hyödyntää kaikki mahdolliset tuet ja ilmaistyövoiman härskisti, kierrättäen mm. työttömiä. Näille on muutaman mukana olleen kertoman mukaan lupailtu vakityötä firmasta, kunhan työkokeilu tai joku on ohi, mutta lempattu jakson jälkeen pihalle ja uusia samoin lupauksin tilalle. Ei tietystikään mikään harvinainen kuvio nykysuomessa.


   • Paskalta kirjoitti:

    tuo firma vaikutti myös opiskelijan suuntaan. Kävin hiljattain useammalla sen järjestämällä kurssilla ja aina oli jotain säätöä. Kurssiajankohdat muuttuivat hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, eikä aina tullut edes ilmoitusta muutoksista. Todistusten ja korttien saannissa oli toisinaan ongelmia, eikä ne tulleet sovitusti. Lisäksi yhteydenpito oli välillä heikkoa, eikä firmasta meinannut tavoittaa ketään varsinkaan sähköpostilla. Tunneilla kestettiin yleensä asiassa, joskin jokseenkin joka kerran lopussa tavoitti kiire ja tärkeääkin asiaa jäi käymättä läpi tai se huitaistiin nopeasti "vasemmalla kädellä". Tuosta kierosta pelistä vielä sen verran, että kyseinen firma hyödyntää kaikki mahdolliset tuet ja ilmaistyövoiman härskisti, kierrättäen mm. työttömiä. Näille on muutaman mukana olleen kertoman mukaan lupailtu vakityötä firmasta, kunhan työkokeilu tai joku on ohi, mutta lempattu jakson jälkeen pihalle ja uusia samoin lupauksin tilalle. Ei tietystikään mikään harvinainen kuvio nykysuomessa.

    Melkein pitää itse maksaa, että pääsee töihin....Palkka tosi huono..En suosittele!


   • Täysin laitonta. Päivärahan sai muistaakseni, jos työpäivä kestää matkoineen vähintään 10 tuntia, ja km-korvauksetkin pitää maksaa. Puolipäivärahan aikaraja on alempi. Näin minulla, kun olin PAM-liiton työehdoilla aikanaan atk-suunnittelijana pääkaupunkiseudulla.
    Muistelen veljeni kertoneen korttikoulutusten kulta-ajoista silloin joskus yli 10 v takaa. Yhden miehen yrityksellä meni tosi lujaa. Ajeli Mersulla ja velotti kovat kurssihinnat jostain yksinkertaisesta tulityökurssista. Töitä riitti pitkin koko Etelä-Suomea.
    Sinun tapauksessasi työnantajasi maksoi sinulle taatusti räikeää alipalkkaa.
    Itse sain kaupan alan TES-palkkaa, ja tietokonehommissa suuren kaupan alan yrityksen palveluksessa jouduin joskus matkustelemaan lähiseudulla. Jossain vaiheessa työnantaja heikensi etuja muuttaen työsopimukseen työssäoloalueeksi koko pääkaupunkiseudun. Ilmeisesti näistä ei sitten olisi saanut päivärahoja lainkaan. Onneksi matkapäiviä ei ollut kovin montaa edes yhden vuoden aikana.
    Sain palkkaa muistaaksen noin 21€/tunti. Se oli jonkinverran alakantissa.


  • Allekirjoittanen itsekkin ettei kyseiseen firmaan kannata töihin hakea, ellei halua kuulua työehtosopimuksen ulkopuolelle. Lomat pidetään jos pidetään ja ylityökorvauksia ei makseta. Palkkakaan ei päätä huimaa. Lisäksi se mitä luvataan ei pidä ja muutenkin kieron oloinen ilmapiiri kokoajan. Ei ihme että työntekijöiden vaihtuvuus tuntuu olevan kovin suuri.

   • Yrittävät käytännössä ajaa burn-outin partaalle aivan ihmeellisillä työtaakoilla ja lemppaavat sitten ulos. Tämä firma todella ansaitsee maineensa.


  • No oho - eipäs kuulosta ylläolevat yhtään tutuilta. Itse olin määräaikaisessa työsuhteessa ja työkavereina pitkään talossa olleita. Kertyneitä lomia en ennättänyt pitää mutta maksettiin normaalisti työlainsäädännön mukaan lomakorvauksina töiden päättyessä.
   Ainakin omalla kohdallani kaikki sujui ihan ok ja mukavat muistot.

   • Taidat olla firman omistajia?


  • Todistuksia sieltä ei toisiaan saa niin kun on luvattua. Jatkuvasti saa sitell perään ja lupaavat selvittaa asian samana päivänä mutta mitään ei tapahdu ..

  • En suosittele.

   Olen kuullut huonoja kokemuksia sekä työntekijöiltä että asiakkailta. Tiedonkulussa jatkuvasti ongelmia. Kaikenlaista luvataan, mutta puoletkaan ei sitten toteudu. Ja pakko kyllä yhtyä edellisten mielipiteeseen kierosta pelistä, vähän sellainen on itsellenikin välittynyt.

   • Kuinka tällainen firma voi toimia koulutus markkinoilla, jos hoitaa viesteistä luetun perusteella tavalla koulutus- ohjaustyötä. Jos jollakin on vielä kokemuksia kouluttajana olosta niin lukisin mielelläni. Enpä hae minäkään tälle firmalle duuniin


   • Olisi edes pelkästään kieroa peliä, itselleni välittyi enemmänkin kuva typeryydestä.


   • Koulutusmateriaaleja tehdään myös sellaisilla aikatauluilla että työntekijä saa laskea laadun aivan nollaan ja on silti täysin pulassa deadlinen kanssa. Aivan uskomattoman lyhytnäköistä touhua, ei arvosteta asiakasta eikä työntekijää ollenkaan!


  • Olin n. vajaan vuoden töissä. Luvattiin hommien jatkuvan, mutta kun eivät enää saaneetkaan palkkatukea työllistämiseeni enää (olin silloin vielä alle 30v, joten TE-keskus myönsi palkkatukea työllistämiseeni), niin töitä ei sitten yhtäkkiä enää ollutkaan.
   Palkka, n. 1700€/kk, oli todella onneton vastuuseen nähden (koulutuspäivien sisällön suunnittelu ja vetäminen itsenäisesti sekä työttömien yksilöohjaus.) Lomarahojahan tämä firma ei tunne, toiselle paikkakunnille tehdyistä koulutusreissuista ei maksettu kilometrikorvauksia, päivärahoista puhumattakaan. "Vähennä verotuksessa", sanottiin.
   Sähköpostitse oli turha mitään kysyä, puhelimitse autettiin jos kiinni sai...

  • Kannattaa vain pysyä kaukana tästä firmasta. Sama koskee Staffmilliä, ja mitä lie muita firmoja onkaan samoilla omistajilla.

   • Olispa taas tajunnut googlettaa lafkan ajoissa. :)


   • Tämähän on perheyritys. Sama perhe pyörittää Anakomia, Staffmilliä ja muutamaa muuta firmaa. Jokainen perheenjäsen on toimitusjohtaja ainakin yhdessä firmassa.

    Muut työntekijät vaihtuvatkin sitten hurjaan tahtiin, koska La Familiaa ei kiinnosta.

    Anakom on toisin päin Mokana, mikä olisi paljon kuvaavampi. Aivan kamala kokemus!


  • Ei kannata mennä, itselläni vain huonoja kokemuksia.

   Yritys kuvaa tarjoavansa mm. uraohjausta, mutta minkäänlaista ohjausasiantuntijuutta firmassa ei tunnu olevan. Ohjauksen periaatteista saati sitten eettisistä periaatteista ei ole mitään näkyvissä. Kyseenalaista toimintaa.

   Itselleni jäi sellainen olo, että kouluttajat suhtautuvat välinpitämättömästi asiakkaisiin. En viitsi tässä sitä sen enempää avata, mutta siis itselleni jäi tästä todella huono maku, ja firman toiminta oli omien toimintaperiaatteideni vastaista.

   Perehdytys työhön erittäin heikkoa. Yhteyden saaminen esimiehiin todella haastavaa, lähes mahdotonta: sähköposteihin turha odottaa vastausta, ja jos puhelimitse saa jonkun kiinni, niin vastaus on, että "soitellaan hetken päästä uudelleen"... Toki jo alkuvaiheessa kerrottiin, että työ on varsin itsenäistä, mutta samassa yhteydessä myös korostettiin, kuinka yhteydenpito on kuitenkin toimivaa ja tarvittaessa apua on aina saatavilla. Itselleni jäi kuitenkin se kokemus, että tässä työssä jäät yksin.

   Jos/kun nostin esille joitain epäkohtia, niin sain erittäin epäasiallista kohtelua esimiehiltä. Sain osakseni vähättelyä, kritisointia ja minulle lähes suoraan sanottiin, että jos en ole kiinnostunut työskentelystä ko. yrityksessä, tilalle varmasti löytyy joku muu. Koomista on, että esimiesjoukossa käsittääkseni on myös johtamiskoulutuksen käyneitä henkilöitä - vaikea uskoa.

   Nämä ovat toki vain omia, henkilökohtaisia kokemuksiani, mutta ihan oikeasti ihmettelen, miten tällainen yritys on toiminnassa ja miten kukaan viihtyy siellä. Lieköhän ns. ydinporukka sukua keskenään... Ja sitten loput työntekijät vaihtuvat koko ajan. Mutta siis, vaikea tuollaisessa työyhteisössä on olla, kun työnantaja ei voi missään vaiheessa katsoa peiliin.

   • Vastaava kokemus, uskomattoman heikkoa projektien aikatauluttamista ja ohjaus puuttuu kokonaan.


   • Aiheuttaa muuten WTF-hetkiä, kun saman perheen jäsenet huseeraavat samaan aikaan useammassa eri firmassa. Eivät aina tiedä itsekään missä firmassa milläkin hetkellä ovat.


   • Millaista palkkaa yritys maksaa? Saako lain mukaiset km/ ja päivärahat jos joutuu työn puolesta ajamaan? Entäs majoituskustannukset, maksaahan yritys jos on töissä kauempana?


   • hakisinko kirjoitti:

    Millaista palkkaa yritys maksaa? Saako lain mukaiset km/ ja päivärahat jos joutuu työn puolesta ajamaan? Entäs majoituskustannukset, maksaahan yritys jos on töissä kauempana?

    Kannattaisiko lukea noita viestejä niin saat vastauksen kysymyksiisi.


  • Täysin ala-arvoista ja epäpätevää ja varsinkin epärehellistä koko koulutus ja touhu. Nimenomaan Anakomin isäntäväen osalta. Luulevat koulutettavia tyhmemmiksi, kuin itse ovat, mutta siinä erehtyvät. Kannattaa kiertää kaukaa kyseinen pulju.

   • Toisaalta työntekijät laitetaan niin ahtaalle että laatu kärsii väkisinkin. Siinä sitten asiakkaatkin kärsivät.


   • Tämä on kyllä härskein firma johon olen joutunut sekaantumaan. Ehdottomasti pohjanoteeraus!


   • En ole koskaan nähnyt niin epäpätevää projektinhallintaa kuin tässä firmassa. Jos teillä on halu tehdä professionaalista työtä niin älkää menkö Anakomiin, siellä ei todellakaan voi tehdä laadukasta jälkeä. En voi edes ymmärtää miten käsitys projektien vetämisestä voi olla niin alkeellinen.


   • Sehän on selvä: koulutettavat ovat Heidän "peltonsa mistä leipä lähtee"...


  • Siellä haetaan näkäjään Jyväskylään seuraavaa tekijää Mollista..

   • Ei kannata hakea.


   • Olisi aika hauskaa jos tämän Jyväskylän paikan edellinen tekijä tulisi kertomaan kokemuksiaan.


   • IhmeHörhöjä kirjoitti:

    Ei kannata hakea.

    Voisko joku kertoa vielä tarkemmin. Maksaako päivärahat, km korvaukset ja entäpä majoituksen jos työkohde onkin kauempana vaikka 100km päästä kotoa?


   • suutarinpoika kirjoitti:

    Voisko joku kertoa vielä tarkemmin. Maksaako päivärahat, km korvaukset ja entäpä majoituksen jos työkohde onkin kauempana vaikka 100km päästä kotoa?

    Omasta mielestäni kysymäsi asiat eivät edes ole pääasia vaan ongelmien ydin on Anakomin johdon epäpätevyys ja epärehellisyys. Jos menet tähän firmaan tulet katumaan katkerasti ennemmin tai myöhemmin. Homma ei yksinkertaisesti toimi ja se on johtoportaan syytä.


  • Näistä paskafirmoista pitäisi varoittaa vielä nykyistäkin näkyvämmin. Pitäisikö perustaa jopa verkkopalvelu jossa voisi anonyymisti julkaista varoituksia erilaisista kusettajista.

  • Tähän mennessä tosi huono kokemus kyseisestä firmasta.Huono työhönperehtytys näkyy kaikessa.

   • Se on vasta alkua. Anakom keksii kyllä pääsi menoksi paljon pahempaakin.


   • Laittavat sulle mahdottoman työmäärän mahdottomilla deadlineilla ja antavat sillä verukkeella kenkää koeajan lopussa. Tai keksivät vastaavan tekosyyn. Niin toimii Anakom. Epärehellistä, epäreilua ja epäpätevää!


  • Anakomin ja Staffmillin lisäksi saman porukan firmoja on ainakin Kwork. Kwork pyörii ihan samalla meiningillä. Sitäkin kannattaa vältellä.

   Samoin muita saman jengin omistamia firmoja, joita lienee aika paljon.

  • Staffmill taitaa rekrytoida lähinnä samojen omistajien muihin firmoihin. Omituista kahdella pallilla istumista, kun "rekrytointikonsultti" edustaa myös työnantajaa! Nämä eivät osaa tehdä yksinkertaisintakaan asiaa ilman jotain kieroilua!

   • Tai ehkä Anakomin maine on jo niin huono että tarvitaan Staffmill siihen väliin hämäämään työnhakijoita?


  • Onneksi huomasin tämän. Joo, jää tämä firma väliin meikäläiseltäkin.

  • ihan surkeaa "työvalmennusta",tosi vähän tietoutta miltään alalta.Hukkaan menee te-toimiston rahat kun ostavat mukamasvalmennuksia sieltä

   • Ei siellä tosiaan tiedetä mitään asioista joita mukamas koulutetaan muille. Tyhjästä on paha nyhjästä.


   • Taitaa olla poliitikkojen ja virkamiesten taholta ihan tarkoituksellista antaa näiden höpöfirmojen koplata työttömyyden hoitoon tarkoitetut rahat. Mitenkään muuten tämäkään peli ei olisi mahdollista.


  • Hyödyllistä tietoa!

  • Onko Anakom siis organisaationa aivan täysin tietämätön juuri niistä asioista joita verorahoilla "kouluttaa" muille? Tuntuu uskomattomalta! Voiko joku vahvistaa?

  • Miksi tämän huijauksen annetaan jatkua vuodesta toiseen?

  • Uskomaton firma. :)

  • Tämmönen firma

   https://www.yritystiedustelu.com/yritys/Anakom+Kommandiittiyhti%C3%B6/1947965

  • Postatkaa lisää Anakom-paljastuksia! Hauskaa!

  • Taas näköjään Staffmill etsii asiakasyritykselle uravalmentajaa Jyväskylässä. Ilmeisesti Anakomin nimellä ei kannata etsiä. :D

   • Mikähän se asiakasyritys mahtaisi olla? Mikä firma voisi todellakin olla kyseessä? Aikamoinen mysteeri.

    Kuinka usein noi työntekijät vaihtuu? Kestääkö kukaan yli kuusi kuukautta?


   • Mira28 kirjoitti:

    Mikähän se asiakasyritys mahtaisi olla? Mikä firma voisi todellakin olla kyseessä? Aikamoinen mysteeri.

    Kuinka usein noi työntekijät vaihtuu? Kestääkö kukaan yli kuusi kuukautta?

    Sanoisin että pelin henki kyllä selviää muutamassa kuukaudessa ja sen jälkeen työntekijällä onkin kova kiire hankkiutua eroon umpisavolaisesta työnantajasta. Touhu on sen verran retardoitunutta ettei siellä taida kukaan viihtyä.


   • Korjaus: siis ei taida viihtyä kukaan muu kuin sukulaiset.


  • Ymmärrän tuskanne.

   Moni meistä on erehtynyt sekaantumaan tähän Staffmill/Anakom-savolaishömpötykseen ja se oli tietysti melko ikävä kokemus.

   Lohdutukseksi voin sanoa että maailmassa on paljon parempiakin työnantajia. Tässä tapauksessa melkein mikä tahansa työnantaja on parempi. Kannattaa vain siirtyä eteenpäin.

   • Samaa mieltä. Paras vaan jatkaa matkaa. Homma ei vaan toimi ja sen tulet huomaamaan.


  • Anakom ja Staffmill ovat perustaneet erittäin laadukkaan Acaprima-verkkokoulun: https://acaprima.com/

   Kannattaa varmasti maksaa pätevästä kurssista 35 euroa.

   • Ai, että ihan Anakom JA Staffmill. :D Pitäisköhän kysyä vielä kauppakartanoa, ja mitä näitä löytyykään, mukaan.


   • Kursseja, jos käy samasta aiheesta eri opettajilla niin se on jopa kiellettyä; samaa asiaa ei saa opettaa moneen kertaan. Versus: jossen tutkinnollani saa työtä niin onko sitten on näitä kouluttajia jotka opettavat ja opettavat...ja heillä on työtä.


  • Tämä on hyödyllistä tietoa työnhakijalle. Kiitos!

   Keitäs nuo firman omistajat ovat? Miksi eivät paranna toimintaansa?

   • Törrösen perhe omistaa. Eivät paranna niin kauan kuin kusetukseen lankeavia tässä maassa riittää. Ja niitähän riittää.


  • Ehdotan että Anakom vaihtaa nimensä Musical Chairsiksi. Samoin muut perheen firmat

   Tyyliin Musical Chairs 1, Musical Chairs 2, Musical Chairs 3 jne. Saadaan vähän fiilistä näiden suosikkileikkiin. Voivat vaikka vetää arpaa missä firmassa ovat minäkin päivänä.

  • Tämä yhtiö voi aiheuttaa elinikäisen traumaperäisen stressihäiriön. En suosittele.

  • Olin asiakkaana, ja minusta tuo Anakomin juttu ei ollut parasta mahdollista. Mutta yleensä kai huonomaineista firmaa on helpompi lähteä parantamaan kuin huipulla olevaa. En tiedä kuinka paljon sitten firman asioihin on vaikutusvaltaa. Jos olisi liian huono firma, niin eiköhän se menisi konkurssiin.

   • Jos on tarpeeksi kiero niin ei mene konkurssiin vaikka tuottaisi täyttä sontaa.


  • Pysy niin kaukana kuin pystyt!!!!

   Myös seuraavista: Staffmill, Itä-Suomen Balanssi, Kauppakartano sekä Kwork. Käyttävät jollain tavalla avuttomassa asemassa olevia hyväkseen, hyödyntävät kaikki mahdolliset julkiset tuet ja antavat kenkää, kun palkkatuki loppuu tai alat kyselemään palkkojesi perään. Aivan ala-arvoista ja laitonta paskaa. Toimii tod. näk. mm. Varkaudessa vain siksi, koska kilpailua ei ole. Veikkaan, että TE-hallinnossa joku tuttu, en ymmärrä miten kukaan voisi heiltä muutoin palveluita ostaa/miten voivat voittaa kilpailutukset.

   Aivan mielipuolista porukkaa ovat Törröset!

   • Täsmälleen samaa mieltä. Törröset ovat törkimyksiä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täsmälleen samaa mieltä. Törröset ovat törkimyksiä.

    Puhutteko nyt vuokratyönantajista, joihin Saffmill rekrytoi työntekijöitä huonoilla diileillä vai Anakomin valmennuksista?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Puhutteko nyt vuokratyönantajista, joihin Saffmill rekrytoi työntekijöitä huonoilla diileillä vai Anakomin valmennuksista?

    Molemmista. Mahdottomat deadlinet ovat sitten yksi perheen suosikkijekuista. Vituttaa vieläkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Molemmista. Mahdottomat deadlinet ovat sitten yksi perheen suosikkijekuista. Vituttaa vieläkin.

    Ok, näin arvelinkin. Heillä oli hiljattain uravalmentajan pesti auki. Ihan testatakseni soitin annettuun puhelinnroon ja esitin kiinnostunutta. Toimitusjohtajan asenne oli tympäisevä tyyliin "pitäisi olla rekrytointi-kokemusta" että voisimme palkata valmentajaksi...joopa joo, rekrytointiin ei kyllä kummoisia taitoja tarvita! Käyttävät kilpailutettuihin te hallinnon rahoittamiin koulutuksiinsa korkeastikoulutettujen ja vankan opetus tms alan ansioluetteloita referensseinään. Eli kun hyvin koulutettu asiantuntija laittaa heille hakemuksen liitteineen, esittävät rahoittajalle, että meidän kouluttajat ovat asiantuntijoita. Näin saavat korkeita hakupisteitä ja siis euroja. Käyttävät meitä rahasampoina kilpailutusvaiheessa. Avoin työpaikka on vain silmänlumetta ja jos sattuvat voittamaan kilpailutuksessa koulutuksen, ottavat rahat ja palkkaavat orjapalkalla jonkun hyväuskoisen ammattilaisen tai jonkun merkonomi tai tradenomiplantun jolla ei ole edes elämän saatikka työkokemusta.!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Puhutteko nyt vuokratyönantajista, joihin Saffmill rekrytoi työntekijöitä huonoilla diileillä vai Anakomin valmennuksista?

    Ainakin Törrösen perheen Kwork irtisanoo koodaajat aina koeajan lopussa. En ihan tajua miksi mutta niin ne vaan tekevät.


  • Kuinka paljon Törrösiä on? Sen tiedän että Staffmill on Anna Törrösen ja Kwork Antti Törrösen operaatio.

  • Ja olkaahan varovaisia. Kyllä ne osaavat vähän aikaa näytellä normaalia työnantajaa ennen kuin totuus paljastuu.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10419