Valkovuoto haisee kalalle/etikalle(Hiivaviljelmä NEG.)

help1

Alapää ja valkovuoto siis haisee aivan järkyttävälle (Kala/etikka) tms. Voi haista jopa housujen läpi. Valkovuoto on toisinaan tosi juoksevaa ja kirkasta ja joskus keltaista. Housut jatkuvasti kosteat ja töhnässä ja on olleet niin kauan kuin muistan. Onko se normaalia?

Olen siis 19v neitsyt eli ei voi olla mikään sukupuolitauti. Kävin lääkärissä otattamassa jopa hiivanäytteen (pumpulipuikolla otetaan limakalvoilta näyte) mutta tulos oli negatiivinen.

Miten edetä tästä? Olen syönyt resepti hiivalääkkeen kerran ja kokeillut apteekin hiivalääkkeitä mutta mikään ei auta. Haluan päästä eroon pahasta hajusta :(

9

2681

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 09786986

   Otettiinko testi onko bakteerivaginoosia? Sen oireena on kalamainen haju valkovuodossa.

   Loppuun muistutus, sukupuolitauti voi olla myös neitsyellä, mutta nuo kuvailemasi oireet eivät vaikuta sukupuolitaudilta, jos tällaisen veikkauksen saa heittää.......

  • ap55

   Selitin oireet tk:seen ja käski tulla labraan testiin. Sanoi sitä hiivatestiksi josta otettiin sitten hiivaviljelmä joka oli negatiivinen. Epäilen itsekkin tuota bakteerivaginoosia. mutta eikö sen näe vain PAPA kokeessa?

   • Väärä koe

    Labrassa otettiin se näyte jonka lääkäri on määrännyt. Tässä tapauksessa hiiva ja se ei ole kyseessä. Kun minulla alkoi tulla vastaava haju, menin terveyskeskushoitajalle, joka tokaisi ettei pimppi saa haista ja laittoi labraan bakteeritestiin. Bakteerivaginoosihan sieltä löytyi ja lääkäri kirjoitti reseptin lääkkeelle jolla tulehdus lähti.


  • pakota selvittämään

   Mene uudelleen lääkäriin.

  • Käy lääkärissä!

   Noh, ei sinne passaa pippeliä työntää, alkaa muuten haisemaan molokin kalalle ja ties mille kemikaalille. Yök! Suositelen selibaattia.

  • dddd....

   Epäspesifi tulehdus selvästi kyseessä. Lääkäriltä saat reseptin, joka tehoaa tuohon.

   • Neljätoistavee

    Voiko tämmönen tulla 14vuotiaalle joka on neitsyt? :) mulla samaa ongelmaa on ollut tässä kuukauden ajan :/ onko jotain itsehoito keinoa? :)


   • Voi tulla
    Neljätoistavee kirjoitti:

    Voiko tämmönen tulla 14vuotiaalle joka on neitsyt? :) mulla samaa ongelmaa on ollut tässä kuukauden ajan :/ onko jotain itsehoito keinoa? :)

    Kyllä voi tulla. Yleisin tartuntalähde on omat ulostejäämät. Koska kyse on bakteereista, hoitoon tarvitaan reseptilääke. Itsehoitona voi ehkäistä tartuntaa hyvällä hygienialla ja esimerkiksi maitohappotuotteilla jolla emättimen pH saadaan pidettyä sellaisena ettei tartuntoja tule helposti.


   • tarvitsenmyösapua

    itsekkin toinen 14 vuotias jolla sama ongelma, onko mahdollista hoitaa pois menemättä itse sinne lääkäriin? ja voiko pitkittyneenä johtaa johonki syöpää tms.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   80
   3143
  2. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   114
   1619
  3. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1070
  4. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   100
   957
  5. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   60
   845
  6. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   99
   840
  7. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   208
   712
  8. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   13
   691
  9. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   62
   689
  10. 185
   660
  Aihe