Aihe

Välivuosi, HEO:n kansanopisto kauppiksen linja?

Kauppikseen!!

Kokemuksia? Jäin parin pisteen päästä kauppiksesta ja välivuosi ei huvittaisi. Oon kuullut että HEO:n opistolla Helsingissä vois tehdä avoimen opintopisteitä ja käydä valmennuskurssin. Olisi kiva kuulla kokemuksia jos joku on sen käynyt?

10

400

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rohkeastivaan

   Suosittelen vakavasti harkitsemaan avointa yliopistoa. Opiskelet samoja aineita ja käyt samoilla kursseilla, kuin jos olisit päässyt sisään yliopistoon.

   Samalla töitä tehden saat helpohkosti tienattua pesämunaa tulevia opiskeluita varten, kun yliopistoon myöhemmin pääset. Vuosi menee äkkiä ja seuraavan vuoden haussa et ole enää ensikertalainen! Jo opitut asiat vaativat vain kertausta ja yllättävän paljon tekstejä muistaa jo ulkoa.

   Avoimen yliopiston valinta oli ainakin itselleni melkein lottovoitto. Tälläkin hetkellä on kivasti rahaa säästössä kiitos lähikaupassa vietettyjen työtuntien johdosta. Opintotukeen en ole vielä joutunut turvautumaan ollenkaan, kun moni muu on jo ottanut tuhansia euroja lainaa :)

  • kauppikseen

   Kiitos vinkistä! Päädyin valitsemaan käymään HEO kauppatieteet linjan ensi vuoden opiskelu paikaksi, lisäksi siinä ohessa voi sitten tehdä töitä :)

  • huijariheo

   Joo älä mene HEOON, ihan kuraa. Oikeasti.
   Meiltä lopetti melkein kaikki. Mikään ei toimi ja kansanopiston joto ihan kauheeta.
   En jaksa enempää kirjottaa ku että mikään ei toimi.
   Vaikuttaa vedätykseltä kokopaikka.

  • AaltoKiz

   Aallon avoin ehdottomasti. Jos pääset Helsinkiin sisään niin saat luettua hyväksi suotaan opintoja. Lisäksi hyvää preppausta, kun käyt samoja kursseja kuin ensimmäisen vuoden opiskelijat ja kursseista on kyllä apua pääsykokeeseen. Avoimen väylän kautta on jopa mahdollisuus päästä suoraan sisään kouluun.

  • diudiud

   Hei!

   Kävin itse heon kauppiksen linjan ja sain sieltä avoimen yliopiston opintopisteet ja törkeen hyvän valmennuskurssin pääsykokeeseen. Loistava luokkahenki ja kaverit. Nykyään vaikutan Turun kauppiksella!

  • takomo11

   Itse juuri kauppiksen linjalla ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen. Lopulta sisäänpääsy tietenkin itsestä kiinni, mutta en ainakaan avunpuutteesta voi valittaa!

   • Sadbuttrue234

    No jos lukuvuoden hitsaa siellä HEO:n kursseilla neljän pääsykoekirjan asioita päähän ja ei mihinkään yliopistoon pääse Suomessa sisään niin ala on väärä..


  • RuotsalaisillaOnKivaa

   Jäit vain parin pisteen päähän. Vahinko, ettet ole ruotsalainen; pisteilläsi olisit varmasti päässyt hankeniin... Suomessa on ruotsalaisille moninkertainen määrä opiskelupaikkoja per nenä verrattuna suomalaisiin. Ja ruotsalaisena valmistuisit vieläpä "diplomi-ekonomiksi" etkä tavalliseksi maatiaisekonomiksi...

  • aa.a

   Täälläkin yks ex-heolainen ja voin suositella! :) Opetus oli erinomaista ja luokkahenki meillä ainaki mahtava. Sain uusia kavereita ja tyyppejä on nähnyt heo-vuoden jälkeenkin :) Ja oulun kauppikseen päädyin!

  • heoeooeoe

   Myös entisenä HEOn kauppislaisena voin suositella. Ainakin viime vuonna oli super hyvät opet jotka panostivat oppilaisiin ja opetukseen. Saa rahalle vastinetta ja jos jaksaa nähdä vaivaa niin varmasti pääsee kauppikseen!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14322
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12208
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   567
   8531
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5596
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   301
   4988